čtvrtek 7. ledna 2016

Merkelová je bohatá pro migranty, proč ČR nepožaduje válečné reparace


 Frau Merkel zve s otevřenou náručí do SRN migranty, zdá se, že je to dnes velmi bohatý stát, který si může dovolit asimilovat takovou spoustu migrantů jež stojí spolkovou republiku nemálo prostředků. Známý skandinávský analitik Fjordman již v roce 2006 upozorňoval, že celkové přínosy migrace islámských států jsou  v extrémně vysokých záporných číslech.Více zde:  http://pravyprostor.cz/kolik-a-co-stoji-evropu-muslimska-imigrace-i/

Přesto Merkelová otvírá náruč a tím zaručuje, jak je SRN bohatá, když si tento směr zvolila. Nyní, když je SRN tak ekonomicky silné, měla by naše vláda otevřít znovu otázku válečných reparací a využít tohoto stavu silné ekonomiky SRN. 
 Dosud tato není vyřešena. Němci předstírali, že mlčení naší vlády ČR smlouvy o reparacích znamená, že reparace jsou už nadobro smeteny ze stolu. Podle renomovaných právníků ministerstva zahraničí USA mlčení „prostě jen znamená, že o reparacích se teprve bude jednat v budoucnosti.“ Žádat SRN, aby splnila své reparační povinnosti vůči nám, nejen můžeme, ale i z hlediska našich zájmů i musíme. Němečtí politici jsou sice přeborníci v neplnění reparací, jak ukázala již období po první světové válce, ale přesto jejich povinnost zaplatit nám náhradu škod, které nám způsobili svou agresí, dále trvá. Více zde:


Další agrese vinou Německa pozváním migrantů je nyní také na cestě.

17 komentářů:

  1. To by sa mi páčilo!
    Otvorený dopis presne v tomto duchu poslaný nemeckej "vláde" od tých našich..
    ..len trošku viac diplomatický, o to väčšia psina by to ale bola! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. kancelársky akt
    https://www.youtube.com/watch?v=q6gGOnkOZlI
    Leo

    OdpovědětVymazat
  3. Spíše než hmotné,tak vnitřní obohacení..To je nad zhuštěné SVĚTLO..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však kedysi sme inak slovo "bohatý" snáď ani nepoužívali (než duševne/duchovne).

      ..no a aj preto sú mi nejaké reparácie viacmenej jedno. To už by fakt bola hodnotnejšia tá sranda pri tom.. :-))
      ..a ide hlavne o to gesto..a aby na to aj týmto sposobom "doplatili". Peniazmi by sme dnes beztak pravdepodobne len zaplatili Mossadu a CIA, aby nám sem poslali viacej nájazdníkov..

      Vymazat
  4. Všetko napomáha Veľkej očiste, aj tí utečenci, všetko staré sa rúca a to nové povstáva, kde po starom nezostane ani ta najmenšia špinka. Boh je pre nás skutočnou záchranou pre ten Nový Zlatý Vek!

    Tonino.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Utecencov sem dovliekli preto ze ak uz i nedokazu tu prebiehajucu zmenu obratit vo svoj prospech tak ju chcu aspon pozdrzat co najviac to pojde.

      Vymazat
  5. Iv zaujimave video ktore by sa myslim hodilo zavesit..http://cestyksobe.cz/luisa-muratori-vezmeme-si-zpet-co-nam-patri/779 Od 50 minuty skutocne skvele pochopenie,oplati sa pozriet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Mailí,
      koukala jsem na Luisu.
      Říká tam přesně to, co my tady už dávno víme a píšeme, že naší Terru nemůžeme brát jako velkou špajz, kterou je třeba důsledně vyžrat do mrti, ale jako Mamku, která nás má ráda a dá ná všechno, ikdyby měla na to doplatit.
      Asi by se Ti líbilo, kdyby tady pan Iv založil hnutí viď? Ale tudy cesta myslím nevede, každý člověk musí sám od sebe se začít chovat tak, že má rád Terru a ne jen svoje nažraný břicho u televize nebo u paření her na počíači.
      Ale kdyby náhodou, hlásím se na ministerstvo zdravotnictví a okamžitě podávám návrh na zákaz požírání zvířat, haha. To si umím představit, jak by mne lidi milovaly.

      Vymazat
    2. Ahoj Terezka.Ano ja viem,bavime sa predca o tom uz dlho.Nie ziadne hnutie.Slo mi len o to ze je to tam pekne povedane,a dokaz ze to niesu len tlachy ale ze sa to naozaj da..a kazda dobra vec ako ta co sa deje v Taliansku nam da viac sily ak o nej vieme.Snad uz coskoro budu ludia na to pripraveny..nejest maso.

      Vymazat
    3. Mailo..a snáď to všetko začnú už vidieť všetci ľudia, nielen my "exoti".. :-)

      ..oni začnú, viem to. Pretože skrátka už sa tak deje.

      Inak, od tej 50. minúty som si to pozrel i ja. Pani Muratori rozpráva veľmi pekne, zrozumiteľne. A pre taliančinu mám zvláštnu slabosť, i keď túto reč neovládam.. :-)

      Vymazat
    4. https://www.youtube.com/watch?v=c5mXt274zoY

      Vymazat
    5. Ano,jedna sa o to ze v Taliansku sa to uz deje.A vlastne nieco podobne zacina uz i v Polsku..len sa musia ludi dozvediet. I ja mam pre taliancinu slabost...asi to bude tym ze som kedysi bol nejaky mudrc prďola v Taliansku. :-D

      Vymazat
    6. tá dialnica,kam to spejeme... pripomenulo mi to o tých dvoch kameňákoch :)
      https://www.youtube.com/watch?v=n-7y3B8DjGw
      Leo

      Vymazat
  6. http://aeronet.cz/news/zverejnene-e-maily-bohuslava-sobotky-potvrzuji-ze-vlada-cr-je-ovladana-neziskovkami-lobbisty-poradci-ambasadami-bruselem-charitami-a-sibry-o-ktere-byste-si-ani-kolo-neopreli/

    Honza.

    OdpovědětVymazat
  7. za korupci nemůžu... chcelo by to pre bosobotku podobný "vyprošťovák" http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/1634748-za-korupci-nemuzu-tvrdil-ukrajinsky-premier-jacenuk-poslanec-ho-odvlekl-pryc
    Leo

    OdpovědětVymazat
  8. Luisa Muratori je podvodníčka rovnako ako Mašek, Koukal a spol... živí sa tliachaním blbostí. pred 31.12.2012 tvrdila že čo všetko sa určite stane v tento deň. potom zaliezla, žiadne prednášky, články, videá. a po pol roku znovu začala šíriť svoje nezmysly... nič také ako prepáčte mýlila som sa a vy ste mi za moje mylné kecy platili som od nej nepočul. zaujímavé je, že všetci podvodníci sú neomylní - nepriznajú omyl... lebo ovečky majú radi neomylných vodcov... netvrdím že úplne všetko čo Luisa hovorí je číre klamstvo, ale ak do výborného jedla trošku nabliješ, tak komu to bude chutiť? musí hovoriť vzletne znejúce "pravdy a posolstvá" na tvrdú prácu ne sebe nikoho nenaláka a za také reči by jej nikto neplatil...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíte a mne ani ve snu nenapadlo, že by za tohle mohla chtít prachy a nebo, že by jí je někdo dával.
      Ale napapaná je hezky, to se musí nechat.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.