pátek 6. února 2015

Proč ezoterika, satanismus

Dnes naše čtenáře seznámím se dvěma videi, která jsou však pro silné povahy, zejména video o výpovědi bývalé satanistky. 
Co zde uvádím, jsou velmi nepříjemné věci pro mnohé, hlavně pro „Sluníčkáře“ jež s pravým duchovnem nemají zhola nic společného, je to jen plánovaná manipulace a uzavírání se lidí do své soukromé ulity.
V těchto videích jsou dosti přesně popsány dnešní manipulace s lidmi tak, jak jsou plánovány a praktikovány. Nebuďte Mankurti, to je fanatik, který je ochoten na příkaz svého učitele položit i svůj život. Současný člověk si myslí, že na dosažení duchovních hodnot je potřeba číst jen duchovní literaturu, nebo provozovat dechová cvičení, nebo meditovat a poslouchat přednášejícíc, ne, Vy máte Ducha a SÍLU od Zdroje, která pokud dýcháte, vámi proudí a reaguje na vaše myšlení, jen tuto SÍLU nezavádějte do Zlého. Tato SÍLA je zde od Zdroje(Boha,Univerza) pro vás a váš užitek a vy jste zde od toho, aby jste ji řídili k dobrému, jak pro sebe, tak pro druhé, ostatní jsou jen náboženství, podávaná různou formou. Svou SÍLU ztratíte jen posledním výdechem, jinak nikdo na světě vám ji nemůže odebrat úplně, ikdyž i o toto se zde snažili, jenže bez SÍLY, která námi proudí, by jsme nežili a nemohli mnozí sloužit. 
To bude zase mazec, ale pravda někdy zabolí, ale nebudu dělat, že to neexistuje, to je pak jen sobeckost a pelešení se ve vlastním vysněném světě! Výpověď satanistky je jen pro silné povahy. Stejně si myslím, že každý výše postavený politik, který vyzývá k válce a hlasuje pro zákony proti lidské svobodě, je nějak napojený na tuto skupinu.
Kalendář rituálů k poslednímu videu máte zde: http://energieupramene.blogspot.cz/2014/09/matache-chavala-padli-andele.html
No a výsledek je veselé okrádání, války, lži. Žádám (neproste, je vaší součástí) SÍLU, aby již zničila dolar, nástroj Satana a všeho temného, žádejte SÍLU i Vy.
 

21 komentářů:

  1. Český selský rozum..V hereckých kruzích byla velká polemika,jak přijmout Bertolda Brechta a jeho přístup k umění vubec. Zučastněný Jiří Sovák se asi po hodině intelektuálních pří zvedl ze židle se slovy..Brecht sere na mě,já seru na Brechta a ODEŠEL...

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrá rána kladivem do palice,snad to probere aspoň někoho.
    Astrál tady u nás na Zemi "operuje" a je aktivní až hrůza.Řekla to tam úplně přesně a s těma dětma to je odporný a ještě tu krev pak chlastaj,aby nabrali jejich energii.To jsou zrůdy,nic jinýho.Realita dnešního světa.Slyšíš to Sílo,ten hnus tady.Stěžuju si a stěžuju a nadávám a nadávám,nechci aby se znás lidí stali otroci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Ter Fry
      Přemýšlel jsem dlouho, zda toto uveřejnit, ale když si přečtu na jiných webech tu tupost a když jim to řeknete, tak následuje arogance všeho ražení, tak tito musí dostat do palice kladivem, aspoň pár když jich to pochopí je výhra a ti co to nepochopí, přál bych jim, aby prošli zkouškou, tam dostanou taky po palici, už kvůli našim budoucím dětem.

      Vymazat
    2. http://www.svetkolemnas.info/novinky/zdravi/431

      Vymazat
  3. Máme tu BABISCHE a jeho melody boys http://eportal.parlamentnilisty.cz/Articles/7316-babis-udajne-uzavrel-tajne-spojenectvi-s-touto-vlivnou-skupinou-tak-to-byste-necekali-.aspx Čekám na ZDROJ a jeho změny těchto kratochvílí...https://www.youtube.com/watch?v=eQMksReMw1Q

    OdpovědětVymazat
  4. ARDŽUNO, BOJUJ http://video.aktualne.cz/dvtv/historie-je-iluze-psana-vitezi-rika-herec-jaroslav-dusek/r~65cbcc0ca89e11e49e4b0025900fea04/?utm_source=atlasHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_campaign=1&utm_term=position-2

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ostatně, Jára Cimrman a Toltékové Jára da Duše K...nerušivý zdroj obživy...

      Vymazat
  5. Toto je hnus co se tu děje, jsme tím znechuceni.
    Církve a jejich zřízení mi nikdy neseděly, v každé je obvykle spousta medíčku a lákavejch slůvek, ale vždy jsou tam pasti - a někdy zprvu ne moc dobře vidět. Napojení církví na osn atd tomu se vubec nedivím, rafinovanej podvod co jinýho taky. Šrí čimnoj to jméno pamatuju, v práci mi jeden nabízel heslovité kartičky s tímto jménem, prý je doma často předčítaj s dětma před spaním.
    To druhý video je Hnus nad hnusy, to je odporný, jak může jen někdo "dát" dítě pro tyto účely a ještě pít jeho krev, fuj to je hnůj, kam až to zašlo. To je děs a běs. Nesouhlasíme s tím a taky si stěžujeme.

    Žádám Sílu o zničení všeho temného zde na Zemi.
    Žádám Sílu o zničení všech nástrojů Satana zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat
  6. Ráda bych zde pozdravila Prouda,koukala jsem jak s ním pěkně zametli na Prvopodtatě.
    Proude,nic si z toho nedělej,ani mně tam už neotiskli ani písmenko,hihi.Asi se jim tam někomu nelíbí naše názory a hlavně zdroje našich informací.Pánč ikdyž jsou zcela zdarma,tak jsou pravdivé,nezavádějící a hlavně užitečné a ne hloupý tlachání.Ter

    OdpovědětVymazat
  7. TOMÁŠ MARNÝ na té PRVOPODSTATĚ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, taky jsem na to jaksi taksi došla,že za tím něco vězí. Že by prachy?

      Vymazat
    2. Marnýho znám i osobně, dřív byl teda víc v pohodě (byl jsem i na pár přednáškách), ale od začátku mi na něm něco nesedělo, jen jsem nevěděl co - no tak teď už to vím. Teď už je z něj pěknej mamlas, kterej se nechal chytit temnou stranou a v podstatě jen straší a podává polovičatou pravdu namíchanou se skrytou lží... nebo mi to aspoň tak připadá.

      Vymazat
    3. to Kment
      Nic není náhoda, to extempore tam muselo zákonitě být, jinak byse nic neodhalilo, peníze jsou sviňa, když jich chceš mít víc a víc, no Ježíš s tím měl taky zkušenosti.

      Vymazat
    4. Výše jmenovaného neznám,ale po "akci" tam, mně přišla ráno jasná zpráva, která se obsahem shoduje s tím, co napsal Honza.Do puntíku,hihi.

      Vymazat
    5. Výše uvedeného neznám osobně, byly mi dříve nabídnuty přednášky, nezúčastnil jsem nikdy, něco uvnitř mě či "nějaká síla" mi v tom pokaždý zabránila a nyní vidím že je to moc dobře.
      Vidím že skutečně důležitý věci na netu zamlčuje / nepíše / naznačuje, aby následně fintou (napište mi na mejl, domluvíme akci atd..) prodává za prachy, ty přednášky stojí např i přes 500 kč, a jsou místy propagovány na jinejch webech/blozích. Je to skupina lidí co se navzájem hlídaj a kryjou.
      A jo strašit to mu jde dobře, jak by jinak nahnal ovečky.
      Problem zde vidím v tom, že se lidi teprve probouzí ze spánku a lidi jako tm toho nepokrytě využívaj jako zdroj obživy. A podporujou tím vlastně tmáře.

      Vymazat
    6. to OL
      Asi jste se trefil, jde vidět, že máte dobrý "přijímač"...Je to skupina lidí co se navzájem hlídaj a kryjou. ..... Třeba časem se ukáže, že se mýlíme.Zatím odolal jen Chvátal z Matrixu, ten se zachoval 1:1

      Vymazat
  8. musíme vesele a PRAVICUJÍCNĚ...https://www.youtube.com/watch?v=UH01FhqMdc8 Z toho si dělal srandu již v roce 1932 JAN WERICH....

    OdpovědětVymazat
  9. to ter fty , kabod
    No vy jste mně dva srandisti a máte RECHT, ono to nebudou jen prachy, ale i taková selekce, pak by přednášející neměli návštěvníky a tak se směji a pustím si remix
    https://www.youtube.com/watch?v=uc2h6S4RZcg
    jsem přeci Ivan, tak ať puknou.

    OdpovědětVymazat
  10. Nojo na satanismus se nechají chytit jen slabé povahy a ti, co neznají, kde mají svůj střed a zdroj síly pro svou bytost. je úplně jedno, do jak hezké krabičky je satanismus zabalený (ať už to je třeba líbivá neškodná magie nebo nějaké rituály apod.), člověk, co VÍ, se nikdy nenechá chytit. Jen dodám, že meditace je taky hodně důležitá věc, pokud se provádí správně, nezavrhoval bych ji ... :-)

    S posledním videem souhlas, nedostatek by neexistoval, pokud by tu nežilo tolik parazitů, Země je v pohodě schopná uživit 12, dokonce i 15 miliard vtělených duší, ovšem jen za předpokladu, že se nehýří, neplýtvá a zdroje se využívají rozumně a v souladu s Přírodou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Kment
      V přírodě se mně relaxuje i medituje nejlíp a těch Orbů okolo pak.

      Vymazat
    2. Nevím,jestli se jim dá říkat slabé povahy,ale mnoho z nich je satanisty záměrně kvůli svojemu hmotnému prospěchu,jsou to PARAZITI jak vyšitý.
      Nejlepší je sedět v lese na pařezu a čučet na trpaslíky... "Rostou,rostou?"

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.