sobota 31. května 2014

Formace UFO směřující k Zemi



Před nedávnou dobou 10.března 2014 zachytila vesmírná stanice ISS neznámé objekty, mířící k Zemi. Jejich náhlé objevení blízko stanice připomínalo nějaký otevřený transportní portál, jehož strukturu snímací kamery na stanici ISS nezaznamenaly, tedy portál byl vytvořen v nějakém jiném spektru, než na který jsou citlivé naše optické kamery. Množství těchto objektů je zarážející a navíc směřují k Zemi.


Pokud toto „něco“ dovede manipulovat časoprostorovými portály, dovede tedy i lehce objekty zneviditelnit i v malé vzdálenosti od Země, kde jeho obyvatelé nemají o těchto objektech ani tušení, kdežto naopak, tyto objekty nás mohou pozorovat a operovat bez našeho nejmenšího vědomí reálnosti. 
Asocicuje to mnoho myšlenek, při pohledu na tento nevyvratitelný záznam NASA, jako vyskytující se nyní i zvláštní objekty kolem Slunce, kde jsou z těchto objektů vyzařovány laserové paprsky  na jiné objekty, jak v PC hrách a současné velké množství výskytu těchto objektů v atmosféře Země, většinou bez zachycení naší „vyspělou“ vzdušnou obranou. 
Jistě, obecná věda mlčí, taky nemá co povědět o něčem, co nezná a nedovede vysvětlit v nám běžných a známých fyzikálních intencích. Je však i s podivem, že NASA tento snímek nestáhla a nechala jej uveřejnit, že by o něčem věděla a pomalu lidstvo připravovala na jisté skutečnosti? Vždyť se nic přece neděje a že rok 2012 byl blaf(nebyl, jen byl špatně a záměrně tak interpretován http://energieupramene.blogspot.cz/2011/06/rok-2012.html) je pro mnohé jistou veličinou, ale jen do té doby, než někomu z těch zabedněnců ten objekt nepšoukne u "sedinky" a nebo změní pomalu a tiše, jak zloděj, kradoucí se po tmě, celý systém, který je zničující jak pro Zemi, tak samozřejmě i pro celý Vesmír, vždyť vše je propojeno, všechny možné světy v celém Univerzu. A destrukci, třeba i naší Země(Midgrad, Terra,Gaia) ti co znají opravdové zákony Vesmíru jistě nepřipouští, tak se snažme i my, rozšiřovat svá poznání, vědomosti a hlavně přemýšlet, ale ne nám vnucených kolejích, pomůžeme tím nejen sobě.

Kde je skutečný původ a OSUD lidstva?  No, čínské svíčkové lucerny to jistě nejsou. Pokud je to invaze, jak nás Hollywood rád straší, stanice ISS by byla již na prach. Hlavně by se to nemělo líbit politikům, bankéřům a všem těm, co si libují v černých barvách, vyhulených - oprava- vyholených hlavách,  ověnčeni zlatem, protože sami mají málo životní energie, kdy dnes se připravuje nový finanční směr skupinou BRICS  http://energieupramene.blogspot.cz/2014/05/vyvoleni-spadli-do-cerne-diry.html
 Na jejich starých parazitujících zákonech je stavěn tento Parazitní Systém. Někdo rád řekne zaklínadlo Fake, svědčící o jeho "velké" inteligenci a touze pochopení okolního světa a je také hotovo, jak jednoduché. Kosmické smetí, balony a podobné bláboly jako i články o zrušení Harpu(postaví dokonalejší a jinde, Teslovi technologie byly vždy funkční), výmyslu o Chemtral http://www.nwoo.org/view.php?nazevclanku=nemecky-letecky-technik-vypovida-jak-instaloval-zarizeni-na-chemtrails-do-letadel&cisloclanku=2014050187 , nemá na nic vliv a nic takového přece neexistuje, to je jen pro oblouznění lidu obecného. Nic se neděje přece, vše v porjadku, to už známe i z Černobylu. Nebo se nic neděje? Jak pro koho.

17 komentářů:

  1. Při mladistvém spaní pod širákem jsem na noční obloze roku 1967 viděl první ufo..Nedávno jsem lehce emailoval s Pavlem Roško,ten mi doporučil,abychom se USEBRALI a vyšli ven a odpálili nazdařbuh mobilem oblohu,doma si to na compu zvětšili...a ONO TO FUNGUJE...jsou TAM. Ale pozor,stačí,abyste byli nějak PŘEDNASRÁNI,nebo skeptici,prostě STÍN na duší...Tak,i kdybyste vzývali samého boha Ukrajiny PJOTRA PODPRSENKU,budete mít na snímcích PRD...

    OdpovědětVymazat
  2. Vážení,
    je tu jistá naděje, že tahle formace má páru pře-formovátovat vše ... na co jsme si dlouhá tisíciletí zvykali, až jsme si vždy a to už - m o c k r á t - nakonec zvykli. Je ovšem škoda, že velká množina současnejch lidí si tohoto ultra novýho, či vlastně dávnýho a už mnohokrát aplikovanýho, transformačního jevu, možná ani nevšimne. Neboť on bude příliš vzdálen jejich vnímání a chápání. A to neříkám jako ignorant. Protože do toho velikýho davu můžu patřit i já. Matěj

    OdpovědětVymazat
  3. Napsal jsem v článku:..tak se snažme i my, rozšiřovat svá poznání, vědomosti a hlavně přemýšlet, ale ne nám vnucených kolejích, pomůžeme tím nejen sobě.....Ano myšlenka má velkou energii, zvlášť když jako jedna se směřuje k jedné věci, pomůžeme v jejich práci rychleji, protože nemusí nuceně zasahovat a i oni chtějí, aby jsme se vrátili domů - going Home

    OdpovědětVymazat
  4. Ano i ja si mysim ze to nieje snaha o priame zasahovanie ale zatial!! len snaha o zmenu naseho vnimania..ukazat sa nam ze existuju a su tu a tym vedome ci podvedome menit nase myslenie smerom od tych hluposti k inym dolezitym veciam, vecsiemu spojeniu ci uz medzi sebou,planetou ci univerzom vseobecne(nech uz to chapeme akokolvek).A samozrejme priprava a pomoc-podpora na pokracovanie k zapocatym zmenam.

    OdpovědětVymazat
  5. Na to, aby sa nám ukázali by stačilo tak málo. Napríklad keby sa rodičia začali zaujímať o svoje deti s láskou a porozumením. Často sú vlastné deti odohnané do kúta samoty len preto, aby si rodičia mohli v kľude prežiť tie vymyslené "príbehy" v telke a deti aby ich neotravovali.
    K tomu sa naučiť mať rád zvieratá a prírodu. Prestať zabíjať všetko, čo okolo nás preletí, surovo sa správať k nemým "priateľom", neničiť nič, bez rozdielu či je to živé, alebo nie.
    Potom im nebude nič brániť v tom, aby sa nás nebáli a spriatelili sa s ľudskou rasou.

    OdpovědětVymazat
  6. Jo,
    přesně tak to je, jao32. Hezkej titul. Nechť sa tak správajů. Matěj

    OdpovědětVymazat
  7. What i don't realize is in reality how you are no longer actually a
    lot more neatly-preferred than you may be now.
    You're very intelligent. You realize thus significantly on the
    subject of this subject, produced me personally imagine it from a lot of numerous angles.
    Its like women and men don't seem to be interested unless it's something to do
    with Girl gaga! Your individual stuffs great. Always deal with
    it up!

    OdpovědětVymazat
  8. Hey! I know this is kind of off topic but I was wondering which blog platform are you
    using for this website? I'm getting fed up of Wordpress because I've had issues with
    hackers and I'm looking at alternatives for another platform.
    I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

    OdpovědětVymazat
  9. Howdy very cool website!! Guy .. Beautiful .. Wonderful ..
    I'll bookmark your website and take the feeds additionally?
    I'm glad to find numerous useful information here in the put up, we need develop extra strategies on this
    regard, thanks for sharing. . . . . .

    OdpovědětVymazat
  10. It's amazing designed for me to have a site, which is good in support
    of my know-how. thanks admin

    OdpovědětVymazat
  11. An intriguing discussion is definitely worth comment. I think that you ought to publish more
    about this topic, it may not be a taboo matter but generally people don't
    talk about these subjects. To the next! Best wishes!!

    OdpovědětVymazat
  12. This site was... how do I say it? Relevant!! Finally I've found
    something that helped me. Many thanks!

    OdpovědětVymazat
  13. Hi there! I simply would like to offer you a big thumbs up for
    the great information you have got right here on this post.
    I'll be returning to your site for more soon.

    OdpovědětVymazat
  14. whoah this weblog is excellent i like studying
    your articles. Keep up the great work! You already know, many persons
    are looking around for this information, you could help them
    greatly.

    OdpovědětVymazat
  15. Thanks for finally talking about >"Formace UFO směřuj�c� k Zemi" <Loved it!

    OdpovědětVymazat
  16. Hi there i am kavin, its my first occasion to commenting
    anyplace, when i read this piece of writing i thought i
    could also make comment due to this good article.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.