pátek 8. dubna 2016

Kumránské svitky a Síla

V roce 1947 byly nalezeny v Palestině u Mrtvého moře Kumránské svitky, které zaznamenaly pohledy na život. Objev svitků byl tehdy velkým překvapením, protože už tehdy byl zaznamenán na nich přístup k životu samému zde na Zemi. Nejdelší svitek měřil 7,43 metrů a obsahoval text Izajáše z 2. století př. n..l.  Autory velké části svitků jsou Esejci. Druhou zvláštností byl měděný svitek, zhotovený z čisté mědi, který nebylo možno rozvinout a tak byl rozřezán na pláty, o tomto svitku se rovněž zmiňuje i Nassim Haramein, ve svém videu:


Nyní si řekněme o některých textech z té doby a uvědomíte si jejich hloubku v dnešním poznání o Síle a Zdroji (Univerzu, Boha).


1) Život je cesta a má svůj smysl a je to odměna. Být na Zemi je velký dar a je důležitý pro Vesmír (Zdroj, Boha). Život se odehrává v přítomnosti a je krásnější než všechny teorie.

2) Neštěstí je vždy vaše volba, nezříkejte se sami sebe, neboť jste božští. Chudoba je vždy výtvor člověka a hořkost je výplodem nevědomosti. Neobviňujte, ztrácíte vždy Sílu. (O Síle zde na stránkách jsme podali všechny informace http://energieupramene.blogspot.cz/2013/01/magie-sila.html




atd.)

3) Nikdy se neodsuzujte, nesrovnávejte a za vše děkujte Síle. Radost dělá zázraky, milujte se jak jste, myslete na Sílu proudící od Zdroje (Boha, Univerza) a neštěstí se vám bude vyhýbat.

4) Šťastní jsou ti, kdo jsou vděční, kdo hledají, jsou spojeni Silou se Zdrojem ( Bohem, Univerzem), kdo plynou po proudu, tvoří a odpouštějí.

5) Žijte naplno nyní a teď, pokud nežijete naplno, vyvoláváte zatrpklost. Člověk je zárodek Slunce (Boha), světla.

6) Žijte prostě, nikomu neškoďte a nezáviďte, tvořte kvůli tvoření, ale ne pro ocenění. Nedovolte davu, aby zničil vaši duši. Žebrák je ten, kdo si neuvědomuje sám sebe.

7) Lidé, kteří mají Sílu, dokáží změnit okolí a mnoho lidí. Nešťastní zůstávají otroky, štěstí miluje svobodu a tím přichází i radost, tak pochopíte podstatu štěstí. Přestaňte být v opozici, stanete se vládcem. Uvědomění si sama sebe jsou dveře do vyšších realit automaticky ve vašem vědomí.

Jeskyně v Kumránu, původem ze Svitků od Mrtvého Moře.
  Je toho o mnoho více, ale zde jsou vybrány ty nejdůležitější myšlenky pro váš prospěch a navázání na Sílu, proudící ze Zdroje.

12 komentářů:

  1. http://novazeme.ning.com/profiles/blogs/u-en-je-e-nazaretsk-ho-kter-v-bibli-nenajdete-nalezeno-okolo-roku?xg_source=facebook&fb_ref=Default

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano Mailo, je tam to ale, jsou to starší pravdy než Ježíš, o tom článku vím, ale je veden dost tendenčně a ty pravdy na svitcích jsou předané vědomosti od vyspělejších civilizací.

      Vymazat
    2. Ano Iv,neslo mi o to priet sa kto je autorom. Podstatne je ze je to tak,a tym odkazom som chcel dat za pravdu.Jednu z najvecsich.Kto to pochopi je slobodny. Bol som na x prednaskach a vecsinou same oblbovacky a pozlatka ktore len blbnu,a nic konkretne... Ty vsak davas informacie a ucenie-pravdy vzdy na rovinu bez pozlatok. Teraz ked uz viac vidim a chapem,to viem este viac ocenit..

      Vymazat
    3. čo chýba okupantom Terry a ilegálnym diverzantom?
      Cit, ľudskosť, zdieľanie prítomnosti s Dušou
      http://www.mojevideo.sk/video/26f47/pozri_sa_mi_do_oci.html
      Leo





      Vymazat
    4. Leo, krásne veci bývajú jednoduché. Ďakujem.

      ..i za článok..

      Vymazat
    5. to Leo, Mailo
      Velmi pěkné video, ukazuje plnohodnotné lidi i ty, kterým toto nic neříká, při pozorném dívání se na některé okolní lidi. Ovšem "korunu" tomu dal jeden komentující: že je mu smutno taky, ale při pohledu do peneženky. Tak ten je už opravdu Otrok systému, kdo nevěří, nedostane a když se jen honí, tak se uhoní a dostane "dřevěný pyžamo".
      A Mailí, jasně, jen jsem chtěl podotknout, jak se dá vše zneužít pro zprofanování "něčeho"

      Vymazat
    6. Iv, včera jedna postava v Grifinoch definovala Silu. Akoby čítala tieto stránky (akože nečíta).
      Nemal som potom možnosť pozriet ten diel pozorne, ale tuším, že to potom ..."zhuMORizovali..

      Ale i tak pozoruhodné..

      Vymazat
    7. ..vrátane názvu ("Sila")..

      Vymazat
  2. Díky Iv Nassima Harameina z r 2003 jsem ještě neslyšel tak máme doma zas chvíli co studovat. V zmíněné knize Zasvěcení (E. Haich) jojo je to zajímavé čtení a některý části jakoby se prolínaly s částečkami mého života a něco dovedu jen težko zde popsat, kdoví čímto třeba je to už hodně dlouho.

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj Zdeněk, moc díky za tento článeček ... moc, nemám víc slov tak už budu jen mlčet ) díky autore za vše o Síle

    OdpovědětVymazat
  4. Vážení, cítím, že bych rád sdělil možná i omluvu, že někdy nereaguji na všechny komentáře, někdy je i pauza na stránkách, ale vězte, že předávat tolik informací o širokém spektru pro Vás a být přitom v proudu času, je někdy dost náročné v této hektické době, protože každá informace i předávání mých znalostí Vám, musí být v souladu s proudem života. Děkuji Vám všem za pochopení a přízeň.

    OdpovědětVymazat
  5. Brumlání a mručení začíná být intenzivnější,zejména dnes,kdy si FED naordinuje nějaký další válečný nepokoj jinde,než ve Spokojených Státech http://beforeitsnews.com/self-sufficiency/2016/04/breaking-newsyellowstone-public-seismographs-taken-off-line-wait-til-you-see-why-2502838.html

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.