sobota 13. září 2014

Pozor na podvodné maily



Pozor, v dnešní době Vám může přijít podvodný mail, nenechte se unést, jen pro Vaši informaci.

blahopřání!




10 komentářů:

  1. Zdravím Iv,

    takové maily jsou dnes "na každém rohu", takže je fakt třeba být ostražitý. K tomu ale doporučuji také tyto maily neotvírat, nestahovat žádné přílohy a už vůbec ne na ně odpovídat. Pokud to nesebere spam filtr, tak hned mazat. Jinak si můžete pořádně 'zasvinit' počítač. Čím méně kroků na odstranění toho svinstva z pc, tím lépe.

    Kromě menších šotků se vám můžou takto nainstalovat aplikace, která posílají vaše citlivé údaje (hesla, atp.) do rukou cizích lidí, atp.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Fáďos
      No, PC a software jsem učil dost dlouho, to jen pro celkový přehled. takže tyto pokusy nejsou pro mně žádný problém...........ale děkuji za přídspěvek.

      Vymazat
  2. nedá mi to..Váš koment rubl vs dolar pobavil. pc je třeba stále kontrolovat, ale ono se toho zas tak moc nelepí, když se "ví" jak na to. Spíš by mě zajimalo, kdepa jsou všichni diskutující, dříve tu probíhaly VELMI zajímavé debaty v komentech, tož snad jsme neusnuli, Slované.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ol
      Věci se dějí, aniž je vidíte, natož počet komentářů na tom nic nezmění. Informace přichází vždy tak jak mají, někdo je pochopí, někdo jim nevěří, to je ta svobodná vůle, nutit někoho se nedá a nebo zdejší komunitě je mnoho věcí již jasných a nemají potřebu a o to víc mně to těší.Kdybych otevřel komentáře bez registrace, tak zde bude plevelu na fukar.

      Vymazat
    2. to Iv
      Souhlas, vše je jak má bejt. Urychlit vlastně nic nelze, protože při pokusu něco zrychlit bejvá obvykle člověk "po škole", či to celé "narychlokvašené" opakuje...
      Vím že jste o sopkách už psal, pokusím se doplnění - další sopky se asi přidávají či přidají, konkrétně Mayon Volcano -jedna z větších na Filipinach - už bublá (varování na levelu 3, z 15.9.2014 - odkaz níže).
      Podle Volcano Discovery je v současné době cca 34 sopek aktivních.
      No a osobně čekám, co nám Islandská Bardarbunga poví - anebo jiná z toho celého systému sopek. Viz odkaz č.2.
      Na Islandu maj už některé oblasti na severu "zakázené", viz odkaz č.3.
      Ještě dodám - některý jabloně nám kvetly letos už počtvrtý, naposled tuším cca 13 dní zpět.


      http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=en&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=cs&u=http://www.rappler.com/nation/69202-mayon-volcano-alert-level-3&usg=ALkJrhixmcJm0DXWPV9k7kMX6-s29XYcqA

      http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=en&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=cs&u=http://en.vedur.is/about-imo/news/nr/2968&usg=ALkJrhjBu-Xn3segR8GBAG5U6aZCYxfiCA

      http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=en&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=cs&u=http://en.vedur.is/hydrology/articles/nr/2963&usg=ALkJrhihjN_hwOO-FpPDrehMRRlMhPHAcA

      Vymazat
    3. Je to ako pises Iv,teda aspon za seba poviem ze odpovede na otazky uz prichadzaju same od seba v pravom case. Mohol by si napisat z akych casti sme-nase telo teda jeho hmotna i menej hmotna cast a na co su nam tieto casti-naco sluzia a veci okolo nich?Je to vela informacii ale myslim ze v jednoduchosti by to slo. Myslim telo,astralne telo,auru atd. Na nete je toho popisane vela ale nikde to nieje celistve.

      Vymazat
    4. Nejake dalsie zaujimave filmy.. 47 Rónin, Čista duše,Divergence,Elysium,Transcendence,Zdrojovy kod..

      Vymazat
    5. to Mailo
      Zdravím Mailo, pokusím se v co nejjednodušší formě nastínit Váš nastíněný problém. Ano, máte pravdu, že je v tom dost zbytečné složitosti, která pro člověka je dost matoucí. Můžete toto vysvětlení přijmout a nebo odsunout, ale je v zásadě to nejjednodušší pro správné pochopení.
      Tělo člověka je schrána pro jeho Duši, která se prostřednictvím tohoto těla učí zažívat všechny aspekty hmotného světa 3D, cit, lásku, svědomí, prožívat někdy i zlo a vyzkoušet tak, jak je v Duši usazeno naprogramované Svědomí Duše – zkouška, zda přejde na stranu Padlých andělů a nebo půjde směrem původního programu uvědomění si lásky, citu,sounáležitosti se všemi bytostmi Univerza k nejvyšším vibracím. Ale vraťme se k původnímu tématu. Tedy lidské tělo je pouhá schrána pro Duši a jeho možné projevy. Duše vyživuje energeticky toto hmotné tělo a tvoří kolem něj obrannou energetickou bariéru v podobě aury-kokonu. Duše je současně napojena na Univerzální vševědomí, odkud má kontakt i všechny informace z okolních paralelních světů a Duší. Zde pak je důležité, jak je každé individuum vzájemně propojeno se svou Duší. Co se týká astrálního těla, je zde také matoucí myšlenka, při spaní, nebo tedy dočasném odpoutání od těla je odpoutána vaše Duše a je spojena stejně vždy s Vaším tělem stále Spojovací energetickou nití, ale je to vždy v základu Vaše Duše.
      Ano, jak je v detailech a různých naukách, je těchto těl větší množství, vzájemná propojení atd., ale pro Vaše pochopení úplně zbytečné a matoucí. Takto jsem Vám to podal jako ucelenější a srozumitelnější pohled, pro Vaši možnost si uvědomění, jak to v základu funguje.

      Jo a k těm filmům, děkuji, znám je všechny, ale dobrý je i film „ Jak přicházejí sny“.

      Vymazat
    6. Ako som hovoril vela ludi o tom pise no kazdy trosku inak az to posobi dost zmetene.Skvele vysvetlene a sedi to.Dakujem.Niekedy skratka treba porecnit a potvrdit presvedcenie-ziskat si tym svoju istotu. Snad len dodam ze astralne telo ktore odchadza ked spime-teda dusa odchadza zariadit tie ne-nahody.Odchadza hladat ine duse krore nam pomozu dostat sa kam potrebujeme(a naopak) a vsetko co je potrebne aby sa naplnil nas osud,ci to po com tuzime.Preto je dolezite ist spat kludny takpovediac z chladnou hlavou a na mysli mat len to co si skutocne prajeme po com tuzime co chceme vediet alebo koho mame radi,a nepremyslat nad negativnimy vecami ani nerozoberat starosti dňa..

      Vymazat
    7. Este pridam nejake velmy dobre knihy.. Mulford-Dar Ducha(ulož to),Anne Jonesová-Liečenie negatívnych energií

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.