pátek 22. července 2016

Dnešní Svět kolem nás




Úvaha
Vše je to jen o energiích a jejich transformaci


Je léto a doba prázdnin, mainstrémově řečeno „Okurková sezóna“. Lidé tráví čas většinou v přírodě u nás v krásné přírodě a někdy, aby se pochlubili svým sousedům, tráví čas v zahraničí, někde na Malorce, Kanárech apod. Je to vždy, jen na nich a tedy na výši jejich poznání. Každý je tam, kam se dostal a podle toho se taky chová. V závěsu je rovněž i jejich ovlivnění  okolím a hlavně ti, co sledují bezduše Tv a jiné mainstrémové kanály jsou účelově manipulováni systémem pro NWO a pohybují se v neustálém strachu a obavách o sebe. To je také jejich hlavním  úkolem.

Hlášky v mainstrému v době letních dovolených se stále objevují stejné, jako že je velký výskyt klíšťat, aby lidé nechodili „nahatý“, že po lese „lítaj“ lyšky se vzteklinou, přirozené vodní nádrže, jsou plné sinic, sluneční škodlivé záření a podobné zhovadilosti, lidi věřící těmto hláškám jsou ve stavu negativních euforií a málem ani nemají styk s přírodou, přirozeným kanálem jejich Síly a jsou pak jen otroci názorů, které jsou již předem nastaveny tak, aby se oddělili od našeho Zdroje – Tvůrce. Někdy, když toto pozoruji, mně to ani hlava nebere, jak je možné, že mnoho lidí dává důvěru těmto informacím a navíc se jich i drží. Jsme součástí přírody a měli by jsme jí zůstat a užívat si všeho, co nám Zdroj nabízí, rybníky plné sinic, na nohy se navíjejících chaluh, skákajících ropuch, štípnutí komára, hlazení zvířátek a sem tam i potkat „ ožralého“ zajíce v lese, včetně jeho Hajného, vracejícího se do hájenky z hospody, kde ho doma vždy uvítá jeho pejsek s radostí, oproti jeho partnerky, která ho spíše majzne při příchodu mokrým hadrem. Kdo by pak pejska nemiloval více, než tu partnerku, která nepochopí, příčiny chlapské energie a někdy možná i úniku.

Člověk se musí někdy velmi smát počínání dnešního lidského plémě, ovládané Systémem a jeho přednostmi, třeba i osvojováním dětí „buzeranty“, nutností očkování, válečnými hrůzami ve světě, chemtralis, které nám padá na hlavu a záměrně oblbuje naše mozkové závity a zapřičiňuje demenci většinové populace. Z nadhledu člověk pak kouká na svět jako na zblázněné panoptikum a lidi jako na nemyslící stádo, pobíhající po pastvině a hledající „potravu“ pro svou potřebu. Lidé skáčí k Dochtorovi pro antidepresiva a ládují se chemikáliemi, aby se zbavili uměle vytvářenému strachu a myslí si, jak nad vším vyzráli, opak je pravdou, rakovina na cestě, v peněžence průvan, strach ze samostatnosti a svých originálních názorů na život, jen aby náhodou nevybočili z řady. Taky i zde je opak pravdou. Cigáni snědí i „hovno“ po sobě a nic jim není, vyrobí si protilátky, koupali jsme se v rybnících třeba i postavených „proutníkem“ Vokem“ jehož geny jsou roztroušeny v Jihočeské pánvi ve velké míře, chodili jsme na houby ve spartakiádních trenýrkách - větrali jsme, opékali pravé špekáčky, plné kousků špeku a tátovi i pak potajmu logli z lahváče pivo, nic se nám nestalo a užívali si života plnými doušky a v dospělém věku jsme tyto zkušenosti uvedli v náš prospěch. Neseděli jsme u počítače a nepařili hry, ikdyž venku bylo nádherně slunečno a využili vždy v plné míře pěkného letního počasí. Chodili do lesa, stavěli „bunkry“ koukali na holky koupající se nahatý v lesním zapomenutém rybníku a odcházeli plní nádherných dojmů důležitých pro svůj vývoj. Loupili jsme sousedovi třešně, protože ty byly vždy lepší, než ty babiččiny, spásali hrách na polích JZD v leže, na čundru jsme vtrhli na lán brambor a uvařili pod šírákem polévky Vitana z kostek tak, že jsme byli najezeni do druhého dne a večer navštívili přes les místní hospůdku, kde byla tancovačka a kolikrát s výsledkem boje místních kluků o holky a zašitý intimní kousek přírody. PC a nějaké přiblblé hry, kde se střílí bezmyšlenkovitě po nějakých vymyšlených příšerách se nám ani nechtělo zdát, protože by jsme přišli o zážitky, naše zážitky v realitě 3D. Toto vše naše společnost zavrhla dobrovolně pod tlakem vnějších pák Systému a našim dětem tak nedopřáváme to, co jsme měli my. Nikdy bych již neměnil a jsem rád, že jsem prožil to, co jsem prožil.

Stará i nová poznání života  jsou záměrně zapomenuta a mazána a stále je nám vtloukáno do hlav, jak se máme chovat a jednat. 

Prd, nenechte se, žijte život tak, jak sami cítíte a jestli Erdogan, nebo Obama skáčou z oken, Vám může být ukradeno, žijte život jak sami uznáte. Že vás píchne komár, no „bože“, utrhněte lístek jitrocele a potřete, že se říznete, tak si na to načůrejte, že vám zahrádka nerodí, použijte Gans, že Vás otravují závistiví sousedé, postavte si Menhir na zahrádce, že Vám běhaj večer tmavé stíny kolem chalupy, postavte si světelnou LED závoru, proč dochází k velkým bouřkám - vyrovnávání energetických potenciálů myšlenkově vytvářených  atd., tolik věcí a postupů je možných pro odpoutání se od Systému a jeho obrany, ale opozice vám řekne, „Jak to víš“ a nebo, je to Faké - někdy mně to ani hlava nebere. 
Nechte je, ať se  v tom vymáchaj a žijte svůj život podle své intuice a poznání, pak budete v proudu Síly a bude se Vám dařit i Vašim dětem. Článek jsem napsal proto, že se v tomto období „válím smíchy“ nad manipulacemi mainstrému a jejich Děbilů, jak říká pan Pjakin, vše je tak jak má být a zuřivost Temných je mně u zádele.
Za vše může "Putin"!!!

18 komentářů:

  1. Zdravím a díky za článek mluví mi z Duše a vlastně za tím (i mým) "smíchem" nad chováním většinové části populace vždy vidím tu příležitost pro změnu a věřím v ní, zmíněná příležitost je přímo zjevná kéž by se to už povedlo. Jakobyste Iv psal zároveň o mém spíš našem dětství jo to byly časy přijit ze školy taška pohozena do kouta a hurá ven do lesa do přírody nebo jak nás tenkrát porybnej hnal se sukovicí když viděl na klacku namotané vlasec háček a na něm žížalu - my na něj že jsme jen na procházce. Pc hry jsme také zažili ale to jen když jsme nemohli ven nebo když pršelo.
    A tak jsme pro okolí slušně řečeno trochu "divní" když nemáme doma TV (prej chudáci děti haha) je to podle mýho o lenosti těch ostatních věnovat se dětem vždyť je "tak jednoduchý" je posadit k televizi a mít "svuj klid". Co pak z dětí vyroste se ptám když TV psycholog. programování běží naplno netřeba chodit daleko stačí se rozhlédnout kolem sebe jak se děcka poměřují velikostí displeje novýho mobilu apod a pohled na nebesa jim témeř nic neříká.
    Na dovolenou k móři nejezdíme nějak ani není třeba možná se tam s dětmi časem podíváme ale "netáhne" nás to tam.
    Zajímalo by mne zařízení na vrchním obrázku kdybyste mohl přiblížit vidím v tom teslovinu a když to pomůže přírodě zkusim vyrobit.
    Letos se přemnožili myše na zahradě je tolik děr že nestačím počítat inu asi ví kde je dobře a na okolních polích u chemiků (prý zemědělců haha) jim zjevně nechutná.
    Ganz je výborná věc ještě jednou děkuju vždy když prší několik dní ihned znovu pozalévám gansem k údivu sousedů vždyť přeci pršelo.
    Ať se vám Iv vždy dobře daří a Síla ať vás stále ochraňuje a provází to přeju autoru stránek i celé rodince zde a děkuju že JSTE. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravim Iv,Terezku i celu rodinku.Veru ked vidim jak si to Ego zahrava z ludmi-zo zaciatku som to bral vazne-ale casom mi to tiez pripada stale viac vtipne.A o to vtipnejsie ked si pomyslim jak sa tak zahravalo i so mnou. I ked sa deju zvlastne veci nieje tu nic z coho by bolo treba mat strach (okrem seba a ten treba vycistit).Priroda ide dobrym smerom a uz to myslim zacina byt i vidiet.To len ludia-Ego blbne.. Priroda je krasna a ide nam co vnimame stale viac naproti..pomaha.I zazitky zo Silou su teraz tak caste ze si ich uz tolko neuvedomujem-teda beriem ich uz ako sucast zivota. Nieje tam uz tak casto to fiii ha,co asi nieje moc dobre ..? ..ale zas na druhej strane to beriem ako prijatie Sily Egom.

      Vymazat
  2. Zdravím Iv, tiež tak vnímam dianie vo svete, iba krútim hlavou čo za udalosti sa deje v týchto časoch. Samé "teroristické útoky", pokus prevrat v Turecku, dokonca obete a zranenia kvôli nejakej fenomenálnej hre do mobilu, médiá prehlasujú, že deti idú vďaka tej hre von a nesedia doma, lenže aj keď sú vonku, stále čumia do mobilu ako aj predtým a ešte riskujú zranenie a stratu života....a to len kvôli sprostej hre! Musím sa smiať na týchto (podľa mňa) zinscenovaných udalostiach a činoch politikov. Aj tá hra nie je zadarmo len tak pre nič za nič (za vývojom stojí aj Google, tým sa otvárajú aj možnosti sledovania),ide im o vygumovanie mozgu detí aby sa správali podľa pravidiel Systému - čiže naprogramovaní bioroboti čo držia hubu a krok. Temná strana už proste melie z posledného...

    OdpovědětVymazat
  3. Ten Ganz a Menhir, treba to asi priblížiť, že o čo sa jedná? Tonino.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Tonino
      Vše je zde popsáno na stránkách, jen zadat do Vyhledávače stránek na to, co chcete osvětlit.

      Vymazat
  4. V súvislosti s článkom mi prišiel na um jeden nádherný zážitok spojenia so Silou ktorý sa mi stal predvčerom. Boli sme s mladšou sestrou na výlete, presnejšie na túre v Malej Fatre. Šli sme na túru na Malý Rozsutec cez Jánošíkové Diery (naozaj unikátny výtvor Prírody, nádherné skalnaté útvary, vodopády, rastlinstvo). Bežne trvá celá túra aj s cestou späť asi 5-6 hodín, nám to trvalo asi 7 hodín, keďže prejsť cez diery prvý krát nie je jednoduché, miestami je to nebezpečné, tu sa ukázalo aj to, aké je medzi nami silné puto keď som jej v ťažkých situáciách pomohol vyjsť hore (trocha sa bála ale motivoval som ju tým, že Sila nám pomôže). Tak prejdem k jadru zážitku. Vyšli sme z lesa na sedlo(lúku) pod kopcom a boli sme v situácií, že sme sa obávali, či sa za svetla stihneme vrátiť späť na počiatočný bod trasy. Študoval som mapu a začal zmätkovať, na vrchol kopca sa mi to zdalo ešte ďaleko a ísť späť cez diery nepripadalo do úvahy, keďže obaja sme mali toho už dosť a chceli sa čo najrýchlejšie dostať späť. Čas bežal, 15 minút sme premýšľali ako ďalej, turistov sme vo vyšších polohách lesa už vôbec nestretávali, a tých čo sme predtým stretli sa už vracali späť (jedného som sa vtedy aj spýtal, či tú trasu stihneme za svetla, vravel že áno). Boli sme prekvapení tým absolútnym tichom, ktoré bolo vo vyšších polohách lesa a na lúke, dokonca ani vtáctvo sme nepočuli, iba jemný šum vetra v stromoch. V tom tichu sa vynorili z lesa dve nemecké turistky, tak som hneď išiel k nim a prosil o radu. Trocha rozumeli čo sa im snažím povedať, no v zápätí sa vynorili dve české turistky, ktoré nám ochotne poradili a uistili nás, že ku kopcu je to len 10 minút a výstup trvá 20 minút, záver výstupu je náročnejší po pomocných lanách upevnených v skalách ale výhľad bude stáť za to a zísť dolu z kopca stihneme ešte za svetla. Tak som teda turistkám poďakoval, zaželali sme si šťastnú cestu a ja so sestrou sme sa vydali ďalej s dobrým pocitom, že všetko dobre dopadne. Hneď potom ma napadlo, že za tým stretnutím turistiek stojí Sila, že keď sme sa ocitli v núdzi tak nám zariadila týmto spôsobom pomoc, za ktorú som jej poďakoval. Nakoniec sme si obaja odniesli krásny zážitok, ktorý nám zanechal hlbokú stopu na Duši a na ktorý nikdy nezabudneme...

    OdpovědětVymazat
  5. K tomu TV prijímaču iba toľko: Ona TV bedňa nie je zlo, na nás záleží, že čo si do nej pustíme...Je zbytočné hovoriť, že bedňa TV je zlo, keď záleží na nás, čo si v nej pustíme...

    A ešte niečo, nezabúdajte na národ Inkov, ktorý bol síce vysoký na duchovnej úrovni, ale stačil Pizarro a jeho zopár vojakov a čo tam spôsobili, lebo národ zabudol, že na tejto Zemi žijú aj draví vlci, že treba byť pripravený nie len po duchovnej stránke, ale aj po tej hmotnej, zákon rovnováhy, lebo žije sa teraz na Zemi! Tonino.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadá to že nemáte děti Tonino.
      TV bedna je dobrá jen v případě že do ní nevede kabel od antény, sloužíc např jako podložka pod květiny. :-)
      -ol-

      Vymazat
    2. Či mám, či nemám, je mojou vecou nakoniec...Ja len hovorím, že TV prístroj nie je zlo, lebo na mne záleží, čo budem v nej pozerať, nie čo ide na nejakom kanáli...

      A nakoniec -ol- Vy máte PC, že? Tak pozor, lebo cez Internet je možné ešte oveľa väčšie zlo pozerať, ako cez nejaký bežný kanál...Všetko je len na nás, na nikom inom, len na nás...Tonino.

      Vymazat
  6. A co děti? Mají si kde hrát! :)
    https://www.youtube.com/watch?v=hopzMy01aSI
    Leo

    OdpovědětVymazat
  7. ahoj, přeji hezké léto všem čtenářům a hlavně Ivovi.
    je to hezký, milý a pravdivý článek a zamyšlení, je totiž pravda, že se často přistihnu při pocitu bezmoci až zoufalství ze všeho, co se děje ve světě, u nás, nyní již velmi blízko nás a kolika lžimi jsme obklopeni a masírování v mainstreamu, z projevů vedoucích představitelů i rádoby expertů na cokoliv ....
    pak mi vždy dojde, ale často po delší době, že se mám od toho odpojit, ano, jakoby nás tento zlý svět chtěl zcela omotat, říkám tomu odpojit se, vždy to souvisí s návratem k bdělosti, myšlení na SÍLU .... nejsem expert, ale jedná se vždy o mentální pohlazení a zklidnění ... a pustím si nějakou romantickou komedii, nebo jdu ven ...
    mám rád dva citáty, jeden je od Anthony de Mella : "nebojte se, svět je v rukou Božích a On to ví ...
    druhý je z úvodu k Jitru kouzelníků : "nevím, jestli můžeme počítat s Bohem, ale jsem si jist, že Bůh počítá s Námi" ...
    prostě dělejme co můžeme, a zbytek už nechme na Síle ... není třeba chtít spasit svět, ale fine chtít mu pomoci

    nechte se zbytek léta laskat živly (oheň skrz Sluníčko ))

    ještě jednou moc dík za tento blog, je deset dopo, jdu si sednout do lesa, koukat na vlaky a trošku pracovat ))











    OdpovědětVymazat
  8. Tak toto si nemôžem nechať pre seba. Je to sila. Zježili sa mi všetky chlpy. Obyčajní ľudia na Ukrajine sa dali do pohybu. Pozrite si!
    https://vimeo.com/175951918

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že mali doraziť 27. júla, je o tom tiež niečo, alebo o tom, že ako to pokračuje? V´daka za každý odkaz...Tonino.

      Vymazat
    2. Nemám viac informácií, ale dôležité je, že o tom svet vie. Môžu zatĺkať už to nezatlčú. "Drevo je hnilé" :)

      Vymazat
    3. Tu som niečo našiel: http://www.nwoo.org/2016/07/28/poutnici-za-mir-na-ukrajine-dnes-dorazili-do-kyjeva/

      Ale zaujal ma aj tento názor pod článkom:

      Maroš napsal:
      29.7.2016 (14.09)

      Ísť tak na 500 km pochod, tak si okrem vietnamiek zoberiem aspoň jeden hajzlák a fľašu vody. Skúste prejsť v kuse 20 kilákov, a to prvé čo budete potrebovať, nie je stolička, ale môcť sa niekde poriadne vysrať! Lebo tak funguje peristaltika fyzicky netrénovaného človeka. Rovnako aj hospodárenie s vodou – skúste niesť len v ruke, alebo v igelitke, tak dlho fľašu s vodou – a umriete na bolesti chrbtice!

      V živote som nevidel po takomto výkone „letieť“ pajdavú babku. Kto niekedy sledoval skutočnú púť, tak na nej šliapu ľudia ako legionári – pokojne, v pokojnom „nekonečnom“ tempe, pretože je to aj záležitosť vnútorného rozjímania, alebo u vojakov záležitosť vnútorného odhodlania.

      A tie šatky na hlavách mladých žien – no, nebudem spochybňovať to, či ukrajinské ženy pod 40 rokov majú aspoň jednu šatku v šuplíkovej výbave, pokiaľ je to záležitosť pravoslávneho rítu v kostole. Tu je to však evidentný symbol „pokornej ženy z ľudu“ – ale kde je rovnaký symbol u mužov?! Žeby teda príprava na tú musulmanskú šatku? – vzhľadom na plán islamizácie pobaltských krajín?! Lebo toto je v hre! Preto Rusko „ohrozuje“ Pobaltie – ohrozuje plány na európsky kalifát!

      Ďalší aspekt – pokiaľ putuje konfesné spoločenstvo, putuje spolu so svojím duchovným! Čo je vidieť na úvod? „Záplavu“ odtrhnutých „duchovných“ /štatistov, komparzistov/, cielene symbolicky rozdeľovaných na DVE KRÍDLA – Globálneho prediktora, a hlavne dominujúcu ŽLTÚ /zlatú/ farbu – Vatikánu! No a za tým už len – ovečky! Kam sa dofrasa všetci tak ponáhľajú – čo nechcú zmeškať?!
      A nevyzerá to, že by všetci museli na veľkú.

      TEÁTRO!!! – ako vždy!

      Keďže si úprimne prajem mier na Ukrajine – a prajem ho všetkým bežným ľuďom, len nie tým špinavým šakalom a vojnovým štváčom – tí nech zožnú, čo zasiali! – nemôžem nevnímať skutočnosť – ako jednoducho možno založiť požiar vojny, a ako jednoducho ho možno – dohodou tam HORE – sfúknuť ako sviecu! To je to, čo nás musí stále znepokojovať! Vojna je vždy veľmi osobná pre tých, ktorí sa stali jej obeťami.

      Médiá píšu o akejsi vydesenosti banderovcov – pochopiteľne. A človek, ktorý má vlastnú skúsenosť z bezohľadnosťou a zvôľou a hlavne neistotou počas občianskej vojny – lebo neviete, kto je kto, tak taký človek si neoblečie nedeľné golfové tričko a nepôjde bezstarostne manifestovať ZA mier, pretože pokiaľ ten mier skutočne nenastane, bol by to stále nebezpečný protest proti tým, ktorí držia zbraň!

      Celá táto akcia je riadená, akurát v nej neúčinkuje obvyklých 250 tisíc komparzistov s červenými kartami a sofistikovanými transparentmi, vyhotovenými na plotroch, a platených Sorosovou majdanizačnou nadáciou. Mier na Ukrajine, zhotovený „po príkaze“, bude rovnaký mier, ako v Kosove, či v Juhoške obecne.

      Ukrajina má stále hranice s Poľskom, a obe krajiny zažili tak poľský vpád a genocídu Ukrajincov v roku 1920, ako aj reciproký Volyňský masaker – odvetu ukrajinských nacionalistov – „Rusov“, počas Veľkej vlasteneckej vojny.

      http://www.pdfknihy.maxzone.eu/books/historie/krvava_kniha-pol-ukr-valka1920.pdf

      http://medzicas.sk/11-jula-1943-73-vyrocie-genocidy-poliakov-na-ukrajine/

      Osprostení Poliaci, s pomocou ukrajinských schizofrenikov, práve preto „logicky“ podporovali protiruský nástup súdobých banderovcov. A takto je „zadeláno“ na neistý mier nielen na Ukrajine, ale aj vo V4 a medzi jej susedmi!

      Hádam si len niekto nemyslí, že náš bežný človiečik, ktorý tak rád vypadol zo základnej školy, aby si mohol konečne zarábať na chlast, cigarety a „hračky“, chápe aj nejaké historické súvislosti, navyše riadne zamlčiavané a prekrútené a neznáme aj pre tých vzdelanejších.

      Čiže – nemám radosť z toho, AKO sa to deje na Ukrajine, lebo je to síce v záujme mieru, ale zároveň je to perverzné! – po veľkej „radosti“ /skôr úľave/ môže nastúpiť veľký plač a nová zúrivosť!

      Tonino.

      Vymazat
    4. A ešte jeden od Maroša:

      Maroš napsal:
      29.7.2016 (17.05)

      Požehnaním to začalo – požehnaním to má skončiť?

      https://www.youtube.com/watch?v=1CU-zy8rbqc

      Ja nedehonestujem – na to by mi stačilo jedno slovo – pi….na!
      Ale týchto profesionálnych pravdoláskarských pochodov už mám plné zuby!

      Schválne – vypočujte si profíka islamizácie na záver v dokumente – Muslimové honí policajty vo Velké Británii – je starý 3 roky. V závere je počuť hlas „muslima“ – nejakého kúpeného! podrbaného Róma /všetci sú makoví/, ako kričí
      PO SLOVENSKY!!! – „CÚVAJ! CÚVAJ!!! CÚVAJ! CÚVAJ!!!
      Je to vo video čase 9:45 min až do konca.
      https://www.youtube.com/watch?v=uOR5D00yLPg

      Tu skrátka niekto nechce pochopiť, že od čias Engelsa existujú profesionálni revolucionári. Celý bordel roku 1989, a rozvrat, ktorý platili Sorosove nadácie, začínal náboženským protestom! U nás to bola Sviečková manifestácia /“iba“ s vodnými delami/, v Poľsku podobne. Čiže – vždy je za „mierom“ Vatikán – preto tá symbolická žltá! Posledné udalosti dávajú odpoveď, prečo vlastne sa stretol pápež s patriarchom v nedávnej minulosti. Takže čo nemám dehonestovať? „Úprimnú“ snahu profesionálnych revolucionárov?! Nestačilo, koľko ľudí oblbol za tie tri roky ukrajinskej krízy mainstream? Vrátane mňa?

      Mám sa spýtať niektorého z „nich“ – alebo matky nezvestného, mladého ukrajinského vojaka, ktorého vohnali na jatky, aby mu mohli vybrať 2 x obličku á 30 tis. eur, 2 x očnú rohovku á 15 tis. eur, 1 x srdce á 60 tis. eur, 1 x pečeň á 90 tis eur, „trochu“ kostnej drene za pár tisíc, zopár štvorcových decimetrov kožných štepov detto?!

      KOHO SA TO MÁM SPÝTAŤ?! Toho chudáka chlapca, ktorý našťastie prežil, ale bude koktať do konca života? KOHO DEHONESTUJEM?!

      https://www.youtube.com/watch?v=91rspgTvftU&list=PLBfVdzMthlHKuo3bAGMf85vUycJtutOGc

      https://www.youtube.com/watch?v=rwwxXsUR3RQ

      https://www.youtube.com/watch?v=MYfzZBd8ArE

      https://www.youtube.com/watch?v=hsyQqFsXO74&index=4&list=PLBfVdzMthlHKuo3bAGMf85vUycJtutOGc

      Video, ktoré naštartovalo pozornosť na tento pochod vzniklo vo Švajci – nestačí?
      Vám sa tá žltá armáda na čele pochodu /zoraďte sa!, zoraďte sa!, zoraďte sa!, pome!, pome!, pome! – aby mohli chodiť električky?!/ javí ako prirodzená masa?
      V Moskve si „nejakí“ dohodli s primátorom Kyjeva bohoslužbu na kyjevskom ploščadi – s „požehnaním“ Porošenka? Toto „mierotvorstvo“ mám s nadšením zožrať?

      Toto je záverečný odkaz z Donbasu pre nás!

      https://www.youtube.com/watch?v=pkHxswM6gSo

      https://www.youtube.com/watch?v=V6R5MLflMAY&index=3&list=PLBfVdzMthlHKuo3bAGMf85vUycJtutOGc

      MASKY REVOLÚCIE

      https://www.youtube.com/watch?v=pWuhU3oyoac

      Tonino.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.