úterý 12. listopadu 2019

Rozsáhlé budoucí ničení USA





Vědci z Kodaňské univerzity ukázali, že hurikány se od roku 1990 stávají ničivějšími a mocnějšími, navíc se začaly objevovat třikrát častěji než na začátku 20. století. Toto bylo napsáno v tiskové zprávě o EurekAlert !.

Vědci vypočítali sílu hurikánů s ničivými následky, přičemž zohlednili faktory, jako je zvýšená hustota obyvatelstva, zvýšená prosperita, inflace a náklady na infrastrukturu. Aby normalizovali finanční ztráty ze současných a minulých hurikánů, zavedli indikátor oblasti úplného zničení, což odpovídá ekonomickým škodám.

Ukázalo se, že nárůst ničivé síly hurikánů je jasně spojen se změnou klimatu, a nikoli se socioekonomickými faktory. Počasí na východním a západním pobřeží Spojených států je nyní mnohem nebezpečnější než dříve, což odpovídá klimatickým modelům. V budoucnu bude hrozba ještě silnější.

Dříve se uvádělo, že podle zprávy Relief NGO, extrémní povětrnostní události způsobené antropogenní změnou klimatu si vyžádaly tisíce životů a způsobily obrovské hospodářské škody v řádu desítek miliard dolarů.

Zdroj:lenta.ru

3 komentáře:

  1. Vypadá to na pěknou divočinu v usa a tady na videu SOTT je vidět i zvláštní záblesk jestli plasmy nad Mexickým zálivem v čase 8.28
    https://naseveru.org/2019/11/11/sott-promeny-zeme-rijen-2019/

    zde je vidět foto blesku, skoro jak z Hvězdných válek:
    http://prntscr.com/pvuo2z

    OdpovědětVymazat
  2. Ceho si vsimam je skutecnost,ze tyhle veci uz jsou znamejma nejakej cas,ale vsechno bezi porad pekne postaru,nikdo zadny dane nerusi a podobne.Prijde mi to tedy ze nezajem oVcanu je oc tu bezi a je pekne drahej,k radosti elit.A ackoliv je mi to nepochopitelny,je to tak,protoze jsem sam nabidl nekolika lidem moznost vytapeni jejich domovu za hubicku,bez plamene a komina a misto zajmu o vlastni portmonku a cistotu ovzdusi na me koukali jako bych spadl z Marsu,ac jde o americkej patent a nikoliv neco co bych si vycucal z prstu i v pripade kdy jsem nabidl ze mi vyrobej prototyp kterej jim zaplatim ;-),proto rikam,dobre tak vsem co si to nechaji libit a vic a houst ;-)..............proud

    OdpovědětVymazat
  3. to Proud
    Většina lidí už takových je, z mými vynálezy to bylo podobné, nemohou překousnout to, co je naučili ve škole a co tvrdí Systém. Vše je trochu časově náročnější, ale relativně se již čas zkracuje(vnímání času-jako že den je kratší) a většina lidí bude přinucena dojít do okamžiku "prozření" a pak buď to přijmou a nebo ne, to bude jejich volba, někteří si uvědomí proč vlastně žili a nebo budou dál hamtat sobecky, ale těm to bude již prd platný.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.