neděle 24. ledna 2016

Jak na egregor (kyvadlo)




Dnes si řekneme, jak egregor (dále jen kyvadlo) funguje, když si ho uvědomíte a snažíte se jej ignorovat, nebo odstranit.

Pokud jedinec přestane kyvadlo poslouchat a uvědomí si, co se kolem děje a rozpoutá proti němu boj, bude pouze ztrácet energii. Začal bojovat proti pravidlům kladiva, jež jsou pro něj nutná pro přežití. Začne vám vsugerovávat do myšlenek hlavně pocit viny a beznaděje. Je to jeho obrana, protože jedinec se přestal podřizovat kladivu a přestal mu dodávat jeho životní energii.

A v tomto momentu kyvadlo nastupuje svou hru a snaží se vám do myšlenek vkládat pocity viny, bezvýchodnosti, zklamání, nespokojenosti, sebelítosti, nebo jinou důležitou pro vás situací. Proč to dělá, chce obnovit ztracenou kontrolu nad vámi, pro příjem své životní energie. Kyvadlo je velmi chytré a pokud se vzdáte boje s ním, náhle se stane lepším. Pokud to nevzdáte, kyvadlo cítí, že si už na vás nic nevezme a začne běsnit, jeho hlavní pak úskok je, vyčítání morálních zásad, tak je to mazané. Provokace kyvadel jsou vždy negativní informace, emoce a nežádoucí události. Pokud se mu to povede tak tyto negativní události se mu vrývají do duše a tak dochází k uchvácení vaší myšlenkové energie do vyložené smyčky a dotyčný se tak vlastně nalaďuje na rezonanční frekvenci kyvadla a to má již opět zajištěný přísun energie od vás. Pak opět nastupuje starý scénář, že dotyčný se zlobí, rozčiluje, znepokojuje, bojí se, nadává a tím velmi aktivně vyzařuje energii o stejné frekvenci negativního kyvadla a ono je spokojené a to, čemu se vyhýbáte, dostáváte v nadbytku, proč ne, kyvadlo má pak zase hody a jste ve smyčce. Zdůrazňuji, že jedna pomoc, jak se vymanit z  vlivu kyvadla, je stát se pozorovatelem se všemi svými city jako člověka, ale ne jako oběť. Jakmile však do své mysli vpustíte cokoli nežádoucího, pronikne vámi nepřízeň a vy onen pocit začnete "hýčkat", až se to, co nechcete a co si nepřejete, ve vašem životě rozhodně zhmotní.

Nepodléhejte jeho provokacím a nezapojujte se do jeho hry.

Z vlivu destruktivního kyvadla lze se vymanit třemi způsoby:

1) odmítnout jej

2) utlumit

3) zapojit Sílu.

Odmítnout jej, znamená, přestat s ním bojovat. Ze začátku při odmítání budou aktivnější a víc dotírat. Musíte to brát jako pozorovatel a nepřecházet do emocí.

Prostě uznejte právo kyvadla na existenci, pak získáte i právo odejít od něj, nepoddávat se jeho vlivu, nebojovat, neztrácet nervy. Klidně jej přijměte jako nutné zlo a pak utéct třeba pozitivníma myšlenkama, tím jej odmítáte a ono se přestěhuje na jiné objekty.

Utlumení značí, že přijímáte ze začátku hru kyvadla, ale v závěru změníte směr. Nastává to, že vaše frekvence se začne lišit od frekvence kyvadla a tím jej matete. Někdo vám chce dát facku, nezačnete útočit, ale čekáte na moment vystartování pravačky útočníka a uhnete. Je to jen jeden příklad, ale pro názornost by měl stačit. Pro tlumení kyvadla je výborné mít dobrý smysl pro humor, nebo idiotské veselí, ano, je to někdy těžké, ale zkuste to. Takový styl nedává kyvadlu žádnou šanci. Třeba vás někdo trápí, váš vztah, zkuste odhadnout co ten člověk potřebuje a co postrádá, ne ze svých potřeb, zkuste si vybavit, jak onen jedinec je šťastný, spokojený, zapomeňte na problém, který vám dotyčný působí. Vždy si vzpomeňte, že jde o kyvadlo a jeho provokace. Stanovte si do hlavy, že kyvadla existují a začnete být na jejich provokace imunní dle rad zde. Navíc kyvadlo okradete o jeho energii, kterou vám vzalo. Buďte pozorovatel.

Zapojení Síly pro odpojení a obranu proti kyvadlům je nejvíce účinnou zbraní. Tady na stránkách jak se napojit na Sílu jsme již psali několikrát. Předejte vše na bedra Síle, ona je tvůrčí silou a vytváří vše zde na Zemi, i kyvadla díky ní existují. Přijměte dar Síly, ona je vždy s vámi, obraťte se na ni o pomoc, děkujte jí, ale ne sobě, vy se jen těšte z úspěchu, zásluhy dejte Síle a tím odstraníte svou důležitost, důležitost vlastně všeho, pohybujte se po proudu toho, co vám Síla naděluje, naděluje vaši realitu, kterou prožíváte, uznejte to. Tím je důležitost pryč a nenastoupí ani rovnovážné síly, ani kyvadla. Pokud nebudete dělat potíže a svými znalostmi nemusíte a nebudete bránit proudění variant, řešení přijde samo za pomoci Síly, jež je vždy s vámi. Opačný postup bude plodit spoustu nových problémů. Hlavně zůstaňte pozorovatel.




Náš život je protkán provokacemi kyvadel, zvláště v dnešní době, kdy je jich na Zemi utvořeno nepřeberné množství, je to i dnešní  mainstrém se svými negativními zprávami - provokacemi. Myslíte, že fantazíruju, vůbec ne. Vědci dnes již tyto energetické entity dokázali i vyfotografovat, viz např. zde: http://bod-zlomu.blogspot.cz/2016/01/vedci-poprve-vyfotili-astralni-parazity.html 
http://www.vedamost.info/2012/09/blog-post_30.html 
Takže jsou reálné a také podle toho život na Zemi je takový, jaký je, kdy se láska , cit a všechny dobré lidské vlastnosti moc nepěstují, spíše jsou pokládány za škodlivé a v zárodku se zašlapávají a tím se tvoří nové a nové destruktivní entity. Kyvadla vždy hrají na city, proto držte své emoce pod kontrolou a být si vědomi, že je to hra negativních kyvadel. 

A něco z praxe:
 Ahoj, Zdeněk,  myslím, že by bylo velmi vhodné sdělovat prožitky a změny v životech lidí, kteří se snaží se Silou, pracovat, komunikovat, řekněme si i hrát ... ne zahrávat. Mě v říjnu loňského roku přinesla novou práci, mohl jsem se osamostatnit jako OSVČ a měsíc před tím jsem měl jen špatně placenou obtížnou práci, ale najednou mě cosi vedlo přímo k tomu dát výpověď, ihned ... a přesvědčení, že nové možnosti jsou za dveřmi, ne, neradím tak radikální kroky dělat každému, zadní vrátka jsou fajn, ale prostě já věděl že musím ... Nyní se na S stále obracím, někdy mi i odpovídá a dost ochotně, někdy i drsně ... neřeším zda je to mé podvědomí, nebo S, pak člověk tráví čas hledáním vysvětlení a připravuje se o milé výsledky ... je prostě jen třeba na Ni myslet a ona myslí na vás ... a vede to i k vyššímu uvědomění a bdělosti (stav pozorovatele)a hlavně se nebát, že je to tak jednoduché, prosté, možná ta jednoduchost hodně lidí odradí a hledají zas nějaký zaručený psycho, ezo, okulno systém s milionem pravidel ... a stačí přitom .... tak málo. Stále jsem naplněn vděčností autorovi, že mi pomohl otevřít oči, děkuji a vám všem, ať je Síla vědomě s vámi, ať se vám daří.

13 komentářů:

  1. Moc pekny clanok Iv.Jeden z najlepsich.Dakujem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Mailo
      Mailí, dík, snažím se pomoct, jen škoda, že to lidem neutkví déle v hlavě, jde o přestavbu myšlení, než na co jsou zvyklí. Vím, je to těžký, i já se přistihnu, že zapomenu, když mně někdo vytočí, ale většinou si to zavčasu uvědomím a je to pak lepší.

      Vymazat
  2. Pro Nick "F"
    Odpovídám, protože jste to nechtěl publikovat, ale tyto témata jsme probírali zde, ale časem jistě zase nějaké z praxe dám. Ano, u toho je potřeba se naučit myslet jinak, proto se nedivte, je to jen lenost myšlení.
    http://energieupramene.blogspot.cz/2011/09/egregor-clovek-ve-svem-zivote-potrebuje.html
    http://energieupramene.blogspot.cz/2011/07/egregory-dravci.html
    atd. Stačí vpravo ve sloupci "Prohledat tento blog" zadat egregor a vyjedou vám články na toto téma, zde již uveřejněné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nick "F", mne upozornil zde v diskusi, tak před měsícem, na V. Zelanda a dal odkaz na audio knihy.Moc mu za to děkuji a řekla bych, že na práci s myšlenkami vše stojí a padá.
      Tak též děkuji Iv, ten mně zase dává poučení tak říkajíc v praxi.

      Vymazat
  3. ahoj, Zdeněk , děkuji autorovi za další příspěvek o Síle, dokonce se domnívám, že je to nejdůležitější sdělení tohoto blogu ... u V. Zelanda mi vždy něco scházelo ... vždy na to vše byl člověk sám, a zde je nádherné řešení, není sám, je s ním Síla, a té může vše odevzdat, vím že i VZ má tezi "svět se o mě stará" ... ale není tak uchopitelná, Silou se vše stává jasnějším, snažším a mnohem účinějším, děkuji Iv-ovi, i mě to pomalu mění život k lepšímu, někdy i rychle, ale to se jedná spíš o okamžité potíže ... děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Zdeněk
      Síla je vždy s Vámi a je s Vámi i při poslední chvíli, aby vám pomohla domů, to mějte na paměti vždy, zjednodušší se život. A děkuji.

      Vymazat
  4. zaujímavé informácie o astrálnych parazitoch
    http://magia78914.ucoz.ru/news/maflok_i_ego_vlijanie_na_cheloveka/2014-10-17-253
    http://www.vedamost.info/2012/09/blog-post_30.html
    Leo

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, Zdeněk, děkuji za odpověď, myslím, že by bylo velmi vhodné sdělovat prožitky a změny v životech lidí, kteří se snaží se Silou, pracovat, komunikovat, řekněme si i hrát ... ne zahrávat. Mě v říjnu loňského roku přinesla novou práci, mohl jsem se osamostatnit jako OSVČ a měsíc před tím jsem měl jen špatně placenou obtížnou práci, ale najednou mě cosi vedlo přímo k tomu dát výpověď, ihned ... a přesvědčení, že nové možnosti jsou za dveřmi, ne, neradím tak radikální kroky dělat každému, zadní vrátka jsou fajn, ale prostě já věděl že musím ... Nyní se na S stále obracím, někdy mi i odpovídá a dost ochotně, někdy i drsně ... neřeším zda je to mé podvědomí, nebo S, pak člověk tráví čas hledáním vysvětlení a připravuje se o milé výsledky ... je prostě jen třeba na Ni myslet a ona myslí na vás ... a vede to i k vyššímu uvědomění a bdělosti (stav pozorovatele)a hlavně se nebát, že je to tak jednoduché, prosté, možná ta jednoduchost hodně lidí odradí a hledají zas nějaký zaručený psycho, ezo, okulno systém s milionem pravidel ... a stačí přitom .... tak málo. Stále jsem naplněn vděčností autorovi, že mi pomohl otevřít oči, děkuji a vám všem, ať je Síla vědomě s vámi, ať se vám daří.

    OdpovědětVymazat
  6. Velmi pěkný článek, děkuji. marcela

    OdpovědětVymazat
  7. Při delším pozorování Egregoru jsem zjistila, že nemá rád skladby Michala Davida.Prostě se mu ten rytmus nelíbí,nene.
    Možná proto z něj udělali kolotočáře a komunistickýho zpěváka.Jak jsem se ale dozvěděla od syna, tak na maturitním plese spolužáků, se vesele bavili a tančili! Zdá se tedy, že tato hudba poslouží i jako zdroj případného idiotského veselí, jak se též v článku Iv uvádí.No když už není zbytí, proč ne.

    moje oblíbená, hlavně text prosím

    S láskou kráčíme jak blázni létem
    Den je bez problémů, náš je čas
    Stále se nám nechce stát a stárnout
    Víme co říct, když se ptáte nás.

    Nám to výjde
    Co chcem máme
    S větrem v zádech počítáme
    Máme vůli, nám to výjde, všechno výjde nám.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ter fry
      Ano, přesně, už jen pozitivní slova v písničkách a životní optimistický rytmus dodá Duši pozitivum, vždyť hudba je most k Duši.Někdy máme chuť posloucha pomalejší, ale v této realitě je tento repertoár velmi důležitý, dík.
      https://www.youtube.com/watch?v=Qqhj32rENRY

      Vymazat
  8. Nielen M. David, ale aj Jirí Zmožek, Hanička Zagorová, Petra Černocká, Miro Žbirka, Marika Gombitová, Elán, country a mnoho iných staršieho dáta. V aute mám cca 15-hodinový mix už niekolko rokov a stále sa to dá počúvat - tie texty sú jednoducho nadčasové a hudba prirodzene "ide do ucha". A úžasné je to, že ked cestujem s niekym z mladšej generácie, tak sa náramne čudujú, kde som takú peknú muziku zohnal.
    P. S.: A nezabudnite si v aute zapínat pre dobrú pohodu aj ionizátor :-)
    F.

    OdpovědětVymazat
  9. Výborný článek děkuji Iv.
    V Zelanda studujeme je to vše dobře popsaný a hlavně to funguje, po odmítnutí Kyvadel se zde pár dní odehrávaly vyloženě vtipné historky nešlo se nesmát.
    Tuhle někdo psal že s Kyvadly lze hovořit či je možnost je "poslat kamsi" tak by mě zajimalo jestli je to vhodné jim nadávat, přijde mi že se pak jakoby více "snaží" což se zdá kontraproduktivní.
    Někdy jen doma suše oznámím co se stalo (obv. provokace) a kašlu na to nebo se jim smějeme, pak dají pokoj.

    Děkuji nicku F. za odkaz na audio V Zelanda, také jsem vzkaz tehdá četl jako Terfry.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.