pondělí 6. června 2011

Pravda o životě trochu jinak I.

Pravda o životě trochu jinak I.
 
Dlouho jsem přemýšlel, zda mám tento svůj výzkum uveřejnit, nebo ne. Ano, vím že se zvedne vlna nesouhlasu, jelikož podávané ezoterické publikace tvrdí opak a toto mnozí z Vás nestráví. Nikoho nebudu přesvědčovat o pravdě tohoto dokumentu, jen bych chtěl ještě jednou zdůraznit, že celé pojednání je výsledek dlouholetého výzkumu, dnes již nastal pravý čas.


Aktualizováno 18.12.2012, ve významné době přechodu do znamení Vodnáře, protože vodnář jsem taky.



Na některých stránkách se objevily diskuse k této dlouholeté práci, většinou na těch, co na tom založili celou svou existenci. Spustila se někde zuřivá debata a samozřejmě že autoři těch stránek participující na naivnosti lidí se do mně pustili s vervou duchovně osvícených lidí, jak jinak, protože na tomto falešném principu mají také založeny své shoppingy a podobně. Dokonce jeden duchovní vyřkl větu: takovou blbost jsem ještě nečetl a vzájemně se poklepávající po ramenech. Ani se nedivím, protože by to ohrozilo jejich postavení nějakých guru. Pak to zakrývají špatným pochopením Vesmírných zákonů a každý aspekt pak je dobrý pro proti, jako například označení mé osoby „no name“ , oni totiž nepochopí, že tento svět mne nutí k jisté ochraně mé osobnosti a naivně si myslí, že když si budu jak primitiv a nemyslící ovce  naivně opakovat, že svět je hodný, tak že on bude hodný, zkušenosti jsou opačné, protože zde často otiskuji pravdy, které se zastírají a jsou jistým skupinám nepohodlné, to už je ve své dobrotě nenapadne a směle toho využijí - opravdu osvícenci. Tento svět je tvrdě reálně duální a od duality se vše zde odvíjí. To jsou pravé „Zákony reálného Univerza“, ne duchovního světa, kde je situace jiná. Jsem svobodná bytost a rozhodl jsem se pro zveřejnění této studie, ať se to líbí naivkům, nebo ne, jejich demagogické projevy mne nezajímají, jsou stejně jen zástěrkou pro udržení svých falešných pravd. Kdo nepochopí,ať si klidně drmolí své pozitivní věty jak fanatičtí náboženští věřitélé, jsem bohatý, jsem bohatý, pouští si video SECRET, bude víc a víc chudý, Vesmírné zákony reality hmotného světa  jsou úplně jiné, kdyby opravdu pracovaly jak někteří naivkové předkládají, byl by na světě už dávno ráj, protože každý soudný člověk si vnitřně a od srdce  přeje pro sebe a svou rodinu štěstí, ale opak je pravdou, takže někde soudruzi z NDR udělali chybu, kterou budou drmolit lidem stále dokola jak náboženští fanatici a nepřipustí jiné pohledy a varianty, ono je to totiž velmi líbivé, řečnit o Slunci v duši a lásce, ale musím pro to něco udělat, jinak a ne opakovat falešná dogmata a zastírat se duchovností, ta je úplně někde jinde a je hlavně jen Vaše, ve Vašem srdci ! Čím jsou tito lidé jiní, od mainstrémových médií a celého systému dnešní  společnosti, nebo je to záměr, aby se lidé opravdu neprobudili, aby svět zůstal zakonzervovaný jak je, přemýšlejte! Tak se dobře udržuje národ v pokoře, skloní hlavu a daří se jim to, nehrozí žádné bouře, oni budou mít svou pohádku a my budeme zatím krást a vládnout.


Pravdivé tajemství života.

Nikdy jsem nebyl zastáncem velkých filozofických děl, jež vždy popisovaly děje velmi složitým způsobem, aby působily dojmem učenosti. Tento způsob podávání myšlenek většinou nikdy nenavedl osoby jež hledaly, na správnou cestu a nakonec byli ještě více zmateni, protože to nikdy nefungovalo. Mohu jen potvrdit, ze svých zkušeností, že většinou to byl záměr, aby lidé nikdy nepochopili zákony Vesmíru a jeho tvoření a ti co toto tajemství znají, Vám jej nikdy neřeknou a nebo v pokřivené formě, tak, aby jste je nemohli využít. V posledních létech bylo vydáno mnoho knih o tkzv. „Pozitivním myšlení“, jež bylo vždy zavádějící a nikdy nevedlo k úspěchu. Předkládané pravidlo přitahování stejných energií je velmi scestné a nepravdivé. Že myšlení na bohatství Vám přinese zase jen bohatství, je tvrzení lživé a podle mne záměrné. Nikdy se stejné poly nepřitahují, naopak odpuzují, takže budete touto technikou ještě více chudší. Kdo dovede uvažovat bez předsudků, pochopí velmi rychle celou podstatu reakcí Vesmíru a reakcí v nás, každý máme tento dar, ale využít ho umí jen pár zasvěcených a ti Vám tuto pravdu nikdy dobrovolně nesdělí. 

Většina lidí na Zemi tvoří svým mozkem( vědomým myšlením). Pamatujete si na DVD, které nedávno vyšlo? The secret / Tajemství se to jmenovalo.
Vydělali na tom 100 miliónů dolarů. Nabádají všechny k tomu – dělej tohle, tamto, tohle a toto a můžeš mít všechny peníze, které chceš a všechno ostatní. Jenomže cokoliv vytvoříte svým mozkem – mozek je polarizovaný instrument, spojený citově se srdcem: levá strana / pravá strana; mužský prvek / ženský prvek, tak dostanete úměrnou protikladnou tvorbu přicházející zezadu, kterou nevidíte. Takže cokoliv vytvoříte, pak stejně dojdete k tomu, co nechcete a funguje to naopak. Pokud takhle vytvoříte něco zlého, stvoříte i něco dobrého. Podívejte se teď na všechny ty lidi, kteří do toho spadli. Co se stalo, je, že jsou všichni u soudů, soudí jeden druhého a všechny peníze drží soudy a tak to bude po celá léta, protože to je to, co přichází zezadu.


Zkušenosti z běžného, vědomého tvoření života – prostá realita, bez omluv.


Chceš někoho potkat – nepotkáš ho
Nechceš někoho potkat – potkáš ho
Když jdeš do obchodu pro něco najisto – máš smůlu, nemají to
Když se ti v práci moc líbí – ztratíš tuto práci
Když se ti v práci nelíbí – nemůžeš sehnat žádnou jinou lepší
Chceš vydělat na příští zakázce – proděláš
Těšíš se na něco – vždy to dopadne nevalně, většinou špatně
Sousedův pes řve celou noc a chceš aby přestal – nepřestane
Máš souseda, kterého nesnášíš – nezbavíš se ho
Když budeš dělat nějakou věc, o které si myslíš, že bude hračka – stane se z toho rébus
Boty, které ti sedí a pochvaluješ si je – zlomí se ti rychle podrážka
Čím jsi inteligentnější – tím se k tobě lepí víc blbců (nejlépe v hromadných prostředcích)
Nechceš aby ti přeběhla kočka přes cestu – vždy se odněkud sviňa vynoří
Těšíš se na setkání – žádné se nekoná a nebo výsledek nestojí za nic
Řekneš si,“tam budou blbci“ – jsi mile překvapen účastí chytrých lidí
Jdeš s jistotou do lesa na hřiby – nedoneseš nic, nebo jen pár červavých potvor
Myslíš si, jaký zítra uděláš perfekt guláš – zkazíš ho
Plánuješ nedělní odpolední siestu – přijde návštěva a je u tebe až do večera
Nemáš lepení na kolo a strachuješ se, že píchneš – nepíchneš
Nemáš lepení na kolo a říkáš si, že nepíchneš – 100% píchneš
Těšíš se zítra do práce – odpoledne jsi ve stavu mrtvice
Zítra to v práci bude hrozné – odpoledne jsi samý úsměv
V práci si říkáš, jak přijedeš domů, půjdeš na procházku – nepůjdeš, začne bouřka, nebo se vyskytne jiná překážka
Těšíš se od rána, že si večer promítneš vytoužený film – nepromítneš, porucha nebo vypnou proud apod.
Máš radost z něčeho vypěstovaného na zahrádce a těšíš se, jak to sklidíš, až to uzraje – něco ti to zničí, než to dozraje
Na zkoušky neumíš jen jednu otázku a modlíš se, aby sis ji nevytáhl – vždy si ji vytáhneš


Hlavní aspekt těchto věcí je faktor času, dáváte tomu prostor, pro utvoření opaku.Pochopte, že žijete v třírozměrném prostoru a děje potřebují faktor času. Opak utvoří Vaše pravá hemisféra mozku, která je ve spojení s duchovním aspektem Vesmíru, ta se vždy úspěšně napojí na všechna možná energetická pole tak, aby udělala opak, bez Vašeho vědomí. Jen potřebuje čas a správně tento faktor zapojit a ona se nikdy nesplete a pracuje 100%.

Pokud něco konstatujeme, jako již neměnnou věc,jako přítomnou a minulou, blokujete pravou hemisféru – duchovní a věc se nezmění, nedostala faktor času, jako možný vektor, pro změnu děje.

Teď je krásný okamžik – nezmění se, je to teď a za vteřinu je to minulost
Dnes bylo krásně – již to nejde změnit – konstatování nějakého děje v přítomnosti,jež je již v minulostí
Je teď 12:00 hod – nezmění to - konstatování přítomnosti,za vteřinu již v minulosti
Ty boty mě sedly – budou stále na nohou dobře sedět
I když jste chudý a říkáte si do omrzení, „jsem bohatý“ – vždy zůstanete tím skutečným chudým, sebrali jste duchovní hemisféře čas na nějakou akci, jen si sám sobě lžete
Jste nemocný a říkáte si do omrzení, „jsem zdravý“ – zůstanete nemocným ,sebrali jste duchovní hemisféře čas, jako možnost nějaké akce, jen si sám lžete


Zapojení pravé hemisféry, duchovní, jako pomocníka tvorby událostí, nelhát sobě, konstatovat jen tvrdou skutečnost, kterou chcete pro sebe změnit, ale musí vždy obsahovat faktor času.

Jsem nemocný a těžko se do měsíce asi uzdravím( tam vzadu již víte, že vaše Já-duchovní-bude pracovat na opaku) – konstatuješ pravou skutečnost a vědomou úvahu do budoucna, nelžeš sobě, duchovní hemisféra začne pracovat na opaku, tedy na uzdravení – Např. špatně podané: Jsem nemocný a těžko se uzdravím – nedáváte prostor pro čas, jen konstatujete stálou skutečnost, nic se tedy nezmění
Zítra bude žena zase mudrovat – vše bude ráno v pohodě
Toho chlapa nenávidím,jak se s ním uvidím, vše mu vytmavím – nebude žádné tmavení, žádná příležitost
Chci, aby mě lidé v okolí již nezneužívali – budou vás zneužívat na 100%
Ti lidé mně budou asi stále do budoucna využívat – přestanou
Ti lidé mně pomlouvají – špatně – konstatujete již utvořené(odňali jste čas), správně – ti lidé mně budou pomlouvat snad ještě rok – nastane změna


Je vždy potřeba říkat pravdu o životě, nikdy si nenalhávat, nazývat věci pravými jmény, projevy !

Např.: Ten chlap mě rozčiluje, ale odpouštím mu – lžete, úplně mu nikdy neodpustíte, pokud Vám velmi a nespravedlivě ublížil, tímto konstatováním jen věc ustálíte – nic se nezmění a nikdy nevyrovnáte své nevybité energie!
Správná reakce by měla znít: Ten chlap mě snad bude rozčilovat další rok( dali jste tam faktor času) – říkáte pravdu, své obavy a věc se změní pro Vás pozitivně.



Uvědomte si, že vše tady ve Vesmíru je vytvořeno na principu polarizace, plus a mínus, světlo a tma, sucho a vlhko, zlo a dobro, láska a nenávist a že stejné poly se vzájemně přitahují, je jen záměrná lež, aby jste svůj život nemohli pevně uchopit a byli jste jen otroci těch, kdo tyto pravdy znají.


Důležitý příklad ze života: Zkusil jsem udělat v pozitivním duchu experiment (ne jeden), kdy jsem si např. přál, aby mladý soused plánovanou oslavu ( kterou jsem se předem dozvěděl) v pátek udělal, kdy většinou při takových akcích obtěžoval svým hlukem a projevy okolí, informace byla známa týden dopředu,a těšil jsem se na ten „čurbes“(vnitřně jsem to nechtěl) – oslava  se nekonala, síly jeho záměr přesunuly jinam, do jiného místa, mimo mou vnímanou realitu. Když se na něco intenzívně těšíte, vědomě (pozitivum), vždy je to v reálu následně opačně. Jako urychlující fenomén je zde faktor pozitiva, spolu s časem velmi účinný. Pozitivum je radost, láska, je to velmi silná energie, 100x silnější než vědomé konstatování. To věc, nebo událost velmi silně aktivuje - urychluje. Jde to i bez tohoto fenoménu pozitiva, ale je to evidentně pomalejší a méně razantnější. Zkuste milovat jejich negativní projevy – začnou se dít opačné věci.

Již ve starých spisech je nabádáno, miluj svého nepřítele, jenže lidstvo nedozrálo, aby si tento fakt uvědomilo a poznalo jej jen pár jedinců. Kdyby se lidstvo sjednotilo a přálo vědomě takzvaně „Elitě“ (Rockefellerům a jim podobným) bohatství, štěstí a zdraví, těmto jedincům by tyto vlastnosti začaly ubývat a svou moc by začali ztrácet. Oni právě potřebují Vaši energii závisti, zloby a jiných negativních myšlenek, protože jim to zpětně přináší do jejich života klady. Jde napravit vše jinou a poklidnou formou, ztratí svou moc nad námi, jen si ji uvědomit a kolektivně praktikovat, již ve starých spisech nás na to naši předci upozorňovali.


Kdyby vše fungovalo tak jak záměrně pokřivená literatura popisuje, lidstvo by dnes bylo již ve stavu „blaženosti“, protože každý soudný člověk si vědomě přeje pro sebe a svou rodinu bohatství, prosperitu, zdraví, ale opak je pravdou, 90% lidstva živoří a 10% lidstva si nacpává břicha kaviárem, avšak jen díky závistivým vědomým myšlenkám, které těch 90% vysílá proti takzvané „elitě“ a o to více oni prosperují.



Budou některé věci a události, které nebudeš moci změnit, to jsou věci, nebo události, které jsou většinou naprogramovány ve Tvém životě (DNA) jako software a kterými musíš  projít pro své poučení a získání zkušenosti s tou určitou věcí, nebo událostí.

Zkuste aspoň na chvíli věřit své duchovní  podstatě a začněte se na ni spoléhat, byli jsme velmi dobře stvořeni, jen nám toto poznání odebraly jisté síly, které usilují o svou moc, jak to používat, jak pro blaho své a svých blízkých, tak pro celé lidstvo...... Věřte, nebo nevěřte, je to jen na Vás, chtěl jsem Vám odhalit věci, které Vám pomohou jít životem lépe, s pochopením principů Universa, ikdyž stojím proti většinovému názoru, ten kdo to pochopí - Mám Vás rád jako základní bytosti Universa a vadí mně zotročování, jež se nehraje podle dohodnutých pravidel. Toto není pro Šedé, Tvary a Temné atd. jen pro děti světla Universa, ty druhé ať vezme "čert".


Pokračování zde: http://energieupramene.blogspot.com/2011/06/pravda-o-zivote-trochu-jinak_15.html


44 komentářů:

  1. Velmi zajímavý pohled. Dnes jsem ho zkusil aplikovat v běžném životě a dařilo se v 90%, což je více než pravděpodobnost. Jen mě mate konfrontace pozitivního myšlení v případě, že chci něco dobrého, protože pak bych si měl vlastně přát opak, tudíž buď myslet na opak (špatná věc) nebo na neuskutečnění oné dobré věci. Tak či tak je to vpodstatě negativní myšlení. Stejně tak jak jste v příkladu s rozpustilým sousedem uvedl, přál jste si vlastně, aby "čurbes" byl, což bylo vlastně lhaní si sám sobě. Mám v tom proto krapet taky čurbes a ač jsem nad tím dumal skoro celý den, bylo v tom mnoho rozporů a většinou jsem si musel přát negativní věci, aby se splnily ty pozitivní. Nicméně to překvapivě fungovalo v drtivé většině případů.
    Je možné to vysvětlit nějak ve zkrácené verzi pro tzv. sedláka tak, abych se necítil, že si něco nalhávám nebo přeji negativní věci?
    Děkuji Michal

    OdpovědětVymazat
  2. Je to aplikace kyvadla funguje to univerzálně, pokud člověk vnímá svět jako arénu tak přímo skvěle.
    Jen mít na paměti, že kyvadlo se nikdy nezastaví.
    Nás ale posléze zastaví smrt.
    Doufám, že neruším.

    OdpovědětVymazat
  3. Egregory jsou pěkné mršky a živí se pěkně, ale naše tvoření bez tlaku je taky výkonné, dobrá publikace je od Vadima Zelanda, ale se všemi jeho pohledy se nestotožňuji, ale je docela blízko skutečnosti. Děkuji, nerušíte, naopak.

    OdpovědětVymazat
  4. neviem ci je to pravda alebo nie,ale nieco na tom bude.Uz dlhsie sa snazim mysliet pozitivne,citam vela knih toho druhu,ale akosi sa nedari...Skuste to este lepsie mi objasnit,alebo dat viac prikladov..Dakujem

    OdpovědětVymazat
  5. Říkáte si něco pozitivně, jako již dosažené, jednoduše si vědomě lžete a proto taky toho nikdy nedosáhnete, spíše opaku, spoléháte se jen na vědomí. Zkuste si v klidu přečíst všechny tři články, zkuste o tom přemýšlet a nechte to v sobě aspoň týden a pak uvidíme. Prvně co musíte poznat, je činnost Vaší duchovní entity (v tomto stavu jsou to ty naschvály), druhá etapa je tímto poznáním přiznat si vědomě duchovní podstatu sebe a třetí etapa je vědomě a s jistotou se spoléhat na tuto duchovní entitu Vás, pak začne pracovat a to tak, že by jste výsledek sám nevytvořil ani miliony vědomými kombinacemi. Držím palce.

    OdpovědětVymazat
  6. Dakujem za Vasu odpoved a skusim na tom popracovat.Zaujimalo by ma este ako dlho treba cakat aby sa to splnilo?Dakujem este raz.

    OdpovědětVymazat
  7. Omlouvám se, ale Vaše otázka na čas splnění přání u mne vyvolala malý úsměv. Víte, realita se skládá z jistých energetických bodů-elementů,které jsou příčinou reality, tyto na sebe vzájemně navazují jak korálky na náhrdelníku, jež jsou i vzájemně s ostatními propojeny, takže možných variant reality, jež si člověk(Duše) vybírá, je velké množství, i přesto se může stát, že Vámi vybrané přání je pro Vás nedostupné (karma), uvědomte si, že Vaše realita se také protíná i s realitou jiných lidí a ti mají třeba shodnou karmu a musí projít tím stejným jako Vy, takže některé události mohou být realizovány a jiné ne, ale o čase se nedá vůbec diskutovat, ten si vymyslel člověk, záleží jen na dosažení a síle energetických bodů, jež uskutečňují realitu v prostoru.

    OdpovědětVymazat
  8. A je to venku :) Děkuji.
    renáta

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Renátko,
    než jsem se odvážil to zveřejnit, tak jsem si myslel, že budu chodit kanálama, ale je třeba nyní nazývat věci pravými jmény, už pro ty naše potomky. A těm co se to nelíbí, ať sem nelezou, mají tv NOVA. Mějte se fajn!

    OdpovědětVymazat
  10. Mně se tady teda líbí a to tak, že hodně. Díky lv!
    Stavím se častěji.
    D.

    OdpovědětVymazat
  11. to D.
    Ještě, že se nenapsalo: mně se tady bude líbit... to by bylo za nějaký čas v lamprdonu!

    OdpovědětVymazat
  12. Skvělý článek i zaměření celého webu!

    Ano, nelhat, to platí asi všude. Budu-li nemocný, nelze říkat, že jsem zdravý, ale také nelze říkat, že jsem nemocný, protože bych pak mohl onemocnět takovým způsobem, že bych své původní onemocnění považoval za zdraví. Byl by mi dán tedy onen OPAK - POLARIZACE.

    Nemohu souhlasit ani s druhou částí tvrzení:"Jsem nemocný a těžko se do měsíce asi uzdravím". Tohle nemůže vyvolat změnu, protože o ni ani neusilujeme, není znát, že se nám něco nelíbí, tak proč něco měnit.

    Vyšší energie si představuji jako takového opravdu přepracovaného manažera :o), který toho má opravdu hodně na starosti a nemá čas se s každým drbat a tahat z něj co mu vlastně je. Naopak, jsou velice povrchní, špatně slyší, reagují na to co slyší velice rychle a jednoduše a jsou pryč a řeší další případy.

    Ideální "zaklínadlo" by tedy mělo znít takto:
    "Do měsíce si přeji výborně vidět, chodit, dýchat, apod.."

    1. Považuji-li svůj stav za negativní, nemluvit o něm. Jinak ho vyšší energie třeba přivolá, protože si to neposlechla až do konce a řešila už dalšího..
    2. Použít přací větu, z oznamovací věty nevyplývá nutnost měnit stav.
    3. Výsledný stav popsat v pozitivní formě, nikoliv slovy jako:..ať nemám to oko vypíchlé, nohu zlomenou, zánět v krku.. Jinak to vyšší energie přivolá, protože si to neposlechla až do konce a řešila už dalšího..
    4. Upřesnění mého přání jenom zajistí srozumitelnost mého požadavku, spokojený může být i pacient na ozařování.
    5. A samozřejmě dát dostatek času ke změně, jako se píše v článku, proto mi to nikdy nefungovalo.. :o) (k další diskusi je kolik času dát na co, obávám se, že i hrubé zkrácení termínu, nebo naopak dlouhý termín nebudou vůbec řešeny, souvisí to se silou každého osobního pole)
    6. A aby toho nebylo málo, je nutné zamyslet se co vlastně od života chceme celkově, k čemu mi bude zdraví, když nemám životní program? Ideální "zaklínadlo" by tedy mělo souviset s celoživotním programem, jako např. "Přeji si, ať do roka probudím ve společnosti duchovní hodnoty." Je-li to úkol nadlidský, vedlejším produktem bude železné zdraví, protože i s onemocněním by se to jinak nestihlo.. :o)
    Aleš Krejčí / Brno detikrejcovy@kocourkov.org

    OdpovědětVymazat
  13. to Aleš Krejčí
    Děkuji za otevřený názor a velice si ho vážím. Víte, v mém věku jsem se rozhodl ještě než mně „vezme čert“ (a dnes je zrovinka Mikuláše, tak nevím) dát lidem své myšlenky a názory, jež se formovaly v životě někdy i ohněm, dnes jsem rád, že tyto zkušenosti mám. Ale v první řadě jsem chtěl oslovit lidi a trochu přispět k pomoci v dnešnímu stavu, kdy se to mele hlava nehlava a aby aspoň ti, co se počítají k lidem se Svědomím nezůstali sami a nenechali se zmást negativitou.
    Váš pohled si jistě ještě přeberu a budu s ním uvnitř trochu polemizovat, jinak všeobecně v globálu souhlas, on je každý jiný a je třeba používat hlavně CIT, co komu vyhovuje, to je nejlepší vlna.
    Teď trochu s úsměvem, když vím, že moje žena toho má na bedrech někdy moc a není v mé moci jí od toho odpomoci (však to znáte, např. při úklidu si do toho moc maminy nenechají kecat), tak si vždy řeknu: mamina bude zítra vrčet jak traktor – a pak to již ani neopakovat, jen se soustředit na ten pocit-cit celé myšlenky – no a ráno by mně láskou „sežrala“.
    Lidičky si ani neuvědomují jakou mají sílu v myšlení, citech, pocitech, kdyby se na to více spoléhali, ta černá „banda“ by zde už dávno nebyla.
    Ještě jednou děkuji a přeji vše dobré Iv

    OdpovědětVymazat
  14. Nechci být kritikem, je zde mnoho zajímavého, ale trochu jste opomněl, že existuje také stojatá vlna, která vzniká tak, že původní vlna jde do interakce s odraženou vlnou za vzniku podstatně větší amplitudy a tak se může stát, že dvě vlny jdoucí proti sobě se neodpuzují, ale mnohonásobně zesilují, dále pokud hovoříte o pravé hemisféře , která zpracovává hlavně torzní vlny a interakce v plazmě, pak zde čas vůbec nehraje roli neboť současnost, minulost a budoucnost je jeden bod. Takže to, že mám uvažovat v dimenzích jak jsem na tom skutečně teď není dobré. Vy tam sice uvádíte, že jsem chtěl potkat někoho a nepotkal jsem ho atd. Ale to je úplně jiné hřiště kde hrajete. Vesmír nezná pojem láska, dobro zlo atd. Nevím ale být na Vašem místě bych tuto teorii přehodnotil. Přeji samé úspěchy

    OdpovědětVymazat
  15. Děkuji za komentář, o stojatých (odražených) a jiných specifikacích jsem záměrně nepsal, chtěl jsem, aby to bylo srozumitelné pro co nejširší oblast čtenářů, druhá část příspěvku je polemizování o čase, jenže aspekt času je zde v našem prostoru velmi důležitým faktorem, ne v prostoru událostí, tam neexistuje atd... co ještě dodat, jsou to životní dlouholeté zkušenosti a ty se nedají přepsát, jen na papíře a to bych lhal. Jinak děkuji za komentář, vím že je to těžko ztravitelné, jako každá holá realita, ale psal to život, ikdyž pohledy navěc mohou být různé, to je v pořádku.

    OdpovědětVymazat
  16. Objevil jsem Váš web a začínám jej celý pročítat. Je to trochu náročnější na pochopení, ale snad se to podaří.
    Bohužel u tohoto článku je již video z YouTube odstraněno. Je možné dát odkaz na jiný zdroj a nebo alespoň název videa.
    Díky je tak dál.
    Petr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za upozornění s tím videem. Bohužel, co je dobré, často zmizne, název už asi nenajdu, ale pokud to bude zapotřebí, jistě mně něco přijde pod ruku. Ještě jednou se omlouvám. Vždy si při čtení nechte na úsudek nějaký čas, jak dlouhý poznáte,samo to docvakne.

      Vymazat
  17. Trochu mě to mate, četl jsem o jednom lékaři z Rakouska, který pacientům začátkem 20 století předepisoval aby si 100x za den opakovali větu Každý den a v každém směru se cítím lépe a lépe. Ostatní doktoři ho zesměšňovali, ovšem jen do té doby, než se ukázalo že s tím má obrovské úspěchy, pozitivní naprogramování podvědomí tedy podle všeho funguje, stejně funguje i Silvova metoda, ovšem to co zde píšete jde přímo proti tomu, tak nevím jak to mám chápat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přečtěte si všechny díly, nechte projít hlavou, pokud cítíte vnitřně, že Vám to nesedí, nechte být.

      Vymazat
  18. Dobrý den,

    Vaše stránky i světonázor mne dost zaujal, hodlám si toto vyzkoušet v praxi.. Dlouhatánský komentář, který jsem původně chtěla vložit zřejmě moje podvědomí neuznalo a původní text "záhadně vymazalo" :D
    Tedy se vrátím k tomu, na co jsem se chtěla původně zeptat: Znám spousty lidí, kteří si neustále stěžují a mají se přitom stále lépe, než my. Tím se "potvrzuje" Váš názor.
    Hned, jak tuto ideu ověřím ve svém životě, sem přidám příspěvek s výsledkem.

    Chtěla bych se Vás ale ještě dotázat, jak zapadá do Vašeho universa pojem Imaginace - tedy vytváření vlastní reality a skutečnosti pomocí představivosti. Např.: jedu šalinou (tramvají) a spěchám - představím si, jak každou křižovatku projede ihned na zelenou, tedy vše stíhám a ono to funguje. Ale stačí jediná pochybnost a bum - červená, červená, červená a já nestíhám :)

    Brzy se zde opět objevím, zvědavá na Vaši reakci a s komentářem, jak mi Váš pohled funguje v životě.

    Děkuji za možnost se zde vyjádřit a přeji krásné svátky :)

    Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den.
      Děkuji za Váš komentář, zkuste si přečíst ještě: http://energieupramene.blogspot.cz/2012/06/mat-it.html , je to sice sci-fi povídka, ale (až skoro dole)….třeba Vám to pomůže. Samozřejmě že nejsem pro to, aby jste byla negativní, to už vůbec ne, ale hlavně upřímná k sobě, svým pocitům, vjemům. Rovněž pokud máte již obě mozkové hemisféry propojeny tak, že jsou v souladu, tak tuto techniku nebudete používat, ale vyškolený Tibeťan jistě nejste a spíše si užíváte štatlu Brna a dnes v teple spíše prigl a jízda šalinó musí být něco. Vím, že Vám to hlava nebere, ale zkuste, i když se budete vracet nevědomky ke starému a zažitému(naučenému), je to ale jen na Vás, nemohu a ani nebudu tvrdit a nebo dokonce nutit, že jen tato cesta je správná, to v žádném případě, každý musí sám. V povídce je i o imaginaci, je to dobrá věc pro vytvoření v duchovním světě nějakého mustru, kterého se chcete držet, ale nic víc.

      Vymazat
    2. Dobrý večer, musím se přiznat, že jsem přesně ta blbka, která skočila na výše uvedené video TAJEMSTVÍ a začala se těšit s pozitivním myšlením atd. Po pár dnech jsem se ale vrátila k tomuto videu a najednou se mi to začalo zdát nějaký divný. Stále jsem si opakovala čistě pozitivně, že jsem zdravá, šikovná atd . . . Vzápětí mi odešla ruka a do dneška mám bolesti jak blázen . . Bylo toho víc, což si uvědomuji až ted. Není to ale náhoda, že jsem zase tady na tomto blogu a je mi tady dobře. Děkuji ivana

      Vymazat
    3. To Ivana:
      Ivčo, děkuji za upřímnost, nikdy nikoho nepřesvědčuji, jen dávám nezištně v potaz výzkum a zkušenosti, nenutím a píši i mezi řádky, každý na jisté věci musí přijít sám a u Vás je dobré to, že přemýšlíte o věcech a souvislostech a to je dobré, moc dobré, tedy ten přívlastek je zbytečný – něco jste si přiznala, bez ohledu na okolí. Dnes se již s nikým nedohaduji o opaku – unavuje to a je to hlavně zbytečné.
      To pomyslné cukroví, jež se podává, no nevěřte tomu, vždyť to tak dobře zní, je to logické a hlavně, dobře to opájí jak droga, je to jistý stupeň magie pro ovládání mas a hlavně aby zůstaly tam, kde jsou, tedy v nevědomosti.
      Trochu Vám ještě pomohu nasměrovat, aby jste to lépe uchopila. Dám příklad tedy na Vaší ruce. Nepřipusťte, aby bolest, nebo problém, který nyní máte se stal osobní, musíte jej odosobnit a dívat se na něj jako na cizí element (egregor, energetický negativní shluk), který Vám nyní znepříjemňuje nějakou situaci. Neztotožňujte se s tou negativitou, na problém se vždy dívejte z nadhledu jako na nějakou věc – vetřelce. Pak zapojte své myšlení větou např. to mně budeš otravovat další měsíc, to snad nee! Tuto větu si zopákněte kolikrát chcete i přes den. Až přestanete, zkuste se dostat do polohy svým vědomím, že vše je na Vaším vnitřním Já, na Vaší Duchovní podstatě a to si vždy najde samo cestu jak z toho ven a ten negativní egregor zneškodnit. Už tou větou – To mně budeš otravovat další měsíc? Jste zapojila Vaše duchovno, které si cestu již najde, ale bez konstatování skutečnosti v čase (té negativní co Vás zlobí) nezapojíte žádnou sílu, stane se opak. Držím palce a doufám, že jste pochopila.

      Vymazat
    4. Dobrý večer, neměla jsem čas a v nitřní klid. Poslední dny byly náročný pracovně. Dnes jsem se znovu vrátila na Vaše stránky, abych pokračovala v čtení. Moc mě potěšila Vaše odpověd a cennou radu, ohledně bolestí, které mě znepříjemnují život. Přečetla jsem si to právě včas, okamžitě začínám trénovat a studovat Vaši práci. Mám pocit, že to je přesně pro mě. Potřebuji se uklidnit,hezky si tvořit realitu, jakou já potřebuji.Snažím se žít v tomto momentě a neujíždět do minulosti a čistit to. Je to ale zatraceně těžké, alespon pro mě. Já mám totiž pozitivní povahu, od malička. Prostě se mi někdy daří, předělávat negativně vyhlížející lidi na pozitivní. Mě jsou takoví ti protivové vlastně příjemní a mám je ráda, pokud nejsou zlí. hezký večer a ještě jednou děkuji IVA

      Vymazat
    5. to IVA:
      Právě že děláte tuto záslužnou činnost jste nejvíce v ohrožení těmito zmatkovými energiemi od těchto lidí, ale cítím, že to zvládnete, jen bych znovu doporučil více pobytu v přírodě a hlavně často i přes den se opláchnout vodou, třeba jen ruce a obličej, u studánky v přírodě nejlepší, tím spláchnete negativitu a více přitáhnete základní energii, kterou přetváříte pak k obrazu svému. Ať se daří!

      Vymazat
  19. Dobrý večer, děkuji za zprávu a opět vynikající postřeh. Uvědomila jsem si jednu věc. Můj manžel má již delší dobu kruté bolesti v kříži a nic zatím nepomáhá. Já se všemožně snažím mu ulevit a naprosto amatérsky při masáži zapojovat srdce, teplo z rukou a tak mě napadlo, jestli si to také trochu nenatahuji do rukou. Vroucně si přeji mu ulevit, ale bohužel nic , já se ovšem cítím každé ráno, jak zmlácená.Tak mám pocit, že jste na to kápnul, i s tou voděnkou. Já jsem ryba a to je moje nabíječka energie. Před třemi roky jsme se odstěhovali z města a ted jsme ve starém baráku na Kokořínsku. Ve městě to bylo už k nevydržením vůbec to nechápu, já městská holka, ze dne na den pryč a věřte nevěřte, už bych se nevrátila. Přeji krásný večer, tady je nádherný západ slunce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Váš manžel toho chce hodně stihnout, mnoho si toho na sebe uložil. Je potřeba chvíli udělat nucenou přestávku, nebo si ji tělo udělá samu! Ať na čas odloží své plány, ať na chvíli objeví cit a čistou lásku, na kterou pro své plány zapomíná, má toho na bedrech hodně, je potřeba zátěž odložit a Vy si ještě pomožte při masírování jako profesionální čarodějka svíčkou. Po masáži spálit nad plamenem a šupito opláchnout vodou. Ať se daří.

      Vymazat
  20. No,já zírám a nestačím se divit. Zjištuji, že mám tu čest, poznat pravého čaroděje Dobroděje. Je to, jako bychom Vás měli na návštěvě. Máte pravdu, odpočinek, to je naše slabá stránka. Zapomínám, že jsem narozena léta páně 1964, ovšem v roce draka. . . . Krásnou dobrou noc přeje iva a mějte se ZATRACENĚ dobře. JE TO TAK SPRÁVNĚ -- to je ostuda, neumím na této klávesnici smajlíky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná jsem jen zabloudil na cestách a nebo se mně zde zalíbilo? Nevím. K tomu můj oblíbený verš: Svůj šírák odhazuji v dál a letím zase zpět ke hvězdám. Děkuji a mějte se, někdy jistě napište, vlastně kdykoliv.

      Vymazat
  21. Zdravim,jestli to neni tajny,rad bych se dozvedel odkud to mate,nejspis tam budou zajimavy veci a rad bych si to precetl cely,je k tomu nejakej original? To vedeni je hodne zajimava vec. Diky :-).....proud

    OdpovědětVymazat
  22. Zdravím a děkuji. Jsem na cestě hledání. Občas mi pomáhají i mé pocity.
    1: Myslím, že přející myšlenka (nebo modlitba) má sílu, dokáže se zhmotnit (což je, myslím, v rozporu s tím, co píšete).
    2: Vzpomínám si na dobu, kdy jsem mívala nějaké "obdivovatele". Doslolva jsem cítila, že na mě myslí a dodávalo mi to sílu. Lépe se mi dařilo. Poznávám rozdíl, když to tak teď není.
    3: Měla jsem období, kdy jsem netečně přijímala nepříjemnou realitu, "nevyslovovala" jsem přání. Od odby kdy si přeji, říkám co chci, věci se mění, cítím se lépe.
    Ráda bych věřila, že znáte pravdu a že jí můžu přijmout. Ale nemohu. A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, to je přeci v pořádku, nikomu nic nevnucuji, musíte na vše přijít sama, vnitřně to musíte cítit. Zkuste si přečíst všechny díly a možná přijdete na to, že to i tak již děláte, že se spoléháte na vnitřní zdroj a víte, že svět je duální. Jinak děkuji za vyjádření a držím Vám palce v hledání.

      Vymazat
  23. Kupříkladu já zjistil, že u mne to funguje tak (bohužel pro mne ta nejtěžší možná varianta), že naopak nesmím ani malou myšlenkou na své přání myslet. A to ani kladně ani záporně. Zní to možná jako rozpor s tím, co je v článcích, ale myslím, že ne.
    Princip je naprosto stejný, jen postup je díky jedinečnosti a stupni poznání každé bytosti odlišný.
    Základem je vnitřní přání (pravá hemisféra). To je samozřejmě vždy myšleno kladně. A podle onoho stupně poznání a vývoje člověka k tomuto přání (vyslovuje ho) přistupuje levá hemisféra. Pokud jsou části bytosti ještě v rozepři, funguje postup popsaný autorem. Pokud jsou entity v souladu, funguje to, jak popisujete Vy paní A.
    No a pak jsou tu potížisti jako já a těm to někdy chvilku trvá, než přijdou na to, jak vytvořit přání a vzápětí z něho udělat jakýsi podtlak (implozi) téže energie a na tento podtlak Univerzum reaguje kýženým způsobem. Já onen podtlak vytvořím právě tím úmyslným "nemyšlením" na své přání. Bohužel právě toto záměrné odvedení myšlenek jinam je pro mne nejtěžším z uvedených postupů, ale u mě funguje.
    To nejdůležitější a to, že to existuje a jak to funguje, nám Iv řekl a dále je už na každém z nás najít ten nejosobitější postup.

    OdpovědětVymazat
  24. Mne funguje:- čo vydávam to dostávam. Každý dostane čo si zaslúži. :-)
    Bed

    OdpovědětVymazat
  25. Ja v podstate z Iv-om suhlasim.Nedavno som siel autom a mal trosku pootvorene okno..nefukalo no napadlo mi ze ho zavrem aby som nedostal prievan(ale oko mi neslzilo ani som nic nepocitoval).Bingo,na druhy den som ho mal!Naopak ked sa mi nieco nedari vyriesit a moc si to prajem tak i tak nic...nejde a nejde,ale ked sa nato vykaslem a poviem si ze to uz asi dnes nevyriesim...sup a napadne ma riesenie zachvylku iked nadtym uz skoro vobec nepremyslam a venujem sa inym veciam!Priali ste niekomu nestastie ked ste boli deti ci naopak stastie?A ako sa tomu cloveku darilo?Akurat je problem z osudom a karmou.Napriklad tazko vyhrate miliony ked poznanie vo vasom zivote ma zaklad vtom ze ste chudobny.Nazbohatnete Nech si to budete akokolvek priat(len priklad).Mne sa casto splni prianie ked si v duchu pomyslim ze napriklad teraz to urcite nevyde(nie vychcane ale uprimne-ze vto uz moc neverim iked som moc dufal),a potom nato na cas uplne zabudnem-na tu myslienku.Spomenem si az za par dni,ci tyzdnov ked sa to stane(v opacnom teda pozitivnom zmysle).Snad som to moc nedomotal a da sa pochopit co myslim.Iv mas pravdu...nieje to pravidlo ale vecsinou to aspon u mna funguje presne ako hovoris. ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  26. Nikdy nehovor nikdy - never say never.
    Osobne slovo "nikdy" nikdy nepoužívam, neexistuje toto slovo pre mňa.
    Lebo sa nedá vedieť.
    Spirituálne energie priťahujú rovnaké energie, vo fyzickom prejave je to "väčšinou" opačne. BED

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ....Spirituálne energie priťahujú rovnaké energie, vo fyzickom prejave je to "väčšinou" opačne. BED....Chytrá hlavička - pochopila.

      Vymazat
    2. KOHO priťahujem ? Bedka ! drzaňa akási zvedavá :-DDD ...

      Vymazat
  27. Jde přece o to,zvolit si jednu stranu,bílou nebo černou a pak kontrolovat své konání jezdcem-koněm,logickou úvahou,přemýšlením co je pro mne správné a co ne a také z úhlu pohledu protistrany! Zprávnost pak pocítím srdcem, propojením levé i pravé strany,jen tato síla mne posune dál. V tvůrčí činnosti na Zemi kde panuje kromě dobra také hodně zla,musím přece svým myšlením předběhnout protistranu,buď sám anebo spojením více lidí se stejnou myšlenkou,t.j. stejné se stejným.Jestliže se rozhodnu jít cestou světlou a být podporován světlem,spojuju se se stejnýmn,se světlými,ale kontroluju svým rozumem protistranu,černé hráče jež se tak rádi maskují bílým pláštěm,pak je na na každém,na jeho velikosti--vývojovém stupni každé osoby jak dovede rozlišovat a odhalovat protistranu, lidově řečeno ,,přečůrat" a pokud jsem Bílý tak odpovídajícím způsobem,přímo fyzickým bojem až když musím a i n a to se musím přece připravit. Je třeba vzít v ůvahu,že PENIZE nejsou výmyslem a nástrojem světlé strany,ale té opačné černé a tak jestliže si budu představovat bohatství a peníze byť i tzv."pozitivním myšlením" tak vlastně podporuju v plné míře černé,..kteří svou chytrostí už kdysi dávno vytvořili tento démonský projekt..peníze a.. Tím,že nám černí překroutili a dále překrucují dějiny a neuvědomujeme si kdo peníze vytvořil, je to jen naše chyba v myšlení. Naši prapředci peníze netvořili,měli jiné hodnoty, žití i život,preferovali znalosti a um , výměnný obchod , vzájemnou pomoc , zlo v černém znali a uměli se proti němu bránit. Tvořit nové a krásné můžeme jen tehdy,máme-li znalosti a zkušenosti,umíme odhalovat protistranu,její úmysly,nenechat se jimi balamuntit a otročit jim. J.Kuča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to J.Kuča
      ...Tvořit nové a krásné můžeme jen tehdy,máme-li znalosti a zkušenosti,umíme odhalovat protistranu,její úmysly,nenechat se jimi balamuntit a otročit jim.
      Ano, mohu mít "Slunce v duši", ale musím pro to něco udělat, aby mně to Slunce někdo pořád nezhasínal.
      Děkuji.

      Vymazat
    2. S první částí souhlasím.
      S penězi to už vidím trošku odlišně. Peníze sami o sobě v podobě, jakou teoreticky kdysi představovaly, byly přínosem. V dobách, kdy naše civilizace nebyla ještě tak rozrostlá a vzájemně provázaná stačil výměnný obchod, ale postupem času, kdy se značně rozšiřoval sortiment zboží a služeb bylo třeba zavést nějakou univerzální hodnotu, na kterou bylo možno přepočítat práci (v jakékoliv podobě). Pro tuto funkci by byly peníze ideální.
      Největším průsšvihem nebyl vznik peněz, ale vznik úroků. To je ten pravý kámen úrazu. Stále se bavím o penězích, které měly svojí hodnotu. Právě úrok udělal hlavní rozdíl mezi obchodem, kdy se služby a výrobky měnily za jiné služby či výrobky (hodnota za hodnotu) a obchodem, kdy se měnila reálná hodnota za virtuální hodnotu. Jde totiž o to, že zavedením úroků došlo zároveň ke vzniku prvních peněz (nejprve směnek, později tištěných bankovek), které neměly hodnotu, kterou vyjadřovaly. Princip byl zcela totožný s tím dnešním s rozdílem, že když by se na to přišlo tehdy, tak ona osoba by byla zlinčována, kdežto dnes za ní stojí stát a rádobyzákon a tudíž je právně nedotknutelná.
      Takže peníze nejsou zlo, zlo jsou jen takové peníze, které nemají hodnotu, kterou vyjadřují. A to, že jsou lidi "na prachy" nemá s penězi nic společné. Je to lidská vlastnost, kdy chce člověk hodnoty aniž by vynaložil úsilí, jež tuto hodnotu pokryje - vyváží. Jsou to lenost, závist, nesoudnost a další, zkrátka shrnuto a podtrhnuto ztráta a neochota naslouchat svému Svědomí.
      Přát si peníze je jedna věc a přát si situace, které peníze přitáhnou je druhá. Nemohu si myslet, že je košér si přát každý den poštovní schránku plnou peněz, pro jejichž hodnotu jsem nehnul prstem. Přát si peníze podle mne znamená, přát si, aby přišly situace, které mi umožní tyto peníze získat a hlavně za odpovídající úsilí. Ale to je schováno v tom Svědomí.

      Vymazat
    3. Genetika: Aby se sešli ti, kteří mají z minulosti cosi pořešit, třebas rodinnou kletbu: http://regresniterapie.eu/leninka-berunka/rodinna-kletba.html. Pak se dá změnit hodně. Přestanou psychózy, a když se jde ještě hlouběji, rozpustí se i nasedlí démoni....

      Vymazat
  28. Zdravím,

    Som v tejto oblasti nový, no veľmi ma zaujíma táto tematika. Chcel by som sa opýtať ako to pôsobí pri motivácií, pri cvičení. Venujem sa cvičeniu z vlastnou váhou a chcem dokázať všetko možné :D. Vedeli by ste mi prosím k tomu niečo?

    OdpovědětVymazat
  29. Nejsem sluníčkář a to je rovněž špatná cesta. Vždy je potřeba odstranit všechny bloky v podvědomí, tedy i uznat na sobě něco negativního bez odporu, prostě to zkonstatovat - uvědomit si to nahlas a zapojit tak automaticky protiproud a věřit sobě i tělu, které vás bude poslouchat. Můžete tomu pomoci třeba i omezením energeticky silných potravin, tím toto také můžete nastartovat.Pak sám uvidíte změny k lepšímu a už to nezastavíte, budete bez nadváhy, to bude nejsilnější stimul a Vám se to jistě podaří.
    Teď trochu z jiného soudku, ale také je to váš spouštěcí mechanismus pro vytváření nadváhy. Toto se vyskytuje u lidí, kteří trpěli v minulém životě(třeb válka) nedostatkem, a je pak zde naprogramováno na ukládání zásob pro doby zlé(tloustnutí - tuky), toto když si rovněž uvědomíté, můžete tento program Resetovat.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.