sobota 1. listopadu 2014

"Zlatí" Homo-rodiče a jiné

Jeden snímek, který nám ukazuje dnešní tendece EU a západu vůbec. Tak se pak vychovávají děti k tomu, že pedofilie je norma. Ptám se, Norma koho, kdo sedí na místech úředníků, kteří začali schvalovat tyto trendy? Kde je etika lidství, jeho norma, západní svět začal uvažovat zvráceně, je to porucha lidství.
Odkaz na starší článek: http://energieupramene.blogspot.cz/2014/10/homosexualove-lesby-bisexualove-jsou.html
Další výsledek zvráceného myšlení je zde:

NEW YORK – Čaká nás finančný krach? Sme na najlepšej ceste, tvrdia známi investori a milionári. Dopad to bude mať na všetkých, aj na bohatých aj na chudobných. Prichádzajúca kríza bude ešte horšia ako v roku 2008. Už dlhšie sa špekuluje o finančných bublinách na trhoch, ktoré čakajú na prasknutie. Tento raz sa roztrhlo vrece s katastrofickými predpoveďami.

Ekonómovia Marc Faber a Peter Schiff, americký miliardár Donald Trump, ekonomický vizionár Robert Wiedemer sa zhodujú, že nás čakajú zlé časy. Okrem nich sa pridali aj ďalší experti, ktorí to nevidia vôbec dobre. Portál moneynews zverejnil ich predpovede budúceho vývoja ekonomiky. Týka sa to najmä Spojených štátov, ktoré sa podľa nich rútia do priepasti.
Celý článek zde:  http://www.topky.sk/cl/11/1434215/Najvacsi-kolaps-od-padu-Wall-Street-prichadza--varuju-ekonomovia--V-USA-to-uz-zacalo-
Nemusíme se stydět ani v Česku: http://lacosanostra.webnode.cz/news/la-famiglia/
A to i ve školství - západní svět se zbláznil:
 

Dopis českého učitele, který si "dovolil" nechat u maturity propadnout muslimskou dívku.
Publikováno v 31. Červenec 2014 od redakce Pravý prostor.

Letos o maturitách naše komise musela udělit jednu nedostatečnou z češtiny při ústní zkoušce jedné žákyni muslimského vyznání. Celkem šikovná holka, nikdy jsem s ní neměl žádný konflikt, z mého pohledu jsme spolu pěkně vycházeli celé čtyři roky (stejně i s jejími dvěma palestinskými bratry, kteří byli ve stejné třídě). Ještě dva dny před ústní zkouškou mě potkala na ulici a když se dozvěděla, že jsem nechal projít její ne příliš zdařilou slohovou práci, prohlásila, že jsem nejlepší učitel pod sluncem).Situace se ale logicky změnila po nezdařené zkoušce, a to dost radikálně.
 Její tatínek ještě to samé odpoledne dorazil na školu, vtrhl do maturit a začal vykřikovat, co si to dovolujeme. Jelikož jsem zde já osobně (jako zkoušející) nebyl, navštívil mě opět další pracovní den hned ráno, když jsem začal výuku někde u druháků. Zabušil na dveře a poté mě vyzval: "Pojď ven!" Na chodbě mě ke slovu vůbec nepustil, dozvídal jsem se pouze cosi o tom, že jsem rasista, že za všechno může "můj kostel" atd. Stál jsem tam shovívavě a hleděl na něj, musím říct, že mě Bůh v tu chvíli hodně posílil, škola se doslova otřásala pod mohutnými  výkřiky. Po nějaké době tohoto monologu jsem mávl na zástupkyni, která se sama bála přiblížit a odvedli jsme tatínka s jeho dětmi k vedení školy, tam jen křičel, ať se mě rychle zbaví, protože já jsem nositel "veškerého zla" (cituji).Teď uděláme střih.
Školský úřad v Ústí nad Labem tedy dostal do rukou stížnost na mou osobu a maturitní komisi. Žákyně si zde nestěžovala už jen na maturitu, ale na to, že jsem před čtyřmi lety neadekvátně odučil Arabskou říši, že jsem zaujatý proti islámu a proti jejich rodině; že příliš tahám náboženství do školy a že chce připomenout, že na mě už byly v této oblasti stížnosti v minulosti. My jako celá komise jsme napsali vyjádření na Školský úřad, kde jsme podrobně vysvětlovali průběh celé maturitní zkoušky včetně otázek a odpovědí, které padly. Úřad trochu nevěděl, co s tím, protože tatínek vyhrožoval medializací, dopisem ombudsmanovi, ale také hladovkou před ambasádou. Nakonec tomuto nátlaku úřad ustoupil a i když nikomu z celé maturitní komise nedal vědět, že by pochybil, zkouška byla anulována a toto pondělí ji vykonala znovu. Vytáhla si tutéž maturitní otázku a s téměř hraničním počtem bodů prošla. Dalšího dne, tedy v pátek, jsem navzdory mému očekávání byl pozván do ředitelny, kde mi byl předán naším vedením dopis, který zasílám v příloze. Tenkrát jsem ještě netušil, jaký směr to vezme, ale zatím vnímám, že nemohu podepsat, že jsem zanedbal pracovní povinnosti, jak v dopise zní s následkem možného rozvázání pracovního poměru. Navíc, když si najdeš paragrafy, které jsou na konci zmiňovány, zjistíš, že jsem "odsouzen" za to, že jsem nedostatečně na své žáky duchovně a mravně působil (Školský zákon z roku 2008, §1, odst. 2, písmene a). Je to atmosféra strachu, protože z toho, co jsem vyslechl, vyzněl nátlak, který tatínek vyvinul na školu a úřady jako ultimátum. Zaměstnavatel mi nemůže dát okamžitou výpověď, ale pakliže mi předá tento dopis, do šesti měsíců mě může okamžitě vypovědět. Na druhé straně je to věc, která nabírá významnějších důsledků a týká se vůbec svobody vyznání v naší zemi.
 Vnímám, že se posouváme a budeme se muset na takovéto situace připravit.



 

6 komentářů:

  1. Nebyl bych takovej pesimista, a netvrdil bych, že tu za 10,20,30 let budou uzákoněný úchylky jako pedofilie, nekrofilie, kanibalismus a jiný ... ano, homosexualitou to začalo, tu se povedlo protlačit, ale teď je trend vývoje úplně jinej a podle mě nic takovýho v budoucnu nehrozí. Tohle jsou jen poslední zoufalý kroky umírající takzvané civilizace, který už stejně odzvonilo. Však do pár let uvidíme. ... Snad se nemýlím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Kment
      S pesimismem to nemá co dělat a ani jím nejsem, jde jen o informační proud, který je v této době velmi důležitý a odhaluje různé snahy, kterým většinová populace ani nechce uvěřit a realitu je nutné pojmenovat.

      Vymazat
  2. http://www.zpovednice.cz/detail.php?statusik=751307 Díky Šabatové nakonec S ULEVOU budeme sledovat,jak si muslimové v zaprdlém kráteru budou hrát fotbal s uřezanými hlavami všech proláklých tunelářu,které jsme za 25let nedokázali odvšivit od nakradených majetku,nasadit jim na doživotí náhubky v kamenolomech....

    OdpovědětVymazat
  3. manipulace davu prostřednictvým energie okultních symbolu.https://www.youtube.com/watch?v=pzdykAR4Bt8&feature=player...ještě dnes na esoterických webech jsou vidět tyhle kuřecí spáry..ALGIZ NOHAMA VZHURU,bud jsou neznalí,nebo trollové,živící negativní energii.Takhle,dle Anastasie Novych dojela Ukrajina při blbém zvolení okultního symbolu města Kyjeva...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Kabod
      Ano, o tomto jsme psali již minulý rok 2013 v říjnu http://energieupramene.blogspot.cz/2013/10/prava-podstata-znaku.html
      Zde na stránkách najdete všechny souvislosti, jen hledat, ale dík na znovu upozornění, nikdy není na škodu.

      Vymazat
    2. Jo, to je pravda, runa Bielobog (strom života) a Čiernobog, to jsou dva diametrálně odlišný významy a jejich záměna může nadělat DOST velkou paseku, stejně jako třeba křesťanskej kříž, kterým jsou posetý všecky kostely a hřbitovy ... to je fakt hnus. A co třeba symbol PEACE, že jo ... obrácenej Algiz (= Čiernobog) a ještě v kruhu, aby byl chráněnej a byla stahována energie z okolí k němu ... chce se mi bl***, velebnosti. Nehledě na to, že kdo takovej symbol nosí na sobě, tak je vystavenej jeho záření. ...

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.