čtvrtek 28. ledna 2016

Předpověď Česko-Slovenska a EU 2016




Přiložené video nám dává možný nástin událostí v roce 2016 od velmi dobré věštkyně z USA Elizabeth Joyce.  Ke svým schopnostem přišla jako většina médií po přežití autohavárie s opilým řidičem, ikdyž i před tím byla nadaná touto vlastností, ale po autohavárii se tato vlastnost zintenzivněla. Na cestě do nemocnice se jí třikrát zastavilo srdce a od té doby začala mít silné psychické vize. Její předpovědi jsou neskutečně přesné a  skoro vždy realizované. Je to až ohromující přesnost. Elizabeth pomáhá lidem ve všech oblastech života.

Mimo jejich  knih, bych se rád zmínil o její přednášce „Psychické útoky“ kolem nás. Opět vlastně potvrzuje útoky egregorů(kyvadel), vyrobených lidmi zlými, většinou s asociálním myšlením. Tyto útoky citlivá oběť cítí většinou po probuzení jako bolest hlavy, neobvyklé chování, cítí nějaký vliv. Egregor se vlastně přemístí z vysílající na oběť a snaží se u ní parazitovat. Tak jak jsem psal v minulém článku o egregorech http://energieupramene.blogspot.cz/2016/01/jak-na-egregor-kyvadlo.html jak se jich zbavit, potvrzuje všechny uváděná pravidla. Je i zajímavé, že poukazuje i na vliv hudby, která vás může zbavit těchto negativních entit, tak jak poukázala v komentáři  Ter Fry ze 27.1. 16  13:37 v článku "Jak na egregory", velmi zajímavý a tedy správný  postřeh. Rovněž potvrdila, že mnoho „přírodních“ katastrof je uměle vytvořeno. Uvedu jen např. výbuch sopky na Islandu = zkorumpovaní bankéři  odsouzeni do vězení, nebo záplava v Thajsku = odmítnutí GMO. Ale to jen na okraj, nyní se podívejte na video s předpovědí na 2016.

18 komentářů:

  1. Zhruba v 20. minúte rozpráva o Rusku a Putinovi, v 21. minúte som to vypol.
    Pani Joyce pre mňa prestala existovať.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Robo
      V pohodě, je potřeba vyslechnout vše a sám si pak udělat o určitých věcech svůj úsudek, který může být třeba i lepší.

      Vymazat
    2. to Robo
      tak to jste asi neslyšel to tvrzení, že Rusko v čele s Putinem rozpoutá III.světovou válku... to mi teprve přišlo jako hodně silné kafe...
      Radek

      Vymazat
    3. to Radek
      Práve že počul. K tomu nieje potreba sa ani vyjadrovať, Iva nižšie to vyjadrila dobre.
      Táto predpoveď má pre mňa cenu horoskopu niekde na seznam.cz. Vyberiem si, čo sa mi páči (ak tam niečo také je) a zvyšok s vďakou odmietnem.

      Vymazat
  2. Dobrý večer, omlouvám se, nebudu se rozepisovat o povrchnosti těchto předpovědí, ale musela jsem se až smát. . . iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivo, to je fakt, hodně povrchní a amatérsky provedené. Samé oukej, oukej. to bych jim odpustila, je jasné, že paní Joyce mluví anglicky, čili toto je pochopitelně český překlad a pan Joe měl místo sebe použít někoho, kdo umí alespoň trochu moderovat. Kromě toho se spletl a datum vzniku republiky uvádí 28.9. namísto 28.10. Médium by sice podobným omylem nemělo být ovlivněno, ale měli si to ještě jednou projet, než předpověď dali na youtube. Podle mě jsme se nic nového nedozvěděli. Dáša

      Vymazat
    2. Jo jo,zaujimalo by ma kto jej tie predpovede podla nej posiela.Pre mna pocitom uplne mimo.Budu blejt velebnosti.. :-)

      Vymazat
  3. Mne tedy spíše nejvíce zaujalo, co říkala o Americe a když spustila o Putinovi a došla až na to, že starý předpovědi a bla bla Egypt před tisíci lety, že je tedy napojená moc dobře, ale trošku blbým směrem. Tak ať si baba kecá a pozor čučí na vás kyvadlo možná, haha.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý večer, je to fakt, aspoň je nějaká legrace. Paní vydělává na knihách a hlouposti lidí a když jsou ted Amíci na tom tak blbě, tak zaplatí dane a pomůže tím vlasti hihi. iva

      Vymazat
    2. Ivčo,hihi a mají po ptákách.
      Ale to s tou hudbou, to jsem zjistila, to určitě pomáhá od astrálního napadání nebo říkejme egregor.

      Vymazat
    3. Terezko, Tvoje napojení na mě je neskutečné. Tomu neuvěříš. Nikdy by mě nenapadlo, že hudba může tak ovlivňovat kyvadla a smradochy, kteří otravují lidi. Jak víš, můj manžel je muzikant a výtvory Michala Davida a jemu podobné fakt nemusí. Já, ale Michala Davida fakt můžu a Létající Čestmír mě dostal už z mnoha špatných nálad. . . :) Takže si to pouštím, jen když Vlastík není doma. No a ted si čtu tady Tvůj příspěvek, jak dáváš na frak egregorům hitovkami typu diskopříběh:))Koukala jsem s pusou dokořán a druhý den jsme se ráno sešli v práci s mojí Terezkou a ona mi říká,mami, koukni, stáhla jsem ti na flešku muziku. Hádej, co tam bylo. Michal David celej, Michael Jackson Triler, Meteor lásky a všechny ostatní pecky od Špinarky. Okamžitě jsem vytáhla všechny ty depky cizácký zeppelínský a od toho dne si pouštím. Dnes i na krámě z jutubíčka.Romana Dragouna , no prostě jsme se dnes prozpívaly a problbly až do večera. Stihly jsme přitom s Terkou vyfotit novinky na net a prodávat, přejímku zboží a večer jsem skákla za vnoučkem.Plná energie a všechno jsem stihla. Ženský mi od rána v práci říkají, že je to u nás ostrůvek dobré nálady . . . . člověče, fakt to funguje a já nevěděla, že se tý hudby ty potvory prostě bojí. . . ahoooj

      Vymazat
    4. Nezapomeň poděkovat Síle, pamatuj na rovnovážné síly :).
      A dole u článku O egregorech máš písničku, pracovně se to jmenuje "jak na Egregora nejsnáze" přece hudbou a tancem.

      Vymazat
  4. http://www.tartaria.sk/poznavanie/2016-01-28-21-33-18

    Len trochu som sa rozohnil a už mi Sila opakuje základné pravidlá, čo sú aj tu v článku o egregoroch.. :-)

    Pozorovateľ...samého seba. Hovorí o tom viacero ľudí, ktorých považujem za múdrych.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Robo
      Trefa, ale jsem se stejně nasmál na tu Vaši reakci a jak je to vžité to staré myšlení, to bylo dobrý!

      Vymazat
  5. Ahoj,musím se připojit ,to není předpověď ale pohádky ovčí babičky. Roman.

    OdpovědětVymazat
  6. Na rozdíl od těchto "proroků" myslím, že nás snad Vladimír zachrání ....

    OdpovědětVymazat
  7. Ta paní je tak maximálně napojena na Obamu.Roman.

    OdpovědětVymazat
  8. Rozhovor som si vypočul celý, ale tiež som zostal zarazený tým, že Rusko vyvolá 3.svetovú. Pritom USA sa ju neustále snažia vyvolať, no nedarí sa im to hlavne kvôli dobrej stratégií Putina. Rozpad EÚ by však mohol nastať v tomto roku. No tá pani mi akosi nie je sympatická.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.