pondělí 9. února 2015

Nádherná optická iluze

Zde na videu se podívejte na úžasné práce francouzkého umělce Franqoise Abélaneta, jež tvoří nádherné prostorové obrazy. Snad se nikdo neopováží říci, že je to Faké, je to prostě pohled z jednoho vždy určitého úhlu pohledu. To je umělec, prostě borec, tvoří tak, aby i co nejvíce lidí z toho mělo nějaký vnitřní požitek. Tato díla nejdou koupit a nemohou viset někde na zdi pro chlubení jednotlivce, jsou pro všechny, ikdyž  je čas často odvane, ale je to nádhera, nemyslíte?

5 komentářů:

  1. Technologie předběhla holt lovce mamutu,kteří nosí elektronické kyje v rukou....https://www.youtube.com/watch?v=gNDmDZi05dY

    OdpovědětVymazat
  2. To se jeden nestačí divit jak elegantně to jde udělat, i mám pocit že jsem to už kdysi někde viděl.
    Televizi jsem byl odhlásit v pátek, koukám že musím na poštu znovu - ještě rozhlas, je to asi zvlášť, nevšiml jsem si. Tyhle lživý zdroje informací nepotřebujem. Bednu fyzicky už nemáme doma dlouho, akorát jsem to zbytečně platil. Bylo by dobrý vědět jak je to s vysiláním po internetu - možeme či ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to OL
      Můžete, máte to v poplatku za Netový spojení.

      Vymazat
    2. Takže v tom Net- poplatku mám zahrnuto sledování ČT i poslech ČR po netu, snad to píšu správně. V tom případě hned jak dojdu na poštu odhlásím i rozhlas, to jsem se tehdá pomýlil když jsem čekal odhlášení obou věcí jedním papírem a až doma zjistil že to je jen TV.
      Děkuju.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.