Dne 1. 10. 2003
zveřejnily odborné noviny PNAS-online („Proceeding of the National Academy of
Science“), jedny z nejrespektovanějších a nejvíce citovaných vědeckých
odborných novin na světě, závěr jedné zajímavé studie: lidský organismus
reaguje na maso jako na cizorodou látku a brání se. Američtí výzkumníci
objevili, že lidský metabolismus po požití červeného masa (hovězí, vepřové,
skopové) přijímá určité tělu cizí molekuly a ukládá je do různých tkání.
U těchto molekul se jedná
o vazbu s glukózou s označením N-Glycolyneuraminacid (Neu5Gc), která se nachází
na povrchu membrán buněk. Tato substance se tvoří jen u zvířecích savců; lidský
metabolismus nemůže tuto vazbu s glukózou vyrobit. Zvláště velká množství se
nacházejí v hovězím mase, vepřovém a skopovém, také mléko a sýr obsahuje tyto
vazby v malých množstvích.
Dva výzkumníci podílející
se na této studii objevili v krvi testovaných osob antitělíska, která reagovala
s s novou molekulou Neu5Gc. Z toho se mohlo usoudit, že v těle proběhla obranná
reakce proti této molekule. Sama molekula Neu5Gc byla prokázána nejprve v
různých tkáních postižených rakovinou, později v cévách a sliznicích.
Poté, co se podařilo bez
problémů molekulu Neu5Gc z lidských buněk přenést do zkumavky, rozhodli se tři
výzkumníci z pracovní skupiny provést sami na sobě experiment. Vypili z
vepřového masa získaný koncentrát testované substance. Po asi dvou dnech byla
koncentrace Neu5Gc 2-3krát vyšší, než před pokusem. Po asi čtyřech dnech klesly
koncentrace opět na původní hodnoty.
Nejvíce pozoruhodné na
této studii je první, jednoznačně vědecké prokázání závěru, že se molekuly z
konzumace masa ukládají v lidských tkáních a tam vyvolávají reakce imunitního
systému. Lidský imunitní systém považuje molekulu Neu5Gc za škodlivého
vetřelce.
Jak v prvním, opatrném
zhodnocení výsledků, poznamenal vedoucí studie profesor Ajit Varki, je docela
možné, že příjem molekuly Neu5Gc a tvoření antitělísek proti ní může v průběhu
života přispívat ke vzniku nemocí.
Komentář: Tato studie
působivě dokazuje, že maso nemůže být pro člověka žádnou přirozenou potravou,
jinak by proti němu lidský imunitní systém netvořil žádní antitělíska.
Pravidelná konzumace masa podporuje škodlivé reakce imunitního systému a
narušování metabolismu se všemi z toho vyplývajícími následnými nemocemi.
V souvislosti se studií
zveřejněnou v PNAS-online se mluví o xenoreaktivních antitělíscích, tvořících
se následkem konzumace červeného masa. Přitom přichází na mysl pojem
„xenotransplantace“, tedy přenos zvířecích orgánů a tkání na člověka. Odvržení
transplantátů je vyvoláno silnými obrannými reakcemi. Nemůže to znamenat, že
prokázané imunitní reakce na konzumaci masa rovněž představují přirozenou
obrannou reakci lidského těla?
Tuto hypotézu potvrdili
nedávno i vědci z RF, kteří objevili v lidském těle tkzv. „černé
buňky“, způsobující lidskou agresi a nejen tu. Rovněž se dokázalo, že přísun a
zvětšování množství „černých buněk“ je způsobeno požíváním zvířecího masa a
v člověku pak začínají převažovat zvířecí pudy. Dalším faktorem pro
zvětšení množství zvířecích pudů v člověku je i elektromagnetické záření,
kterého je v dnešní době velký dostatek. Může dojít tím i k bodu
všeobecné agrese populace, jak se to již projevuje u západní civilizace.
Velice pěkně je tento
fenomén popsán v tomto videu:
V jedné reportáži Na vlastní oči,byl příběh řezníka,který prodával maso,které porážel. Bylo to tehdy někde na mělnicku. Reportér dostal ochutnat zabijačkovou polévku od něj a z komerční porážky. Rozdíl i pro laika byl zřejmý.Řezník před porážkou rozžal svíčky,provedl prosbu za odpuštění a poprosil dobytče,aby mu bylo po vuli. Posléze,kdy ucítil,že muže,tak provedl porážku.Moji vrstevníci kolem 74let jsou letití kamarádi,nikoliv se šviháckou špacírkou,ale belhají se holích,aby se dostali,kam potřebují.Jedna historka hovoří o stresovém stavu přesmrtné uzkosti na jatkách,která se dostane do masa,které se konzumuje.Tato látka pak dělá v těle zhoubné veletoče.Postihuje zejména právě pohybové ustrojí.Vzteklé nádoby,co fackují novináře,malují satanské ohavnosti grafiti,jsou oběti mizerně vibračně nastavené stravy.
OdpovědětVymazatZřejmě leccos souvisí https://rutube.ru/video/f86f10ee30f84039df792ec4c0338f5d/?ref=search
OdpovědětVymazatto korendor
VymazatAno, i toto je vliv elektromagnetických polí na člověka uměle vyvolaných a jejich působnost je dána opět frekvencí, čím vyšší,(jako Teslův transformátor), tím je aktivita těchto polí škodlivější.Proto tak doporučovaný větší pobyt v přírodě, aby se tělo mohlo uzdravovat, jinak konec - destrukce těla, mysli, sice pomalu, ale o to zákeřněji a plíživě.
Tento komentář byl odstraněn autorem.
OdpovědětVymazat