sobota 9. května 2015

Opět Nassim Haramein

V tomto příspěvku bych vás chtěl seznámit s dalšími teoriemi mého velkého oblíbence Nassima Harameina, myslím, že k dnešní době se to velmi hodí. Je tam vyčerpávající pojednání o kruzích v obilí, fraktálním tvoření Univerza a o černých dírách, tedy základním systému tvoření a propojenosti se vším. Ke konci druhého videa máte i pochopení mechaniky vynulování třeba vašich prožitých problémů v časoprostoru, kde jste v tomto období zanechal svůj otist na rotační spirále reality. Zde rovněž poznáváte, jak věda pracuje, jen tak, aby to věda byla, začíná se nám prostě vzdalovat od reality poznávání a vymýšlí nové a nové ptákoviny a to jen proto, aby to zapadalo vše do staré fyziky a neohrozilo jejich postavení.
Bohužel, je to strojový překlad, ale s trochou pozornosti se to dá zvládnout. Po skončení prvního videa, vám naskočí druhá část přednášky. 
Mnohokrát jsem zde psal o Síle, která je základní hybnou silou Univerza, jež tvoří naši realitu, ovlivněná našimi myšlenkami. Nassim se o Síle zmiňuje rovněž a pro ty, aby to lépe pochopili jsem udělal zvukový výřez, naleznete jej zde:
http://uloz.to/xCfNtXP6/hassim-udalost-zmena-mp3

4 komentáře:

  1. mimo téma

    Veteránka: V žádné evropské zemi nás nevítali tak, jako v Československu

    http://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/20150510/379853.html

    OdpovědětVymazat
  2. http://uloz.to/xysZafbD/abba-mp3

    OdpovědětVymazat
  3. https://www.youtube.com/watch?v=tcLe1PUlPno

    OdpovědětVymazat
  4. http://cestyksobe.cz/ada-inemann-galakticka-mise-a-usvit-noveho-lidstva/9240

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.