sobota 2. května 2015

Perzekuce „Nočních vlků“

Na Berlínském letišti Schoenefeld včera  zajistili 3 členy ze skupiny "Noční vlci".
2 hodiny je drželi bez jídla, pití a vysvětlení důvodů. Až po telefonátu z ruského velvyslanectví, přišla skupina policistů s tlumočníkem a oznámila jim, že do Německa nebudou vpuštění, protože představují hrozbu národní bezpečnosti Německa.
Na dotaz:"Jakou hrozbu:", přišla mlhavá odpověď, že vezou s sebou něco, co nemají. O co jde, nechtěli specifikovat - drogy a zbraně to nebyly. Když jim "vlci" nabídli, že vše, co Německu vadí, nechají na letišti, tak opět byl úhybný manévr ze strany příslušníku. Jeden ze zadržených už se naštval, a zeptal se :"V čem je naše hrozba? Snad nekoušeme?" Po nějaké době jim tiše sdělili, že to byl příkaz shora. Celkem "vlky" zadrželi na 6 hodin.
Potom je donutili koupit si lístky a odletět do Moskvy nejbližší linkou. Jinak hrozilo zatčení z důvodu hrozby národní bezpečnosti Německa.
MZ RF v této souvislosti podalo protestní nótu vládě NSR.
http://nightwolves-ru.livejournal.com/17572.html
V Ostravě kolonu "Nočních vlků" zadrželi a "šacují", jsou i pokusy nátlaku. V současné době na hranicích EU  posílili opatření s cílem nedovolit "Nočním vlkům" návštěvu memoriálů a hřbitovů z 2. světové války.
http://nightwolves-ru.livejournal.com/17726.html


Z vystoupení „Chirurga“ na tiskovce:

"Vy se doskáčete se svoji rusofobii. To už přechází veškeré myslitelné hranice. Nutíte nás před výročím vítězství schovávat se a tajně se dostávat na hroby naších předku!"
http://nightwolves-ru.livejournal.com/17185.html


Iv: Stále se nám do hlav snaží nacpát, že jsme „civilizace“. Ano, to je přesný název a podle Slovanských véd“ je to oddělení od všech zdrojů co poskytuje Univerzum, rozvrat společnosti a ekologické katastrofy. Vše to jsou cílené aspekty, hlavně zaměřeny na zničení KULTURY jednotlivých národů. Rovněž nám do hlav nacpali slůvko DEMOKRACIE. Ano, také přesný výraz. Demo - svobodní lidé (2%), na které pracují otroci (98%) - KRACIE a ani neví, že otroky jsou v tom nejhorším smyslu.

7 komentářů:

  1. kulturní uderka http://uloz.to/xekL2tpE/glenn-miller-hraje-wehrmachtu-mp3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to kabod
      Svůj k svému.

      Vymazat
    2. v roce 1953 jsem u rodiču poslouchal BRUCE LOCKHARDA. Jeho analytické uvahy tehdy v konkurenci Východ-Západ měli takovou uroven,jako současný analytik V.PJAKIN.Ačkoliv mám v hlavě azbuku a pár slov,jsem velice vděčný titulkum,nikoliv FLASH,takže při stahování do mobilu nezmizí...

      Vymazat
  2. https://www.youtube.com/watch?v=uqiKty9TCac&spfreload=10

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ter fry
      Velmi dobrý video klip, jenže, jak vidí azbuku převážná část, tak vidí červeně, tak daleko došla manipulace, bez vlastního názoru a jen opakují vnucené poučky, např. 1968, ale tady byli i Maďaři a Poláci atd.

      Vymazat
  3. Iv, mení sa to, mení!
    Vnímam to, vnímam!

    Vyhrajeme, už onedlho! Všetci slušní ľudia! ...konečne..
    .
    Robo

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý večer, poslouchali jsme s manželem ta dvě videa a děkujeme Iv, že to sem vyvěsil. Zaujal mě i hlas paní Ovečkové, který mi byl opravdu příjemný . .) dobrá frekvence zvuku. Informace , které jsem zde našla zase souzní s tím, o čem jsem už delší dobu přemýšlela. Slovo demokracie, to je to, co mě delší dobu dráždí . No a prosím, otevřu stránky Iv a JE TO TADY. .dík . . Zdravím , je krásný večer, koukněte ven. . . iva

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.