pondělí 11. ledna 2016

Ovládáni myšlení – fáze NWO ?





Poslední dobou v Evropě není možné si nevšimnout nepochopitelného jednání některých lidí (Sluníčkáři atd.), jednání politiků a zejména jednání Angely Merklové, která vede svůj národ volně řečeno k destabilizaci. To stejné se týká i většiny našich politiků, včetně Sobotky.

Chování a reakce těchto „lidí“ jsou až protiprávní a hlavně směřující zvláště proti svému národu, jeho historickým hodnotám, svobodě, kultuře, společenským hodnotám za současného omezování jejich svobod pod rouškou vždy nějakých důvodů, rádoby na ochranu obyvatel. Je třeba se v klidu zamyslet a hledat příčiny tohoto destruktivního chování. Začíná mně chybět v jejich chování racionalita a výsledkem  jejich chování jsou jen plané řeči, tlachání bez reálných činů pro uklidnění veřejnosti.

Vezměme si několik hypotetických bodů, proč takhle tito „lidé“ reagují.

  1. Příslušenství k nějakému náboženství, včetně vnitřního odůvodňování svých činů Karmou atd.
  2. Pak můžeme vzít vydírání, ale v těchto důležitých momentech, které se týkají existence státu a jeho obyvatel, hlava státu by neměla dovolit, ikdyž je nemocná, nebo její okolí. Samozřejmě tlak lobbi týkající se prospěchu vlastní „elity“ ano, ale v tomto případě je to nepravděpodobné.
  3. Podplacení v této otázce asi také nepřichází v úvahu, tito mají svých financí dostatek, díky svým postům.
  4. Populismus už zde vůbec nepřipadá v úvahu.



Proč se tedy takhle chovají a jednají? 
Jejich jednání zatím vychází jako nepřirozené, destruktivní a bez sebereflexe, jež je velmi důležitá pro život v reálu jako normálně uvažujícího člověka. Nic jiného mně nenapadá, než cizí - vnější ovládání jejich chování, ano, je to spekulace, ale myslím, že něco do sebe má. Toto by vysvětlilo jejich současné chování.

Ovládání osob není nový vědecký obor a prováděli jej obě velmoce, jak v bývalém SSSR, tak v USA a to hlavně ve vojenských laboratořích. Napovídají tomu i úniky různých virů do světa, se záměrem snížit populaci obyvatel Země, viz prohlášení Gatese. On totiž existuje i virus, jež napadá mozek a lidově se tomu říká "Virus blbosti".
Pak podprahové útoky v mainstrému na ovlivňování veřejného mínění na podporu politického směru vedoucích představitelů státu. Předpokládejme, že tuto technologii mají vypracovánu již dávno ve vojenských laboratořích ( a to si pište, že ano) a ti nejdůležitější politici jsou zváni do USA na návštěvy, u nás vychází jednoznačně Kalousek, Sobotka a z Německa Merkelová. 


Tam je pak možné již vše provést skupinou vyškolených pracovníků tajných služeb, jež jsou také prorostlé představiteli NWO. Pokud provedeme sumarizaci tohoto nyní nepřirozeného chování těchto lidí, vychází nám několik faktorů.


Je to v prvé řadě čipování, o jejichž technologie se zasazuje i otec Windowsu  Gates, představitel NWO.

V oblasti čipování vojenské laboratoře pokročili velmi zdárně a není se co divit, že v současnosti by bylo pro ně ideální očkovat celou dnešní mladou generaci a pokusit se vše uzákonit, samozřejmě údajně pro zdraví.

Pak nám vychází rozptylování nanočástic do vzduchu, známé jako chemtrails a nyní již velmi často potvrzené. Tyto nanočástice se dostávají přes sliznice až do mozku, kde mohou působit podle programu (zaměření) na jednání člověka, zhoršuje se paměť, koncentrace, zvyšuje se únava a apatičnost.

Pak zde máme i příslušnost k nějaké sektě (NWO), jež provádí nějaké rituály. Toto je velmi možný způsob ovládání jednotlivců s nějakým konkrétním cílem. Vidíme to dnes i na muslimském náboženství, které dotyčným vymývá mozek. Náboženství může být použito velmi efektivně pro účely hlavních představitelů jejich požadovaným směrem. http://www.dolezite.sk/Soukrome-peklo-aneb-byla-jsem-muslimkou-8BPuHY.html

Pak zde máme hypnozu, která je dnes na velmi dokonalé výši a to se netýká jen našich politiků, ale i ovládání mas lidí společnosti. Jsou to mainstrém, PC hry, Hollywood a v neposlední řadě dnes nové technologie telefonů, Smartfony, jež fungují na takových frekvencích, které mohou zasahovat mozek a jejich chování vám pak připomíná zombie, ale tyto technologie jsou určeny pro většinovou populaci, ne pro jednotlivce, jako politiky, protože tato metoda nedokáže přinutit člověka ke konkrétní aktivitě, jen paralyzuje a vyvolává frustrace, lhostejnost a deprese, ikdyž ani tuto variantu nelze vyloučit. Tyto technologie jsou záměrně ve vědeckých kruzích zesměšňovány a to je velmi podezřelé, protože jsou ve fázi intenzivních výzkumů.

Je to samozřejmě úvaha, která by vás měla navést přemýšlet o nepřirozeném okolním dění a to našich vládních představitelů a zejména německé kancléřky Merkelové. Choďte do přírody, kde jste méně vystaveni všem výše uvedeným vlivům, ona pracuje jako přirozený filtr, rozumně užívejte PC, používejte je hlavně pro informace, vzdělání, komunikaci, na hry co nejméně, TV bych nepoužíval už vůbec, hlavně ne na zprávy, jež jsou evidentně manipulovány, zůstaňte co nejvíce zdraví, ne jak naši politici, které zachvátila nemoc proti lidství a vlastním občanům.



5 komentářů:

  1. Zdravím,
    někdy mám pocit, že volby jsou jen k tomu, aby si zvolení "zástupci lidu" na 4 roky vytvořili nějaký imaginární svět. My "voliči" sloužíme jen jako baterky pro pohon.
    Na svoje narozeniny 1.2. vyhlašuji Mezinárodní den Celoevropského povstání proti Islámu a na 29.2. Mezinárodní den Totální porážky Islámu.
    Je na Tobě Evropo, jestli to zvládneš letos, nebo se s tím budeš babrat celý 4 roky...
    O dovolený, koncem ledna, dodělám rukojeť na šavli z první republiky a nabrousím ji. Můžou přelízt bránu, taky je přelíznu.
    Přeji krásný den :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co zemědělský nářadí, jako vidle, narovnaná kosa, atd, a jak jsme křižáky hnali.

      Vymazat
  2. Dovolim si v tomhle pripade spornej,ale logickej nazor.Mame tendence,celkem pochopitelny,ve vsem hledat zrady a prekombinovavat.I v tomhle je samozrejme zrada,ale rekl bych ze prosta,obchod se strachem a nadeji je prece nejstarsi a nejlukrativnejsi.Takze mi staci politikovi zajistit slusny prijmy a zaroven ho vydirat,ani nepotrebuju kompromitujici material,proste mu slibim ze se o nej kralovsky postaram po splneni ukolu a pri jeho nesplneni se bude divat jak pred jeho ocima vybiju vsechny na kom mu kdy zalezelo a zalezi,nakonec i jeho.Tak je to prosty.V jednoduchosti je sila,vsichni videj prece napriklad Kaddafiho,Husaina,atd....a verte tomu ze rozmazlenej a zadluzenej politik me na 300% nezklame!....proud

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý večer, nebudu opakovat to, co si myslíme, že se jedná o lidský odpad atd. Otázku, co je k tomu vede si kladu často. At přemýšlím, jak přemýšlím , tak jsem došla k názoru, že se jedná o 2 v jednom. Nemyslím si, že oni mají dostatek peněz. To je představa skutečných lidí. Uvědomme si, že parazit se stále sytí, stále a stále má málo. Utrácejí obrovské peníze a ještě se zahypotékovali na nemovitosti, ke kterým se díky svému korytu dostali. Dále je to ze strachu. Komu slouží. Slouží Satanovi. Co jim Satan nabídl. Flákání, kecání, kavárny, herecké role, slávu, vítězství na různých soutěžích, jako jsou třeba volby:) neomezené žraní. . . Co za to Satan chce. . . jejich duši. On ji dostane, už ji má, Přichází zbabělost, strach a to je to, co zbavuje politiky , úředníky, rádobyumělce lidskosti, lásky . . . . Jdou do záhuby a nás vlečou sebou, protože tak si to Satan pěkně navlíknul. . . Našim vládám dal podepsat smlouvu krví a oni nám dali podepsat smlouvy se státní zločineckou organizací, jsou to naše podpisy na všem, v bance, na úřadech na občance, prostě všude. . . For je v tom, že my jsme se neupsali krví, jako vládci a nakonec nás sebou nestáhnou do pekel. . . my se nedáme, . . . lidé se probouzejí. . . . iva

    OdpovědětVymazat
  4. Co se týká vládních představitelů, tak Merkelová je údajně dcerou A.Hitlera (nevím, jestli to je pravda, dočetla jsem se to na internetu). V takovém případě by měla "svou" agendu, na které by "svobodně" pracovala, a nemusela by být ani nikým podprahově ovládána. Kalousek je zrovna členem NWO/iluminátů (či pro ně jenom pracuje, nemusí být přímo člen). Co se týče politiků, ti většinou mají přehled o tom, co se děje (nejsou nějak nevědomě ovládáni).

    Co se týče sluníčkářů, tak jejich chování nechápu. Ti jsou podle mě ovládáni egregorem, protože všechny ostatní (plošně působící) metody ovládání, by musely zasáhnout celou populaci na daném místě, ale sluníčkářem se stane jen někdo. Výjimečně mezi sluníčkáře lze zařadit lidi, kteří jsou tak láskyplní, že by je existence zla či boje o moc (mezi náboženstvími) ani nenapadla. Ale většina sluníčkářů je naopak zlá a toto je jejich maska. A tato většina je ovládána na základě svých nedostatečných morálních a charakterových kvalit.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.