pondělí 25. ledna 2016

Ahoj templáři III. díl, kapitola 21





21. kapitola

Jo, na tý Ukrajině se fakt odehrávaly a odehrávaj zvláštní věci. Policajti a pořádkový síly se tam nedávno nechávali jako bez rozumu mlátit po hlavách, vyzbrojení pouze štíty, a to hned několika zvlčelými davy. Podobně tak, jak se mi to zdálo v jednom snu v roce 2013. Každá skupina tam měla svýho vyvolenýho oligarchu, nebo banderovce, nejlíp obě ingredience v jednom. A všichni svorně a dohromady chtěli nejspíš... co vlastně? Jo, opět připravit koridor směřující dál do hloubi Ruska a Dálnýho východu, kde je na zemi i pod ní všeho habaděj.

Nějak si teď hned nemůžu vzpomenout na to, o jakou že sexuální úchylku to vlastně kráčí? Homo-, nekro-, pedo-? Je jich fakt docela dost, ale koridor-fílii ve svým seznamu nemám. I když zas na druhou stranu se bude nejspíš rušit ona dosud velmi uznávaná fílie, zvaná dolar i s jeho petro-odštěpkem.

Jo, v EU, nebo u Obamy by tohle povstání „majdanutejch“ politici vyřídili bez mrknutí oka a raz-dva! Viděl jsem pár videí, jak tam na Západě po hubě nedostávaj policajti a ochránci pořádku, ale velmi profesionální demonstranti! Zvláštní, že by to v tomhle globál-světě neokoukli a nezmákli „zvláště“ v bejvalý části Sovětskýho Svazu, kde kdysi svorně řádili a dosud řáděj pohrobci Bandery i Trockýho? Tam přeci tyhle „humanistický metody“ byly zažitý od víceméně trockistickejch a v pár případech i naprosto mentálně neschopnejch generál-tajemníků od Chruščova až po Gorbu a Jelcina.

Je taky dost divný, proč je najednou oproti loňsku téměř klid. To přeci nemohly dokázat ty několikery plky týmu cácorky a multikulturalistky Merkelový s p-rezidentem Hollendem v Minsku za asistence hostitele a „hodnýho tatíka“ Bělorusů, báťušky Lukašenka? Nojo, asi je to tím, že si USA i EU a rovněž i fašo-bandero-oligarcho-bratři Porošenko s Jaceňukem uvědomili, jak je Putin přerostl.

No, a je to tady. Rusko právě teď rozjelo leteckou ofenzívu v Sýrii. Čímž si dovolilo něco donedávna naprosto nepředstavitelnýho. Myslím, že si Nato i Obama zaškytali tak, až jim zaskočilo. A fakt bylo z čeho! Tak nečekaný a perfektně připravený řídící a vojensko-technologický šou, beroucí dech, nejspíš i mnoha současnejm Slovanům pomohlo narovnat si páteř.

A Asadovi to nejspíš uvolnilo ruce na pořádnejch pár facek. Ale komu je udělit jako prvnímu, protože těch adeptů je tam střašně moc?

Je to fakt zvláštní situace. Putin je jeden z nejmocnějších lidí současnýho světa a právě teď k němu s nadějí vzhlíží stále víc a víc Slovanů. Je to tajnůstkář? Nebo úlisnej, protřelej a opět jen proradnej politik model Chruščov,  Obama, či Sobotka? Je stejně jako tihle v něčím žoldu a schopnej pro slečnu Moc konat i zrůdnosti?

Já vám nevím... Chemtrails i nad Ruskem naznačuje, jako by mohl bejt i v několika žoldech, stejně jako kdysi, když sloužil v KGB. Tohle přeci špioni, říkala mi moje žena, prej běžně dělaj, ne? A ona se v těchhle špion-seriálech vyzná! A je fuk, jestli si to trejluje sám, nebo to svinstvo nechává dělat někomu jinýmu. A proč vlastně? Vždyť tím hubí svůj slovanskej rod! A zvláště blbý je to proto, že Rusko se svým koeficientem porodnosti je na tom tak bídně, že vymírá.

Ale poslední jeho kroky ohledně zakládání novejch, ekonomicko mocenskejch struktur planety, barevnejch revolucí, Ukrajiny, a teď ta darda v Sýrii, určitě zmrazily rysy všech světovejch elit. Že jsou z něj celý pryč potentáti EU, se nedivím. Ale z Ruska zřejmě mrzne úsměv i těm, co všechnu tuhle hrůzu pracně a velmi profesionálně jako podklad pro předvoj útoku na Rusko naplánovali. Nojo ale co když to zbastlili tím, že se líp nedohodli a navíc zřejmě podcenili Bojara? Ono těch elit je kopa sort!

Jedni z nejmocnějších jsou zváni „finančními hráči“. Ti dodnes financují vše v pyramidě nad i pod sebou. A proto jim to stále vycházelo. Ale teď se zdá, že Rusko si díky Putinovi a jeho politice s apendixem knížecího jaryliku padlo do noty se současnou partiturou, jež píše GP, hm? Ony totiž USA svou nenažraností příliš zatěžujou lidský i planetární zdroje. Tedy bezohledně tunelujou jakousi jistou stabilitu toho, aby GP měl do budoucna zaručeno, že bude mít nad čím panovat!

Velmi důležitým se v tomhle procesu stal návrat Krymu ke svý matičce Rusi. A to nejenom geograficky a etnicky, ale i proto, že GP i tajná bratrstva jsou posedlá temným ezoterismem. A zvláště teď, když spoléhaly na to, že si v případě vypuknutí III. světový, nejspíše jaderný války odletí na delší a příjemný vakace někam do vesmíru. Ale tenhle nápad byl rázně utnut pokročilejšími vesmířany v duchu, tak tohle teda, pánové, ne! Modrá planeta musí bejt zachována !!! A to je pro ty i nejvyšší elity velkej průser, protože i když na to mají cajk, tak je vesmír nepřijme!  Neboť rozpoutáním jaderný války a případným zničením planety by mohlo dojít k nevratnýmu porušení některých vesmírných zákonů. A ti šmejdi toto chtěli obejít možností, že v případě jaderný války jim k tomu poslouží dnes možná už jen jedinej galaktickej portál na světě, tvořenej komplexem krymskejch pyramid, jenž byl  ihned po přijetí Krymu RF uveden do funkčního provozu svorně ruskými vědci a ezoteriky.


Dnes je jím zřejmě zajišťována informační a energetická ochrana nejen Krymu, ale i Ruska. A já doufám, že se to možná týká i nás ostatních Slovanů. Tedy alespoň těch, kteří se stále za ně považují. Ten maglajs na Ukrajině měl mezi jiným zajistit i okupaci tohoto poloostrova pro potřeby těch nevyšších planetárních elit. Jenomže i v tomhle případě Putin jednal stejně jasnozřivě a bleskově, jako před pár tejdny v Sýrii. Zvláštní to člověk... Jakoby měl v Univerzu komplice, hm?

Jeden z Putinovejch poradců, Andrej Devjatov, se k týhle smutný západní eskapádě vyslovil takto:

 Aby mohl být oživen duch Krymu jako centra Nové Chazarie, musí mu být dán status suverenní vlády. A k tomu je potřeba totální zhroucení Ukrajiny. A Finanční hráčí vědí přesně, co je nutné udělat...

  A opět tu jsou stejně jako tehdy dávno ve hře kromě „finančních hráčů“ zase i Chazaři (jeden ze slovanskejch kmenů) v 8. st. přijatí pod křídla judaismu jako 13. „židovskej, nesemitskej kmen“. Dnes je to nejpočetnější „židovská“ populace. Tehdy i dnes nevypočitatelnej kmen s uměle sníženou úrovní svědomí, kterej nectil lidskej život, úmluvy, dohody a nelítostně lovil svý slovanský soukmenovce jako otroky v jižních částech Velký Rassénie a Velký Tartárie. Ty pak prodával galadskejm Židům v Konstantinopoli. A před časem se jim obojím tenhle ukrajinskej mazec moc a moc hodil. Spojili zde síly jak Chazaři, tak údajní „semitší Židé“. Což je ovšem opět matení a kouřová clona, protože „Židé“ je opět naprosto umělej název pro ty, jež kdysi Marx nazýval nikoliv národem, ale „obchodníky“. To je zmatek, co? A navíc Chazaři i Židé jsou dle moderních, genetickejch Y-DNA haplo-map rovněž příslušníky bílý Rassy, tedy naši bratři Slované! A jako takoví pocházejí rovněž ze slovansko-árijskejch kmenů vysazených v Bělovodí.

Takže Putin musel omejt Západ hodně ledovou vodou svejch nekompromisních rozhodnutí, aby si jejich elity všimly, že RUS, RUSKO a SLOVANÉ, potažmo celá bílá rasa ještě existují a navíc pod mnoha názvy! Byť v tomto případě stojí opět proti sobě stejně jako v době Velkýho Října „žido-chazarští obchodníci“ a trockisti proti jednomu z mála skutečnejch bolševiků, jímž byl tehdy napůl Romanovec, Stalin. A dnes toto reprezentuje, určitě už ne bolševik, ale jistě výjimečnej člověk, Putin.

Jo, to vám byl jekot i z naší současný čecháčkovský a patolízalský provincie EU. Jaký že má nějakej mrňavej Putin právo chránit ruský obyvatelstvo žijící na Krymu? A přitom on a Rusko udělali jenom to, co ve svobodným referendu chtělo a žádalo prostý většinový ruský obyvatelstvo Krymu! Vždyť mu ze strany banderovsko-oligarchický Ukrajiny a sv. Západu hrozila genocida! Genocida lidu, zneužití pyramid a vyrabování Krymu, jenž před onou nesmyslnou, ale účelovou darovací epizodou Ukrajince a trockisty Chruščova, byl vždy součástí Ruska. A to, že tohle Rusko a Putin bleskově provede, nenapadlo celou západní namyšlenou „smetanu“.

Chránili, či snad chrání USA a NATO svý obyvatelstvo v Afganistánu, Africe, Iráku, Jugoslávii, Sýrii, Líbyi, či teď na Ukrajině a sám bůh ví kde? A proč tak daleko od chalupy? Áááá pardon, možná nevíte, že tenhle stát byl a dosud stále je, a to už od r. 1776 permanentně s kdekým po celým světě v obvykle nevyhlášeným válečným stavu? Je to sice od jejich současnejch mrakoušů daleko. Ale co, oni se už dávno pasovali svým násilím a samozřejmě i s tichým posvěcením elit a zbabělejch národních zástupců v OSN na „světovýho policajta“. A stal se jím ten pravej - co velmi rád a s gustem vede svý války cizíma rukama a výhradně na cizím území.

No, a představte si, že to zaostalý Rusko vedený Slovanem jménem Putin si na základě nějakýho „blbýho svobodnýho referenda obyvatel Krymu“ dovolí, a dokonce prosadí, že se ten mrňavej poloostrov nestane kolonií USA, ale vrátí se a už se i vrátil ke svý matičce Rusi! To byl mediální vřískot. No, a velkou radost z tohoto novýho uspořádání měli taky dědici říše Velkýho Draka, kteří si znovu a zrovna tudy naplánovali novou Hedvábnou stezku. Jakpak by jinak Číňan vstupoval do Evropy, Černým mořem? Zvláště kdyby na Bosporu byl proclíván velmi „zodpovědným“, otomanským náčelníkem Erdoganem, a navíc pod dozorem plavidel americkýho a naťáckýho válečnýho námořnictva, he? To by stačilo jenom škrtnout a už by to jelo...

A ona si takovouhle rošádu dovolí províst nějaká sprostá a ušmudlaná Ruská federace v čele už teď možná ne s p-rezidentem, ale od Stalina to pouze druhým skutečným představitelem ruskýho lidu, Putinem, kterej moc dobře chápe a ví, o co kráčí, a co si žádají výhradně pro sebe týmy „finančních hráčů“. Rockefeller, Rothschild,  Warburg, Morgan, British Roayal House of Windsor, Vatikán-Bitcoin a jiní.

Ten posledně a výslovně uvedený se svou top-sítí intelektuálních „zhodnotitelů“ je posedlej svým velkým hobby. Tedy kapitalizací veškerý ne-hmotný infrastruktury světa, přičemž se nejedná o nic menšího, než o Víru, Lásku, Naději, Něhu, Emoce, Inteligenci a Tvořivost! Není snad tohle výstižnej příklad opravdu svatouškovsky prohnaný surovosti?
 Nojo, už tuším proč se tyhle možná už brzo „bejvalí finanční hráči“ vždy na oko škorpili. Činili tak proto, aby působili unaveně a slabší, než ve skutečnosti jsou. Nebo, že by se snad dalo mluvit o projevu strachu z východních, tajnejch bratrstev? Či dokonce o výhružku východní části GP, kterou jim nedávno tlumočil mluvka Benjamin Fulford? Ale musí to mít nějakej smysl, když tenhle tým praktikující mezi sebou už pár století nesmírně sofistikovanou dělbu činností se už před koncem minulýho století prezentoval převodem fyzickýho zlata pod střechu a ochranu Čínský centrální banky! Nepotvrzuje snad i on tímto, že bere pod svou „dočasnou“ ochranu, současný konání stále víc kolem Putina semknutýho Ruska? V němž i mnohým, mnohdy i velmi tupým oligarchům už došlo s kým, kde a jenom jak mohou přežít? Že to lze pouze v obrovský zemi přeplněný přírodními zdroji, která teď všude po světě vytváří nová ekonomicko-mocenská uskupení, což znamená, že v ní už nejsou jenom ony proklamovaný materiální zdroje, ale i ty uložený v hlavách jejího lidu a spřízněnejch zemí. Z nich se přes noc mohou vyklubat jak nový sociální, tak i mocenský, či dokonce „nedej starozákonní bože bez svědomí“, mír a blahobyt produkující bloky, jež navíc budou pro běžnou potřebu obyčejnejch lidi.

         A to bylo pro někoho, tedy nejvyšší elity“, ono fatální a ještě nedávno nepříliš předpokládaný zvrtnutí současnejch pozemskejch dějů, že? A opět za tím bylo stále semknutější putinovský Rusko paktující se na základě rovnosti s kde kým, jenž byl západem vykořisťován, podceňován, či odstrčen. I když je fakt, že to občas zaskřípe. A v současný době tohle dočasný „kamarádství“, než doufejme zajde na úbytě, využívá i onen bezstrukturní hybatel světa, teď možná načas soudruh a „kolega“ Rusů, tedy GP. A udělal to proto, že  usoudil, vyhodnotil a možná dokonce vyhodil za dnes ještě velmi tichýho přikejvnutí EU z kola ven už totálně za Obamy z přežranosti zpitomělý USA?

Jo, Orwelův model byl geniální a využitelnej v tom, že dav v hrůze z neviditelnýho nepřítele, posílajícího tu a tam do zóny navštívenku ve formě teroristů a bomb, přijmul obojek. Jenomže extra cvičenej, dokonce už 2x p-rezidentstvím pověřenej ex-agent KGB Putin tohle využil a vyhlásil „ještě možná včera v branži naprosto nesmyslnou doktrínu“. P-rezidenti všech podrobenejch a dosud USA přikyvujících zemí - SPOJME SE. A zkuste jako já, stát se konečně ne p-rezidenty, ale vůdci svejch národů! Zabraňme společně zatažení Slovanů, tedy celý bílý rasy do multietnickýho globálního konfliktu, jenž má pitomej název „multikulturalismus“! Za nímž by následoval pouze a jen střet už bez názvu... 

Copak jste si nevšimli, že tahle zlovolná pakárna se v his-tor/a/-ii neustále opakuje? Ta předposlední verze byla spuštěna v 80. letech minulýho století. Tehdy se podařilo „mírumilovnýmu světovýmu společenství šedejch eminencí, bankovních klanů, korporací a OSN“ do sebe navízt haplo-Slovany v Iránu, s haplo-Slovany v Iráku. Pak už to šlo jedno za druhým přes rozdělení haplo-Slovanů ve federaci Jugoslávie a totální rozvrácení Iráku. A když se jim zdařilo slovansko-arabský jaro, tak do sebe nechali opět zakousnout Slovany na Ukrajině. Stejně jako kdysi dávno za sv. Vládimíra na Kyjevský Rusi.

To je mazec, co? Obě moje babičky, jak ta Studenecká, tak i baťovská z Kameniček by stejně - GP sem, GP tam - okamžitě spráskly ruce a sdělily by světu, to svoje… jedna jeminkote a pro pána krále, a druhá doprdele, nejsou voni všichni bez rozdílu blbci?!?

         Ale je fakt, že teď hoši trochu přibrzdili a čekaj, co na to řekne brazilská samba. I ta už mnohokrát parcelovaná Rus, subkontinet Indu a Gangy, Velkej čínskej drak a časem snad i mnozí jiní...



Autor: Matěj

Kdo si chce zakoupit zde uváděnou knihu, může objednat za 49,- Kč i s DPH zde: http://www.bezvydavatele.cz/book.php?Id=861


9 komentářů:

  1. Matej, Pjakin je skvelý analytik. Ibaže už neverím, že je 100% "náš".
    Nazri napríklad do KOB materiálu, čo hovorí o ženskej a mužskej energii. Úplne mylné, pretože bez dejinného základu. Ten mi chýba v celej koncepcii. Poriadny, predkresťanský, ako je napríklad na tartaria.sk a hlavne v Megreho cédroch.
    Ostatne, Anastázia tiež čo to píše o GP a podľa mňa zrozumiteľnejšie, než Pjakin..

    Inak výborný úryvok, ďakujem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Robo,
      já myslím, že oproti nám ... Pjakin vaří svou polívku z podstatně výživnějších informací než k jakým se dostáváme my. Pro nás je výborný, že nám je zprostředkovává. To jak to dělé je jeho věc. A že tomu mnohdy nerozumíme je opět dobře, protože tím usilovněji o nich budeme přemýšlet. Myslím, že to dělá jenom proto, abychom byli donuceni opravdu pečlivě prostudovat KSB a všechny příslušné dokumenty, jejichž rozvrh a konstrukci geniálně připravil Stalin. Na těchto dokumentech pracovalo a doufám, že dosud pracuje mnoho hlav, protože to, co se přestane vyvíjet ... prostě končí a umírá. Pjakin není jejich autorem, ale dobrým interpretem, tedy pokud se nemýlím.
      A když jsi otevřel to téma o ženské a mužské energii, tak já osobně jsem strašně rád a vděčný být ve vleku té vláčné a tantricky se rozprostírající celým vesmírem, tedy té ŽENSKÉ. Proti této Šakti energii nezmohl nic, ani sám Šiva. A když je sanskrt derivátem starého jazyka Árijců, tak jím jsou i indické Tantry. Z toho plyne, že pokud mužská energie opět přivede planetu do průseru, tak jedině ta ženská, tedy matristní má schopnost planetu a lidi z toho dostat. Matěj

      Vymazat
    2. Jo,
      Robo, děkovat není zač. Já děkuji za pro mne velmi podnětný komentář. Matěj

      Vymazat
    3. Ja myslím, že Pjakin je spoluautor koncepcie, ale to je nedoležité.
      Vidíš, téma energií je veľmi zaujímavá a viacrozmerná. Má byť v rovnováhe a plus mínus vždy bola...teda až do novoveku posledných 5-6.000 rokov, kedy to už neplati-lo - teraz sa už pár tisíc rokov umelo pretláča len tá mužská..
      V KOB, jak som to nakusol, tam sa naopak píše, že panuje skrytá ženská. A že ženská je tá "krátkozraká"/krátkodobá (použitý je tam iný, obdobný výraz, ale už sa nepamatám), pretože ženy vraj zabezpečovali chod domácnosti a premýšľali vždy len na najbližšie obdobie dopredu. Proste ako vytrhnuté z his-Tóry-e o lovcoch mamutov...my tušíme, že to sú samé bludy, tá história..
      My tušíme, naša duša, duch a i Sila samotná to bezpečne vedia, jak to bolo + kam to zase smeruje. Preto som optimista. A čím viacej čriepkov sa mi darí skladať, tým viac slovo "optimista" mením na "realista".

      Vymazat
  2. Robo,
    já jsem nemluvil o té krátkozraké, co se nechala k plotně zahnat tím svým svalovcem z posilovny. A dokonce ještě ke všemu neukojená, byť možná již obtěžkána. Já mluvil o té, která je psána s velkými zlatými písmeny, tedy o ŽENĚ zachránkyni. Jediné možné zachránkyni muže. Kdo jiný nám vždycky pomůže zvednout se z bláta? Jo, žádný kámoš, ale pouze a jen energie ŽENY! A my bychom měli nejspíš dělat stejné, ne?. To je totiž gro KSB. Matěj

    OdpovědětVymazat
  3. Rozumiem Ti, Matej. Len úplne nedávno mi Sila zas dopriala si naplno uvedomiť, kde by som bez Ženy bol býval.. Jj, Sila sa niekedy s človekom nemazlí, keď ho chce niekam "dotlačiť".
    Len mi príde, že nám nerozumie tým okolo Pjakina. Možno iba ja nerozumiem im alebo ten výcuc z KOB, čo som čítal, bol v inej rovine, než bolo záhodno..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Robo,
      to je nejspíš ono, tedy ten výcuc z KOBu. Já nevím zdali je Pjakin členem nějakého týmu, ale na mne vždy působil spíše jako výrazná individualita, či dokonce solitér.
      Jistě sis všimnul, že vždy nabádá posluchače, aby četli tyto materiály a mám pocit, že to myslí tak, aby je studovali komplexně.
      Tedy žádné zkrácené, či video a atd. verze, jež je vždy nutno vnímat jako ochuzené o souvislosti. Já si nejsem jist, že si tohoto běžný a pohodlný čtenář zvyklý na současné, západem proklamované segmentační studijní metody ... je vůbec schopen všimnout. Navíc takové verze mohou být manipulací se čtenářem, protože s onou segmentací a ne-souvislostí přímo počítají. Např. k čemu vedly okleštěné výklady ze Sokrata, Bible, Koránu, ze spisů Stalina, atd.? Pouze a jen k manipulaci a k otvírání vstupu negace do lidských srdcí a planetárních systémů způsobem Overtonových oken. Ten člověk přeci vždy říká, vážení, je to pouze na vás, jak s těmito materiály naložíte.

      Já jenom dodám ze svých blbejch zkušenností sama se sebou, že naučit se bejt otevřenej, dobrej, slušnej, moudrej a vědoucí je asi děsně těžký, neboť člověka toto nenaučí nikdo jinej, než pouze a jen on sám. Ti kolem mohou snad přispět radou a příkladem. A toť vše, co si myslím, že na posluchačích Pjakin chce a žádá. Matěj

      Vymazat
    2. Ahoj Matej, máš pravdu s tým, kto je jediný zodpovedný za náš rozvoj - my sami.
      Pjakin nás môže nabádať k čomu chce. Osobne by mi bolo milé napríklad to, keby pri svojej reči o stave školstva v RF spomenul dobrý, ba priam unikátny príklad Štetinina. Potešilo by ma tiež, keby jeho študenti (študenti KOB/DVTR) takmer unisono nehovorili, že je treba sa viacej sústrediť na budúcnosť, než na minulosť. Mám na jazyku nadávku, len to píšem.. Predsa KTO NEPOZNÁ SVOJU MINULOSŤ, NEMÁ BUDÚCNOSŤ!!

      Matej, rozhodne Tebe a a i nikomu inému nechcem "brať" Pjakina. Bolo by to odo mňa okrem iného nefér. Navyše, každému nám Sila ukazuje vlastnú cestu rozvoja najlepšie podľa aktuálnej situácie.

      Prajem veľa šťastia na ceste od človeka k Človeku. Všetkým členom našich Rodov.
      Robo.

      Vymazat
    3. Ahoj Robo,
      pokud se jedná o školství v RF, tak stále jede na koleji kterou tam až do konce panování Jelcina vytvářel západ. Putin se stal vůdcem s posvěcením národa zcela nedávno. A navíc mu ještě nekývli všichni oligarchové a jejich pakáž. Všechno v Rusku dát do pořádku bude holt delší štreka, než když to neo-trockisté ničili.
      S tou minulostí je to rovněž problém. Díky tomu, že tu opravdovou a skutečnou minulost dnes poznáváme pouze ve drobných střípcích, tak nejspíš ji ani možná nikdy nebude možné díky zničeným dokumentům dokonale rekonstruovat. No, a tak i do budoucna bude možná velkým problémem dělat nějaké přesnější prognózy. Matěj

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.