pátek 13. února 2015

Jak poznáte, kdo je členem Temných lóží




Mnoho lidí dnes již poznává, že západní svět je řízen úplně jinými lidmi než volenými politiky,  „demokraticky“ ve volbách. Před rokem, kdyby se řeklo, že světem pohybuje úplně někdo jiný, jako jsou Ilumináti a s nimi spojené Satanistické spolky, považovali by to lidé za bláznovství a výplod fantazie. Jenže s dobou si lidé začínají uvědomovat tyto skutečnosti a začínají o tom třeba i uvažovat a dokonce ti více informovaní - otevření, to již berou jako jasnou věc.

Co se děje a o co se vlastně snaží tato skrytá a nebezpečná skupina: Tito lidé znají velmi dobře skryté zákony Univerza ze starých artefaktů, většinou písemných a skrytých před veřejností, tím mají před ostatními velkou výhodu a celá staletí také tak činili, aby mohli pro sebe uchvátit moc nad celým světem. Není to ve svém jádru velká skupina, tvoří ji asi jen 3% z celkového počtu obyvatel, jenže musíte k tomu připočíst i ty, které jim slouží za nabídnuté peníze a jiné výhody. V těchto časech je však velkou překážkou pro uskutečnění NWO Rusko, Čína a další členové BRICS, proto také dnes je na tyto státy vyvíjena štvavá politika, za účelem jejich zničení a pak podmanění a nastolení svého řádu.

Základním zákonem i Univerza je MORÁLKA. Je to duchovní hodnota, na které se lidstvo může vyvíjet dál, oni to vědí a proto jejich hlavním úkolem je, destabilizovat, zničit morálku a tak zakonzervovat nynější stav. Pak nastupuje chaos a zničení veškerých lidských hodnot, důležitých pro svobodný rozvoj lidstva.

Destrukce morálky dnes poznáváte na každém kroku, kdy lež je pravdou a pravda lež. Destrukce morálky společnosti a hlavních zásad i křesťanských hodnot jsou vždy navrhovány a propagovány touto skupinou různými prohlášeními, zákony. Konkrétní člověk, který tento nějaký dílčí destruktivní zákon navrhne a prosazuje, je vždy napojen na tuto destruktivní skupinu a podle toho vždy poznáte, že je „zaháčkovaný“ ve skupině NWO/satanisti. U nás jsou to v první řadě známé osazenstvo Pražské kavárny a jak jinak, mainstrémová média.

Dnes je to hlavně např. zákon na odebírání dětí, tkzv. juvenilní justice, otázka homosexuálů a jejich adoptování dětí, rozklad rodiny, hudba, nabádání k revolucím, rozeštvávání – vměšování se do vnitřních záležitostí cizího státu atd. prostě morální rozklad. Není to jen nějaká oddělená skupina, která se zabývá nějakými okultními a nebo skrytými poznáními. Je to skupina, která je velmi dobře propojená a dobře spolu spolupracuje a to ve všech oblastech života, zejména v politice,  bankovnictví, armádě, sdělovacích prostředcích, prostě ve všech oblastech. Vše však směřuje jen a jen k jednomu cíli, zotročení. 
Jeden příklad máte i zde: http://svobodnenoviny.eu/top09-a-kdu-csl-burcuji-po-boku-usa-k-valce-s-ruskem/#more-34138 
 
Oni jsou si velmi jistí tím, že většina obyvatel nebude věřit těmto odhalením a v tom je zatím jejich síla. Jsou to v podstatě síly, které udržují lidi v hypnóze. Satanismus není jen o dáblovi, ale hlavně o nadvládě a dominanci jejich víry. Sociální Darwinismus, s lidskostí a morálkou to nemá zhola nic společného. Je to propagování rvavé politiky silnějšího. Zároveň velmi dobře využívají příležitosti každého jiného, kdo uvázl v pasti ignorantství a využívají jejich sílu, to jsou ti „sluníčkáři“ s takzvaným pozitivním myšlením, kdy oni jsou tak zablokováni, že svou Sílu nemohou dnes nasměrovat proti těmto destrukcím a věřte, že v těchto duchovních „sluníčkářských“ skupinách je dnes velké množství lidí, prostě si jejich Sílu zablokovali pro svoje reje.

Každý člověk má SÍLU, ona ho oživuje a ZDROJ(Bůh) dal člověku do vínku to, že on svými myšlenkami a chtěním tuto základní Sílu může řídit k dobrému nebo jak satanisti, ke svému prospěchu a zde nastupuje ta zodpovědnost, svobodná vůle, na kterou stranu se dá. 
Pamatujte si to, SILA je vždy ve vás a v prostoru, proudí i vámi, oživuje vás a vy ji můžete řídit svými myšlenkami a chtěním, tak se postavte svým myšlením proti sociálnímu darwinismu, ať energie SÍLY pracuje pro blaho všech a ne jen pro pár procent, jež si svými vědomostmi usurpují právo na vládnutí, dnes i Vy o této SÍLE víte, tak ji zapojte pro dobro své i ostatních, ničte tohoto parazita kolektivním vědomím, chtěním, v tom je ohromná síla a Vy ji máte, všichni lidé.

Odkazy na starší články:




a další.

11 komentářů:

  1. tak to dílko živočišného EGA pozoruji a jsem zvědavý na březen,duben 2015...Jestli to ZDROJ prohrábne a očistí to SMETÍ nevědomosti...

    OdpovědětVymazat
  2. člověk myslící v akci https://www.stream.cz/darwinovy-ceny/10004958-alkohol-si-vybira-svou-dan-pribity-nos-a-zlamane-kosti

    OdpovědětVymazat
  3. Obama je holt STARÝ ČERNÝ https://www.youtube.com/watch?v=GsxQ0BxytCw

    OdpovědětVymazat
  4. pěstírna terorismu,antisemitismu..Finkelstein a jeho Prumysl holocaustu je zajímavé čtení http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/14513-antisemitismus-svepomoci-francouzska-policie-zadrzela-autora-antisemitskych-napisu-ukazalo-se-ze-je-to-zid-foto-.aspx

    OdpovědětVymazat
  5. https://www.youtube.com/watch?v=D-xzwMRurMY

    OdpovědětVymazat
  6. K anketě:
    -------------
    Jarní rovnodennost vychází 20.Březen 2015 v 23:46h
    Letní slunovrat vychází 21.Červen 2015 v 18:38h
    mám to odsud: http://astrologie.najdise.cz/jarni-rovnodennost

    Předpokládám že v anketě se otázkou jedná o 20.3.2015

    OdpovědětVymazat
  7. Vážení promiňte, ale musím to vyslovit:
    Kdysi měl tenhle blog formát informací jež zůstává, ale vytrácí se diskuse! Teď začíná být přeplněn tendenčními, doporučujícími odkazy, jichž jsou plné blogy. Tím se odtud vytrácí hřejivé teplo lidské přemýšlivosti a také ono na plné svobodně založené ... samostatné hledačství. A to ať už má jakoukoli emocionální, intelektuální, či tvůrčí úroveň. Mám pocit, že to je škoda. Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Matěj
      Nějak jsem si nevšiml, že by diskuze vázla dle celkového přehledu a že jsou někde odkazy není také na škodu. Dnešní svět vře a informace se množí, tak i ty odkazy jsou někde nutné a už to svědčí o tom, že lidé hledají a k tématu dají i ty zmíněné další odkazy.

      Vymazat
    2. Iv,
      jen jsem vyslovil názor. Myslím, že v současné době nesmírné pře-zaměstnanosti a totálního nedostatku času většiny populace, ona většina nemá čas, aby důkladně pročetla odkazy. A pokud to udělá, tak jí zas nezbude ona velmi cenná fyzikální veličina k osobnímu vyjádření ... které je dle mne devizou k nezaplacení. Ale prosím, Iv neberte názor Poplety ve zlém. Matěj

      Vymazat
    3. Mám pocit, že sis nasadil černé brýle. Já to vnímám úplně obráceně, komentáře mi dají kolikrát víc než samotný článek, a to nejen tady, ale i na spoustě jiných webů. Neposuzuj to na základě cca dvou komentujících, kteří sem jen hází odkazy.

      Vymazat
    4. Jane,
      myslím, že jsi mi ohledně komentářů nerozuměl, protože já jsem napsal, možná trochu zašmodrchaně, že ON /komentář/ je onou devizou k nezaplacení. A moje zkušenost je, že vkladatelé odkazů debatu drobí. Zde to je 6V ku 4K. A vlastně naprosto nikdo ... včetně mne se k velmi závažnému a dobře napsanému článku nedostal a ani zatím nevyjádřil! Což je smutné skóre, neboť téma nebylo reflektováno jenom díky mé možná nevhodné reakci na vklady. Za což se velmi omlouvám. Matěj

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.