neděle 3. července 2016

Ahoj templáři III. díl, kapitola 29


29.  kapitola

To jsou ale věci, asistente, co? A koho, že jsem asistent, a to dokonce tajnej! Prej Renet? A proč? Protože je chytrá, nadaná a má svědomí. No, jasně! To přeci dá i můj mdlej rozum, že bez jistý dávky svědomí nelze experimentovat s něčím, co má tak dlouhatánskej název. Koncepce sociální bezpečnosti pod diktátem svědomí. Co to pro pána krále může bejt?
A navíc prej zkus na tohle téma forbíny. To abych do nebe zavolal mistru Werichovi, že? Ale copak on zrovna teď musí vegetovat v nebi? Hm, taková hlava. Navíc hlava, kdysi velmi často hovořící s velkým respektem o selským rozumu. Ale, co když právě teď si pro svůj novej život zadal téma bejt vysoce postaveným šmejdem. A ke všemu naprosto bez humoru, bez svědomí a čert ví v jaký tramtárii? Co když se právě teď zavile chystá na smetení nějaký fuj-tajbl škodný v Rusku. Třeba to party vědátorů, která proti jeho současnýmu záměru pocházejícího z hloubi temnot nachystala nějakej tento - „Koncept sociálního ne-bezpečí pod diktátem svědomí“. O kterej se začíná pomalu opírat Rusko, a už delší dobu s ním kouzlí náš současnej slovanskej čaroděj, Vláďa Putin.
A vidíte, dávnej mustr je opět nasazen. A už to jede. No, trošku to sice zaskřípalo, protože ekonomičtí vrazi v Rusku teď zrovna kvůli Putinovi ztroskotaj. Ani sankce nezabíraj jak západ očekával. A tak sice pomalu, ale jistě i některejm inteligentějším tamním politikům a oligarchům dochází, že to jejich pro západní pachtění ti ve Washingtonu neberou příliš vážně. A jsou pro ně jen velmi nemotorným, byť zatím nutným, ale především s-potřebním nástrojem k bourání a parcelaci Ruska. No a pak už jenom na odstřel. Navíc si uvědomili, že skoro všechny svý nakradený prachy maj moc nešikovně a z ruky uložený v bankách o jejichž konání rozhoduje sv. Fed. Což je pro ně hodně na-štorc. A už pár z nich si řeklo, dyť von ten Vláďa a Rusko jsou naše jediná šance, jak současnej planetární maglajs přežít.


No, nic se nedaří. Ekonomičtí vrazi i Šakalové v Rusku troskotaj. Ti blbci kteří místo, aby se pokusili Putina rovnou zabít, nebo aspoň ukecat, tak před časem velmi nemotorně zamordovali Němcova a pár jinejch oslů, aby to „jako“ padlo na Vláďu. Nu což, nebyli to zřejmě profesionálové. Ale kde furt brát skutečný odborníky, když těch průšvihovejch kšeftů máme po planetě rozdělanejch daleko víc, než schopnejch a inteligentních machrů bez svědomí. Úplatkáři to zřejmě taky zpackali a najednou troskotaj i prebendisti. No blbci, blbci, samý blbci, lamentuje Obama! Ale mohou loutky lamentovat?
Nu což, politický elity USA se teď asi pokusí vyložit a prosadit nejsilnější Parkinsonův trumf, či snad Alzhimerův? Jo, nejspíš obou. Tak to už zbejvá jenom armáda a válka, že? Ale vono Rusko není žádný vořezávátko, jako třeba ti na pidi-frakce dnes nacupovaní Arabové. Navíc, mnozí obvykle v žoldu USA, že?
Tak víte co ti pentagoni a NATO inteligenti vymysleli jako první bu, bu, bu krok na nás východoevropský kverulanty? To se podržte, dřív se tomu říkalo dragonský, či spanilý jízdy! A tak vyslali z nějakýho srandovního, ale velmi drahýho pobaltskýho cvičení kolony čerstvě natřenejch, dvacet let starejch, vražednejch veterán-vehiklů. Ty krámy v sobě jako dárek čumilům vezly informační pole zkázy a smrti mnohých.  No, a taky s „trochou radioaktivity“, prej naprosto neškodný, aby o nic nebyla ochuzena ani dítka, která bodří tatíci nadšeně vysazovali na ty pancéřový ohyzdy. No, a s tímhle cajkem putovali přes tehdy ještě z nich nadšený Polsko. Ale na Slovensku na Moravě a v Čechách, kde chtěli nejspíš poděsit Fica s prezidentem Zemanem, se jim zřejmě  nedařilo. Ale bezesporu způsobily mnoho orgasmů a nadšení dívačům se na tanky. Jo, a taky potěšily slovenský, moravský a český „sametky, sluníčkáře a Sobotky“, s jejich zřejmě zakódovaným pozitivním vztahem k švindlu, čachru, agresím a válce. Ale přes to se tu žádnej jásot, natož velká řachanda na jedný, a ještě větší vyděšenost na druhý straně, nekonala. Takže stručnej souhrn týhle akce vyzněl asi takto. „Dyť voni ti Čecho-Moravo a Slováko-moři jsou jenom takovej póvl a burani. Navíc Švejkem a Jánošíkem mázlej kripl soldat. A tím to naštěstí pro nás skončilo.
No a dneska se ten samej cajk, tedy NATO bude opět placatit v týhle části Evropy. Kde si pochopitelně zahrajou na válku ve východní části dnes „kachního“ Polska. Nejspíš v dost nereálný touze vyděsit Rusa. Ale to by zas koncepty těchto manévrů musely mít opravdu strategickej charakter. A nikoliv vypadat, jako nepovedená střílečka party ožralejch myslivců majících děsnou chuť na kachnu a další rundu. Jenomže Rusko není kachna, že? Ale, čeho by se Rus a středo-evropani od nich mohli nadát, že? Snad ne myšlenky, či dokonce ducha? Sám americkej velitel tohoto hurá podniku to po skončení shrnul takto. Nic se nepovedlo, nic nefungovalo, a byly to vlastně vyhozený prachy. Ještě možná v duchu dodal. Téměř jako, „ale do prdele, vždy“!
A sakumprásk celej blahoslavenej západ teď dumá a napadne ho jen furt to samý, jako vždycky. Potřebujeme ještě víc a víc prolhanejch novinářů a politiků. Samozřejmě taky víc mediální, studený i horký války. Víc sankcí, víc totálně zaneprázdněnejch, zmatenejch lidí a států neschopnejch splácet svý dluhy. Jo, a samozřejmě taky co nejvíc novejch letadel, tanků, bomb, raket a všeho válečnýho harampádí. Taky dostatek bojovníků. Ať jsou třeba z pekla! Je samozřejmý, že k tomu musí bejt neustálej přísun kdysi zelenejch, dnes však už jen virtuálních USA papírků. Ale je dost možný, že už i mnohej, tvrdej Evropan, byť kdysi velmi nadšenej z onoho „šerifskýho komplexu USA a nadřazenosti bohatší části EU“ si uvědomil, že by se tyto záležitosti „možná“ daly řešit rychleji a podstatně levněji vstřícností, kterou se projevuje ten mrňavej Rusák, Putin. Za kterým dnes bohužel pro nás sv. Západ - stojí čím dál víc jeho obyčejnejch azbukovejch spolubčanů, ale už i obyvatel Evropy.
A pak je v tom před-válečným ryku najednou potichoučku napadla metoda sv. Vladímíra a Chazarů. Ti teda kdysi dávno na Kyjevský Rusi udělali velkou paseku. Až jim musel kníže Soběslav nasekat na holou. Nojo, ale ono to všechno s tou současnou Bander-partou, Kličku-jícími oligarchy, bělo-ruským taťkou, Pobaltím a Sobotky bude stejně akorát k hovnu. Ať si třeba pomatená Merkel tančí s Hollandem kankán, a angláni chystaj brexit. To pitomý drkotáním tanků přes střed Evropy stejně k ničemu kloudnýmu pro Západ nepovede. Neboť co udělaj, když jim současnej Vladimír s Ruskem provedou něco, co se zdá, že čím dál líp ovládaj. A vymyslí nějakej slovanskej velmi dojemnej asymetrickej fígl-fór, stejně jako to kdysi před víc než tisíci lety udělal odvážnej a chytrej kníže Kyjevský Rusi, Soběslav Chazarům?

Byla to tehdá velká švanda. Prodal je totiž po řádným vejprasku, jenž byl udělen bez milosti všem do otroctví jejich bejvalejm páníčkům, galaťanům. Tedy Židům žijícím v oblasti Konstantinopole.
Nojo, ale tady teď bude dobrá rada velmi drahou. Zvláště když jsou stále ve hře všechny ty ukrajinský trubky nadítý ruským plynem a naftou. Co když ten cajk Putin zakáže plnit? A pustí to do trubek rozumnějších partnerů. Navíc se tu přihodila ta paseka s Krymem, kterej se klíďo-píďo a slušně vedeným referendem, byť byl z venku doprovázeným zuřivým štěkotem systémních psů, vrátil domů k matičce Rusi. Co si teď mají počít ti noví pučem dosazený ukrajinský rychlokvašky? S více jak dvacetiletejma dluhama u nás, „spravedlivýho, demokratickýho a právního Západu“? Kterej se ovšem, byť jako „vyhlášenej“ lidumil nemůže přeci postarat o všechny ty hladový a zmrzlý ukrajinský krky, že? To bychom do nich museli vrazit nejmíň to, co jsme jim už jednou, či spíše několikrát za těch posledních dvacet let ukradli, že? A tuhle formu charity přeci my na Západě ne-praktikujem! To by se Rothschild a spol. mohli začít zlobit, že? Kde bychom pak my, „politický elity“, vzali chechtáčky na náš styl vládnutí? Tedy po nás potopa!
Ale bankéři naopak do jednoho vrtěj svejma velkejma hlavama a unisono vzkřikli ne, ne, ne! My to Ukrajině rádi a na „dobrej“ úrok opět půjčíme. Zvláště, když to do budoucna vypadá tak, že kdyby tahle Bander-parta nebyla schopna cálovat, tak to za ně „doufejme zaplatí, možná konečně“ už jednou definitivně poražený a rozparcelovaný Rusko. A kdyby se nepovedlo ani tohle, tak alespoň Rusko vítězný. Oni totiž oproti nám drží slovo a to i beze smluv. Divnej to mrav na Rusi, že kolegové!
Je to ovšem velmi zvláštní situace. Když na Ukrajince už myslí jenom ten trumpetka Putin. A furt jim nabízí všelijaký ústupky. Co s tím teď máme dělat, když Rusko nechce na Ukrajině a vůbec nikde na planetě „za nic na světě válčit“? A navíc ten drzoun konspiruje s kde kým. Upatlal při tom BRIC-S, a s Čínou tu financ-pastičku na náš „svatej a neposkvrněnej dolar“. No, představte si, že se do toho kvelbu přhlásila skoro celá Evropa. Šmejdi! A vůbec to s náma osvícenýma US-demokratama nekonzultovali. Nic se nám nedaří, to je přeci hrůza, dojemně lamentuje dosud nej-opálenější president USA.
Navrhnem tedy příměří, samozřejmě porušovaný! Aby si ten ruskej, oproti mně mrňous uvědomil, že je jen blbej Slovan. Nojo, ale na válku s ním teď zrovna nemáme. Už párkrát nás v týhle branži vykrákal za vlasy. Jasně, uděláme tedy někde moc velkej kravál. Jo, Blízkej východ, tam to máme furt pod palcem a rozjetý. Co třeba Isil? Jo! Jo, to je dokonce i velmi dobrej a v mnoha směrech i obráceně čteno využitelnej název. Paráda lis-I! A na co že? Světová veřejnost z toho bude tak tumpachová, že týhle, byť kvapem vystavěný boudě najisto uvěří. A že tam možná bude s-lisováno pár stovek tísíc nevinnej lidí, hm? Vždyť ti, co se tam budou rvát jsou stejně většinou alespoň na jedný straně v našem žoldu. Tedy k odpisu a vlastně už i na věčnosti! A tenhle námi, doposud řízenej svět, přeci nezajímaj nějací nevinní, nebo snad jo?
Vidíte! Ale něco se nám přeci jenom podařilo. Ty nevinný i s vinou jsme už využili. A zorganizovali jsme, a už to nějakej pátek jede, velkou ilegál cestovku. Má stánek v každým migrantským táboře hlavně v Severní Africe na Blízkým Východě v Turecku a Afganistánu. Ale jsou i jinde. Verbujeme tam a platíme všem těm „s vinou i bez viny“, ale hlavně mladejm, zdravejm a dostatečně vzteklejm a drzejm vejlet s důležitým poslání do Evropy. Proč neudělat radost jim i paní Merkel, že? Vždyť se tak dojemně a pěkně staraj s Hollandem a Erdoganem, aby tohle všechno perfektně fungovalo.
Nojo, ale on, Putin, nedávno zas bez ptaní rozjel důkladně promyšlenej mazec u dosud nezkrocenýho lišáka Bašára v Sýrii. Kde nám sv. Západu bez milosti morduje ty naše vedlejší a pomocný sbory, jako Isil, který jsme my za velký, „no, velký“, spíše virtuální chechtáčky pracně zorganizovali, vycvičili a pak pustili z řetězu. A nasral se zvlášť teď, když jsme mu na Erdoganovo triko sestřelili to jeho pitomý éro...

Autor: Matěj


3 komentáře:

  1. Mne sa to páči. Je to výstižné a je tam v kocke všetko aktuálné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. +1
      Až na jednu vec (Matej už odo mňa vie) nemám čo dodať.
      Matejov štýl sa mi páči.
      Okrem toho, je tam aj to, čo nám inde moc neukazuju, ale čo je potreba pripomínať - "kobyla" (kobyla odpustí) už zdochla.

      Vymazat
  2. Ten ale pekné letel..To nie Rumburak, to iný bubák...:O)Tonino.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.