neděle 3. května 2015

Párové Duše II.


Lidé na celém světě se někdy ocitají v situacích, kdy potkají svou druhou polovinu Duše. Při těchto setkáních nic už pak není jako dřív. Když spolu tráví čas, jejich fyzická přítomnost tvoří ještě něco víc, velké spojení dvou polarit, které je schopno působit na své okolí, přírody nevyjímaje. Poznají se vždy. Pokud jeden vyšle jakoukoli energii, jde automaticky k tomu druhému, cítí se a vzájemně přijímají pocity, emoce a stavy toho druhého, ať to chtějí nebo ne, jsou totiž jeden celek.
Vždy  přijde jednou čas, kdy Síla a Zdroj chce vyjádřit větší krásu a pravdu a způsobí, aby se tyto párové Duše znovu spojily i zde na Zemi. Takové spojení je příslibem něčeho úžasného, co se vynoří díky Síle od Zdroje.Toto spojení párových Duší na lidské úrovni zahrnuje uvědomění, rovnováhu a integraci našich mužských a ženských součástí a vzestup jejich jednotlivých vědomí a často i sdíleného vědomí jako celku. Obyčejně k takovému sjednocení dochází mezi dvěma relativně vyspělými Dušemi a traduje se, že je to jejich poslední inkarnace a hlavně platí, že čím vyspělejší jsou tyto Duše bytostí, tím složitější vztahy budou mít dotyční vůči svému okolí a naopak.. Pokud se setkají a poznají se, začíná proces, který je velkou výzvou a elementem, který naruší jejich dosavadní život naprosto nepředstavitelně.
Jak jsem psal výše, tyto Duše musí být staré, jež obsahují větší poznání, protože nastávající integrace jsou velmi náročné a mladé, nezkušené Duše by toto nezvládly a Síla i Zdroj by jim nikdy nedovolila se tady setkat. Připojím několik párových vlastností jednotlivých párových Duší, zvládnutí těchto aspektů je jen posílí a najdou v sobě rovnocenné, i s opačnými polaritami.
Mlčení - mluvení
přístupnost-neovlivnitelnost
poslušnost-schopnost vládnout
rozhodnost-rozvážnost
pokora-sebedůvěra
přijmout vše-umět rozlišovat
opatrnost-smělost
nic nevlastnit-disponovat vším
nebýt na nic vázán-věrnost
pohrdat smrtí-vážit si života
lhostejnost-láska
Tady vidíte, jak je to náročné, ale Síla ví přesně kdy a komu toto setkání zprostředkovat a realizovat, většinou se tím současně i řeší některé vývojové aspekty jiných Duší z jejich okolí pro jejich výuku.
Ve starých kulturách měli lidé pro tento fenomén velké pochopení a kmen, vesnice nebo rod  podporovaly obě tyto Duše tak, aby směřovaly k co největšímu naplnění,  protože věděli, že je to něco, co v konečném výsledku pozitivně ovlivní každého z nich.
Velmi těžkou částí tohoto procesu může být touha převést vztah do systémových struktur společnosti za každou cenu. Párové Duše většinou odvážně bojují s okolím a jejich zavedeným Systémem, jsou to vždy staré Duše a s velkou vírou a představivostí budují život, který ctí pravdu toho, kým opravdu jsou, částí Zdroje. On tento vztah byl a je zrozen z lásky a láska ho udržuje.
Je potřeba však si uvědomit, že nehledě na to, jak se vztah jeví ostatním, je to především takový vztah, který zahrnuje duchovní službu pro všechny v jejich okolí, přírodu nevyjímaje, protože oni ji pozdvihují na vyšší úroveň  a nakonec i jich samotných. To je hlavní důvod, proč se párové Duše navzájem hledají a sjednocují, protože vztah vytváří ohromnou sílu tvořivé energie, která je použita nejen na jejich vlastní vývoj, ale pro dobro všech. Univerzum(Zdroj) spolu s jeho Sílou podporuje tento duchovní potenciál a uskutečňuje skrz tyto vztahy změny zde v realitě. Je to rychlá a účinná pomoc při pozvedání vědomí Země - Terry. Setkání s druhou párovou Duší je vždy spouštěčem a zrychlujícím elementem vědomého duchovního vývoje i pro oba.
Jeden ze základních znaků je, že vaše druhá Duše to cítí tak, jako by vás znala věčně a při navázání kontaktu se dějí věci a pokud něco pokulhává, jejich možnost přirozeného ovládání Síly stejně najde řešení. Když se setkáte s párovou duši, většinou zažíváte duchovní revoluci i někdy otřesy, ale to vše vždy předchází hlubšímu porozumění sobě samému a uvědomění si působení Síly a Zdroje. Obě strany si pak často vzájemně předkládají šance zbavit se starých vzorců a programů ve kterých doposud žily a tím zapojují svou ohromnou energii, jež formuje Sílu, která postupně omezení čistí, ostatním třeba pro překažení tohoto spojení nepomůže nic, ani rituály, magie, protože tím se oni staví proti Zdroji(Bohu), který toto vzájemné spojení umožnil. Párové Duše to bude posouvat tak, aby do sebe nasály  každý tu protipólovou součást jednotlivé párové Duše. Tento vztah umožňuje zažít lásku, tvoření svého okolí, domu, přírody, překonává prostor i čas.
Starší články na toto téma:


13 komentářů:

  1. Ano, tohle znám, mám druhého muže a je to velmi přesně vystiženo. Poznají to ti dva úplně přesně a pozná to okamžitě i okolí. I to neprobuzené. I ti nepříliš přátelští vycítí, že setkali s :neprůstřelnou dvojkou" A začnou se dít věci. Ó jé, já bych mohla vyprávět! Už 15 let..., jak se věci začnou měnit, jak se člověk začne měnit a jak jdou ty změny najednou úplně zlehka, co člověk pozná, zažije, jéje, to je jako najednou přesednout do sporťáku a šlápnout na plyn, nemám ten dar slova, neumím to líp vysvětlit...
    Lvice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Lvice
      Ze života a to je dobře, např. když jdete venku spolu, tak Vás i pozdraví s úsměvem cizí lidé, které vůbec neznáte, nebo děti na Vás civí, že by je i přejelo auto. Jejich Duše poznaly ve Vás Domov, tou silnou energií, co oba vyzařujete, nepřátelští si zase uvědomí kolik udělali zla a ztuhnou - jsou paralizováni a ti inkarnovaní Temní naopak jsou vzteky ještě víc bez sebe, ale už neublíží, protože máte obranu.

      Vymazat
  2. Děkujeme Iv i Vám všem za neobyčejně slovy nepopsatelný článek, Vaše Dynasféra nám včera večer při čtení hezky blikala. Ono ten CRT monitor má asi 13 let, a červená se asi občas "ustaluje", jako jsem to zažil u bývalé veliké televize co měla cca 50kg i více.
    Dodal bych že život po takovém setkání se stane naprosto jiným v mnoha aspektech, některé děje v okolí sleduju že se dějí jakoby "samy", a přesto vidím předem co se jak bude odehrávat do posledního puntíku, projevy Síly mohou být někdy zprvu velmi nenápadné pro oko na první pohled, asi to tak má být.
    Ať Vás Síla ochraňuje a provází.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak jsem jednou zapnul stanici Praha....nic není náhoda http://uloz.to/xPz99iVd/rudolf-janicek-1985-mp3

    OdpovědětVymazat
  4. Občas se tu mihne nějaký ten filmík http://uloz.to/xNbf8NPK/casove-a-nadcasove-rfe-mp3 nebo https://www.youtube.com/watch?v=BfyAB-_-6ls

    OdpovědětVymazat
  5. zajímavé postřehy,lze JEN potvrdit,že to není teoretický výpotek NEW AGE s DPH..

    OdpovědětVymazat
  6. Hezké čtení, děkuji :) ...kor když napsané může člověk spojit s realitou a svými zkušenostmi <3 a můžu říct, že zvládání těch opačných aspektů (cesta výstupu z duality) je prací ne na celý život, ale na několik inkarnací. Ale čím těžší tyto věci jsou, tím víc člověka posilují a tříbí jeho vůli, city i myšlení.

    OdpovědětVymazat
  7. Také mám párovou duši je to druhý manžel se kterým žijeme šťastně již 15 let.Je mladší o 20 let ,fyzicky jsme se k sobě během pár let přizpůsobili a dnes ten rozdíl nikdo nepozná.
    Článek výše vypráví jako vše o nás :-) Ihned jsme se poznali, byla to opravdu duchovní revoluce,skutečně jsme jak dva v jednom.Známí i cizí říkají, že se v naší blízkosti cítí velmi bezpečně a v klidu.Zpočátku jsme to neměli jednoduché aby nás rodiny respektovaly, chtěli nás i rozdělit, ale nevěděli ,že to mají "marné" .-) my věděli své a odpouštěli jsme jim.Jsme šťastní, když potkáme nebo čteme jako zde,že nás přibývá,myslím párových duší.Potvrzují zde výše napsané že náš " vztah vytváří ohromnou sílu tvořivé energie, která je použita nejen na náš vlastní vývoj, ale pro dobro všech."

    OdpovědětVymazat
  8. Jednu takovou jsem potkal před dvěma lety. Jsme naprosto rozdílní ve vlastnostech – v podstatě jsme svoje naprosté opaky. Ano, já jsem cítil, že k sobě patříme, a že jsme si souzeni. Astrologicky bychom mohli tvořit dobrý pár. Stejně nás hodnotilo okolí, i když jsme skutečný pár netvořili nikdy. Od prvního dne jsme byli dobří kamarádi. Jak to bylo dobré na začátku, tak se to po čase převrátilo do opačného stavu.
    Jak to tak ale chodí, já jsem typ věrného muže a ona už přelétla jinam. Někdy dokáže být osud neobyčejně krutý. Zůstávám, ale už se jenom navzájem ničíme. Chtěl bych se odpoutat, ale osud mě asi nepustí a nakonec se stejně zase jednou setkáme.
    Pokud bych měl popsat jaké to je, tak se někdy cítím jako ona i přímo fyzicky. Nebo bych mohl také říct, že ji mám jakoby vytetovanou do své duše.
    Co se týká pro mě zajímavých detailů, tak tam sedí numerologické řady, karma a osud, naprosto přesně nachystané na ten konkrétní okamžik, souhry náhod a tak dále. Data našeho narození mají všechna čísla 1-9, znamení zvěrokruhu jsou přesně naproti sobě.
    jm

    OdpovědětVymazat
  9. Myslíte si,že se dá promarnit šance se svou druhou polovinou? Jako mladá a nevybouřená puberťačka,jsem prožila týden s člověkem,se kterým jsme byly jako 1 člověk. Nevadilo nám hodiny mlčet a přemýšlet,když jeden na něco myslel,druhý to řekl nahlas. Mou chybou jsem byla nucena ten vztah ukončit a i když teď,po 15 letech oba žijeme každý svůj život,stále ho miluji a vím že i vždy budu. I když jsme se od té doby neviďeli,stále se od něj učím být lepším člověkem a chápat věci,jako Osud,naplnění Životního příběhu,Odvaha. Je prostě Rytířem světla a já jen doufám,že Vyšší moc dává i druhé šance těm,kteří se ze svých chyb poučili,našli sami sebe a dospěli k pochopení,že Svět mluví mnoha jazyky.

    OdpovědětVymazat
  10. K mému komentáři ke schválení - Omlouvám se za nepřipojený podpis,pokud bude možné jej dodatečně přidat, je to : Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Jitka
      Nikdy nic není promarněno, bylo vám dáno něco ochutnat, ale Síla vás vedla dál. Pokud se budete mít někdy později s tímto člověkem setkat, navázat kontakt, Síla Vás tam stejně dotlačí. Nic není určeno a ikdyž jste si jako každý zvolil svoje učivo, dá se po poznání mnoho věcí měnit, ale jen a jen za pomoci Síly, na kterou se musíte spoléhat a která Vás povede po proudu tak, aby nevznikaly souběžně negativa.

      Vymazat
  11. Děkuji za tento článek.
    Zní to jako pohádka, která se může stát skutečností.

    Potkala jsem svou párovou duši a je to moje největší životní výhra. Pořád máme na čem pracovat a náš vztah broušíme jako diamant. Zakládáme si na opravdové, bezpodmíněčné lásce plné podpory a porozumění. Žijeme jako by každý den byl ten poslední, i když někdy nás (spíš mne) ovlivní hlouposti (domnenky, starosti a bludy) běžného života. Na druhou stranu souznění mi potvrzují i nádherné, společné orgasmy, kterých dosahujeme v danou chvíli. Vzájemně se zrdcadlíme, ať v dobrém, tak ve zlém. Přesně takoví jací jsme. Opravdoví.

    Společně chceme změnit svět (není rozdíl mezi malým a velkým snem) a věřím, že to skutečně dokážeme.

    Některé věci si neumím logicky vysvětlit, ale když je vidím nebo cítim, rozpoznám pravdu.

    Přeji všem, kteří po tom touží, aby našli svou párovou duši a obklopili ji láskou. Buďte šťastní. :-)

    Krásný den!

    Michaela

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.