pátek 8. července 2016

V Praze se močí na celou ČR


Už chápu, proč se na nás některé země dívají jako na nekulturní barbary. Můžeme takto poděkovat havloidním komediantům, co si nevidí na špičku frňáku, hrají si na noblesu, prezidenta urážejí za nazvání věcí pravým jménem a kolemjdoucím vnucují pohled na výtvory  psychicky labilního "umělce". Je to vulgární a nechutné . Na Zemanovi jim vadí  každé slovo, ale sochy z jejich "kuchyně" - ani náhodou !  Další sviňárna je před vchodem do muzea Franze Kafky - otáčející se dvojice mužů v nadživotní velikost i močí do nádrže ve tvaru hranic ČR a uráží tím naší republiku a její občany.Kdo tyto nechutnosti financuje a dává povolení k veřejné prezentaci, místo toho, aby dementní autor skončil u soudu ?

Natřete ty "hřející" figury  přes noc na růžovo. To asi odpovídá charakteru starosty místní části města Prahy - výsměch slušným lidem.

5 komentářů:

  1. http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1558-jsme-svetovi-ani-v-muzeu-franze-kafky-pokrok-nezastavis-mocit-na-svou-republiku-je-sexy-cernemu-davidovi-cerne-penize-nesmrdi-nerudovy-buranske-otazky-jsou-tabu.htm

    Toš ja su z Prahi. A taky to nepojmu....

    OdpovědětVymazat
  2. Mal som to možnosť tiež vidieť, patrične som sa nad tým rozčúlil, hoci som Slovák, čo som dal tiež patrične nahlas najavo a niektorí sa s údivom pozerali a bolo čítať z ich tvári, že nad čím sa tu tento človek rozčuľuje, veď ide o umenie, či to nechápe? Veru nechápem, takúto nehoráznosť nazvať umením, dokonca ak okolo toho chodia aj deti...No hnus, veľký hnus nad takým niečim...Pražáci, Česi, naozaj vám také niečo nie je hnusné a nestojí to zato, zabojovať, aby to zmizlo raz a navždy do zabudnutia???Tonino.

    OdpovědětVymazat
  3. Jo a v Trutnove na pesi zone kde chodi zvlast hodne deti se postavili nahé sochy muzu na odiv zen.Prasata umelci verzus Adamec.Bylo to tam celé lonské jaro-podzim.

    OdpovědětVymazat
  4. Tu je ukázaná tiež bieda ľudí národa Českého, to naozaj nemáte k tomu čo povedať, alebo čo s tým chcete robiť, nechať to tak? Tonino.

    OdpovědětVymazat
  5. A opäť som navštívil Prahu, a toto tam naďalej stojí a Kafka v rohu blyje...Tonino.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.