pátek 28. října 2022

Konec spalovacích motorů 2035 ?

 

Konec spalovacích motorů 2035 ?

 Rada a Evropský parlament dosáhly předběžné politické dohody o přísnějších normách pro emise CO2 u nových osobních a dodávkových automobilů. Cílem je přejít na mobilitu s nulovými emisemi.

Toto vše je opět zaměřeno na tahání poplatků za CO2 a omezení mobility obyčejného obyvatelstva. Snížit jejich konfort, to stejné se týká i všech fosilních paliv, jen proto, aby obyvatelstvo schudlo a vše pasovat na údajnou ochranu přírody. Lidská činnost ovlivňuje klima jen ze 3 – 5 %, a rostliny potřebují ke svému životu a výrobě kyslíku CO2, bez něj by pošla.

Je velkým otazníkem tedy v tomto stavu letecký a vojenský průmysl. Který svým zařízením chrlí škodliviny do ovzduší, voj letadla, vozidla bojová atd. a hlavně letecká civilní doprava. Sami často vidíte při jasné obloze začárané nebe natolik, že odpoledne nad vámi je šedá deka a o řízené chemtrail raději ani nemluvím. Letadlo které letí z Evropy do USA spotřebuje tolik kyslíku, co člověk za celý svůj život. Takže nastává otázka, proč na tyto obory není tak tlačeno, tak jak na osobní automobilovou dopravu? Takže opět divadlo na obyvatelstvo.

1 komentář:

  1. Pravčická technologie,záměrně pěstovaná přes 120 let,odejde do nebytí. Pod vocasem bylo dle matematiku,ovíněných Janečkem,pouhých čtyřicet tisíc lidí. Hlasatel to sděluje,ale zároven doplnuje,že náměstí je plné.. https://newtube.app/user/yandex/2gHmZX9

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.