úterý 21. dubna 2015

Karma – zaklínadlo




V současné době je velmi populární všechny negativní události svalovat na Karmu. Je to velice jednoduché a pohodlné tvrzení, které se nezakládá na pravdě tak zcela. Karma, která je zde účinná je převážně u národů jako celku a pak ještě u Rodu (rodiny). Tyto dva celky si zde odpracovávají karmu, kdežto běžný jednotlivec si osobní karmu odpracovává zde za života, jež si svým současným žitím zavinil.

Karma je moderní zaklínadlo, jež osobu zbavuje přemýšlení o jeho současném dění v životě a současně potvrzuje nemožnost svobodné vůle. Zdroj (Bůh-příště jen Zdroj) dal lidským tvorům svobodnou vůli pro jejich rozhodování v inkarnaci zde na Zemi za pomoci Síly ze Zdroje, aby mohl svobodně tvořit svůj život a pomáhal jí i ostatním. Dnes jsou lidé v takovém stádiu, že i války a jiná hrůzná utrpení jsou levou zadní sváděna na Karmu. Není to tak, je to současný přítomný i dlouhodobý boj mezi Tmavými a Světlými, milně sváděn pak na Karmu. Je to zde na Zemi současně nesmiřitelný boj mezi těmito dvěma Entitami, jež Světlí ( jejichž potomci jsou Slované) v nedávné době vyčistili od Temných prostor naší galaxie. V současné době probíhá tento neůprosný boj zde na Zemi za účelem podmanění lidstva Temnou stranou ( NWO), jako např. vytvářením válek, násilí atd. 

Ale že někdo trpí, není většinou důsledek Karmy, ale výsledek machinací dějů Temnou stranou, která chce docílit nadvládu zde na Zemi a zatáhnout většinu do vraždění a nenávisti. Nevšímavost a svádění vše na Karmu jen napomáhá Temným v jejich machinacích. Je to vždy aktuální boj mezi těmito dvěma entitami a člověku byla dána svobodná vůle a rozum, aby se rozhodl sám, které straně bude sloužit a neomlouvá ho ani neznalost současných dějů, protože neznalost je vždy zapříčiněna jím samotným, svou neochotou vnímat, sledovat, kalkulovat, prostě se učit. Karma v současnosti se nyní týká několika národů, jsou to američané (vyvražděním indiánů a současné násilí u jiných národů ve světě), němci ( pozůstatky rodin, velmi činných za Hitlera) a ukrajinci (pozůstatky rodin Banderovců), otevřeně řečeno jsou mně oni úplně ukradení, protože se dali v odpracování jejich Karmy na stranu Temných a tak zpečetili svůj život i Duši tam, kam opravdu patří, protože v takovém světě nebudou trpět za své činy, jednoduché a jasné.

Některé starší související články:



http://energieupramene.blogspot.cz/2014/09/matache-chavala-padli-andele.html

Když tě někdo obdaří svým názorem a pokud ho nepřijmeš, pak ti to nepatří.

6 komentářů:

  1. Že karma znamená nemožnost svobody, je velmi omezený pohled. To je jako říkat, že to, že má člověk dvě ruce a né pět, nebo to, že má určitou barvu vlasů, ho nějak činí nesvobodným. Karma a svobodná vůle se v životě každého člověka navzájem proplétají a ovlivňují. Máme oboje. Samozřejmě je hloupost všechno svádět na karmu, ale to právě ona má na svědomí ony "nevysvětlitelné" synchronicity, náhody a překvapivá setkání v životě... ale co s tím vším uděláme, už je na naší svobodné volbě :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Spajdy
      Cituji z článku: Karma, která je zde účinná je převážně u národů jako celku a pak ještě u Rodu (rodiny). Tyto dva celky si zde odpracovávají karmu, kdežto běžný jednotlivec si osobní karmu odpracovává zde za života, jež si svým současným žitím zavinil.....
      Dnes jsou lidé v takovém stádiu, že i války a jiná hrůzná utrpení jsou levou zadní sváděna na Karmu.
      Jinak s tímto pohledem samozřejmě nemusíte souhlasit, máte na to plné právo.

      Vymazat
    2. Pekny clanok i video.Dakujem zan Iv. Energie maju byt v rovnovahe a tak sa musia vynulovat.Ak sa ma kruh zivota uzavriet nemoze pracovat dlhodobo na dlh. Je to jeden zo zakonov vesmiru. Preto sa nam veci vracaju vo forme karmy,alebo lahsi spodob je splacat svoje dlhy skor nez sa nam vratia ako karma.. Este ze neberie uroky:-)

      Vymazat
  2. veleznámá uvaha https://www.youtube.com/watch?v=-K9TZg7lC2w

    OdpovědětVymazat
  3. ještě takové povyražení http://benjamin-fulford-cz.webnode.cz/news/korporatni-vlada-spojenych-statu-je-v-bankrotu-od-17-dubna-2015-ale-nechce-o-tom-vedet/

    OdpovědětVymazat
  4. https://www.youtube.com/watch?v=0X9K4wnPx7g

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.