čtvrtek 12. května 2022

Upozornění!

 

Upozornění!


 

Vážení a milí přátelé těchto stránek, chci Vás upozornit , kdyby náhodou, aby jste věděli, k čemu může dojít. Nechtěl jsem Vás otravovat zde na stránkách vedlejšími invektivami některých lidí, kteří jsou nenávistní a jejich rozumová stránka je na úrovni opičáka, chtějí manipulovat s ostatními, kteří mají jiné pohledy na život, ikdyž naše Ústava zaručuje svobodný projev myšlenek. Pokud se tak stane, dle výhružného komentáře, svoboda projevu je zničena a ústavní práva daná každému z nás jsou definitivně odebrána, stačí jeden pomatenec a vše je hotovo. Uvidíme jak zareagují Systémové orgány, které berou názor pomatenců za důležitý aspekt, snad se to nestane. Měl jsem místní osazenstvo rád, ale pokud se web zablokuje, je vidět, že nám zde vládnou ty nejnižší struktury, které tato planeta nosila.Tito lidé dnes chtějí rozhodovat o našich životech a vláda jim tuto možnost dala. Díky takovým lidem za okupace odešlo velké množstí lidí do koncentráku, fuj. Tito o nás rozhodují: https://www.facebook.com/KTV-101121541604286/videos/jan-cemper-a-manipul%C3%A1to%C5%99i/377260724340797

 DEZINFORMAČNÍ WEB PSYCHOPATA ENERGIE U PRDELE NAHLÁŠEN NA POLICII ČR I NA MINISTERSTVO PRO DEZINFORMACE.BUDE ZABLOKOVÁN KONEČNĚ!!!!!!! JAN DRÁPAL.

 Tito lidé si neuvědomují všechny souvislosti, které jsou naznačeny i zdehttps://www.michalapetr.com/mip-36-letosni-zdrazovani-je-uz-24-prumerny-obcan-letos-zaplati-o-60-000-vice-nez-loni-vlada-se-ale-lidem-za-to-smeje/

 

5 komentářů:

  1. Přátelé a kamarádi, nikdy nezapomeňte na Sílu ikdyby nám stáli u hlavy s bouchačkou nebo injekcí, vesmír se vždy o nás postará a ochraňuje nás, protože máme Duši a nejsme žádný kloni bez duchý. Nezapomeňte na kedlubnu gygant. Jak dobře víme,... "Lidé bďete, měl jsem Vás rád! julius Fučík "

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Ter+Iv: Máme Vás rádi jak profesně tak osobně a děkujeme Vám. Energii u Pramene přejeme, aby dál fungovala tak jako doteď. A ti ostatní ať dostanou řádně za vyučenou.

      Vymazat
  2. Audio 4min, k přibližnému odvození úrovně vývoje onoho jedince.
    https://t.me/probuzenivcase/708

    OdpovědětVymazat
  3. Bude Ministerstvo pravdy zakazovat kočky?
    https://t.me/probuzenivcase/728

    OdpovědětVymazat
  4. Bulhaři vyšli do ulic a začali přípravu na defenestrace.
    https://www.facebook.com/politickimagazinsrbije/videos/674313243654831/

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.