středa 18. května 2022

Co ovládá dnešní většinu

 

 

Co ovládá dnešní většinu

 

 
Zaujal mně článek o Archontech o kterých jsme již na stránkách několikrát psali: http://energieupramene.blogspot.com/2019/11/doba-zuctovani.html 

a další, které si vnímavý čtenář u nás  zde najde.

Archonti jsou posedlí smrtí, což vychází přímo z jejich samotné podstaty, kterou je převrácení života naopak. Proto je jejich projevení v naší fyzické realitě morbidní, negativní a je spojeno se satanisty a černými mágy, kteří jsou taktéž posedlí smrtí. Trápení a mučení lidských i zvířecích obětí je "pocta" tomuto "bohu" či bohům. "Náboženské rituály" jsou prováděny často v podzemních kryptách, na hřbitovech a v kostelích obklopených hroby. Smrt je pro tyto bytosti posilující energie a má svou vlastní frekvenci. Všechny války, masové vraždy, úmrtí, hladomory, epidemie, kterým se dalo normálně zabránit, jsou záměrem a dílem globálního archontského kultu smrti. Ten tajně řídí lidskou společnost a generuje obrovské množství negativní, nízkofrekvenční energie, kterou se tyto entity živí. Uplacené, jimi infiltrované, zhypnotizované a zmanipulované lidstvo vytváří tuto energii jako "na povel". Archontský systém jim našeptává, co a jak, uplácí, korumpuje, vydírá, zastrašuje a ovlivňuje zejména vysoce postavené politiky a všechny ty, kteří mají vliv na co největší část populace. Ovládnutí a s nimi spolupracující jedinci provádí za ně "špinavou práci". Zpronevěřují se své přirozenosti, staví se proti své duši i svému živočišnému druhu – lidstvu. Svou slabostí, naivitou a zoufalstvím naplňují archontskou agendu, aniž by si uvědomili, že to oni nakonec ponesou zodpovědnost na "karmické úrovni" za své jednání, protože se tak stávají přímými vykonavateli zla, které jim vnukli a podstrčili Archonti.
Převrácení slov "evil" a "live" není náhodné. Slova představují frekvenční stavy a ty odpovídají různým stavům vědomí. V "Nekonečné realitě" je rovnováha zažívána jako láska v nejryzejším slova smyslu, evokuje radost, laskavost a soucit. Tyto lidské hodnoty nás velmi intenzivně osloví a zase se navrátí, jakmile archontský virus uvolní naše spojení s naším Nekonečným vědomím. To bude konec válek, vykořisťování, zosnovaného utrpení, nenávisti a zneužívání všeho druhu. V současnosti je morálka, etika a celý lidský život pokřiven archontským virem a mnozí lidé to bohužel přijímají jako normu. Sem patří chování mnohých lidí, které je bez intuice, jakoby bez duše, svědomí a bez napojení na Nekonečné vědomí. Nechápou, co se kolem nich odehrává, jsou zmatení a nejsou schopni vidět probíhající události v širších souvislostech.
Gnostici vždy tvrdili, že Demiurg a Archonti nemají žádnou duši ani přímé napojení na Nekonečný Zdroj a jednají z pozice skryté Umělé inteligence. Stojí za manipulací, kterou se snaží neustále ovládat a věznit lidstvo. To je prováděno pomocí fantomového "Já", v těle obdařeného "myslí", a okolního vyfabulovaného Matrixu. To, co vidíme kolem sebe, vychází z úsilí těchto parazitických bytostí, proměnit nás ve své kopie. Je nejvyšší čas, aby se všichni neprobuzení velmi pozorně podívali na cílovou metu transformace, ke které nás všemi prostředky strkají tyto odporné bytosti. Máme se postupně zbavit veškeré lidskosti, přeměnit se a nakonec se stát také Archonty. Vakcinace již tento přerod na úrovni hmoty a DNA odstartovala...
Totální ovládnutí lidstva pomocí transhumanismu, je transformace – přeměna lidí na strojové lidi či počítačové terminály. Transhumanismus plánuje velmi úzké propojení lidských bytostí s Umělou inteligencí – s archontským virem a jejich totální duchovní smrt. Nedovolme to! Vzepřete se tomu, máte svobodnou vůli – základní právo Vesmíru!

Zdroj: https://celostnivzdelavani.cz/vyraz-pro-zlo-dabla-je-evil-coz-je-pozpatku-po-archontsku-live-zivot

 A ještě něco o Síle, o které jsme zde již několikrát psali a je to záchrana pro mnohé lidi.

 

Existují teorie o tom, že všechny lidské bytosti mají mimořádnou moc. Jediný problém je v tom, že si jí málokdo uvědomuje, nebo ji neumí přirozeně aktivovat. (Foto: Flickr)

Mnoho lidí navíc není připraveno takovou skutečnost pochopit natož přijmout. Přitom jak se zdá, že základy těchto teorií dokazuje například kvantová fyzika nebo samotná Bible, či objevené svitky z Mrtvého moře.

Napříč celým vesmírem existuje matrice energie, která propojuje vše, co existuje. Tato stejná matrice je přítomna v nás samotných, v našem těle, mysli i duši. V této souvislosti můžeme hovořit klidně i o božské matrice. Tato tvrzení potvrdil v roce 1944 Max Planck, otec kvantové fyziky, když prohlásil, že celý vesmír a existence jako taková je pouhá energie a vše kolem nás je jen iluze.

Podle výzkumníka Gregga Bradenak, který tyto principy studuje více než 20 let, odhalil důkazy podporující teorie o matrici energie, o které hovořil Planck. Ten ji popisoval jako součást úplně všeho, hvězd, hornin, naší DNA a všeho co je kolem nás. Nejde o žádnou fyzickou věc, která by se dala pozorovat například mikroskopem. Spíše než to, jde o vibrace, které jsou výsledkem síly energie. Žijeme ve vesmíru plném vibrací i naše těla jsou tvořena jejich energií, kterou my samotní také vysíláme dál.

Zdá se, že tato mocná energie je jako pevně tkaná síť, která spojuje veškerou hmotu a současně nás podstatně ovlivňuje prostřednictvím našich vlastních vibrací. Experimenty prokázaly, že největší sílu mají například frekvence lásky a životní prostředí ve kterém se nacházíme. Vědecké experimenty dokázaly, že naše DNA se mění v závislosti na vibracích, které vytváříme. Nenávist, chamtivost a další negativní pocity vedou k nemocem. Máme v sobě sílu, která nás dokáže uzdravit, ale která nám dokáže i uškodit.

Prostřednictvím těchto vibrací, které člověk vyzařuje navíc může změnit průběh reality kolem sebe. Vše vlastně záleží na tom, jak přemýšlíme nebo vnímáme věci kolem nás. Abychom mohli realitu ovládat a upravovat k obrazu svému, vyžaduje to specifické meditační a modlitební techniky. Už Ježíš o těchto zákonitostech hovořil, ale nezanechal žádné pokyny k tomu, jak dosáhnout toho, abychom vlastní realitu přeměnili v to, co si přejeme.

Skryté tajemství ve Vatikánu

Katolická církev tyto znalosti zakazuje a skrývá již stovky let. Vše se ale změnilo v roce 1946, kdy rolník v jeskyních Kumrán objevil Svitky od Mrtvého moře, jejichž součástí byly i biblické texty, komentáře k biblickým knihám. Našli se tam ale také zlomky biblických textů, které pocházejí od lidí, kteří z různých důvodů nechtějí, aby se v křesťanské texty v Kumránu našly.

V Kumránu se také našel sedmimetrový svitek dnes známý jako Kniha Izajáš, která popisuje rituály a modlitby k dosažená změny vlastní reality. Text byl napsán před více než 2000 lety a popisuje kvantové teorie, které byly objeveny teprve před 100 lety. Najdeme tam informace o existenci mnoha realit a světů, které lze vytvořit za pomocí velice soustředěné mysli.

Mnoho lidí se domnívá, že jde o velmi důležitou knihu pro celé lidstvo, které momentálně spí a je ve spárech různých duchovních sil, jež nás manipuluje ve svůj prospěch. Ve zmíněné knize tak má být modlitba, pomocí které se probudíme a zbavíme se řetězů nevědomosti, kterou na nás uvalila vláda a církev.

Rukopis dále vysvětluje, jak si můžeme vybrat budoucnost, kterou chceme svědomitě prožít, a odhaluje klíče k tomu abychom se stali tvůrci naší reality. Mezi těmito vodítky jsou i ztracené modlitby, pomocí kterých můžeme uzdravit naše tělo, přinést trvalý mír a zabránit velkým klimatickým tragédiím, kterým může lidstvo v krátké době čelit. Ovšem dostat se k rukopisu je nemožné.

 

5 komentářů:

  1. Standardní ceny v r. 1989 a 2014.
    https://i.postimg.cc/3rgq03w1/potraviny-2014-a-dnes.jpg

    OdpovědětVymazat
  2. to Iv
    Píšete, že dostat se k rukopisu je nemožné. Požádejme tedy Sílu ať se k nám dostanou všechna důležitá data z Kumránských svitků + z Knihy Izajáš. Díky za článek. a zde je také izajáš onlajn:
    http://onlineb21.bible21.cz/bible.php?kniha=izaias

    OdpovědětVymazat
  3. to korendor
    Příroda nádhera ale ti eurohujerští kanci hrůza. Už jen rýt rypákem v zemi.

    OdpovědětVymazat
  4. Nazdar člověkové,

    úplně teď odbočím, u nás se teď ruší průmyslové šicí stroje. Třeba ty singrovky mají rameno dvaačtvt lokte, třeba i dvojjehlovka. Zvládnou i kůži. Když hodně špatně odkup, tak za cenu šrotu, jesi by někdo něco takového chtěl tak se tam zítra stavím a nafotím, do pondělka - outerka se to musí rozhodnout a odvézt do kovošrotu, jsou tam třeba i "pfaf" a nebo i "adler" s ramenem loket dlouhým. Kdybyste to někdo chtěl, tak neváhejte, zajistím a předám za stejných podmínek, to jest buď za odvoz a nebo cenu šrotu.

    Jo, jen nezapomenout na to, že jsou průmyslové a to je 3 x 400V (tehdejších 3 x 380V) a motor cca 1kW běží pořád a žere to.

    Až by se mi chtělo úplně z nějaký nostalgie tajituhle velkou singrovku vzít, ale ne. "Něco už jsme "zachránili" a uvidí se a něco ještě jde zachránit.

    Tož kdybyste něco takého potřebovali, tak je to zhruba do úterý možné, pak už jen z teho co jsme zachránili.


    rusido

    OdpovědětVymazat
  5. Matérie Vědomí je jen jedna. Archonti jsou "zmrtvýchvstalá" paměťová inteligence, asociovaná s Kolektivním Nevědomím. Je to "oživlá" vnitřní slepota původních duchovních Bytostí, které věří, že bílá je černá. Příklady: Láska/ženský princip jako všesměrový skalár implikuje Vůli/mužský princip jako koncentrický vektor (ale naopak to může a nemusí platit), takže Prvotní Bytost má charakter Stvořitelky - a vy věříte ve Stvořitele, takže sami tvoříte to, čemu říkáte Archonti. Podobně Spánek implikuje Sen, Temnota implikuje Světlo (sebereflexe funguje jako reflektor Vědomí), Klid implikuje Pohyb. A lidi řvou jak šílení "Vítězství Světla!" - což je nesmysl nakvadrát.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.