středa 13. ledna 2016

Fáze globalizace – jsme v bodě 1.




O migrační vlně se už popsaly určitě stohy papíru. Většina médií a politických špiček nás všeobecně krmí nesmysly o prospěšnosti imigrace a o nutnosti všeobecné Evropské podpory imigrantům. Komu a čemu však tato lež slouží. To Vám poví opravdu málokdo. Já se o to nyní pokusím.

Plány současné imigrační vlny byly už probírány okolo roku 2000 a jsou nedílnou součástí postupného zavádění NWO, jehož jednou z hlavních součástí je i postupná globalizace. Kdo tyto plány stvořil, většina vzdělaného světa také ví – jsou to příslušníci ŽIDOZEDNÁŘSKÉ ELITY. Proto Vás nyní seznámím s vysvětlením pojmu globalizace dle Thomase Barnetta, jenž byl poradcem bývalého ministra obrany USA Donalda Rumsfelda, který má na rukou krev Iráckého lidu.

Již v roce 2002 sdělil Thomas Barnett toto:

Konečným cílem globalizace je homogenizace všech států na zeměkouli. Toho musí být dosaženo smísením ras s cílem vzniku světle hnědé rasy v Evropě. Proto musí být Evropa donucena přijmout ročně 1,5 milionu přistěhovalců ze zemí třetího světa. Výsledkem tak bude vznik populace s průměrným IQ 90, tedy lidí, kteří budou příliš hloupí na to, aby chápali, ale dost inteligentní, aby mohli pracovat. Dosažení cíle „ jediného státu“ má být realizováno čtyřmi kroky, které jsou:

1, krok: Neomezený proud imigrantů za účelem rozkladu usazených národů a zničení jejich kultur. Žádný stát nesmí bránit přílivu uprchlíků. Speciálně se má zdesateronásobit příliv uprchlíků do Evropy. Národně orientovaní politici musí být umlčeni a musí být odstraněni ze scény.

2, krok: Neomezený tok ropy, plynu a dalších surovin. Národy nesmí disponovat nerostným bohatstvím. Veškeré zdroje budou privatizovány a internacionalizovány.

3, krok: Ničím neomezené finanční toky do USA. Žádná vláda nesmí bránit svobodnému pohybu kapitálu a nesmí bránit odcházení zisků ze země. Státy se musí dostat do vzájemné závislosti, aby nemohly samostatně samy o sobě existovat. Státy, které se tomu budou bránit, budou nahrazeny loutkovými režimy. Nepřátelé této globalizace budou zničeni. Thomas Barnett suše konstatuje: „Kritiky zabijeme“

4, krok: Žádný stát se nesmí postavit na odpor tzv. „ mírovému nasazení“ americké armády – americké soukromé militaristické agentury nastoupí na regionální „ trhy“. Úkolem amerických vlád je trvale udržovat tzv. „ VÁLKU PROTI TERORISMU“ a nikdy neopustit země, kam již jednou vstoupila noha amerického vojáka. Strategický plán je dán jasně: zničení všech protivníků globalizace.

Že jste nic takového nikde nečetli??? Tomu se nedivím, protože není v zájmu NWO sdělovat budoucím otrokům své plány. Nyní však možná konečně pochopíte činnost a kroky Václava Havla, kterým doslova opovrhuji, spícího hajného Schwarzenberga, amerických agentů Vondry a Dienstbiera, Šabatové, Singera, Stropnického a dalších przničů Českého národa. Vysvětluje to i válku v Iráku, Libyi, Afghánistánu, Sýrii a především nenávistný postoj vůči Rusku. To se totiž tomuto nehoráznému diktátu odmítá podvolit. Rusové dobře vědí, co činí a jestli to vše takto půjde dále, tak budeme jednou moc rádi, že nás Rusko vyrve ze spárů otrokářů z Ameriky. TTIP je také součástí tohoto plánu na který bezděky navazuje i Babišova EET. Co ještě chcete za hmatatelnější důkaz!

Jiří Brotstein - Historik,Religionista

Sociopat v akci V Německu začínají útoky na migranty:
http://www.thelocal.de/20160111/racist-attacks-ratchet-up-tension-in-cologne 

7 komentářů:

  1. Lezbobuzny už doplánovali. K druhému kroku nedôjde (RF) a aj prvý im čo chvíľa uschne.
    Vďaka tomu, že prebieha, sa však my Slovania rýchlejšie zas spojíme.

    Takže všetko naozaj ide, jak má. Aj rôzni "odporníci" majú občas pravdu..

    OdpovědětVymazat
  2. http://bod-zlomu.blogspot.cz/ https://www.youtube.com/watch?v=zDa-6P5ze7I

    OdpovědětVymazat
  3. Výborný článek děkuji Iv.
    Nojo TTIP chcete-li kuřata namáčená v chlóru dovážená z juesej do EU prej aby líp šmakovala, k tomu GMO, sacharin a další "laskominy", to proto se připravuje dohoda tak potichu.
    Většina současných českých politiků VLASTIZRÁDCŮ je řízena z juesej možná pod taktovkou zmetka šapirového, pro pár špinavejch dukátů.
    Je to zde na pohled čím dál těžší žít v tom marasmu a proto Sílu žádám o stále stejnou akci:

    SÍLO ZNIČ VŠECHNO TEMNÉ ZDE NA ZEMI
    SÍLO ZNIČ VŠECHNY NÁSTROJE SATANA ZDE NA ZEMI

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po dnešním dnu by mě zajimalo jak zde člověk vlastně može projevovat radost, aby pak vzápětí nepřišla nějaká "protiakce", a když TO nemůže přes dospělý tak to zkouší přes děti, pejska. Dnešek byl výživnej a jen se tomu na Duši směju, protože vždy trvám na svým a to:

      SÍLO ZNIČ VŠECHNO TEMNÉ ZDE NA ZEMI
      SÍLO ZNIČ VŠECHNY NÁSTROJE SATANA ZDE NA ZEMI .
      SÍLO OCHRAŇUJ VŠECHNY SLOVANSKÉ RODY.

      Vymazat
    2. to Ol
      Vyšlo nové vydání Pjakina a mluví tam i o ČSR, vše jde podle plánu, strach nám ordinují.

      Vymazat
  4. niky
    díky , zkopíroval jsem to a poslal všem co mám v adresáři!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to melechb47
      Jen rychle kopírujte, "kobyla" kope fest.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.