neděle 9. října 2022

Záhadný Bajkal

 

Záhadný Bajkal

V této oblasti se často objevují záhadné anomálie a nedávno se objevilo z téohoto regionu video, zda je to fake nebo realita necháme na našich čtenářích. Uniklé video zachycuje záběry neznámého přístroje v podobě nějaké „brány“. Na videu jsou vidět světla, která prochází tímto zařízením a jsou pak tyto světelné objekty urychleny a mizí z našeho prostoru. Tyto snímky byly údajn pořízeny v říjnu 2016. Z videa si udělejte své vlastní závěry.

 


 

 

3 komentáře:

  1. Tak tohle se nepovedlo.Účet "section51" je známý na YouTube fejkovanim videi,kde graficky vkládá UFO.Sam přiznal, že se tím baví.Netvrdim, že na Bajkalu se nemohou dít anomálie, vždyť je to nejhlubší jezero na světě.
    Jaroslav

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkně udělaný CGI, vždyť je to uvedeno přímo v popisu videa na koncu. Mě se styl provedení líbí.
    Jestli si někdo myslí že jsme sami, přidám osobní lechtací zkušenost na temeni hlavy. Pár let zpět při chůzi na chodníku právě vedle mateřské školky, VČ kraj jsem pocítil zvláštní opakované lechtání, šimrání na temeni hlavy jak když např .sedne muška či co jávím. Léto, teplo, modro. Osoba vedlejdoucí nic nepociťuje. Několikráte jsem přejel rukou, ale pocit pořád stejný, otočím hlavu navrch, tam velmi velmi vysoko světélko totožné jak ve videu, po očním kontkaktu cca 3-4sec ono světlo nadsvětelnou rychlostí zmizelo pryč, ta obrovská akcelerace až překvapující. Dodnes by mě zajímalo co to bylo.
    Nojo, a nám na zemi "povolili" jen ony spalovací motory, staré škodlivé technologie, kých kých bum bum a pak bác, došel benzin haha.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Psalo se o tom, že družicové sondy Darpa mohou létat v podobě průsvitné zářicí pomerančové koule asi 3m průměru, jednu takovou jsem viděl v prosinci 2008 kolem 20-té hod. Zajímavé bylo, že studený zimní vítr vál od jihozápadu , ale koule jakoby tlak větru eliminovala vznášela se z lesa do výšky nad les a výše, výše, až mi pohled zakryl chřbet lesa, tipuji že vylétla k mateřské družici na orbitě. Soused jel džípem od vedlejší obce domů, a musel na cestě zastavit, aby se na to podíval dalekohledem. Řekl, že zářicí koule byla průsvitná.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.