středa 19. listopadu 2014

Poděkování pravým Čechům




Poděkování těm, kteří se nenechali zatáhnout do politické hry kavárníků a pohunků USA, ani veřejnoprávními médii, jimž zdatně sekundovala americká „soukromá“ TV Nova, Bakalova a Babkova tištěná média a klidně si připomněla tehdejší události.. O nějaký 17. listopad jim vůbec nešlo. Šlo také o naprosté selhání ochranné služby prezidenta. Pustit rozvášněný dav „na dostřel“ hlav pěti států bylo totální nezodpovědností. Co kdyby místo chlebíčků a vajec přilétlo na tribunu něco „třaskavějšího“? Jsou to zpravodajské a mediální hry, které představují závažné narušení suverenity ČR při oslavách 17. listopadu.

Organizace průvodu i samotné vyvrcholení demonstrace proti Zemanovi na Albertově neslo všechny znaky barevné revoluce a průběhu Majdanu, kde američtí koordinátoři řídili stavění barikád, výrobu Molotov kotkejlů a organizovali rozdělování potravin a později i německých uniforem, zbraní a munice demonstrantům. Na Albertově to tak daleko nedošlo, naštěstí, prozatím.



 
Co dělá česká BISka, nebo už není česká, aby ty Fakáče(co užívají  rádi slovo FAKÉ atd.) ........? Jste tátové českých rodin a dětí nebo jak Jídáš co zaprodal Krista? 
Online petice na  podporu prezidenta Miloše Zemana  zde:
http://branmeprezidenta.cz/

11 komentářů:

  1. Na těchto akcích proti Zemanovi ( další se konala i dnes 19. listopadu jen v menším počtu asi tří stovek opět s červenými kartami ) je znepokojující především pozadí těchto akcí. I na Majdanu se v začátku jednalo o pár stovek demonstrujících. O čtyři měsíce později zápalné lahve, molotovy koktejly, řetězy, kovové tyče, ukradené bagry a střelné zbraně.
    A kdoví jestli momentální oficiální návštěva Sobotky v USA nesloužila hlavně k většímu nastavení proamerického směru, třeba oživení staré otázky protiraketové základny USA v Česku, nebo jestli si ho nechtěli v USA více proklepnout.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, podle mě by se měly takovýhle akce utnout hned ze začátku, nebo je z nás další Ukrajina. Tady přestává veškerá sranda.

      Vymazat
    2. Mě osobně by zajímalo, co dělala policie a prezidentova ochranka ve chvíli, kdy po prezidentovi dav házel vejce... s těmi deštníky to byla fraška - a co kdyby třeba někdo hodil kámen... podle mě je to těžké selhání, za které by měl někdo nést odpovědnost...
      .
      Na druhou stranu, nebylo by to v dějinách poprvé, kdy byl někdo vražděn a jeho vlastní garda, která ho měla chránit, se dívala stranou... Snad to tak daleko nedojde...

      Vymazat
  2. budiž omluvou takzvaná MLADISTVÁ NEROZVÁŽNOST..Viz Rudé Právo,kde jsou v padesátých letech rozjásaní krásní svazáci Jiřina Švorcová,Jiřina Jirásková a Jiří Vala,kteří podporovali popravu Milady Horákové....Ve svém mládí jsem si vychutnal narušení hraničního pásma,vězení na Borech a dva soudní procesy..na paragraf 109A pokus opuštění republiky.Je to holt genetická vada,kdy se čmárá na zdi,jezdí na nárazníkach metra a hází vejce na politiky..

    OdpovědětVymazat
  3. Vážení,
    mám pocit, že západ chce nyní mermo-mocí vytvořit zásadní precedens potrestání nějaký menší zemičky z bloku EU. A to na základě její neposlušnosti a drzosti. Tedy vytvořit přípustnej model, jak toto řešit i v budoucnu. A ČR by se mohla proto stát, či dokonce -JE- pro toto ideálním modelem. Má k tomu totiž ideální parametry. Je malinká a celkem bezvýznamná, navíc byla kdysi součástí Sovětskýho bloku, RVHP, atd.! A tudíž plná protizápadních kverulantů. A tímto vlastně budou vyřazení i případní kverulanti mediální, kteří by se nás ve světě chtěli zastat. Ale koho tam, tedy možná mimo Ruska zajímaj nějaký Čechy a Morava.
    Jenomže pokud se to opravdu u nás rozjede a jim se povede ten šílenej precedenc rozjet, tak proti tomu důsledky jež stíhají a ještě dlouhou dobu budou stíhat Ukrajinu se v této optice stanou pouhým umolousaným kapesníčkem.
    Na Ukrajině totiž nemohl západ rozjet to, co může velmi jednoduše a bez jakejchkoli rozpaků, politickýho kličkování učinit v případě Česka. Ukrajina není členem EU a ani nepatří do NATA. Naopak my jsme členy EU i uskupení NATO. Bacha nato!!!
    Tady oni mohou učinit svůj pořádek a řád jakýmkoliv způsobem a prostředky. Je to jejich teritorium a oni při tom nemusej brát v potaz žádnýho Putina a Rusko, natož jejich služtičku OSN, atd.. A vzpomeňte si na jakým principu maká základní vrstva lidskýho mozku, která má případnej název, tedy reptilien brain! To, co by se stalo tady u nás doma by určitě překonalo všechny apokalyptický vize. Ono totiž jen něco podobnýho tomuhle může odradit všechny, kteří by v tomhle spolku začali uvažovat o svobodě. Zeman mě velmi překvapil svojí odvahou. Ale mám pocit, že dobrej politik má a musí bejt hlavně předvídavej. Odvaha je fajn, ale nesmí bejt sebevrah! To samý platí i o státních útvarech a jejich obyvatelích. Zeman byl velmi pro NATO i EU, tehdy jako politik příliš prozíravej nebyl a tedy selhal. Kdyby z toho teď jako prezident, zvláště proto, že vyhrál v přímý volbě ... vyvodil důsledky a stal se prozíravým, tak to, co teď udělal, by jistě činil jinak. Musel přeci vědět, že na tohle páni světa čekaj a vytvoření přesně tohoto precedentu byl jejich úmyslu. Oni tu "svojí práci" dělají pro svoje účely podstatně zodpovědněji, než politici. Jsou tu jistě vyjímky viz. Putin. Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Matěj
      Hm, Matěji, Váš komentář mně připomíná rok 1939, kdy jsme byli také členy jisté skupiny uskupení a prodali naše pohraničí i s dokonalým opevněním, které stojí dodnes Hitlerovi a vykřikovali, že zachránili světu Mír.
      Nejsme bezvýznamná zemička, naopak, po strategické stránce velmi důležitá, včetně Slovenska a ekonomicky ani nemluvě, proč si myslíte, že náš průmysl, ekonomiku a vědecké instituce byli zde záměrně zlikvidovány, máme hodně šikovných hlav a zdejší národ v této kotlině byl vždy nebezpečný pro západ, včetně USa a oni to ví.
      Kdo se bojí, sere v síni, v ruce drží sekeru.

      Vymazat
  4. Iv,
    já jsem ohledně naší země bral v potaz ne historii, ale pouze současnej stav. A ten mi jasně a všemi parametry říká, že TEĎ jsme naprosto bezvýznamná - už ne ani země s jakousi byť matnou suverenitou, ale pouze jen kolonie ... a tou za Hitlera tahle země nebyla!

    OVŠEM TEĎ JÍ JSME!

    Máme samozřejmě díky poloze "jistou hodnotu", jako strategickej prostor ... a jenom přesně tohle v tom, co se u nás začíná dít - západ začal využívat. Šikovnejch hlav je tady samozřejmě mnoho, a je to vidět -nejenom- na nezávislejch blozích.
    A tenhle současnej, poměrně zmateně formulovanej stav přesně v Česku teď umožňuje - nedávno na Vašem blogu zveřejněnou výpověď a popis postupu západu v těchto případech- od bejvalýho ekonomickýho vraha Parkinsona. Uvádím to raději skoro doslovně. Tedy za
    0/ vytipování a současná kvalifikace země.
    1/ vstup do politicky a ekonomicky narušenýho prostoru ekonomickým vrahům se zvrhlým systémem půjček, jež zemi uvrhnou do nesplatitelných dluhů.
    2/ Pokud se toto nepovede, třeba díky jistý osvícenosti vysoko postavenýho politika, či skupiny politiků, tak nastupuje tým Šakalů. Ti nejprve používají jemnější metody uplácení, prebend, atd.. Nedaří li se, pak přichází likvidace oné osoby, či osob. Když ani toto nepomůže a objeví se jejich odvážní nástupci, tak ihned následuje bod č.
    3/ Tedy armáda a válka.
    Tohle jsem musel teď Iv uvést (((protože to souvisí nejenom s naší zemí, ale i Slovenskem a rovněž s Maďarskem, jsou to totiž podobní kandidáti na potrestání jako MY. Ale jaksi první volbou západu byla ČR))) na svojí obranu, když jste zmínil appeasement tehdejší naší i evropský, potažmo světový politický scény vůči Německu (nepíšu záměrně Hitlerovi, to byla pouhá hlásná trouba tamní, jistě už globální ekonomicko, politický scény. Viz. např. korporací AG Farben).
    Mám pocit, že proto, abychom se tady nezačali hádat (jak by to jistejm kruhům vyhovovalo), tak je potřeba jistý přesnosti a cílenosti článků i odpovědí. Matěj

    OdpovědětVymazat
  5. https://www.youtube.com/watch?v=4oXquCMNc_A
    https://www.youtube.com/watch?v=EkGpVNyYz7k

    OdpovědětVymazat
  6. Duše Švejka v nás je pořád živá, to može bejt vždy naším náskokem. Hlavně se toho nebát.
    Poloha naší země je natolik strategicky výhodná, že kdyby se zpoplatnily jen průlety nad ČR, a že jich denně je! - tak jsme jako stát dávno "ve vatě"! Ale musí se to tam všecko nejprv vyházet z oken do hnoje v tom práglu. Snad je to dostatečně mírový řešení, oni to totiž musí přežít, aby mohli vyprávět.

    OdpovědětVymazat
  7. Musím plně souhlasit tady s Matějem, a troufám si tvrdit, že se jim to ani v jedný ze tří jmenovanejch zemí nepovede. Nejvíc se k úspěchu přiblížej v Maďarsku, ale i tam je vypakujou.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.