úterý 3. února 2015

Jak se svět vyvíjí

Peter Staněk o pozadí sankcí proti Rusku a vůbec celému možnému budoucímu dění hlavně o USA a konci jeho dolaru.

11 komentářů:

  1. z diskuze http://www.zvedavec.org/nazory-6349.htm

    OdpovědětVymazat
  2. Podle mne se svět vyvíjí na dvě věci na nic a na h....
    Pane Iv,dám Vám sem jeden nesouvisející dotaz.Psala jsem na Prvopodstatě do komentů něco o dobru a zlu.Dostala jsem na něj odpověď.... "a jen díky střetávání dobra a zla je umožněná existence hmoty, takže fakt nevím, na co si ty lidi stěžujou :-D je to sranda tady"..
    Teď v tom mám nejasnost,myslela jsem,že hmota existuje díky času,že energie tady je tak pomalá(má nízké vibrace),že je hmotná.Že hmota může klidně existovat bez dobra i zla.
    Nezlobte se,že otravuji,nechci Vám to psát tajnosnubně na Váš mail,aby z toho něco měli i ostatní,třeba...Děkuji za případné osvětlení.Ter

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi

    1. Dík za dotaz, odpověděl bych dnes rychleji, ale jak tady fouká, tak provozovateli Netu asi spadli dráty a nebo spadla družice.
      Ale teď vážně k dotazu: To, že hmota existuje díky střetávání dobra a zla je kulantně řečeno HLOUPOST. Možná si to pisatel pomýlil se skladbou atomu, kde obíhá elektron se znaménkem – a jádro se znaménkem + nebo 0, ale to není + a – zlo nebo dobro. Hmotu živou, nebo si uvědomující sebe, však dobrem a zlem můžeme přetvářet, nebo ona sama sebe a to ve svých projevech, zlí lidé=kameň, jak se říká lidově, ti budou kamenní ještě víc ve svých projevech a jejich tělo(uvědomující si sebe) nikdy nenavibruje na vyšší kmitočty a jak říkali Máiové, nevzestoupí (změna vibrace-frekvence).
      Čas vlastně existuje díky hmotě a s tím spojenou gravitací, jež hmota vytváří, můžeme to replikovat na hypotézách našeho časoprostoru (reality) , znázorněného jako plošná síťa kde je moc hmoty(gravitace) tak to předivo sítě se prohne. Hmota, která se zde nachází, je vlastně zamrzlé záření( nízký kmitočet), snížená frekvence a tvoří tedy tak pevnou hmotu a že jí ve Vesmíru není mnoho. Díky této frekvenci záření ze Zdroje(nejvyšší možný kmitočet) je Vesmír rozdělen na jednotlivé světy, s připodobněním ruské panenky Matrojšce a každý tento svět má svou frekvenci.
      Takže Ter fry, vaše závěry jsou správné, hlavně v těch frekvencích, to je alfou a omegou celého stvoření, rozdělení na různé světy a věřte, že ten náš tady je safra zamrzlý díky mnoha „Kameňákům“, kteří brzdí někdy i záměrně zvyšování frekvencí a chtějí tento svět zakonzervovat, kam by taky šli a měli se tak dobře jak tady, jedině do nižšího světa, ještě s větším zamrzlým kmitočtem, tam se však ohřívají již jen pod kotlem.
      Ještě připojím jeden článek od pana Popelky:
      Budoucnost ČR
      Ve starých , sanskrtem psaných textech, je mnoho informací týkajících se budoucnosti světa. Jednou z nich je i ta, že v současné době dominující germánsko anglo-saská civilizace /USA, Británie, Německo/ má brzy předat pomyslné otěže vlády nad světěm. A kdo je má převzít? Nebudou to ani Číňané či Japonci, Indové nebo Brazilci nebo snad arabské národy či Židé....
      Skupinou národů, která bude mít příštích 2 000 let rozhodující podíl na ovlivňovaní světových událostí se mají stát Slované....V první fázi to má být jejich západní větev.....
      Zní to příliš nepravděpodobně? V době, kdy k takovému střídání došlo naposledy - v pátém století při pádu západořímské říše - také znělo neuvěřitelně, že by barbarští Germáni mohli vystřídat Římany, kteří stáli v mnoha ohledech vysoko nad nimi....
      Charakteristika civilizace, která doposud byla soupeření se díky slovanské snášenlivosti změní na spolupráci.
      A co z toho pro náš národ plyne?
      Minimálně to, že budeme vystupovat vůči EU, USA, Rusku, Číně atd mnohem sebevědoměji

      ČR se také stane celosvětovým centrem produkce výrobků nového životního stylu, budou zde uvedeny do provozu nové technologie, např. na získávání levné a k přírodě šetrné energie, motory nového typu a ještě mnoho dalšího....

      Vymazat
    2. Děkuji,budu si to muset přečíst více krát.Matrjošku chápu,kameňáky taky,ale ta fyzika,ojoj.To se musí více přemýšlet a řádně se soustředit.
      Na Vás je spoleh,jasná věc.Na netu je velký problém,že si tam každý cintá co chce a čím je nadutější,tím více se považuje za "vědoucího".Teď su krapet klidná.
      Jinak u nás věter nefouká,nene.Tak ať Vám neuletí čepice,to by byla škoda.

      Vymazat
    3. Terezka pekne o tom hovori trilogia knihy "Hovory z bohom"- k stiahnutiu napriklad na uloz-to. Vo svete kde nieje hmota neexistuje uz zlo ale nieje to koly tej hmote.Nieje tam cas a dualita v ktorej sluzi zlo na to aby dobro viacej svietilo..aby mohlo byt dobro dobrom.Vyssie svety sa tiez mozu realizovat a vyvijat vdaka svetom ktore su nizsie-hmotnejsie.Hviezdy ziaria vdaka tenmote okolo.I to je cast Boha. Tym nechcem povedat ze co sa deje je vporiadku.

      Vymazat
    4. Mailí,ahoj.Louskala jsem toto před 10 lety a pak Ti,věř nebo ne jsem to mrštila do pryč.Dokonce k tomu byly i kartičky.To co jsem vždycky hledala jsem opravdu našla se vším všudy až tady,nezakrytý poznání toho, jak to v Universu funguje a jak to funguje tady ve hmotě.
      Pořád se nemůžu zbavit nějak dojmu,že tady na Zemi ve hmotě se mělo původně ověřit a dát do praxe,jak tvoří lidská Duše čistá a co všechno krásnýho umí udělat,aby se na to dalo "sáhnout".Jenže se do toho zamontovali ti černý hajzli,jednak proto že se jim to taky líbí a hlavně závidijou,že to mohli jen LIDI.
      Ty všechny hrůzy jsou tu díky černejm a ne proto,aby se z toho vyšší světy učily,ty to totiž nemaj zapotřebí,jinak by asi nemohly být vyšší.Bych řekla,ale je to jen můj názor

      Vymazat
    5. Nie preto aby sa vyssie svety ucili,ani my sme sa sem ucit neprisli...prisli sme sa sem realizovat a robit nove veci ktore vo vyssich svetoch poznaju ale nedaju sa zazit koly absencii hmoty a casu.A vdaka nam sa tak mozu realizovat i vyssie svety.Poviem to jednoducho-k comu by boli napriklad anjeli keby nemali komu(dovod) pomahat-teda keby tu neexistovala dualita? Ale suhlasim s tebou ze je tu teraz toho az moc a tiez sa mi to nepaci..I ked mozno prave to ma suvis s tym ako rychlo sa niektory z nas prebudzaju.Svetlo svieti najviac v tme...teda ked sa musi realizovat...inak by nemalo ani ono zmysel.

      Vymazat
    6. Vec na zamyslenie je ze ak je dusa nehmotna a cas bez hmoty neexistuje a teda vsetko je pre nu teraz, potom nieje pre dusu ziadne bolo ani bude. Teda sa dusa moze realizovat v ramci reinkarnacie v akomkolvek tele v akomklvek teraz.Ak z pohladu cloveka (a jeho zivota 100 rokov) trva realizacia duse 100 000 rokov tak sme(som) za ten cas doslova kazdym clovekom..a nielen nim po miliony rokov ktore su.A ked opet vzostupim do xxxD do pociatocnej-konecnej nehmotnej podoby splyvam naspet v jeden celok a ako individualita sa stracam.Ked vsetci opet splinieme strati sa dualita a moznost sebarealizacie-tvorenia. To sa vsak nikdy nestane:-)

      Vymazat
  3. samozřejmě v zaprdlém kráteru jsou tvorové nemající NEW AGE IČO a weby narvané prdelatými andílky a masitými ceníky a v televizi CESTY K SOBĚ je TAKÉ zaručeně neuvidíte.

    OdpovědětVymazat
  4. https://www.youtube.com/watch?v=sUqskoxfcUA

    OdpovědětVymazat
  5. http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10801507152-kousek-nebe/214522160550001

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.