neděle 5. června 2011

Lidi, jako stádo.



Nyní opět proběhla mediální kampaň, namířená na strach, pardon – starost o lidi, v rámci nebezpečných španělských okurek. Je to záměrné vyvolávání strachu a paniky, vezměme si jako příklad epidemii šílených krav, ptačí chřipka, prasečí chřipka a nyní průjmové onemocnění z okurek.
Je velmi znepokojující, že většina obyvatel je závislá na televizi, alkoholu, na práci ( vždy jsem ji považoval jen za nutné zlo, jak přežít v tomto systému, je tolik jiných věcí pro naplnění života a ne Ega), na sexu, lécích a jiných směrech. Proč se většina lidí raději neřídí svými pocity, chutěmi, intuicí? Dnes je právě potřeba se spoléhat na opravdu přírodní produkty jak ze své malovýroby, tak i našich zemědělců, s domácími BIO produkty (velký obsah Draslíku – obnovuje buňky). Více chodit do přírody, na sluníčko (zdroj vitamínu D – snížení možnosti rakovin). O co tedy šlo a jde, o vytváření tlaku na lidi v podobě strachu, jako prostředku zablokování nedej bože přílišné aktivity lidí. Myslím, že do budoucna se máme na co těšit. Ale ve svém okolí pozoruji, že zatímco miliony lidí panikaří a třesou se strachy, někteří např. zdravotním institucím bezmezně věří tak, že se dobrovolně vsunou do soukolí zdravotnictví a jdou vlastně umřít, někdo spíš, někdo později ale menší skupina lidí vidí, jak neuvěřitelně špinavou hru s námi někdo hraje. Držím této menší skupině palce, kéž by se jich probudilo víc.
Podívejte se např. na toto video, ti věřící této společnosti ať se raději nedívají:

http://blip.tv/bugtom/healing-cancer-from-inside-out-liecba-rakoviny-zvnutra-cz-titulky-3742968  

Video nyní již nefunkční, zdá se tedy, že bylo velmi pravdivé, hlavně o pharmacii.


P.S. Že by příroda byla tak technicky vybavena a vyrobila tento nebezpečný virus, odolný na všechna známá antibiotika? Vždycky si vybavím konferenci, kde pan Gates mluvil o nutné redukci lidstva, nevím, možná je to špatná asociace, ale kdo ví ........ a stačilo by při tom jen trochu, pár kapek koloidního stříbra a nebo nasadit MMS1 a mohli být mezi námi živými, každý si volí svou cestu, za kterou si zodpovídá sám sobě a nebo je vláčen okolím, které určuje co je "Super, nebo IN".

  

Žádné komentáře:

Okomentovat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.