úterý 10. května 2022

Změna volebního zákona

 

Změna volebního zákona

Došel mně velmi „pěkný“ komentář, který mně velmi pobavil.

Ty budeš tedy pěkně vypatlaný magor,komu chceš ty hňupe blbý odvádět daně a makat jako otrok pro tento zvrácený systém a stát ty ujetý debile!!!!!Naučte se vy hlupáci vystrašení soběstačnosti,vypadněte do přírody na venkov a tvořte vy kokoti rozumářští!!!!

 Sice bez podpisu, ale plný nenávisti a arogance, přesná reakce na větu v článku http://energieupramene.blogspot.com/2022/05/proc-se-nechaji-lide-stale-manipulovat.html „proč se nechají lidé manipulovat“ a to věta: Volební právo bych těmto mladým odebral a povolil až začnou být výdělečně činní a začnou odvádět státu daně, pak mají právo volit.

To značí, že byla trefa do černého, kdyby tento zákon byl a vřele bych doporučil, protože tím by Sorošovská škola byla ihned odstřihnuta od svého vlivu, hlavně na vysokých školách, kde mladým lidem vštěpují i přes různé politické neziskovky nesmysly a manipulují s jejich názory. Lidé, kteří nezažili v životě pravý život a jen být na mamahotelu, to se pak vykřikuje podle notiček vysokoškolských profesorů a nikdy by volby u nás nedopadly jak dopadly a směr naší republiky by se hnul úplně jiným směrem. Snažte se obrátit na své poslance ve svém bydlišti, aby se tento zákon prosadil, je jednoduchý a logický, nemusím vůbec rozepisovat proč. Ano, různé neziskovky budou ječet jak podsvinčata, protože by jim byla upřena možnost něco ovlivňovat, tak jak dnes vidíme mladé s vlajkami žluto-modré řvát „Sláma u kravína“

K panu dotyčnému, autoru komentáře, kdyby si náš Web pořádně prostudoval, tak by zjistil, že zde jsou zastoupeny všechny obory ( i jak odstranit uhlíkovou stopu a ušetřit palivo v automobilu a jiné i včetně přírody, aby byl okruh uzavřen, jenže oni vše ví a znají) a většinou moje originály a hlavně zdarma a to mnohým velmi vadí (měl jsem odposlechy, kdy se vyjádřili, že penězmi jej nepodplatíte, to si pište, že  ne). Znovu vyzývám lidi, snažte se prosazovat: Volební právo bych těmto mladým odebral a povolil až začnou být výdělečně činní a začnou odvádět státu daně, pak mají právo volit.

 

3 komentáře:

  1. Vždycky když se setkám s takovýmto lidským zmetkem řeknu si v duchu, že dozajista má tři tečky pod kůží a brzy od něj bude pokoj. Teď po čtvrtečním výstupu to hodlám vylepšit "nelidský zmetku, pevně věřím že máš třetí tečku zasebou a když to půjde blbě tak za tři roky, ale věřím že do dvou let od tebe bude pokoj".

    Je to hnusný, ale je to tak.

    Nechť vás Síla provází

    rusido

    OdpovědětVymazat
  2. to korendor
    A co když je to úplně opačně a Nosatí si myslí, že něco řídí a co když je řídí a využívají Gojimi?

    OdpovědětVymazat
  3. to korendor
    Zatím taky ne, jen intuice.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.