pátek 21. listopadu 2014

Popularita Putina největší ve světě






Podle studií stoupla popularita Putina na největší možný bod. Psal o tom i Washington Post, tvrdí ve své studii sociolog Sam Greene a politolog Graham Robertson.

Hodnocení ruského prezidenta dosáhlo nejvyššího bodu –84%- Podíl lidí, kteří si myslí, že Putin vede svět správným směrem se zvýšil z 40% na 62%. A poče skeptiků se snížil za rok z 43% na 22%.

Jeho popularita se nevyznačuje tím, že se neomezuje jen na chudé a méně vzdělané, ale především na základní aspekty lidství, rodinu, jako základ státu, základní hodnoty křesťanství a hlavně nerozkrádání národního bohatství a základních sociálních práv občanů jeho státu. Jeho podpora vzrostla zejména u mladých lidí, kteří velmi dobře vycítili, kam by jejich budoucnost mohla směrovat, pryč z beznaděje v tento svět. Putin po zvládnutí ukrajinského konfliktu byl jasným politickým vítězem dle Amerického vydání USA Today.

Jeho správný směr a tedy i celosvětová obliba stoupá především v jeho politice zamezit dalším konfliktům vyráběných USA ve světě. Důraz klade na spolupráci států v rámci APEC, kde státy by měli hlavně spolupracovat. Rovněž si je vědom i odpovědnosti za celosvětový mír a zná úmysly USA si jej podmanit. Svět není tak jak nám předkládají média, naopak, Putin hovořil o vlídném přijetí na G20 a označil návštěvu Austrálie za plodnou.

Zatím co jeho protějšek Barack Obama klesá na popularitě, protože jeho zahraniční i vnitřní politika je zhoubná hlavně pro jeho zemi a nepřináší žádný užitek, stal se z něj vlastně druhý Bush.
  
Slovensko, Česko, Maďarsko a částečně i Polsko se stávají důstojnými partnery Německa a Francie a odmítají direkce Bruselu, jež přicházejí ze zámoří a začínají hájit své národní zájmy. V Česku se o to přičinila politika Klause a nyní  Zemana a to je pro zámoří velmi nebezpečné.

Díky jim se může česká politika pyšnit suverením hlasem na politické scéně a zapříčiňuje opačné revanšistické polaritě pěnu u úst. Havlisti totiž zapoměli na sprostá gesta a výroky předchozích ministrů vlády a jsou současné vulgarismy vytahovány jako levná záminka. Díky tomu naopak popularita Zemana stoupá u všech racionálně smýšlejících občanů, oproti uváděným "průzkumům" a prezentacím na "Novinkách".  Argumenty chyběly a tak se vytáhla aspoň vajíčka a štvavá demagogie.

No a jak to vypadá dnes v Kyjevě po začínajícím prozření si můžete přečíst zde:
http://czech.ruvr.ru/news/2014_11_21/Porosenko-vypiskali-kdyz-pokladal-kvetiny-ke-krizi-Nebeske-setniny-8435/ 
a to je ještě kulantní zpravodajství, to na mainstrémovém zpravodajství neuslyšíte.
Jak si už dnes němci dělají legraci z českých mainstrémových médií.

1 komentář:

  1. Iv,
    teď možná z Vašeho hlediska reaguju mimo mísu, ale ční tam jako upoutávka zlatej peníz. Tedy jakási anonce na zlatej základ budoucích měn. Doufám, že to je z hlediska Putina pouze velmi šikovnej ekonomicko-politickej tah, aby uspíšil onen iluminátskej záměr v jejich akci "návrat ke zlatýmu základu". Prvním počinem tohoto dění bylo na konci minulýho století uskutečnění přesunu jeho obrovskýho množství pod střechu centrální banky Číny, jež je rovněž dcerkou rudýho kšiltu.
    Víte, tohle přesně většina a hlavně ruskejch a pro Putinovskejch, dokonce s ním spolupracujících ekonomů a geo-politickejch odborníků (viz. Devjatov) v současný době naprosto NEDOPORUČUJE! A jejich důvody jsou velmi pádný.
    Statistika krizí ukazuje, že v moderní době byl příčinou tohoto stavu skoro vždy onen fatální, třpytivej fetiš, mající pouze a jen cenu, jež plyne z jeho nedostatku.
    Uvedu jenom jeden příklad, jímž byl např. naprostej nedostatek finančních zdrojů v Rusku na konci 19. a začátkem 20., kterej za cara Nikolaje II. udělal z Ruska ekonomicky rozvrácenou zemi. Což byla jedna z hlavních příčin Velký Říje, jíž řídili Rothschildové prostřednictvím svýho super agenta Witta.
    Důvodem je, že zlata, jako ekvivalentu papírovejch peněz příbejvá těžbou podstatné méně, než je jich v ekonomice potřeba. Markantní je to zvláště dnes, když drtivá většina jeho skutečnejch zásob je v rukách pouhejch několika rodin lichvářů, kteří ho používají pouze a jen pro realizaci svejch planetárních zájmů. Navíc mají "zřejmě" možnost používat zlato, jež je majetkem jiných subjektů, co ho neprozřetelně vložily "NĚKOMU" do úschovy! Doufám, že Putin je moudrej a uvážlivej člověk, kterej se nenechá vyprovokovat k nějaký fatální zbrklosti. Matěj

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.