neděle 12. dubna 2015

Trochu ze života


Tento příspěvek je tak  trochu  ze všeho, prostě ze života, starosti, radosti. Na našich stránkách si můžete vybrat ze široké škály poznatků a je jen na jedinci, zda si vybere něco pro sebe, nebo své blízké.

Tak se do toho pusťme:
Někdy se stane, při dnešním shonu a tlaku okolí, že nemůžete usnout. I mně se to stává a v hlavě večer šrotují různé myšlenky a nemůžete se jich zbavit.  Známý psychoterapeut Julie Hirst (worklifebalancecentre.org) říká: Snažte se zůstat vzhůru.
Když nemůžete usnout, vaše mysl se už bouří a o to více pracuje, na nějaký útlum pak ani nemá pomyšlení.
Když se budete snažit být vzhůru, říká se tomu pak spánkový paradox.  
Tvrdí: "Mějte oči dokořán a opakujte pro sebe" Nebudu spát ". 
On  mozek nezpracovává totiž dobře negativa, o čemž mnoho ezoteriků velmi pochybuje a jejich pohled jen na pozitivum je mylný. Mozek toto vlastně pak interpretuje převážně jako návod na spaní. Je to přesně to, o čem jsme psali ve studii „ Pravda o životě trochu jinak“ http://energieupramene.blogspot.cz/2011/06/pravda-o-zivote-trochu-jinak.html
Mnozí z vás si už uvědomují, jak je náš mozek šalamounský a některá vaše přání sice splní, ale opačně. Přichází na to, že spoléhat se na Sílu (také jsme o ní psali) je to nejlepší ve spolupráci s naším vědomím.
 Další pěkná ukázka ze života nebude z lidského, ale zvířecího. V tomto případě ze ZOO v Nizozemsku Burgers v Amhemu. Místní personál se totiž rozhodl špehovat své svěřence, v tomto případě šimpanze Dronem. Jeden pohotový opičák se rozhodl, že toto špehování nepřipustí a má recht, protože se blíží jaro a každému je po tom prd co opičák dělá. Naštvaný opičák si našel tu správnou hůl a čekal na stromě až špinážní Dron přiletí. Jak letěl okolo, zkušeně ho majznul holí a bylo po Dronu, protože ten byl zničen posléze dokonale, opičím rozebráním. Co z toho plyne. Opice opravdu nejsou jak lidi, jsou to opice a nenechají si moc do něčeho mluvit, kdežto lidi jsou spíše ovce a nechají si se sebou dělat dnes skoro vše.



Další zajímavá zpráva se týká léčení nádorového onemocnění. Vědci staronově zjistili, že marihuana může zabíjet rakovinové buňky. Toto potvrdila studie Národního institutu pro zneužívání drog(NIDA), jež je financována vládou USA. Potvrzuje, že výtažky z této rostliny mohou zvýšit šance na vyléčení rakoviny. V řadě amerických států je tato bylina legální a produkty je možno i koupit v pouličním automatu.
Nedávné studie na zvířatech ukázaly, že marihuana může i zabíjet nádory v mozku.
Když ti bouchne v bytě plyn a červotoč ti žere skříň - směj se, kašli na nasírací Egregor


13 komentářů:

  1. VŠE je dobré,říká Iva Adamcová...Čili i toto http://aeronet.cz/news/exkluzivne-americka-utocna-doktrina-steel-rose-je-v-cesku-novela-branneho-zakona-je-legislativni-pripravou-k-nucenym-pracim-zen-a-invazi-nato-na-vychod-evropy-pravy-cil-dragounske-jizdy-odhalen/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to kabod
      Dobré je jen to, co přináší člověku a přírodě užitek ve všech směrech, ne to, co přináší užitek politikům (politické strany bych zakázal pod trestem smrti) i agresorům. Jo, pěkně jste to řekl. Pí Adamcová říká tedy vše je dobré i zabíjení ve válkách, zdevastovaným hodnotám společnosti atd hodit to na karmu a pod. a je vymalováno.
      Ano, skloňme se před útoky Temné strany, jež má hodnoty převrácené, on nám někdo přeci pomůže, vše je dobré - myšleno opravdu moc a moc ironicky.

      Vymazat
  2. To byla dnes taková šlupka, až to v ulici odneslo 3 popelnice.

    http://prntscr.com/6teuhj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. upřesnění:
      Nevím zda jste si toho včera všimli, či byli venku. Foukal větřík, pravda.
      Kolem 14 hod se najednou ozval pěkný kravál na ulici, jako okap kdyby spadl, či cigánům popadalo železo z káry, slyšel jsem jak vítr začal na pár vteřin Silně lomcovat s dveřmi a koukám, nějaké popelnice to válí po zemi ulicí, stromy ohnuté témeř horizontálně na chviličku...

      A taky si lze všimnout té výchylky, možno to i časově sedí, označil jsem šipkou v odkazu níže.

      http://prntscr.com/6tlurj

      Vymazat
    2. to OL
      Byl jsem venku, ale nic tady se nevyskytlo, ikdyž zákmit na obr. je moc pěkný. Zdá se, že to záleží i na poloze, jelikož jsme minulý měsíc s přáteli uviděli fialový záblesk na obloze.

      Vymazat
    3. To my zase zažili na Vysočině o víkendu neskutečně silnou bouřku s kroupama, pár blesků uhodilo přímo na zahradě nebo hned vedle. V první půlce bouřky jsem byl ještě venku, pak jsem byl už vevnitř, a co jsem neviděl... jeden blesk, který křápnul zase hned za humny, jsem viděl i UVNITŘ místnosti a jsem si téměř jistý, že nešlo o odražené světlo :O prostě byl i chvilku vevnitř, takové probliknutí to bylo, jako když se na vteřinu před váma rozsvítí Slunce. Díkybohu nic nepoškodil, ale prostě jako kdyby ho hmota nezajímala.

      Ale ta bouřka měla ještě jeden efekt - v rodince to bylo všecko rozhádané, a poo bouřce všichni jak sluníčka :) je vidět, že bouřky působí podobně jako komety, mají stejnou (elektrickou) podstatu - čistí astrální sféru od destrukce, tady na té bouřce to bylo vidět fakt nádherně :-) Nevím, jestli přišla proto, že jsem žádal o čištění, nechce se mi věřit, že bych ji přímo přivolal, ale tohle bylo fakt milé :-)

      Vymazat
  3. zajímavá je 24.25min a 25.12 min https://www.youtube.com/watch?v=GHeAsx-Tppw#t=41m40s

    OdpovědětVymazat
  4. https://www.youtube.com/watch?v=kcPLLWd6rAQ

    OdpovědětVymazat
  5. https://www.youtube.com/watch?v=XyHG90_FRY8

    OdpovědětVymazat
  6. Celkem dobrý článek o přistání člověka na měsíci jsem našel na webu protiprud :

    http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1618-vyroci-letu-apollo-13-znovu-otevira-nezodpovezene-otazky-velky-skok-pro-lidstvo-nebo-jen-spatne-zrezirovany-podvod-patnact-duvodu-proc-clovek-na-mesic-zatim-nikdy-nevstoupil.htm

    Myslím, že to některé bude zajímat, tak jsem to sem vložil - i když je to z jiného soudku než článek pod který to uvádím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem vcelku silně přesvědčen, že tam zatím s tím jejich šrotem nedoletěli... a ještě z mnoha dalších důvodů :-)

      Vymazat
    2. Totl bolo divadielko, to je vcelku zrejmé. Iste tam ale cestujú inými technológiami. Tak či tak, dozvieme sa celú pravdu.. :-)
      Robo

      Vymazat
  7. Sílo, žádám Tě o zničení všeho temného zde na Zemi.
    Sílo, žádám Tě o zničení všech nástrojů Satana zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.