středa 25. května 2022

Děsivé důsledky západní kultury

 

Děsivé důsledky západní kultury

Prof. Peter Staněk CSc. - Chudoba, psychopati a ztráta lidskosti.

 Otázky a odpovědi  

Veškeré změny nastávají od doby 21.12.2012 a křivka Zero time  začne opět stoupat, ale v opačné polaritě a tak "vládnoucím elitám" už čas nezbývá a nejde to zvrátit, zákony Univerza nejde obejít. Toto jsme popisovali ve starším článku:http://energieupramene.blogspot.com/2012/04/casova-vlna-nula-timewavezero.html

1 komentář:

  1. Nějaký čas jsem čumákoval ve skupině Great awakening v síti Vk. Občas dávala zajimavé čtení (i když Q nemusím).
    Pak majitelka skupiny paní Suhajdova uvedla že injekce "Sputnik V" není až takové zlo. Nevím co si pod tím představit?
    Z odborných studií vím, že všechny současné kokovid injekce obsahují grafen, nanotechnologii, a další svinstva sloužící k zotročení člověka včetně Sputniku.
    Na svou čest zde říkám, že jsem v této skupině nikomu neubližoval (byl jsem obviněn paní Suhajdovou), na nikoho neútočil (naopak, Suhajdová chtěla pomoc s očima že slabě vidí) a popíšu následující:
    Poté, co bylo pí Suhajdovou zveřejněno, že "Sputnik není až takové zlo", jsem přidal odkaz na studii. Tím mi začaly určité potíže ve smyslu astrálních útoků na mou rodinu, ženu a mé děti, opakovaně. Skrze osobu blízkou z Druhého břehu jsem zjistil, že tyto incidenty mají spojitost právě s pí Suhajdovou, dokonce vznikla i malá hmotná škoda. Když jsem se druhý den loučil, zablokovala mě ve skupině, a skryla svůj osobní profil i fotky.
    Do příběhu patří, že pí Suhajdová žádala několikráte o pomoc ohledně očí, jednou jsem jí po jejím vyžádání posílal léčivou energii, a pro další postup jsem žádal zaslání její fotky (z důvodu lepšího napojení) a rovněž napsal některé detaily, které má dodržet aby se ulevilo (př. pobyt v borovém lese, kopřivový čaj, aj..)
    Pomoc po mně chtěla, fotku neposlala, radami se neřídila (což sama později naznačila), a poté přišly noční astrální útoky. Já nic, ale šlo to na ženu a děti.
    Následně jsem přijal opatření, u mě dobrý.
    Je pro mne novinka že se lidé co se snaží o probuzení druhých takto asi mstí za zveřejnění skutečně pravdivých informací, které jim samotným ale asi vadí, a následně pak nějak způsobují škody druhým lidem. To je teda "světlo jako prase", že Suhajdová, to je materiál. :-)))

    Argentinská studie 02/2022 , Martin Monteverde lékař, Anabela Femia biotechnolog, Lisandro Lafferreire biotechnolog, studie 6x injekce od: CANSINO, PFIZER, ASTRAZÉNECA, SINOPHARM, SPUTNIK , jazyk je španělština, 155 stran, 122 MB, bohatá obrazová příloha
    https://uloz.to/file/RYY2IEObnZ7h/rapport-argentin-graphenevaccins-pdf#!ZGAwAQR1ZzH1ATVjZ2IyZJLmMTR1nQqnoyOcAyO0nyOEAmL5

    onen incident
    https://vk.com/wall-205669967_41594

    https://i.ibb.co/n6wTTrN/sputnik-great-awa.jpg

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.