sobota 15. listopadu 2014

Jak se cítíte v těchto časech?




Tento čas, aspoň půl roku nejméně pozoruji, že jsem imunní čím dál více od vnějších vlivů zdejší systémové reality. Nepoužívám televizi, nekupuji denní tisk a pro přehled, co se děje na scéně okolo se na Netu podívám na zpravodajství, které prolétnu a po jejím přečtení jsem vždy ve veselé euforii, protože zjišťuji, jak se média snaží manipulovat s lidmi. Nesmíte zabřednout do těchto zpráv a pak zjistíte vždy tu směrovanou tendenci politiků a novinářů. Spíše dostanu záchvat smíchu nad touto hrou. 

 Hodně věcí se děje, ikdyž mnozí to ani nepozorují a tvrdí opak. Ano, opak je pravdou. Změna klimatu je již plně v plném proudu, sopky si velmi často odpšoukávají a snad se připravují na svůj velkolepý odfuk, aby zahalily planetu třeba třemi dny popelem a tedy i tmou, aby atmosféra byla nabita statickou elektřinou a blesky křižovaly oblohu, včetně sopečného smradu a bouřlivými větry.

Slunce prochází bouřlivými erupcemi, které nepotřebuji ani sledovat na záznamech, jelikož při této erupci dostanu tolik energie, že práce a vnitřní energie je tak velká, že jisté plánované povinnosti a práce shoří jako papír – je hotová raz dva a to se týká i psychiky. Je to radost.

Veškeré spory okolí jsou mně najednou „ukradené“ a soustředím se spíše na svou nejbližší komunitu a snažím co nejvíce a hlavně nezištně pomáhat. Samozřejmě, že jsou chvíle, kdy negativita se snaží působit a dělá psí kusy, ale pokud jí člověk nevěnuje zase tak velkou pozornost, Egregor zhasne jako papír. Snažím se nyní od Systému života vybrat co se dá, vždyť jeho zákony nás okradly dost a dost, jen se nesmí tím ublížit druhým.

Vše okolo nyní působí velmi zvláštním způsobem a tne přímo v každém z nás do černého. Životní energii obsahuje krev a ta bývá nakažena našimi špatnými zajetými povahovými vlastnostmi a často i tím, co děláme druhým špatného. Krev se v nynější době nemůže rozkmitat na vyšší frekvenci a musí jít ven a pokud je jí menší množství, té špatné, která tvoří v těle shluky se starou vibrací, tak ta jde pak ven, i třeba krvácením z nosu. O náladách ani nemluvě, ty bloky jdou často dnes ven a vy jste náladoví a předráždění. Osobně toto období prožívám v nádherné euforii změn. Na Zem nyní působí mnoho aspektů v celém spektru a to nejen ze Slunce, nemám na mysli tedy jen světelné spektrum. Všem těmto změnám odpovídá i měření „Kolektivního vědomí“ kdy např. tento měsíc světové vědomí zareagovalo na probíhající „neznáme“ změny nejvíce 25.10.14, pak 3.11.14 a v poslední době 11.11.14. Nejlepší okamžiky a klid jsou v přírodě a pozorování hmoťáků, jak si stěžují, jak se jim moc nedaří a jak začínají kulhat životem jak Žofrej, ten byl taky přeci borec a frajer, byl IN.

K Zemi přichází celé spektrum energií, jež ani dnešní věda zatím nezná. Někdo se zabývá tkzv. Bovisy a myslí si, že čím jich má více, tím lépe. Tento je jen částí z celkových energiií a má vliv jen na jisté aspekty člověka a přírody. Někteří mají nyní v ústech plno ezoteriky, duchovna, popisují různé příznaky, hlavně  ty své, zejména ty negativní, jako krvácení z nosu, ospalost atd, ale hlavně je to ten sobecký individualistický pohled. Není z nadhledu, kdy pozorujete své okolí, jeho projevy jak negativní tak pozitivní a věřte, je to ve svém celku zajímavá komedie, vyluzující brnění v mé bránici. Jsou v nich u většiny ještě staré bloky, spojené se strachem, který vám vtloukají média do hlav, ego, to vše se nyní snaží jít na povrch a pak nastávají některé problémy. 
Kdyby, kdo má zahradu postavil pořádný menhir, výška nejméně 1,7m, dnes by koukal, jak se budou uvolňovat staré bloky, které sedí v pavučině a ne a ne vyjít na povrch. Někdo by to ani neustál tu odblokovanou vichřici, věřte, nevěřte, je to každého věc.

Najednou vyciťujete i ty jemné nuance, které vaše okolí skrývá a drží jej uvnitř, máte to jak na dlani a tím více se pak musíte smát. Mně osobně se při pořádném pšouku na Slunci dostane tolik energie, že noc je pro mě skoro dnem a úkoly se srovnaj jak buldozerem, prostě legrace z práce.

No a  co Vy, jak jste na tom? Toť otázka, jak pro koho, ale kdo má informace, nebude tak zaskočen a zvládne vše lehčeji a s grácií, ikdyby se kolem něj "čerti ženili"! Nedejte na řeči většinové populace, která bere jen to, co slyší ve zprávách a co se naučila ve školních lavicích, udělejte se svůj pohled, názor, nevnucujte jej, jinak by si mysleli, že jste přinejmenším divnej, nechte je na ně působit uměle vyvolávané strachy, problémy a pohledy. Až přijde čas, budete stejně přesně tam, kde máte být a na to se spolehněte, nenechte se vléci tam, kde vás chtějí oni, ti systémoví úspěšní borci, asociální, rvaví, značkoví od noh až k hlavě, těžící hlavně z tohoto systému, u něhož jsou hodnoty lidskosti úplně převráceny.


12 komentářů:

  1. Cítim sa dobre a takéto články to je bonus.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Josef
      Tak jsme dva a čím nás bude víc, tím jich víc dostane PEPINA, myslím těch plaček.

      Vymazat
  2. Pozoruhodná synchronicita medzi obsahom článku a symptómami, ktoré prežívam.
    Mimochodom, slávim "výročie" - viac než rok som nenapísal do žiadneho diskusného fóra na webe ani čiarku. V tomto prípade robím výnimku - mám pocit, že toto oznámenie si môžem dovoliť publikovať.
    Napadá mi myšlienka Karla Čapka: "Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to čo vedia".
    Myslím si, že ten pán ďaleko predbehol nielen svoju dobu, ale ešte aj tú našu.
    Zdravím celé fórum a spoľahnem sa na svoju intuíciu: Keď budem mať pocit, že sa oplatí niečo napísať, tak napíšem. Ale stručne.
    V rámci mojej profesie som sa po dlhej dobe vrátil k výskumu izochrónnych tónov a binaurálnych pulzov - možno aj v tom je určitá synchronicita.
    Majte sa krásne, zostávam v "RX-móde".
    svarnetic

    OdpovědětVymazat
  3. Máme se skvěle, díky za článek. Podobný pocity - občas ten nedostatek únavy.
    V poslední době přemejšlím nad Rodovými statky vs geoinženýring. Ani ne snad kdo z koho, to je ta stará verze systému.. Spíš jak jde či pujde toto "dohromady", na první pohled se to vylučuje zdá se.
    Ale slyšel jsem, že nad Rodovými statky se prej i počasí umí "srovnat", kéž by tomu tak bylo!
    Tento víkend -včera jsme svítili už od cca 14hod jaká byla tma, to je rekord. Těch cca 20l octa behem 30hod pomohlo jen trochu.
    Ať se Vám daří lidičky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to obyčejní lidé
      To je taky dobře a co pozoruji nezaujatě okolo, tak staré hospodyňky například lamentují, že i ty "slépky" chodí sedět na bidlo už nějak brzy, prý v 17:00 h.

      Vymazat
    2. to svarnetic
      Dík za zprávu a Čapek, máte pravdu, jen to jeho RUR je jak vyšité, naštěstí jsou zde síly, které jdou s lidmi, jejichž normy lidskosti uvnitř zůstaly. Zdravím Vás.

      Vymazat
    3. to Iv
      že by to bylo soumrakem ty slépky..
      S octem to byl pokus co to dovede, vzduch se dal líp dýchat, i viditelné změny v oblačnosti, ale ta hnusná šedivá hmota či plasma zůstala tentokrát (uplně nahoře) pokupě.

      Vymazat
  4. Ked pochopime ze zivot nieje bojom o prezitie zmeni sa i keby zvonka zostalo vsetko rovnake.:-)

    OdpovědětVymazat
  5. https://www.youtube.com/watch?v=VeUeU-PTyFY&list=UUkHf2sjxhcOUDdvs7zaU2LA https://www.youtube.com/watch?v=qswX44LJels

    OdpovědětVymazat
  6. Ha, tak už konečně vím, odkud pochází ta energie, který mám poslední dobou skoro pořád jak na rozdávání. Má taky svoje "maxima", kdy mám pocit, že se blahem a množstvím energie rozletím na atomy :D a to je fakt síla, okolí kouká, kolik toho udělám, zvládnu a jak jsem aktivní. Dřív jsem takovýhle maxima neměl ani zdaleka tak intenzivní, stupňují se. Myslel jsem, že to souvisí s vysazením masa a alkoholu, ale to je asi jedno s druhým a vzájemně se to doplňuje.

    Navíc, telepatii už začínám mít na dost vysoké úrovni, když někdo mluví, mám občas tendenci říct něco jako "nemluv, stejně vím co chceš říct a daleko přesněji, než to jsi schopen vyjádřit" takže jen prostě čekám, než to dotyčný dopovídá a jen pokyvuju hlavou. Navíc mám i děsně zrychlené myšlení, to je někdy fakt síla, jak letí ... nějaká věc, nad kterou přemýšlím, se "vyřeší" ve zlomku vteřiny takovým hlubokým pochopením a je to ... a dřív bych na to potřeboval třeba půl hodiny.

    Taky se mi zintenzivnily sny, jsou mnohem živější a nastupují i lucidní sny ve větší míře. A jsem i vyrovnanější, vnímám realitu kolem sebe trochu víc s odstupem, uvědomuju si, že žiju zároveň i ve spoustě dalších a to mi poskytuje takovej skvělej nadhled a vnitřní pohodu :) to je k nezaplacení. No a k tomu se přidalo ještě zesílený vidění energií, hlavně teda ve tmě v noci, ale občas už i při šeru nebo přes den. Včera jsem si hrál s energií, kterou jsem vyslal do prostoru před sebe a tvořil jsem z ní různé obrazce a tělesa :D Taky jsem citlivější na body prolínání realit, už je občas umím vycítit jen pomocí mysli. Prostě je to tobogán jak něco a jestli jsem tomu předtím říkal tobogán, tak to odvolávám. Tohle je ta správná jízda :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Jan Kment
      Dík, poměrně přesně popsané, nejvíc mně unavuje, než když někdo něco chce sdělit a už vím dávno co, než se vyžvejká a nejlepší je, když vím co si myslí a stejně hubou lže. Rovněž jde krásně postihnout kolem ty černý egregory jak skáčou vztekle někdy jak šašci kolem. Na ty platí ionizace, polarizované světlo a přs krystal ještě líp - zdrhnou, jinak by se rozpustili, tak a do toho, útok začal, je potřeba je pěkně honit a likvidovat. Zdar a Sílu.

      Vymazat
    2. Pod lží jde vždycky vidět pravda, takže tohle mě už nějak netrápí ... ne tak, jako dřív. No a ty černý mršky vůbec nevídám, buď je nějak odpuzuju nebo se na ně prostě nezaměřuju, ani žádný útoky od nich nejsou cítit. Asi mají práci jinde :D

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.