pondělí 17. listopadu 2014

Pozor dnes na infarkt



Pozor, dnes raději nezapínejte TV zprávy a to ti, co si chtějí ponechat svůj úsudek. Dnes je 17. listopad, tedy výročí boje za „svobodu a demokracii“. Podle průzkumu se ukázalo, že třetina mladé generace vůbec neví, co je to za výročí a 43% dotázaných prostě bere jako další den volna.
Zapnete TV a vychrlí se na vás komedie kavárníků a budou z nich dělat hrdiny. Budou záběry házení vajíček a jiných předmětů z rukou  provokatérů ze žumpy a rádoby inteligence.

Tady pár komentářů k článkům v maintsrému:
 To je demokracie, když na podium s prezidentem (ty) létají "předměty"? Skoro bych řekl, že v USA by ochranka házeče bez milosti zastřelila, protože nikdo neví co letí.
A bez milosti by byli rozehnáni pendreky. Kde byli ti dnešní házeči v roce 1989? Jsou to ubožáci s vykradenými mozky. To jsme po 25 letech dospěli do pěkné žumpy.......

Váhám, jestli vůbec zapnout TV, protože sledovat pražskou zinscenovanou "diktaturu proletariátu" v přímém přenosu, navíc propagandisticky okomentovanou senzace chtivými říčnými redaktory ČTV, to fakt musí být pro silné povahy.
Hnusné a smutné zároveň.

A zase jak ty ovce,rozdaj nám červený kartičky a my si jdeme mávat a protestovat proti Zemanovi po hysterický kampani kvůli sprostým slovům,zase jako ovce ,kdo nám co nakuká,nenakuká,zase jako slepý ovce se handrkujeme o ho..vně a zásadní problémy neřešíme,zase jako ovce si nás voděj a my se boucháme do prsou,jaký jsme aktivní demonstranti a jak zatočíme s tím sprosťákem a ty ,co nás na tuhle cestu si mnou ruce nad tím,jak si nás povodili a jak si v klidu a v pohodě můžou jet ty svoje obchody a svinstva na nás ,no a my,až nebudeme mít co žrát jim poděkujem a vesele budeme dál bečet

Co tam dělali ti lidé s UK vlajkou, to je nenormální co se tady u nás v naší zemi děje. Národe český probuď se a přemýšlej!

Pražské naplaveniny i rodilí hulváti se projevili! Jak příznačné pro spodinu společnosti, jejíž koncentrace je v Praze skutečně nedostižná!

Pan Schwarzenberg plamenně prohlásil v parlamentu, že se stydí za svého premiéra, který odmítl podporovat jakékoliv sankce proti Rusku, aniž by je předem znal, a že se stydí za svého presidenta, který požadoval důkazy o vojenské invazi Ruska na Ukrajinu.

Cílená čtrnácti denní proti Zemanovská kampaň České televize a tzv. novinářů vyústila před chvíli na Albertově vypískáním prezidenta republiky Zemana. Podle mě Zeman se zachoval jako chlap a ti šaškové co tam pískali mají s demokracii a svobodou pramálo společného. Prezident se mění volbou a ne pokřikem nějakých bojůvek, jak to bylo na Majdanu.

Mám návrh pro prozápadně orientované "karetní" demonstranty - jeďte dejme tomu do USA (kolébka demokracie ?)a zkuste na nějakém veřejném projevu hodit na pódium za Barackem Obamou nějaký předmět. Jak myslíte, že byste dopadli??? Buďte rádi, že jsme v Čechách, choďte normálně do práce, pečujte o rodiny a respektujte výsledky voleb. A jestli se vám výsledky voleb nelíbí, počkejte si na další termín a naházejte předměty po presidentovi!!!

Demokracie to jsou volby a respektování jejich výsledku, ne pískání a řvaní po ulici.To je vlastní vám, primitivům.Proto nechodí slušní lidé přeřvávat tuto smečku polointeligentů.

Zeman JE mým prezidentem.

Kolik ta akce mohla stát , kdo ji financuje ? To budou asi
ty rozkradený miliardy ? nebo biliony .

Kdybyste lidi věděli, kdo vás fanatizuje a proč, asi byste se chovali jinak. Nejde ani tak o politické, ale především o konkrétní ekonomické zájmy velmoci za mořem. A Andrew Schapiro dostal úkol. A vy, jako Kašpárci na niti se necháte vést.

Na Zemana útočí chudáčci odeesáčci, kterým nechce dovolit krást a plenit naši republiku. Každý, kdo pracuje pro dobro většiny, je pranýřovaný právě takovými individui.

Vy všichni co jste si dnes spletli demokracii s hulváctvím,vy,kteří jste se chovali jako banda puštěná s ústavu pro duševně choré jste přišli údajně oslavit výročí revoluce jste ji vlastně pořádně pošpinili!

 Nebudu psát nic.
Omluvte mne, musím jít zavřít okno. Táhne mi do bytu demokracie ...

Nejhorší na tom je, že ta zaplacená lůza ani neví proč řve a proč hází ta vajíčka. Je vidět, že zmanipulovat se dávají vesměs chudáčci, kterým pánbůh toho do makovic moc nenadělil.


Toto byla jen malá část názorů, pokud si pustíte dnes TV, budete svědky řádění nejhorší sebranky a novinářů, co kdy tato planeta nesla, nedělejte to.

Nedivím se, že kavárničtí i političtí štamgasti řvou s pěnou u huby, Toto by se jim také nelíbilo: http://czech.ruvr.ru/2014_11_13/Za-rozkradani-rozpoctu-mohou-odsoudit-k-dozivoti-5112/ 

Vyvážené zpravodajství a velmi otevřené, bylo ve zprávách ORF2(19:40h), kde velmi dobře odhalili zmanipulovatelnost prostestujících. 
Dnešní realita:
Už neslavíme VŘSR, ale Haloween a Santu, oboje je odpudivé.

Není RVHP, je jen diktát úředníků EU.

Peníze není potřeba podložit prací.

Řemeslníci zmizeli, každý je manažer.

Socialismus je pro naše děti dlouhá fronta na banány a nic jiného.

Kniha faktú stojí 500,-Kč, tak proč ji kupovat. Blesk a Aha Vás připraví na maturitu levněji.

Za zábavou se o víkendu chodí nakupovat do obchoďáků.

Znalcúm je dvacet pět. Zkušenost je zbytečná, zodpovědnost rovněž.

Člověk po padesátce přestává existovat.

Nepřizpůsobivost a agresivita jsou pryč. Je to jen kulturní odlišnost.

Spravedlnost nahradil výklad práva lépe placeného právníka.

Podvody nejsou. Existují jen „nevydařené“ podnikatelské záměry.

Není vláda jedné strany. Pravdu má ten, kdo je u koryta.

Tak pozor na průjem!
Kdo toto organizuje a štve národy zde:http://aeronet.cz/news/vime-kdo-organizoval-rozdavani-cervenych-karet-proti-zemanovi-dukaz-o-bezprecedentnim-vmesovani-se-americkeho-velvyslanectvi-do-vnitrnich-zalezitosti-republiky-americane-organizuji-demonstrace-skrz/
No a dodáváme slovo SOROS a pozpátku taky SOROS.
V každém národě se najdou zrádci národa a ovce bez svého vnitřního cítění lži a pravdy, tak jak i za okupace Hitlerem, jež vítali nohsledi hákového kříže, dnes Majdanu.
Vítání Hitlera v Brně
 
 

6 komentářů:

  1. Česká televize..Sváteční chvilka poezie http://uloz.to/xHvvFdnZ/sproste-slovo-mp3

    OdpovědětVymazat
  2. http://hledani.gnosis.cz/existenci-vyssi-spravedlnosti-dokazuje-vznik-i-pad-prvni-republiky/

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím si, že Joseph Goebbels by měl z našich médií velikou radost. A z Čechů (a Pražáků zvlášť) bohužel také.

    Co mně ale nejvíc zvedá ze židle je prostý fakt, že i za Protektorátu Čechy a Morava jsme měli za prezidenta Čecha, byť byl pouhou loutkou v rukou Němců bez jakékoliv pravomoci - a nyní někteří lidé dobrovolně chtějí za prezidenta cizáka!!

    Docela slušný výsledek za pouhých 25 let oblbování lidí...

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle fakt nemá cenu už ani komentovat, když člověk ví, o čem to je. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Zvířecí dav,krkaje tráví...Tolik citát ze skoro stoleté knihy Zelená tvář...Individuum má naději na sberealizaci....http://aeronet.cz/news/vime-kdo-organizoval-rozdavani-cervenych-karet-proti-zemanovi-dukaz-o-bezprecedentnim-vmesovani-se-americkeho-velvyslanectvi-do-vnitrnich-zalezitosti-republiky-americane-organizuji-demonstrace-skrz/

    OdpovědětVymazat
  6. S článkem naprosto souhlasím. A ten odkaz na červené karty je přesná trefa. Dík.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.