sobota 8. listopadu 2014

Vědomí v pohybu

Zde je krásné video špačků při kolektivním propojejí a harmonii, něco jako u ryb. Je to euforie pohybu. U nás se to stává v létě za soumraku, kdy toto špačci provádí, ikdyž v menším počtu. Nádherný kouzelný tanec přírody, jen né nad vinicí.


No a tady Vědomí v pohybu také, ale Vědomí lidské nenažranosti , to je dvojka.
 
Po úspěšném lupu úsměv, nenažranec už dostal varování - ofašovaná ruka (chapadlo) co hrabe. Symbolika Univerza těmto nic neříká, zvolili si svou cestu sami.
Před budovou-Dáte klobásky, nebo nee!!!! Žádný Slunce v duši, na to vám neskočím hajzlíci.


No jo, jídlo, to je barometr vaší Duše jak vyšitej, tady nemusíte měřit Bovisy ani mudrovat na druhý o duc-hovnu a prezentovat se jako Guru. Jen si zajděte do rychlého občerstvení, nebo do nóbl restaurace, to je jedno, jen někde kde se jí a pozorujte nenápadně jak se každý jednotlivec krmí. Málo lidí tomu věnuje pozornost, ale u jídla nejlépe poznáte pravou podstatu jedince – Duše, protože při normálním kontaktu může hrát velmi pěkné herecké výkony. Ten kdo hltá potravu, příbor mu kmitá zrychleně, jako kdyby měl strach, že mu to jídlo někdo ukradne, tak počítejte s tím, že to je sobec jako řemen a emoce druhých, etika lidskosti mu nic v životě neříkají a navíc si v našich krajích jako korunu navrch ještě nahlas říhne, nedej bože ještě to druhé . To stejné poznáte i u švédských stolů jak se kdo chová, jako ještě tady něco navrch a tady taky něco navrch, hmotař, sobec, v jádru egocentrista. 
Když však vidíte osobu, která jemně vkládá do úst jídlo, ikdyž jej třeba čas tlačí a v ústech nechává své chuťové buňky to menu vychutnat (duše velmi pozorně vnímá tyto ingredience přes chuťové pohárky) a přitom vlastně dokonale jídlo i zpracuje (tak jako jeho všechny úkoly) a tak i šetří své tělo, poznáte, že člověk je citlivý, duchovní a je tu od toho, aby se učil, pozoroval a rád předává své zkušenosti. 
To jsou základní varianty poznání, ono jich je více, mají více rozdílných nuancí, ale v podstatě nastíněný návod pro základní orientaci vám bude stačit. Jo a něco navrch: ten kdo se u jídla i rád pogecává, tak s tím se do společných akcí raději nepouštějte, tu akci vám zkazí, rozbije - pogecá a vy se můžete snažit jak chcete, za zády ji vám zničí. Ještě dodatek, to se netýká malých dětí, ty se dají tvárnit a jejich Duši zachytit, ale to hodně záleží na jejich rodičích, pokud jsou "balvani", těžko s tím budou něco chtít dělat.

9 komentářů:

  1. ......a dva navrch,haha.To je spíš ukázka nevědomí ani neví,že jsou tam ještě jiný lidi.Říkám to FURT,že se lidi chovají hůř než zvířata.Tenhle je ještě ke všemu hloupý,ani to neskrývá.To horší jsou mazaní egoisti,mají na to svoje metody,FURT se jim něco nelíbí,samá stížnost a tím nutí druhého zvyšovat neustále "přísun" čehokoli pro svouji potřebu,chudinky malý,mazaný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ter fry
      Všimněte si skoro na konci videa, když ta nenažraná dvojka odchází ze sálu, tak ona „dáma“ obejme svou levou rukou toho svého loupežníka. Už dostala výstrahu od Síly a má zafašovaný kleptomanský prst, pokud toho nenechaj, do budoucnosti to pro ně bude ještě horší, ale tyto týpci si to asi nikdy neuvědomí - materialisti jako prase, no vždyť většina politiků se chová stejně, ba ve větším.

      Vymazat
    2. No,koukala jsem na tu ruku,mně se zdá,že vona tam ani ty prsty nemá,nebo co.Jinak by určitě hrabala do druhý igelitky,aby toho bylo víc.Škoda,že jsme neviděli,jak se mu venku utrhlo ucho u toho rance a sežral mu to pes....

      Vymazat
    3. to ter fry
      Ale i ona hrabala, když se podíváte na okolí ve videu, lítá tam taky jak utržená a dokonce ne nakrájené, ale celé klobásky a pes jim to už sežral, to by bylo aby to nefungovalo.

      Vymazat
    4. :-) Pekne.. Ja by som tam pri vychod dal take dve gorili a kto si co nabral musel by zjest:-)

      Vymazat
    5. to Mailo
      Tak to by tomu tlustoprdovi nestačila ani jeho říť, aby to pak zvládla po vytrávení.

      Vymazat
    6. ..to by ma zaujimalo jak to stravi az duša odlozi telo,a uz nebude mat ani tu řiť. :-)

      Vymazat
    7. Mailí,asi si bude říkat,proč jsem jenom tolik žral a hamtal,to dá práci na to přijít,co k tomu člověka vede,že má nejradši sám sebe a svoje břicho.
      Od pana Iv,jsem se dozvěděla,že podle toho,jak kdo jí a kolik se pozná jakou má Duši.
      A je zajímavý pozorovat lidi při jídle.

      Vymazat
  2. Zrovna o víkendu jsem se tímhle nechával fascinovat ...

    Koukal jsem na zahradě na hejno takových těch mušek, co lítají pořád na místě a všiml jsem si, že jejich pohyb krásně odpovídá pulzujícímu torusu, jejich pohyb tvořil takovou jeho animaci. Nebo jsem pozoroval hejno vran (nebo havranů, nevím), jak krouží taky na jednom místě, připomínaly trochu široký tornádo. Jak říkal pan Schauberger, stačí jen pozorovat ... :-)

    P.S. Před pár lety mě poprvé praštilo do očí, jak cestičky vyšlapaný lidma nejsou nikdy rovný, ale vždycky klikatý jak taková spláclá sinusoida. No a když jezdím na kole a neplete se moc lidí, taky to valím v sinusoidě, jede se mnohem líp a lehčeji.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.