úterý 12. ledna 2016

Kyvadlo se vrací Obamovi a jejich "elitě"




Po bombardování 8. prosince 2015 ruských elitních vojsk Spetsnaz v Sýrii americkými letadly, kde tyto jednotky odhalili  tajný kanál americké CIA, kterým převádí teroristické vůdce Islámského státu z této oblasti do Doveru v Tennesee, kde jsou tajná „cvičná zařízení“ radikálů IS se USA odkryla již úplně. Tato základna není jediná, ale je jich nejméně 22. Další hrozbou pro USA je 2 200 islámských mešit, vlastněných  organizací Nort American Islamic, což je banka pro Muslimské bratrstvo USA, které Obama poskytuje plnou podporu. Hlavním finančním podporovatelem je NAIT ze Saudské Arábie.

Za tento útok samozřejmě nesou zodpovědnost USA a RF jistě udělala vše, aby tento incident vrátila. 
Kyvadlo se vrací k tomu, kdo ho vymrštil.


TOP – 400 nejbohatších lidí na planetě ztratilo podle indexu miliardářů agentury Blomberg za první obchodní týden roku 2016 asi 194 miliard dolarů.


Na světovém trhu se šíří panika a hysterie po tom, co index Dow Jones dosáhl rekordního minima za posledních 119 roků, když se propadl o víc než 5%, informuje také CNN.


Burzovní ztráty nejbohatších lidí světa za týden převýšily české HDP.




To už je podruhé, co píchly RF zezadu nožem jako údajní spojenci proti ISIL. První Turecko sestřelením jejich letadla a nyní druhá rána zezadu od USA, bombardováním jejich speciálních jednotek. A to se nevyplácí hrát si s medvědem, přijde tiše, kořist chytne. Je vám už jasné, jak je to s přívalem migrantů a kdo vše podporuje!

4 komentáře:

  1. Hoďte na ně síť, ať už je od nich, těch americkejch bláznů, pokoj.

    Sílo znič všechno temné zde na Zemi.
    Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat
  2. No toto, Oni amíci už fakt stratili súdnosť? Veď si sami pília konár pod sebou a kopú hrob pre seba!no,kto chce kam, pomôžme mu tam!

    OdpovědětVymazat
  3. melechb47 - zjavne nás ešte stále nieje dosť..
    Odhadujem ale, že sa "tomu číslu" rýchlo blížime..
    A aj v juesej sú Ľudia.
    No veď Sila si už poradí..

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.