sobota 27. září 2014

Harmonický kód.


 
Harmonický kód o kterém se zde zmíním je Staroslovanské písmo. Ano, člověče div se, vždyť ti pohané, co tady běhali neměli nic, byli primátové a to do doby příchodu Cyrila a Metoděje. Tak se to zkráceně prezentuje v dějepise a vtloukáno do hlav našim potomkům.
Slovanská Bukvica
Omyl, pravda je úplně jiná a nehodila se Zlo-dějům , kteří záměrně větev Slovanů chtějí zničit, jelikož Slované jsou v podvědomí uchováni jako „Děti bohů“.

Dnes chci čtenáře seznámit s malým kouskem naší záměrně zatemnělé historie a to Slovanskými znaky (bukvy), jež představují kód s duchovní hloubkou, obsahují obě dvě energie jin a jan, je to harmonický kód, který naši  předci používali. Programoval ducha, je to základní harmonická matrice, zní to fantasticky? Znaky vychází ze základních prvků elementů života, které nám předali naši předci od svých učitelů.

Jde vlastně o koncept vícerozměrného vědění, něco jako ve většině případů kruhy v obilí, kde se tento kód také často používá. Tyto znaky vyvolávají harmonizační vlny, jež působí silně na podvědomí a harmonizují lidské tělo jako zvuková terapie. Z dnešního jazyka již nemůžeme pochopit správný význam slov a vědění, tento dnešní jazyk je povrchní, bezduchý zápis bez vibrací, prostě jakási latinka mrtvého jazyka. Nezdá se vám, že v těchto souvislostech jsou slovanské kódy jako studnice všeho vědění. Že je to mysteriózní dědictví, které jsme neměli nikdy poznat. Védy, základ Slovanského vědění zasahuje do mnohem starších dob o kterých můžeme dnes jen tušit o co se jedná. Díky středověkým tmářům, kteří přepisovali kroniky a dějiny, víme dnes velmi málo, protože ti v zájmu chamtivosti se soustředili hlavně na písmo, kulturu a umění této prastaré civilizace. Stále nás mají i do dnes za potomky divochů, kteří jim mají dávat levné služby a zboží. Staroslovenština existovala již před jinými jazyky, dokonce před Egypťany, Suméry i Etrusky. http://www.veraoveckova.cz/news/o-slovanech-uplne-jinak-/ ano, ať se to některým nelíbí, ale jednou pravda pomalu vyjde na povrch.

Rovněž zde máte vypracovanou mapu původního osídlení Slovanů podle DNA a to už je opravdu na pováženou.



Původní osídlení Slovanů podle DNA
Někteří zasvěcení historikové a badatelé by jistě potvrdili jak žili naši Slovanští předci, ale současná opozice toto neumožňuje, protože vládne penězi, perem a svými zákony. Zlo vznikne ihned, když lidé mezi sebou nenacházejí porozumění, má vždy nějaký plán, neřídí se bezhlavě a mnozí z nás přistupují na tuto hru a považují ji za výkvět civilizace, jaká bláhovost. Opozice si myslí, že už je to dávno odbyté a že je to dávno pohřbená minulost, ale to je velký omyl. No, a vy co jste dotovaní ve městech a berete peníze z bankomatů, po jakých základech měst si myslíte, že chodíte, praotce Čecha nechte raději jako pohádku nějakého mnicha, jež vylepšil pověsti.



  Naše kultura je to, co nám chybí. Až pochopíme co to opravdu znamená, budeme jednat tak jak si zasloužíme. Lidé, kteří nechápou (nebo nechtějí chápat), že se mají držet v životě krom své víry též svých kořenů (genů a národní kultury) jako svého pevného základu, působí na druhé lidi jako hlupáci nebo najatí lidé. O původu Slovanů je možné se také dočíst v knize ČEŠI – ODKUD JSME PŘIŠLI  od E. Vutkové, nebo kniha SLOVANSKO-ÁRIJSKÉ VÉDY POTVRDENIE KNIHY SVETLA-SLOVANSKÉ PONÍMANIE SVETLA.                                                                                              

17 komentářů:

  1. No,tak jsem si chtěla přečíst tu tabulku nahlas,zkoušela jsem to podobně jak ruštinu.Ještě že nikdo neposlouchal,protože by si mysleli,že jsem student pomocné školy.

    OdpovědětVymazat
  2. to ter fry
    Pomůcka pro studium : https://www.youtube.com/watch?v=V5Wr5Is4cDM

    OdpovědětVymazat
  3. Děkujeme. Knížky objednány.
    V souvislosti s tou mapou osídlení - mohou mít krevní skupiny (např 0 rh-, nebo B rh+) taky nějakej význam, co člověk neví? Je vhodný darovat Krev v dnešní době? Tuhle se člověk sestry ptal, zda mi možou říct kam přesně moje krev doputovala, ale vyhnula se odpovědi.
    Na plasmu cejtím že rozhodně neee, nelíbí se mi že krev jde do stroje a pak zase zpět do těla. Nevěřím tomu procesu a nechapu že někdo kvuli pár všivejm dukátům...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ol
      Darovat krev spíše jen pro své příbuzné a rodinu, to je Bohulibé, krevní plasma obsahuje vždy Vaši životní energii, včetně vašeho otisku a kdyby měli být mé aspekty v někom jiném je nepříjemné a pak i problematické, ale nechci to dále pitvat, protože tento upíří systém (a nejen krev) na to má jiný pohled, můj pohled je jiný.

      Vymazat
    2. to Iv
      tím naznačujete, kdyby krev dárce došla "nedobrému", nedobrý tím može na dálku ovlivňovat dárce? (příp. opačně)

      Vymazat
    3. to ol
      Nic nenaznačuji, přesně jak jste řekl a to je pak mazec, vyhrává ten, kdo má momentálně víc energie, takže, když máte málo energie, sypou se na vás "sračky" o to více. Přeji dobrou chuť Upírům(energetickým).

      Vymazat
    4. Děkuju, však já se nedám! Nj každej holt nemože spapkat všechnu moudrost ihned, z toho i plyne že na každýho je svymzpusobem někde něco ušitý,ať vědomě ví či nikoliv. A pro někoho je zas částečně, fajn možná naivně uklidňující, že to dělal s dobrým úmyslem a někomu jinýmu třeba pomohl. A Síla to vše "vidí", ten dialog je oboustrannej.

      Vymazat
  4. Jo,
    my aspoň víme, že jsme Slovani. Ale lituju nafoukaný Germány (hlavně P-rusy, kteří to mají stejně jako třeba Et-ruskové v jazykovým kořenu). Pak samozřejmě smekám před nafoukaností Anglosasů, je to fakt sranda, co? S-Asové, hm? Trochu se s tím svezl i Asterix s Obelem, pak slovanskej kmen Britů, Vždyť i slovo Angličan pochází z výrazu Inglingovia, což byla vrstva slovanskejch vzdělanců, vědců, fyziků a dá se říct celebrátorů Inglie=Energie+Informace. A pouze v jejím rámci, tedy blíže centra naší galaxie mohla vzniknout bytost "Moudrej Člověk", fuj-tajbl! To všechno jenom nešťastně pak popletl majstr Darwin a hlavně ti, co to všechno posr... a velmi nutně v tomhle balení potřebovali!!!!
    Tedy tihle všichni jsou z Rassy. A rovněž ti, co to posr... pocházeli z Chazarů, což byl rovněž kdysi dávno slovanskej kmen z něhož se furt a furt roděj jejich hlavouni. Hm furt sranda, co?
    A neplácaj se v tomhle sajrajtu jenom dnešní obyvatelé západní Evropy. Taky už jenom velmi málo amíků nemá pomíchanou genetiku, proto se tak dobře "těm hlavounům za oponou" kočírujou, stejně jako my!
    Lautr stejný je to i na Balkáně -třeba- s Řeky. Spartoi přeci znamená rozsévači,ne? Tedy žádní to odevzdávači dítek do armády a k semletí v nějaký pitomý válce. To by jejich tatíkům maminky vyčinily ... a už nikdy NEDALY! I
    Čandagupta a Ašók v Indii, byli příslušníci slovanskýho rodu Maurev. Huan-di v Číně, taky As jako noha! Rovněž tak řecký kmeny Dórů a Iónů, ty všechny mají původ v Hyperborei a pak v Bělovodí. Všichni ti, co jsem uvedl, a nejenom oni pocházejí z RASSY, tedy ze Slovanů a Árijců. A ta mapa to přesně ukazuje. Velká Rassenie byla od Pacifiku až k Atlantiku. No, zas jsem si chvilku nesrozumitelně požvanil, ale fakt by se o tom mohlo napsat vela knih, ale kdo by je četl, že jo?!? Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Americe bych řekl, že čistokrevnýho už nenajdeš ... a jestli jo tak to bude dycky jeden z tisíců. Ne nadarmo je jedno z posvátnejch čísel kabalistů třináctka. Proč právě 13? Protože 13 kanálů vnímání světa, u kříženců pro ně ideální stav ... 16 mají jen čistokrevný Slovani a Árijci, proto mají potenciál pochopit staroslovienskou bukvici a kotel dalších věcí, ale škoda mluvit, kolik z těch 16 má průměrnej člověk dneska aktivních, v nejlepším případě tak půlku, což se dá říct i o devíti čakrách, který by měly správně jet všechny.

      No ale řekl bych, že Velká Rassénie byla, sice není, ale zase bude :-) Nástup rána a posléze dne Svaroga je z pohledu lidskýho života tak extrémně nízkofrekvenční proces, že s ním stejně nikdo nemůže hnout ani o píď (nebo o piaď, hehe) ... což je dobře :-)

      Vymazat
  5. Ani nevíte pane Iv, jak jsem rád, že tu v tomhle článku vidím doslova návrat ke kořenům!! Védy jsou v podstatě jediný zdroj, ze kterého se lze dozvědět naše skutečné dějiny, a ne ty psané křesťansko-židovskou kabalou. (Pak ještě knihy o Anastasii, ale ta se sama nazývá vedrussou, z čehož je vidět, že naše Předky ctí, zná a snaží se o návrat tehdejší kultury zpět ... kdo tu bude zakládat rodový statek, hmmm? ^^ )

    Mně Védy odkryly tolik chybějících střípků a pospojovaly tolik souvislostí, že jsem fakt žasnul! A konečně mi došel rozměr toho, co se tu v celoplanetárním 4D měřítku děje ... v podstatě jen to, co se dít MÁ ... galaktická noc je přece od toho, že je tu méně světla, se všemi projevy co k tomu patří ... a my jsme se měli naučit žít a fungovat v těch nejhorších podmínkách, protože takové zkušenosti jsou v rodové paměti doslova neocenitelné a budou stopro zapsány "zlatým" písmem ... ale teda už díkybohu za to, že je ráno :))

    StaroslovIEnská Bukvice (od toho že se tehdá psala na bukovou kůru, tehdy nejrozšířenější strom) je geniální nástroj, kterej má potenciál plně aktivovat pravou polovinu mozku se vším co k tomu patří (toho je fakt kotel), a proto musela bejt překopaná a vazby v ní přetrhané, což krásně provedli cyril a metoděj (schválně je píšu s malými písmeny, úctu si nezaslouží). Protože odtud vede cesta k nabourání naší genetiky spolu se zničením našich tradic, kultury a državy, křížením národů a tím pádem degradací Slovanský a Árijský Rasy. Ale ona se pořád, i přes to všechno, drží! A dech jí nikdy nedojde.

    A k tomu jazyku a písmu - hodně se dneska zapomnělo, že harmonický písmo může bejt jedině to, který respektuje vztah zvuku a hrubohmotné vibrace = tzn. každá bukva svým obrazem i významem respektuje to, co její zvuk "vykreslí" ve hmotě, a tak jako jedna z mála zaručuje možnost uchování HLUBINNÉ informace, tedy takové, co není patrná na první přečtení a kterou můžou plně pochopit jen Slovani a Árijci. Jednotlivé znaky navíc působí významově PŘÍMO na podvědomí svým obrazem, tudíž zde nevzniká rozpor mezi vědomým a podvědomým významem čteného textu, jako u latinky, což je nesmírně důležité. Navíc její obrazy už jen nakreslené na papíře samy generují jistá torzní pole ... Další jazyky, co toto zachovávají, jsou sanskrt a původní ch'Árijská Karuna, pramatka všech slovanských (a potažmo všech dnes používaných) jazyků. Ta dokáže zachovat v textu tolik významů, že se to nikomu ani nezdá ... proto někdo podle ní vimanu postaví a jiný ne, hehe :) a tak to má být.

    Jen takové povzdechnutí - ach, kdybychom všichni znali naše skutečné dějiny, a hlavně to, kolik krve prolili naši Předkové ve snaze ubránit se před tažením Temných na Zemi i jinde, tak padne systém v řádu ne roků až desetiletí, ale dnů ... ale padne i tak. Jiná možnost neexistuje.

    OdpovědětVymazat
  6. Jasně,
    velká Rassenie opět bude. Myslím, že to ve svým posledním proroctví říká i významnej, slovanskej živel Vanda. A docela doufám, že velmi vzdělanej Putin, kterej dává velkej prostor svejm ještě vzdělanějším a řekl bych i osvíceným poradcům, čeká pouze a jen, jako kdysi Stalin, když téměř vymetl hlavně trockistickou pátou kolonu ... až se za něj postaví celej ruskej národ. A pak vymetl fašouny nejenom z Ruska. Myslím, že Putinova politika je a bude velmi vstřícná i vůči západem poblouzněný Ukrajině. To znamená, že bude vstřícná i vůči všem západním Slovanům. Brzdí to jen ten maglajs v současným světě, kterej byl vytvořen zrůdným ekonomickým modelem závislým na neustále rostoucí spotřebě, nevědění a nesoudnosti! Řízenej hrstkou ne-lidí s absencí svědomí, co chtěj mermomocí udržet současnej status idem. Hodně na tomhle makaj geniální lidi kolem PSB (rovněž téměř slovanská záležitost), ale to chce masivní podporu lidu. A když už se z unijního sna, či z opice téměř probudil i náš prezident a pár významnejch lidí, co už tlačili na pilu před tím, tak už to je fakt závislý pouze na sv. lidu. Matěj

    OdpovědětVymazat
  7. Jo,
    velmi se omlouvám za překlep ve jménu balkánskýho media. Matěj

    OdpovědětVymazat
  8. Toto je dobrá téma a myslím si, že je veľmi dôležité aby sme o slovanstve a hlavne o jeho symbolike vedeli čo najviac pretože naše podvedomie vníma symboly, ktoré sú v našom okolí. Dovolím si doporučiť knihy od Anastazie Novych "Sensej ze Šambaly" (4 knihy) a kniha ktorá vyšla v tomto roku "AllatRa". Dozviete sa veľa.

    OdpovědětVymazat
  9. I go to see everyday a few web pages and blogs to read articles, however
    this website offers quality based content.

    OdpovědětVymazat
  10. I was suggested this blog by my cousin. I am
    not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my problem.
    You are amazing! Thanks!

    OdpovědětVymazat
  11. I blog frequently and I really thank you for your information.
    The article has truly peaked my interest. I'm going to
    take a note of your site and keep checking for new information about once a week.
    I opted in for your Feed as well.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.