neděle 8. listopadu 2015

Odhalování Globálního prediktora



Narazil jsem na velmi dobrý článek a rozhodl jsem se na něj dát odkaz, většinou žádné články nekopíruji, ale tento článek opravdu stojí zato. Toto téma je dnes pro lidi velmi aktuální, vzhledem k událostem na Zemi a snad možná, že člověk již pokročil ve svém vnímání světa, tedy aspoň někteří, kterým tu mozaiku poskládá ještě líp.

Článek si můžete přečíst celý zde: http://aeronet.cz/news/video-desata-mocnina-a-o-globalnim-prediktorovi-a-o-tom-cim-se-ridi/  a proto ho ani nebudu kopírovat.

Jen vyzdvihnu další informace o GP a to mým článkem http://energieupramene.blogspot.cz/2014/01/thovt-kersti-simone.html  kde rovněž osvětluji celé divadlo s lidstvem a čtenář by si mohl poskládat celou mozaiku. Rovněž poukáži na můj další článek http://energieupramene.blogspot.cz/2014/01/tovth-slovane.html kde je čtenáři jasný důvod velkého strachu GP z původního obyvatelstva Země a GP s tímto faktorem dnes musí počítat a kazí mu jeho plány.

Nyní snad ještě vyzdvihnu další aspekt, který se týká hlavně nás lidí zde na Zemi. Globální prediktor je bez emocí, empatií, je to suchý pragmatik, který získal své vědomosti ze Sumeru, Babylonu a pak následně z Egypta a používá stále tuto taktiku na lidstvo.

Zde je jedna část videa, kde se ukazuje cyklus Saturna, jenž je aplikován GP na jednu lidskou generaci v cyklu 30-ti let. GP plánuje i na více let, ale to se týká již jiných planet a odpovídá to dnešní době změn, kdy došlo v roce 2012 k přechodu Venuše přes Slunce. 
Prostě se GP přestává dařit a jeho praktiky jsou odhalovány a mařeny až bude nakonec odhalen úplně a zničen, lidstvo má právo na svou svobodnou cestu a od Boha (Univerza) nedostal do vínku chudobu, bolest na úkor nějakého GP, který v dnešní době zde již nemá co dělat.

U videa si ještě můžete doplnit, jak tato rotující soustava se pohybuje vesmírem, jak poukázal i Nassim Haramein. Tímto věděním předčíte GP, protože on neuvažuje prostorově, jen schematicky 2D a proto taky je výsledek jen utrpení lidstva. http://energieupramene.blogspot.cz/2014/07/zivot-je-vzestup-spirala.html
a další zajímavé čtení ještě i zde: http://aeronet.cz/news/kde-se-nachazime-v-proudu-casu-analyza-konceptualniho-rizeni-sveta-pohledem-skrze-bibli/ 

A něco pro zasmání: Aktualizace: Angola zakázala islám.

1 komentář:

  1. http://www.dailymail.co.uk/news/article-3309265/Al-Qaeda-boss-served-seven-years-terror-offences-smuggled-Europe-posing-refugee.html

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.