sobota 1. října 2022

Jen pro vnímavé

 

Jen pro vnímavé

(Dobrý rozbor,Iv)


 

Vžitá představa říká, že hybnou silou společenské změny budou ti nejchudší a nejvíce postižení, protože nemají co ztratit. Obávám se, že je to iluze.

V téhle vrstvě sice najdeme nejvíce oprávněného hněvu, ale chybí tam potřebné zdroje a schopnosti. Pokud se takové vrstvy v minulosti podílely na revolucích, byly podrobeny přísné kázni, případně výcviku.

 

Pro režim představují mnohem větší nebezpečí ti příslušníci vyšších tříd, kteří zchudnou, přijdou o svůj životní styl, jsou naštvaní, a subjektivně jim připadá, že byli připraveni o všechno. Pořád ještě jim zbývají prostředky na organizování odporu.

 

Vcházíme do doby, kdy budou chudnout i vzdělané a relativně zámožné vrstvy. Někteří jejich příslušníci se možná uspokojí něčím na způsob „pořád ještě mi zůstal aspoň pocit nadřazenosti nad nižšími vrstvami“, ale jiní začnou režim nenávidět.

 

Potom to teprve začne být zajímavé.“

Takhle jsem to napsal na svou webovou stránku v polovině září. A hle, věci se začínají hýbat, píše Petr Hampl v komentáři pro Prvnizpravy.cz..

Nejprve v Americe, kde korporace Facebook oznámila velké propouštění. Může to být další náhodný výkyv jedné organizace, ale taky začátek trendu, po kterém budou následovat další organizace a země, včetně České republiky. Mezi postiženými bude spousta darmošlapů s velmi vysokým IQ, kteří byli na svá zbytečná místa u Facebooku vybráni z deseti a více kandidátů ( http://energieupramene.blogspot.com/2013/01/iq-je-precenena-znacka-inteligence.html  ). To v době, kdy dramaticky rostou ceny všeho, co souvisí s bydlením a základními životními potřebami.

A potom se začaly hýbat také u nás v Evropě, kde americké bezpečnostní síly provedly teroristický útok na plynovod svého spojence, takže desítky milionů lidí jsou na začátku zimy odříznuty od energií. Pro všechny to bude znamenat naprosto dramatický zásah do životů. Desetitisíce lidí zemřou na podchlazení a na nemoci, které s podchlazením souvisí.

Je dobré si všimnout, kdo povšimnout nebude (nebo jen relativně málo). Na jedné straně ti nejbohatší, co mají ve svých vilách krby s nejrůznějšími ventilačními systémy a zásoby dřeva nebo pelet. Navíc mohou platit za elektřinu jakoukoliv cenu. Na druhé straně venkovská chudina, co je zvyklá si topit v kamínkách, něco do nich vždycky sežene a taky si vždycky sežene něco do svého skromného žaludku. Ale takový manažer nebo kreativec s krásným bytem ve městě, jak bude dařit takovým lidem? Zatím obavy přehlušuje nadávkami na Putina.

A někteří z nich opravdu budou tím zavilejší a tím poníženěji milovat globalistickou moc, čím hůře se jim bude dařit. Ale jiní ji začnou nenávidět. A nezapomínejme, že to jsou lidé s výkonnými mozky. Ti se nespokojí s konspiračními vyprávěnkami, ti dokážou útočit na jádro systému.

 

Obávám se, že tohle se nespraví sérií reklam o tom, že v Rusku nemají záchody.

Analytik Scott Ritter předevčírem řekl, že Američané svým útokem na plynovody Nordstream vyřešili krátkodobý problém, ale ze střednědobého hlediska způsobili sami sobě katastrofu. Měl pravdu.

Začíná to být zajímavé.

Zdroj: https://cz24.news/sociolog-petr-hampl-zacina-to-byt-zajimave/

Pak se nedivte, proč organizátoři nezveřejní tok peněz na demonstrace. Rovněž je divné, že naši "odborníci" nějak nemluví o ropovodu Družba a plynovodu Bratrství z Ruska, který jsme stavěli pro zabezpečení naší republiky a vede na Slovensko a jižní Moravu. To se týká i našich dvou jaderných elektráren (dostatek el. energie), takže tady vše smrdí a nemuseli bychom být závislí, jen pěkně znárodnit zpět, protože jsme to vše stavěli pro sebe.  Iv

 

13 komentářů:

  1. To je všechno pravda. A v Sk se rozjíždí TO samé. https://prnt.sc/Yq1_rrzWwt9C
    https://t.me/jiznimorava/25364

    OdpovědětVymazat
  2. Starý dokument Above Majestic. Uryvek o jaderných zbraních a fascinující je,že Putin,zejména ON vypráví pohádky o jaderném protiutoku. https://newtube.app/user/yandex/V4GoIVi

    OdpovědětVymazat



  3. Jak šefíkovi NATO zatopili https://newtube.app/user/yandex/tHrXBju

    OdpovědětVymazat
  4. Na ruském telegramu Solovjov se objevila informace z českých škol, které místo topení raději koupily deky. Studentíci se asi budou takto zahřívat celou následující zimu. https://t.me/SolovievLive/131396

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi

    1. Šoupli tam hitovku viz. https://www.youtube.com/watch?v=1Osyw6Svv8U



      Vymazat
    2. Mimo mísu a pro odlehčení - pobavení, Povidaj mi neska v práci, už máš zase ty vlasy zas nějak dlouhý, nechtělo by to zastřihnout. Naposled jsem seřizovačovi podal nůžky když byly pod pásek a coural sem je po zemi při opravě tkalcovských stavů kde jsou ty rozvaděče kousek nad zemí (rok a půl zpět). Ustřihni mi vole toho půlku. "seš si jistej že to chceš?", sem si jistej že to chci. Neska se zas blížím době kdy by to asi zas chtělo zasrřihnout.

      Přestáváme mít pro koho tkát a tak bude zbytečné stříhat vlasy, tyvole to je pokrok, ve svých čtyřiapadesáti zas dosáhnu délky pod pásek, no to je něco. Hurá nemusím stříhat!

      Kurva fix pane suzuki, kdo by to byl řekl, že se dočkáme takých vymožeností, Pokrok nezastavíš.

      rusido

      Síla vás provázej

      Vymazat
  5. Hrabivost je nemoc malého já a všichni se budou zodpovídat. Nebrat,co mi nepatří,to je základ harmonie a splynutí s JÁ. https://newtube.app/user/yandex/MIzXiG4

    OdpovědětVymazat
  6. Vlastně ani nemusíme zastropovaně čekat, až nás ve vlastní sebeobraně "napadne" Rusko. Naša vláda nás spolehlivě zničí sama.
    Nezbývá dodat aby celou ČR vládu každá kobyla ráZZně kopla díky Sílo!
    ------------
    Takže dnes další rána pod pás: pseudo zastropování cen energií - ve skutečnosti je to jen podvodný účetní trik, levá i pravá kapsa stejných kalhot - takže toto pseudo zastropování platí až, nejdřív si sednete, od ledna 2023!!!! Od ledna! "Necháme lidi spálit poslední úspory, než to zastropujeme", zaznělo pravděpodobně v kruhu těchto významných zástupců lidu.
    Stát je většinovým akcionářem společnosti ČEZ se 70% podílem. Klidně mohl stanovit prodejní ceny například na 3000 korun za megawatt, což by podle (skutečných) odborníků byla stále královská suma.......
    Ne, vláda se raději nešikovně drbe za pravým uchem levou rukou.
    Premiérův projev byl zkrátka naprosto bezostyšným výsměchem lidem. Vláda nezvládla ani pseudo zastropování. Má přijít teprve v lednu!
    Místo toho však dodáváme zbraně a peníze válečné straně, do jejíž války nám nic není. Hysterické, probuzené a ufňukané babizny jako Němcová, Pekarová, Fiala a Rakušan se nikdy neunaví zdůrazňovat ve svých patetických litaniích, jak musíme Ukrajině pomáhat a podporovat ji (zejména pokud jde o zbraně). Zaplavili naši zemi půl milionem uprchlíků, což v rámci humanitárních služeb stále do jisté míry podporují. ..... (kráceno)
    https://t.me/jiznimorava/25967

    mezitím v Rusku, 2016
    https://www.youtube.com/watch?v=Q7C2MKoBL7Q
    'Hallelujah'(Russian).The Voice Kids Russia 2016.Artem/Julia/Marsel/Xenia.

    OdpovědětVymazat
  7. Slovutný pan VK nám sdělil třeskutou zajímavost https://newtube.app/user/yandex/mIJVoxa

    OdpovědětVymazat
  8. 5G smrtící spirála https://newtube.app/user/yandex/oBNNNEx

    OdpovědětVymazat
  9. to korendor
    VK je úplně mimo, stačí vidět vesmír třeba Huble dalekohledem, ale pro židovské plémě to tak podávají, protože i oni jsou představitelé tmy.

    OdpovědětVymazat
  10. to korendor
    Jen ještě doplněk k videu, dobře je to popsáno zde: https://adoc.pub/idovska-ritualni-vrada.html a zadat do hledej na stránce "slepice". Tam je popsán celý rituál - hnus a běs i fialovej. Tak se krmí Astrál (Unitár podle Veky) a krmí vlastně temno a převládá zde. Jeho vysvětlení je matoucí a záměrné. Místo slepic si vychovali Ukrajince a u nás se začíná budovat slepičárna taky - fašismus.

    OdpovědětVymazat
  11. Milá VKa byla rabínsky nastrčena, aby udržel nějaké masy ve tmě co to jen jde. Oni s námi válčí. Když na AE nechodím, mám se lépe a zdroj informace určím já, to ale není povyšené, svoboda rozhodnutí. Známky fašizace čr lze všimnout leta zpětně.
    Sílo chraň a provázej celou Rodinku Energie u Pramene. Zdravím a dík IV za info to si přečtu celý. Tamti fešáci sú prostě ha.zli, chudáci kuřata(zvířata), kež by se jim vždy aspoň řádně potento na kebulu. Tohle nemá s lidstvím nic společného, židovskývychcánkov fuj.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.