pondělí 11. ledna 2016

Fico k otázce migrantů

Tady je video p. Fica k událostem migrantů. Škoda, že to nezní na naší české tiskovce premiéra Sobotky a odvysíláno v státní TV. Je jedno, co si někteří myslí, ale pokud dodrží uvedené body, je možnost tuto apokalypsu zastavit a hlavně nedovolit žádnou muslimskou komunitu na svém území, jako nejvíc nebezpečný faktor. 
 
Německo dnešních dnů za vedení Merkel a Bruselu

6 komentářů:

  1. Je dobré pristupovať na kompromis?
    Chceme to?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V procesu migrace už kompromisy skončily.

      Vymazat
    2. Presne tak.

      Tak čo keby sme sa sústredili všetci rovno na ten správny krok?

      ..čo keby sme tú ich komédiu využili nesymetricky tak, ako to robí Človek Putin?
      Voľba Fica takou odpoveďou nieje.
      Voľba Slovanstva...návratu domov...áno.

      Vymazat
    3. Netvrdím, že Fico je anjel. Nesúhlasím tiež s niektorými jeho opatreniami. Ale v danej situácii v Európe voľba Fica odpoveďou je! Fico už dokázal činmi že je schopný čeliť migrácii na Slovensko. Ako prvý zmietol zo stola kvóty pre migrantov. Až potom sa k nemu pridal Orbán. Voľba pravicovej opozície by znamenala otvorené dvere pre migrantov na Slovensko. Enkláva moslimov na Slovensku podľa Fica nebude. Ale pravicoví oní toto okamžite spochybnili! Viď reakcie na tento Ficov prejav zo strany Galka, Bugára, Žitňanskej a ďalších. Boh ochraňuj Slovensko, ak sa títo dostanú k moci, pretože za politické válovy sú schopní predať aj vlastnú mater. Ďalší dôvod - pravica na Slovensku, vrátane prezidenta, nie je národne, ale pro-bruselsky a pro-americky orientovaná. A to je zárukou toho, že ak sa dostanú k moci je s nami amen.

      Vymazat
  2. Zdravim,pozor na nej,Fico je znamej tim ze rika jednu vec,ale jeji pravej opak pak udela!!! Kazdej Slovak to o nem vi!........proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to známé o něm, ale nyní ho tlačí čas a pokud nic neudělá konkrétního, tak si skočí sám na vidle, pěkně je to skřípe.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.