úterý 26. ledna 2016

Kesheho tužka II. PainPen








O tomto zařízení jsme již psali zde http://energieupramene.blogspot.cz/2015/11/kesheho-tuzka.html  , patří do naší sekce „Volné technologie“ , které jsou určeny pro širokou veřejnost a zdarma.

Můj vývoj jde dál v této věci a tak jsem pro naše čtenáře připravil novější verzi a pouze naši.

Jak víte, tento přístroj slouží na odstranění bolesti za pomoci nanotechnologie Kesheho. Je možné tímto zmenšit, nebo odstranit případné bolesti a nebo i používat na akupunkturu těla. Stačí špičku krystalu přístroje přiložit na bolavé místo a i můžete krouživým pohybem masírovat akupunkturní body na těle, příslušných orgánů a nebo pro energetizaci vašich čaker. Tento přístroj je vylepšen nejen nanesením látky Gans (kysličníku) pro větší účinnost, jak popisuje Keshe na jeho cívky pokryté nanovrstvou, ale tento přístroj je navíc opatřen na konci krystaly. Tyto jsou buzeny polem zařízení a tak krystaly jsou účinnější a zvyšuje se tak účinnost zařízení. Použil jsem u kapesního provedení menší hrotový krystal křišťálu a u druhého přístroje nazvaného Turbo velký krystal Fluoritu.

A ještě jedna rada navíc pro ty, co toto zkušební zařízení vyrábí. Před nanesením nanovrstvy si očištěte Cu drát v roztoku kyseliny citronové a následně opláchnout vodou, lépe se materiál očistí a vrstva nano pak lépe přilne.Rovněž nezapomeňte konec cívky vždy zahnout, aby energie zde nevyzařovala do prázdna.

 Výroba je jednoduchá a za zkoušku to vždy stojí. Provedení je jasné z přiloženého obrázku.
foto Iv
Aktualizováno 3.2.2016
Při mých výzkumech  je dobré např. tužku s označením "Turbo" obalit z vnějšku Al folií(alobalem). Tak dojde k většímu bioelektrickému napětí, které se pohybuje od 40mV - 190mV, podle mého, dle zdravotního stavu jedince. Čím větší potenciál, hodnota mV, tím zdravější organismus(buňky). Měření je jeden pol alobal a druhý pol hrot "tužky" a přívody přístroje držet v prstech každou rukou a přiložit na uvedené póly.

3 komentáře:

  1. Hezky vyobrazeno ale asi se málo snažím,vyrobit cívku a potáhnout nanovrstvou to zvládnu ale nějak nemohu nikde dohledat výrobu Gans a její nanesení na papír,snad někdo dá odkaz,kde se to dá najít,přeji hezký den Janeček Jiří

    OdpovědětVymazat
  2. to Janeček
    https://www.youtube.com/watch?v=jpYnOZYRcfM
    Najdete tam více videi, jen zadejte do Youtube "Keshe gans" Je to ten kysličník, vám bude stačit kombinace Cu - Fe

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za odkaz,bohužel automatický překladač mi z toho udělal skoro grotesku a ač jsem provozní chemik jdoucí za pár měsícu do důchodu,unikl mi smysl a vůbec jsem skoro nic nepochopil,řeči se asi též brzy nenaučím,tak se mi zdá jediná schůdná cesta zakoupit hotový výrobek přímo od výrobců tady u nás v čechách,nabídky možno zaslat na adresu janecek.jahodov@seznam.cz,platí jak pro tužku tak pro generátor,děkuji,Janeček Jiří

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.