středa 4. listopadu 2015

Už nám nebudou poroučet



Zde máte další video od Nassima Harameina, které pojednává o propojeném vesmíru. V našich článcích o Síle (stačí zadat do zdejšího vyhledávače slovo Síla) jsem o tomto poznání psal několikrát a čím více lidí si toto vše bude uvědomovat, přestanou mít vliv na naše životy a dění na Zemi nějaké elitářské skupiny, které sunou svět podle svých představ a to vždy ve svůj prospěch, včetně Globálního prediktora a Nadnárodních korporací. Pokud toto lidé začnou používat, celá jejich řídící pyramida se zhroutí a lidé si vytvoří  svět podle svých přání. Nepomůže jim pozastavovat internetové stránky, perzekuce, omezování slova, vaše poznání bude ovlivňovat Sílu a Informační pole(protonaci), bude pracovat v tichosti a s velkou silou. Jejich vliv bude odstraněn a jejich mocenské nástroje jim budou prd platné. Síla je v nás, proudí námi, stvořila nás a celý vesmír se vším i námi a jimi je v nás, tak jak v hologramu, každý kousíček hologramu ( i člověk je hologram) je všude. Po roce 2012 se začalo Informační pole projevovat velmi výrazně a rok 2015 je velkým předělem. To co chtěli uskutečnit nadnárodní elity, včetně Globálního prediktora se nedaří a dařit už nebude, mnoho lidí již poznává podstatu tvoření Síly a její vliv bude sílit.

14 komentářů:

  1. Děkuju autorovi blogu za pokračování ve skvělým tématu, přiznám se u Nassima některý části pouštím radši dvakrát.

    Napadlo mě tuhle - psala jedna známá, která byla na kurzu "TKDM" někde v čechách inu za 4 dny cca 8000kč větřík odvál, cituji z jejích 2 sms:

    "Kurz trval 4 dny a naučila jsem se dotekem poslat kvantovou vlnu a když stojíš tak to s tebou pěkně zahýbe"

    A pak můj dotaz zda je nutný dotyk?

    "Není třeba (fyzický) dotek, funguje TO i na dálku a (specielní) technika žádná není, jen se odpojíš od všeho všedního a řekneš Záměr který si přeješ, a hodíš to pak celý za hlavu a jdeš si třeba na pivo. A energie pracuje za tebe. Mužeš si tak vytvořit život podle svých představ"

    Pozn:
    Kurz je prý pro praktické použití v každodenním životě = tj. zdraví, parkovací místa ráno, peníze, úspěch, lze působit jak na okolí či na svou osobu.

    To mi přijde až nápadně podobné jako zde v článcích se Sílou, kdy jak vidno někteří jedinci toto poznání využívají ve své vlastní obohacení, lektor jim prý nejprv předváděl jak "skolí" nějaké dobrovolníky k zemi které asistentka schovala nejprv za žíněnku a on zdálky působil, po chvili asistentka volá - "Dobrý, už spadli všichni". Tak navím zda si někdo hraje s přenosem vědomí či měl dobrovolníky předem připravené, těžko říct.

    Pane Iv slyšel jsem o něčem podobném?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, slyšel a znám to dělat, ale u mne jen dotykem. Nebudu "prasit" informační pole klaunovským předváděním. Na toto se hodí senzibilní osoby a ty poznáte na první pohled. Ve skutečnosti je to dnes převážná část obyvatelstva, je to dáno záměrnou výchovou, potravinami, mainstrémem atd. a kdo není silný, tedy nemá ponětí o své Duši a své síle, je pak hračkou okolních vlivů a lehce ovlivnitelný. Stačí?

      Vymazat
    2. A jen dodatek: Ano, tato technika je používána mnichy v Tibetu. Nasměrovat svou myšlenku na to, co chci a pak se jí už nevěnovat. Dnes lidé o svém přání v hlavě stále dokola přemýšlejí, kombinují, vymýšlí. Tím sice stupňují energii myšlenky, ale současně tím že o ní stále přemýšlí ji i stále ruší, svými kombinacemi v hlavě, nepustí ji do informačního pole a přitom stačí jen malý impuls a Síla se pak chopí tohoto přání, prostě věnovat pak pozornost úplně něčemu jinému a jen občas bez tlaku si na to znovu vzpomenout, skokově - kvantově ji přidáváte energii.

      Vymazat
    3. To klaunovství mi také nelíbí. Je důležitý si nejdřív řádně ujasnit CO že to lidé vlastně chcou, nojo, jak píšete, jinak si to pak ruší. K řízení myšlenek lze dojít různými cestami.
      Ona mi připomněla to co vlastně používám již leta teda spíš zřídka a hlavně v prospěch rodiny či pokusně pro sebe. Ale neohrozit ani neomezit. (Teda a žádný vlny a žádný shazování lidí za žíněnkou!) Ty peníze bych za to nikdy nedal, lze k temu dojít samostudiem.
      Díky.

      Vymazat
    4. Toto je to nejdůležitější co jste napsal: Ale neohrozit ani neomezit. (Teda a žádný vlny a žádný shazování lidí za žíněnkou!)..... Jenže toto moc lidiček neumí a chtějí vše hned rychle, razantně, atd. Jste to dobře vystihl dvěma slovy, jít po proudu.

      Vymazat
    5. A pánové, myslíte, že je tedy lepší se nechat sežrat a rozcupovat na kusy, abych tedy náhodou někomu neublížila a počkat až to samo nějak dopadne.Však každý má právo na klidný a minimálně spokojený život, když ne přímo šťastný.
      Kde až je ta hranice nechat si kakat na hlavinku, abych náhodou nezpůsobila nějakému "tichému" vypočítavci jakoukoli újmu.
      Osobně to řeším asi na vás prudce, vše má dle mne své meze a pokud trpělivost přetekla, prostě fláknu dveřma a jdu si po svých.
      Zásadně se tedy držím toho, že nikdy nikomu nic zlého nepřeji, ale Síle oznámím, co že se to děje a počkám.

      Vymazat
    6. to ter fry
      Jen prosím nemlátit futrama, aby se Síla nelekla :)

      Vymazat
  2. https://www.youtube.com/watch?v=xTbB9ySADFU Celý muj život byl postaven na na energické představě,kterou jsem POKORNĚ odevzdal ZDROJ...Výsledek..31let skvělého manželství,skvělá,empatická dcera...A finance..Za soudruhu jsem byli na jedné výplatě,aby dítě bylo ŘÁDNĚ VYCHOVANÉ...A peníze se objevily samy v peněžence,kde byl jinak před výplatou pruvan,nebo ležely na chodníku a viděl jsem je jenom já..A v životě mě NENAPADLO,abych platitl těžké prachy za duchovní byznys...

    OdpovědětVymazat
  3. http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/6892-supervulkan-yellowstone-praska-zacatek-apokalypsy

    OdpovědětVymazat
  4. http://prepareforchange.net/ Přátelé, co myslíte, je tento odkaz, který posílám možný brát vážně? Pokud ano, bylo by to výborné doplnění k článku. Oldarthur

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý deň Artur!
    Ak sa vyjadrím iba za seba - vo mne slová na hlavnej stránke vyvolávajú pocit, že mám čakať na Udalosť. Čiže tejto stránke neverím.
    Žiadna Udalosť, ale my sami aktívne musíme tú "Udalosť" vyvolať. Nikto iný to za nás neurobí. Nikdy.
    "jak sa zastavíš, si mŕtvy"...

    OdpovědětVymazat
  6. Úpřímně-pokud někdo takto používá sílu na to,aby on byl ten úspěšný,aby on měl to parkovací místo..aby on dokázal to a to...pak jde stále o práci ega...Co pak Ti druzí? A co když se sejdou u stejného parkovacího místa dva,co budou vysílat stejnou tzv,kvantovou vlnu,to se pak o něj kvantově poperou? :-))) A dávat za takový kurz 8000 kč,že to za 4 dny budu umět?? Budeme-li čistí a tišší,empatičtí a nesobečtí..budeme to umět i zadarmo.Neznamená to,že budeme vždy bohatí a úspěšní,vždy zdraví a pod a budeme mít vždy volné parkovací místo,(protože ho třeba víc potřebuje někdo druhý)... bohatství energie sídlí uvnitř našich jader a tuto kvantovou energii nezajímá naše povrchní chtění a než začne plně fungovat synchronicita naší duše i se světem kolem nás,to určitě trvá déle než 4 dny ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Matrixa
      Upřímně jste ale úplně vedle. Zkuste si přečíst třeba
      http://energieupramene.blogspot.cz/2013/05/duchovnost.html a je toho více, stačí zadat do zdejšího vyhledávače slovo "ego". Jen to chce více studia.

      Vymazat
    2. to Matrix
      Před 10 lety, když jsem toto zkoušel v praxi ještě nebyly kurzy kvantové vlny, vyšel jsem z toho co bylo dostupný a rovněž jsem musel vždy odfiltrovat různý kraviny. Duležitý je vždy správně pochopit, procítit.
      Kvantovou vlnu, nebo přání chcete li vyslat už předem, a zbytek není třeba řešit, je třeba vždy ovlivnit JEN sám sebe a nikdy ne druhé-to už je zásah do jejich svobody a vždy v tomto případě přide odpověď, i když pak nemusí být (v tu chvili) zcela jasné zda tato odpověd souvisí s tím "špatným chtěním" jedince...na to si musí každej přijít sám.

      Jen dodám, že když jsem to tehdy "kvantově přehnal", na tom věčně přeplněným parkovišti bylo těch míst pak třeba i víc naráz, žeby zázrak? :-)
      Zkuste pochopit opačně - mnoha např. starším lidem jsem mohl takto i usnadnit právě to parkování.... ale nezacházejme do detailů,kdo chce pochopí.
      A že někteří lidé často nevědí co chcou to už je věc jiná.

      Síla je v nás, děkuju.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.