čtvrtek 12. listopadu 2015

Kesheho tužka




Tento přístroj je určen na odstranění bolesti za pomocí nano technologie Kesheho. Každý mírně zdatný člověk by měl být schopen toto zařízení vyrobit velmi lehce. Tužka se nasměruje na bolavé místo a nechá se při akutních bolestech působit nejdéle 5 minut. Při menších potížích stačí 3 minuty. Rovněž toto zařízení můžete použít i na akupresurní body na těle.

Pro výrobu budete potřebovat cca 50 cm vodiče CY 1mm a v papírnictví zakoupíte propisku o větším průměru. Pak si ještě musíte utvořit roztok nanoaktivátoru. 
Jednoduchý postup uvedu zde. Vezmete 30g KOH nebo NaOH a nasypete do skleněné misky, teplotně odolné. Pak vezmete organický materiál (např.okvětní lístky růže, meduňky, apod.) pak jeden plastový vršek z Pet láhve. Potom si ustřihnete proužek Al folie(alobalu) a uděláte z něj 4-5 kukiček a dáte opět do skleněné misky. Pak ohřejete 1/2 litru vody a pomalu vlijete do misky a zaděláte proti odpařování sklem. Necháte louhovat 2 - 3 hod a pak přelijete do nové čisté nádoby a máte vyrobený nanoaktivátor. Pro aktivaci cívek tyto dáte do sklenice nebo Pet láhve a nalejete trochu nanoaktivátoru a cívky v něm vymácháte. Pak zbytek vylejete a necháte 24hod. už jen působit páry.
Ten máte na videu, kde jsou uvedeny dva způsoby jeho výroby.  https://www.youtube.com/watch?v=2innQ2kFBjM
Novější video a o hodně lepší pro vytvoření nano povlaku https://www.youtube.com/watch?v=JL64BQeEjEo 

Vezmete pak vodič CY 1mm, jenž odizolujete, ale necháte na jednom konci v délce tělesa tužky izolaci.

 
Těsně kde začíná izolace, ohnete odizolovaný drát a začnete tvořit závity proti směru hodinových ručiček. Až budete mít tuto cívku navinutou, stáhnete i zbytek izolační bužírky.
Pak tuto cívku vsunete do propisovačky a konec zkrátíte tak, aby konec vodič nevyčníval z propisky ven, ale byl jeho konec cca 2mm od konce tužky. Budete muset upravit i vršek tužky, zkrátit jej. Až budete mít cívku dobře zapasovánu v propisce, opět cívku vyjmete a vložíte do skleněné nádoby z víkem. Do ní pak kápnete několik kapek nanoaktivátoru, zatřepeme, uzavřeme víčkem a necháme působit 24 hodin. Povrch cívky musí zčernat. Po 24 hodinách si můžete cívku položit třeba na pozinkovaný plech jako mínusový zemský potenciál-uzemnění(nenapadá vás něco?) a změřit voltmetrem jeho napětí. Při dobrém provedení povrchu budete mít napětí cca 200mV a tím cívku současně i naformátujete.

Po této operaci vsunete cívku do předem upraveného pouzdra propisky a přístroj máte hotov. Výroba je jednoduchá a za zkoušku to vždy stojí.
https://www.youtube.com/watch?v=sK0H26NGxSc 
Další článek od Keshe zde: https://sites.google.com/site/kflocalgrouplongbeachcausa/home/pain-pen/pain-pen-2
 Rovněž doporučuji pro úsporu a snížení exhalací u aut také novou technologii, příbuznou s Keshem ode mne jako "Volné technologie" zde uveřejněné již r. 2012 a mnoho jiných, jako výroba koloidního stříbra atd - vše v oddílu " technika a i příroda". http://energieupramene.blogspot.cz/2012/05/uf5-ii-snizeni-spotreby-automobilu.html


49 komentářů:

  1. Zdravim Iv, v návode je uvedený vodič CYA /to je lankový vodič/ použitý je CY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Peter
      Souhlas, ale i ten se dá použít.

      Vymazat
    2. Prosím,může někdo přeložit video pro ty z nás,co neumíme anglicky?Děkuji.Riga

      Vymazat
    3. to Riga
      Pokud máte na mysli přípravu roztoku, tak to doplním do článku.

      Vymazat
    4. Děkuji také moc už dopředu za překlad přípravy roztoku.

      Vymazat
    5. Ahoj,pro ty co neumí anglicky jako Já...pod videem v pravém dolním rohu je první ikona z leva-po kliknutí si automaticky zapnu titulky v angličtině a potom druhou ikonou z leva vypadá jako slunce,si kliknu, z tabulky si vyberu automatický překlad a z jazyku si zvolím češtinu a mám to přeloženo sice slovosled je trošku jiný ale dá se to pochopit.Síle zdar- s pozdravem Roman L.

      Vymazat
  2. Ahoj,
    právě jsem dokončil výrobu nanoaktivátoru, zítra budu pokračovat na cívce a tužce.
    Pane Iv, prosím, nejsou nějaké informace o skladování a životnosti Nanoaktivátoru?
    Taktéž o životnosti a účincích cívky uložené v tužce?
    Může účinnost tužky pokrýt i oblast bolavého kolena z důvodů nikoli poškození kloubů, ale zánětlivých stěhovavých procesů na šlachových úponech. Stěhovavvost znamená že den je bolest tam a o den později jinde, třeba na protilehlé straně, či změna za pár hodin.
    Myslím, že tužka bude dobře fungovat při bolestech ucha, či zubního zánětu, na malých lokalizovaných místech bolestivosti atd.
    Osobně se už těším na testování :) No absces si kvůli testování nevytvořím. Ale na manželce bych to zkusit mohl :) vyprovokovat nějaký ten akutní zánět třeba z rozrušení :)
    A nesmírně Vám pane Iv děkuji za všechny články během let. I když nechodím do diskuzí, denně si kliknu na tyhle stránky. Jste vyjímečný člověk, no ale to Vy víte sám. Jen jsem vám to chtěl zdůraznit :)
    Mějte se všichni moc hezky,
    Jirka K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Jirka
      Dobu skladování nemám odzkoušenu, ale myslím, že pokud budete mít nádobu uzavřenu a ve tmě, bude roztok aktivní dlouho, to stejně poznáte při odzkoušení.. Řídím se poznatky Kesheho, že strom roste s vámi, myslím, že čím delší dobu, tím větší ůčinnost s vámi-Rovněž při bolesti svalů a kloubů by tato pomůcka měla zabrat dobře, ale rovněž bych ji zkoušel i na akupunkturních bodech.
      Ať Vás Síla provází
      Iv

      Vymazat
  3. Zdravím vás Pane lv,
    Chtěl bych se vás zeptat, zda někde nedělám chybu. Nebo jestli jsem to uplně nepochopil. Po vyndání ze sklenice cívka vykazovala napětí cca 200mV. Potom jsem jí vložil do misky s troškou nanoaktivátoru a napětí tam bylo pořad, ale po vyprchání směsi se ztratilo i napětí. Je někde chyba, nebo je vše v pořadku? Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vše je v pořádku, hlavně, že proběhlo měření a tím i naformátování. Používejte na bolestivá místa, nebo i na akupunkturní body, reakce je vždy zpožděná cca10 min.

      Vymazat
    2. No a to "ztracený" napětí by se tam zas po nějakém čase mělo objevit,
      co vy na to?

      Vymazat
  4. Jen mi tedy není jasný to vaše "formátování" cívky. To se musí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to OL
      Nano povrch je jako polovodič a proto je lepší to "formátování" jak jsem to nazval., je to seřazení molekul správným směrem.

      Vymazat
    2. Dodatek
      Při aplikaci "tužky" ji držte až na konci tělesa tužky, ne jako když píšete, spíše držte jako ukazovátko.

      Vymazat
    3. To proto ať ta ruka nebrání té cívce v příjmu (stahování) energie?

      Vymazat
  5. Aha došlo mi snad, to naformátování = nabití vybití cívky. A asi može být i opakované, to není nic proti ničemu.
    A řeknu Vám pánové dost mě to baví, jednak sledovat ten proces výroby - video a přitom nechat přicházet již OBJEVENÉ myšlenky, takže vlastně nepíšu nic nového, jen tu papouškuju to co již někdo vymyslel přede mnou.
    Takže vlastně vím že nic nevím, abych potom zjistil že vše co je už tu bylo.
    Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  6. Zdravím borce zde,
    díky za skvělý článek a už už se chystám vyrobit, tady zas někdo chodil nasésat do přírody !

    Prvně po přečtení v den vydání článku mi přišlo, že ta cívka by mohla stahovat energii z okolí (vakua?) a posílat ji tím prostředním kolíkem (směrem ke konci propisky). Jak úžasný a přitom jednoduchý nápad! Mohu se však mýlit.
    V tom jsem ale ještě nedomýšlel (znáte to, chce to uzrát.....to se zjistí pak až při výrobě) který pól bude na konci propisky, a opačně.

    Ještě jednou díky pane Iv,
    a jdu na ten nanoaktivátor ať už to zbublá, chudáci okvětní lístky růží ty mám rád, ještě že zrovna nekvetou takže vezmete jinou třeba zelenou přírodní masu.

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravím všechny skvělé duchovní bytosti v lidském těle :)
    V úterý večer jsem dokončil Kesheho tužku a po mém i manželčiném těle jsem zoufale hledal nějaká bolestivá místa. Nakonec jsem našel pár bolestivých akupunkturních bodů u sebe :)
    Zažíval jsem ihned po přiložení v bodech neobvyklé pocity (zcela jiné než při akupresuře, nebo moxe). Než jsem dokončil ošetření 5ti bodů, tak ty první dva se zcela uklidnily.
    Také při formátování cívky jsem nemohl odtrhout oči od voltmetru! Napětí chodilo od -0,340 až do +0,250mV. Při nulovém napětí chvilku klid a pak hop! A znovu dokola......Je to nádhera.
    Mimochodem, hotový nanoaktivátor s NaOH dává pH 12,5. Slušná zásada.
    Mám chuť vyrazit na zubní pohotovost a otestovat to někomu tam :)
    Velmi děkuji pane Iv!
    Krásné dny a častou komunikaci se Sílou nám všem,
    Jirka

    OdpovědětVymazat
  8. Tužka funguje perfektně.
    Dokonce na bolavý zub (dcerka), taky jako rychlé doplnění energie, když člověk tahá nohy i ruce za sebou (matka).
    Díky .

    OdpovědětVymazat
  9. Omluvte prosím některé mé předchozí komentáře kdy jsem byl netrpělivej, že nejdřív jsem psal koment a pak teprv čučel na ty videa, atp., no a taky tu mou elektro-neodbornost.

    2 cívky vyrobeny a probíhá to formátování, už mám 4x měření po 2 hod. Použil jsem kus alobalu, na něj minus pol a červenej držím mezi závity cívky. Lítá to 0 - 250mV. Hodnota se mi mezi měřeníma pořád jakoby zvyšuje.
    Teď po 3. a 4. měření (vždy až po chvili) to šlo až do nuly a ta zustala. Akorát se divím že to do mínusu skoro nejde? Mam teda levnej měřák z akce Penny, taky je cca 13 let starej.
    Ještě pár měření a pujdu zkusit tužku. Cejtím při tom měření takový vcelku přijemný brnění.

    Jo a nenoaktivátor není na civce po 24hod souměrný, použil jsem cca 10let starej drát meď 1,5mm. Všiml jsem si že v očku, který jsem držel knipex kleštičkama při motání cívky se nanoaktivát moc nechtěl chytit - po 24 hod zbyl cca 1cm nepotaženej a taky mezi zavitama malinko prosvicuje měd. Tu plast flašku s výparama jsem totiž nechal 24h jen v 15°C to bude možná ono, tak jsem to druhej den ponořil znovu do roztoku na 10 min, a znovu do PET flašky na 24h při 28°C a zlepšilo se to.

    V nanoaktivátu je květ Kateřinky, Levandule listy, Břečťan listy, Yzop listy , 50g NaOH na 0,5l vody jinak stejný.
    Další možnost prosvítání mědi by mohl bejt mastnej drát, zejtra budu navíjet větší cívky do toho širokýho zvýrazňovače cca 1cm (vzadu rozříznout a izolepou slepit) a nechám je pak v horkým aktivátoru aspoň hodinu máchat, pak teprv do PET flaše.

    Ty kolíky musim držet při měření přitisknutý, ted jsem to narafičil a zmáčkl "hold" na tom měřáku aby zustala nějaka hodnota. Foto:

    http://prntscr.com/95115k
    http://prntscr.com/9511pm

    po dvou vrstvách nanoaktívátoru (48hod) ještě prosvítá měď
    http://prntscr.com/95125j

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miminko mi tu šlo po kabelu multimetru nojo zas něco novýho třeba prozkoumat, ale domluvili jsme se.
      Měření průběžně pokračují a zatím to jde až 408 mV. A pobavil jsem se. Vypadá to že vlastně měřím stejnosměrný napětí takže mi to hodnoty do minusu može ukázat jedině když prohodím minus a plus a to mi přijde zbytečný, hodnota by měla bejt stejná akorát je před ní minus. Měřim tedy jen minus kabel - hlinikova podložka, plus - cívka.
      Největší hodnoty mi to tu dává cca 3-4 závity od toho očka.

      Vymazat
    2. Vyráběl jsem nový nanoaktivátor, udělal jsem v prvním asi chyby - tj. tuším že bylo moc "zeleného" materiálu, a málo hliníkové folie, navíc mi to poprvý zdatně utíkalo do vzduchu při zalévání horkou vodou, vždyť to dost bublá / vře a tenkrát jsem se i trochu bál na té zavařovací sklenici uplně uzavřít dekl.
      Tentokrát jsem použil devět 1cm kuliček z alobalu, a jen 3 okvětní lístky růží a 3 lístky břečťanu, a stačí.

      S cívkou jsem si pohrál, rozdělal jsem silnější versatilku a natočil, středový drát je tak vcelku rovný a vede prostředkem bez větších úprav.

      Venku zima - ohřál jsem mírně nanoaktivát venku v hrnci, hodil tam 2 cívky a přikryl sklem, nechal to asi 0,5hodiny - narušit povrch. Pak šup do PET flaše a tu rovnou na radiátor, chce to fakt teplo. Potažený (zčernalý) to bylo už za pár hodin, ale leželo to 48hod v teple-nebyl na to čas.

      Při prvním měření hodnota občas i 450 mV, vnější průměr cívky 11 mm, 21 závitů na 6cm.
      Připravenej mám obal ze silnějšího zvýrazňovače, ale možná by šly použít i ty plastový zkumavky na moč když jdete k doktoroj pakliže jdete.

      Vymazat
  10. Nevite zda je potřeba vytvořit přesný počet závitů? Díky za odpověď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Jirka
      Snažte se utvořit vždy délku závitu v celých cm.

      Vymazat
  11. Skvělý návod, jenom nerozumím jedné věci: Uvádí se navinutí cívky proti směru hodinových ručiček,
    na fotografiích jsou však cívky navinuty ve směru hodinových ručiček.
    Zkoušel prosím někdo účinky tužky s cívkou navinutou DOOPRAVDY proti směru hodinových ručiček?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to anonym
      Příště podepsat, nebo informace příště nepodám. Točení závitů - pravou ruku, palec nahoru a prsty ukazují směr závitů, nebo jako imaginární pohled se středu země, směrem ven do vesmíru.

      Vymazat
  12. Zdravím příznivce Keshe nadace,
    nedalo mi to a vyrobil jsem několik různých cívek s drátem protaženým středem,
    tak jako zde zobrazil pan autor i cívek, kde jsem přidal středový drát a na koncích omotal.
    Horní konec jsem ohnul směrem ke špičce, jak doporučoval pan Keshe.
    Aktivační roztok jsem vyrobil přesně dle návodu ve videu (video je updatované s tím,
    že není potřeba závitů (vršků) od plastové láhve. Přidal jsem 3 okvětní lístky růže.
    Samotný proces černění (nanopotahu probíhal dobře, přesně dle videa).
    Některé závity ještě po 12 hodinách nebyly zčernalé, ale avšechno perfektně zčernalo
    během 24 hodin). Po vytažení z láhve jsem provedl polarizaci, tak jak bylo hodněkrát upomenuto
    pomocí voltmetru. U jedné cívky ukazoval chvilku 24 mV a hodnoty skákaly, budiž.
    U ostatních cívek včetně takové, jak je zde vyobrazeno autorem hodnoty byly cca 2 mV
    a po chvíli 0.
    Potřeboval bych se zeptat, jestli je to "v normě"? Protože se zde uvádí, že s dobrým potahem
    má cívka (pero) ukazovat 200 mV. Budu provádět vybíjení každé 2 hodiny, jak je doporučováno.
    Také nevím, jestli během doby (10x vybíjení po 2-4 hodinách) mám nebo nemám mít cívky
    stále v prostoru, kde jsou páry aktivačního roztoku?
    Děkuji Miroslav Novotný

    OdpovědětVymazat
  13. Dobrý večer,
    ještě jeden dotaz: Po úspěšném zčernání (potažení nanopotahem) mědi cívek jsou zčernalé i samotné hroty.
    Je nějaký názor, jestli není lepší hroty drátů po zčernání ucviknout, aby na hrotu byla viditelná měď?
    Děkuji Miroslav Novotný

    OdpovědětVymazat
  14. Tužka funguje dokonale, zkusil jsem při bolesti zubu a za chvíli ani nevím kde ta bolest byla.
    Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to OL
      Děkuji za zprávu, díky tomu vám příště dle časového faktoru, kdy lidi přicházejí k uvědomění zase něco uveřejním. Ať slouží Vám i dětem.

      Vymazat
  15. Prosím, dobre tomu rozumiem, že nanopovlak sa dá vytvoriť aj 30-násobným striedavým namáčaním v plameni a v horúcej vode?
    Dá sa to naladiť aj bez meracích zariadení?
    Ďakujem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to vAiAv
      Ano, i touto technologií v ohni se vytvoří nanopovlak. Pokud nemáte měřák, který vlastně při měření uzavírá okruh a urychlý formátování nevadí. Bez měření se formátování uskuteční také, jen to chvíli déle trvá a nemáte přímou kontrolu. Vlivem okolního elektrosmogu se naformátuje také.

      Vymazat
  16. Vřele doporučuju tuto tužku přiložit maminkám po porodu na záda "v kříži" (no prostě někde tam dule- žena sama řekne kde cítí tlak či bolest) a umístit tak, aby se tužka nedotýkala kůže. Može být klidně i několik cm vzdálena od těla tak jsme to měli my.
    Teď ve čtvrtek jsme to zkoušeli a je potvrzeno že se okamžitě dostaví velká úleva, řekla mi že ji přešel tlak v zádech i bolest. Tužku jsem tam nechal asi 20min no vlastně jsme na ni zapomněli haha.
    Bezpečné a spolehlivé.
    Velké díky autore stránek Iv.

    OdpovědětVymazat
  17. It has global traffic rank #N/A.

    OdpovědětVymazat
  18. Great post. I used to be checking constantly this weblog and I'm
    impressed! Very helpful info specially the last phase :) I care for such information a lot.

    I was seeking this certain info for a long time.
    Thanks and best of luck.

    OdpovědětVymazat
  19. Thank you for some other fantastic post. The place
    else may just anybody get that kind of info in such an ideal approach of
    writing? I have a presentation next week, and I'm at the search for such
    info.

    OdpovědětVymazat
  20. I was able to find good information from your blog articles.

    OdpovědětVymazat
  21. Hey very nice blog!

    OdpovědětVymazat
  22. At this moment I am ready to do my breakfast, afterward having my breakfast
    coming yet again to read additional news.

    OdpovědětVymazat
  23. Thanks for every other fantastic article.
    Where else may just anyone get that type of info in such a perfect approach of
    writing? I have a presentation subsequent week, and I am at the search for
    such information.

    OdpovědětVymazat
  24. I have read so many articles or reviews regarding the blogger lovers but this piece
    of writing is truly a fastidious post, keep it up.

    OdpovědětVymazat
  25. Good day! This post couldn't be written any better!
    Reading through this post reminds me of my good old room mate!
    He always kept chatting about this. I will
    forward this page to him. Pretty sure he will have a good read.
    Many thanks for sharing!

    OdpovědětVymazat
  26. I believe other website proprietors should take this
    internet site as an model, very clean and superb user friendly design and style.

    OdpovědětVymazat
  27. This paragraph is truly a fastidious one it assists new net people, who are wishing for blogging.

    OdpovědětVymazat
  28. I've been exploring for a little bit for any high quality articles or blog posts
    on this kind of space . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this website.
    Studying this info So i am satisfied to show that I have an incredibly
    excellent uncanny feeling I found out just what I needed.

    I such a lot no doubt will make certain to don?t omit this web site and provides it
    a glance regularly.

    OdpovědětVymazat
  29. Hi there, I enjoy reading through your article. I wanted to write a little comment to
    support you.

    OdpovědětVymazat
  30. Simply desire to say your article is as surprising. The clarity to
    your post is just excellent and that i could think you're a professional in this subject.
    Well together with your permission let me to clutch your feed to keep
    up to date with impending post. Thank you 1,000,000 and please carry on the
    gratifying work.

    OdpovědětVymazat
  31. Just wish to say your article is as surprising. The clearness in your submit
    is just nice and that i can suppose you are knowledgeable on this subject.
    Fine together with your permission allow me to seize your RSS feed
    to keep up to date with impending post. Thank you 1,000,000 and please carry on the rewarding work.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.