středa 20. ledna 2016

Islám = Fašismus




7.1.2015 odvysílala v USA televize FOX News rozhovor moderátora Seana Hannityho s londýnským imánem Anjemem Choudarym. Dnes je toto video již na Youtube samozřejmě nedostupné, fašismus je vždy plíživý, ale byl proveden zápis videa. Je to úplně stejná situace, když vznikal fašismus v Německu, se stejnou nadřazenou a vnucující ideologií. Evropa, její vlády dnes zavírají před tímto plíživým, dnes už otevřeným nebezpečím oči a jsou tak paralizování, že ztratili pud sebezáchovy. Dějiny jsou zde proto, aby jsme se poučili, pokud ne ........


Rozhovor s nejzajímavějšími odpověďmi s redaktorkou Hannity je přepsán zde:

Hannity: ... mluvíte jako by jste v podstatě schvaloval to co se dnes stalo?

Choudary: ...tyto věci je třeba dát do kontextu. Mluvíme o francouzské vládě, která zakazuje muslimům stavět mešity v Paříži. Je zapojena do okupace muslimské země a zabíjí muslimy v Sýrii a Iráku.

Hannity: ...ale vy máte ve Francii mnoho NO-GO zón, kam je nemuslimům zakázáno chodit, včetně policie a hasičů a v kterých fungují šaría soudy. Takže vaše charakteristika o zacházení s muslimy ve Francii není zrovna přesná.

...

Hannity: ...takže říkáte, že nevěříte na svobodu slova. Nevěříte na svobodu náboženského vyznání. Nevěříte ve svobodu projevu. Věříte v islámský fašismus, že se lidé musí řídit vašimi zákony.

Choudary: Ve skutečnosti jako muslim věřím, že svrchovanost a nadvláda patří bohu...co říkáme je, že svoboda projevu má svoji odpovědnost, těch kteří se jí na západě zastávají, zejména nemuslimů...omezení svobody projevu by mělo být pro vaši vlastní národní bezpečnost.

Hannity: ...říkáte, že to co uráží proroka Mohameda by mělo být nelegální a jste přesvědčeni, že by to mělo být na celém světě? Každá země by měla přijmout tento zákon?

Choudary: Musíte pochopit, že v islámu to znamená trest smrti. Viděli jsme to s Theo Van Goghem a Salmanem Rushdiem.

Hannity: Tedy každá země by to měla přijmout, konvertovat nebo zemřít. Je to buď souhlasíte s námi nebo půjdeme do redakce a popravíme vás. Uvalíme na vás fatvu.

Choudary: Ne. Co říkáme je to, že víte, že čtvrtina světové populace ctí posla Mohammeda a vždyť víte oni raději zemřou než aby někdo urážel jejich proroka. Dnes by si lidé na západě měli uvědomit, že žijeme ve velmi nestabilním a nebezpečném světě. Což můžeme vidět na dnešní Paříži jaké jsou důsledky urážky Mohammeda...city a emoce muslimů je třeba vzít v úvahu v kontextu v kterém dnes žijeme.

Hannity: Dovolte mi zeptat se vás na rychlé otázky a odpovědi. A opravdu to ve mě vře, protože ve mě vyvoláváte hněv a vím, že i zlost u našich diváků. Ale myslím, že je to důležité. Chcete po celém světě zákon, který je v každé zemi, kdy není možné kritizovat proroka. Je to správně?

Choudary: Chceme šaríu a šaría říká že je to zcela zakázáno.

Hannity: Pro vás, je toto pravý islám? Toto je...toto je islám?

Choudary: Ano, samozřejmě.

...Hannity: A ti co odpadnou a přestanou být muslimy a konvertují třeba ke křesťanství. Myslíte si ,že by měli zemřít?

Choudary: Myslím, že je soud šaría shledá vinnými z odpadlictví.

Hannity: Trestem pro odpadlictví je smrt. Souhlasíte?

Choudary: Ano to je v pořádku.

Hannity: A nevěřící a nemuslimové by měli také zemřít že? Korán říká: neberte si křesťany a židy za přátele.

Choudary: Ne to nikdo neřekl. Křesťané a židé mohou žít bok po boku s muslimy, jako tomu bylo v srdci evropy v Andalusii po 800 let....

Hannity: Chci aby lidé věděli co si myslíte že pravý islám je....takže ženy by měly být zahalené?

Choudary: Samozřejmě.....

Hannity: Tvrdíte, že toto je pravý islám a že je to mírové náboženství. Jak může být mírové, když s vámi tolik lidí nesouhlasí?

Choudary: Ne islám neznamená mír. Znamená to podrobení se a podřízení se přikázáním božím. 
...Hannity: Takže v podstatě chcete islámský fašismus, když chcete ovládat všechny. 

Choudary: Ne, my chceme šaríju.

...Hannity: Pod šaríou, musíte následovat zákony nebo zemřít...ne já vás nebudu poslouchat. Nebudu praktikovat vaše náboženství a nesouhlasím s vašimi názory na náboženství. Budu praktikovat svoji víru svobodnou cestou. A také se budu cítit volná vás kritizovat, ikdyž se vám to nelíbí.




Tak kdy se vlády probudí a nebo to ví a z nějakého důvodu nevidí a tím podporují to, co již dříve zapřičinilo smrt miliónů lidí.


Další odhalení zde:

7 komentářů:

  1. Já to tvrdím od samého začátku.Je to perfektně organizováno.
    Slávman

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. https://www.youtube.com/watch?v=GUsLBCS1qKM
      https://www.youtube.com/watch?v=LJ4u2-YCPkQ
      Leo

      Vymazat
  2. V jakémsi pořadu Prostřeno figuruje hezká ruská muslimka s šátkem a nízcí anonymové jí hned v diskuzi ohavně napadli..Nevzpomínám si,že by v bavorské sámošce,nebo typické hospodě po nás se ženou vyrukovali místní s křikem POZOR ČESKÝ ZLODĚJ...Ilegální diverzanti nemají s tímto ISLÁMEM nic společného,nutno rozlišovat https://www.youtube.com/watch?v=wcJEXOgfYi8

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to kabod
      Jenže češi taky zastávají vyspělé civilizační hodnoty a jsou jejich součástí, v tom je rozdíl.

      Vymazat
  3. Takže opět nějaké to datum http://inner-light.ning.com/forum/topics/prave-probihajici-vzestup-do-vyssi-dimenze-a-projevu-existence-by?xg_source=activity

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezky tam píše o tom, že jakými myšlenkami se zaobíráme, tak na takové životní dráhy se dostáváme a takový je náš "osud".

      Vymazat
  4. Tahle země není pro muslimy - část I.
    http://berrezouga.blog.idnes.cz/c/467595/tahle-zeme-neni-pro-muslimy-cast-i.html

    Když jsi český muslim, myslíš, že český zákon nebo jeho část na tebe neplatí, a proč?
    http://berrezouga.blog.idnes.cz/c/437641/Saria-pro-Cesko-aneb-turectejsi-nez-Turek.html
    Leo

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.