úterý 30. září 2014

Válka na Ukrajině

10 komentářů:

  1. Jo,
    je to bezva řachanda. Jen kdyby to opět tolik Slovany na Ukrajině nebolelo. Někdo, vlastně mnozí v tý zemi, kousek za naší hranicí bojují i za nás, vážení! Matěj

    OdpovědětVymazat
  2. Ako sa len veľmi snažia a ľudia im to už nežerú. Stačí kadiť na nich a baterky sa im vybijú.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Josefe,
      mám takovej divnej pocit, že ty jejich baterky se tímhle postojem docela určitě vybíjet nebudou. A to bys koukal, co lidí jim to furt žere. jen si představ kolik lidí chodí na blogy, aby se něco dověděli? Pár! Tedy pár ... oproti těm, co choděj do práce. A i kdyby měli o tohle zájem, tak na to nebudou mít sílu a hlavně čas. A majstr Systém to ví, protože to takhle nastavil. Nikdy se ve světě neudálo nic pozitivního bez masivní účasti - obyčejnejch lidí. A oni musí vybrat vůdce a stát za ním. Čekat můžem akorát NATO až zahřmí. Matěj

      Vymazat
    2. Přidám svůj pohled. Jozef i Matěj mají pravdu ... protože, jo, systém se sám pomalu den ode dne vybíjí, jednak energiema "zvenku", co postupně sílí a smaží systém zaživa, a jednak ho vybíjej probouzející se lidi, který ho přestávaj podporovat a začínají žít jinak, v harmonii s přírodou. Ale furt má dost lidí, kteří ho nabíjej víc než dost a prodlužujou mu životnost.

      Jenže ... pokud budeme sedět na zadku a konejšit se tím, že ONO SE TO NĚJAK samo udělá a zlepší, tak čas bude proti nám a prostě to nestihneme. Při sladkým nicnedělání lidí se systém nestihne vybít dostatečně brzo. Jasně, jednoho dne tak jako tak zkolabuje, ale když bude ten kolaps až za dlouho, tak nás vezme všechny do hrobu s sebou, je totiž tak od začátku naprojektovanej. Čím dýl bude kolaps, tím to bude horší. A pokud nechceme do hrobu s ním, tak musíme Univerzu a matičce Zemi pomoct my všichni! Teď hned.

      Vymazat
    3. Jo,
      tak to je, a tak to stojí. Matěj

      Vymazat
    4. Zdravím vás páni.
      Trochu viac priblížim môj komentár.
      Tým, že sa stále viac ľudí presviedča o tom, že sme klamaní (prebúdza sa), tak stále viac ľudí im neverí (oni=matrix a iné negatívne entity, ktorým slúžia masmédiá).
      Keďže im stále viac ľudí neverí, nesúhlasí s nimi a koriguje svoj vnútorný postoj, prestáva sa báť a strach je dôležitá zložka „potravy“ pre nich. Chcem povedať, že náš vnútorný postoj ovplyvňuje naše myslenie a to pritiahne adekvátnu situáciu. To znamená, že oni nie sú pozornosťou č.1, ale náš vnútorný postoj, náš zámer. Tento matrx je negatívne kyvadlo. Bojovať proti nemu sa nedá, ale dych mu vyrazí, keď zareagujeme ním nepredvídaným, neočakávaným spôsobom viď Ukrajina. Svet reaguje inak ako očakávali a už kokcú.

      Vymazat
    5. Joo to je pravda, na tu nepředvídatelnost fakt není stavěnej, fakt si užívám, když se mi něco takovýho povede, byť je to jen maličkost :D a toho není levá lineální půlka mozku schopná, to umí jen pravá, podpořená správnou náturou. Tímto zdravím všechny nepředvídatelné :D

      Vymazat
    6. Sice je to taková blbinka,ale loni se mně povedlo pěkně vypéci Egregor bankovní,hihi.
      Prudili mně neuvěřitelně ve spořitelně a tak jsem se na závěr "jednání" zeptala (jak tam mají takový ty dementní nápisy "vše pro klienta" a přitom lidi odrbávají kde se dá a taky na talířku bonbonky pro klienty) "můžu si vzít pro děti?".Zatvářila se blahosklonně,že jako jo.Tak jsem si vyndala připravený sáček a na mou věru,že tam nezbyl ani jeden.Babě spadla brada,ale ani necekla.Když pro klienty všechno,tak všechno,no ni?
      Ale to mně poradil prvotřídní odborník na ENERGIE a Egregory,nojo.Egregor se mne snažil naštváním sebrat mojí energii,ale s úsměvem ve tváři jsem mu jí odebrala já,tak.

      Vymazat
    7. Je vporiadku sirit informacie(kludne i vtipnim podanim ako vo videu)-je to potrebne lebo mozme zmenit len to o com vieme.No nie uz sa v nich prilis vrtat a spekulovat nad riesenim hlavne ak na tie veci nemame priami dosah ovplivnit ich.Vtedy ale uplne staci myslienkou si pomysliet ake pozitivne vyriesenie veci by sme si zelali.Lebo myslienka sa tym stava prosbou,a prosba je zelanim a usmernenim sily.A ta sila to bude svojimi cestickami smerovat uz dalej sama tam kam si zelame-bude pracovat za nas a to je ucinnejsie ako cokolvek ine. :-)

      Vymazat
  3. Pravdivá satira.
    Pro lidi na východě Ukrajiny velmi trpká realita. Pro vládní představitele podporujícím Kyjev výsměch v ironickém podání.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.