středa 9. října 2013

Teorie v praxi – koncentrační tábory




Pro ty, co stále nevěří a halasně vše odsunou na kolej konspiračních teorií, zde uvádím článek, týkající se dnešních proměn v reálu a věřte, že opravdu extrémních.

Jak jsem psal v článku „Chci domů“ http://energieupramene.blogspot.cz/2013/10/chci-domu.html   kde jsou popsány možné budoucí události s odkrytím  všech negativních aspektů dnešního světa. Upozorňoval jsem: Je to nejkrásnější období, ale zároveň i zlověstné, kdy proti sobě budou často stát obě polarity v plné nahotě a odhodlány na život a smrt proti sobě bojovat. Všechny těžkosti a chyby tohoto materiálního světa 3D budou vystupovat výrazně na povrch…

Zde máte jeden velmi dobrý příklad z dnešní doby, týkající se všech budoucích událostí a je jen na lidech, aby tyto skutečnosti vzali konečně na vědomí jako realitu, je to duchovnost v praxi a věřte, velmi tvrdá. Zde nestačí „Slunce v Duši“, člověk to musí zažít při těchto informacích a emotivně prožít, aby své emoce nasměroval proti těmto zvěrstvem a bylo těch lidí co nejvíce, jen tak zlo lze zničit co nejrychleji.



V poslední době média ve světě začínají informovat o nelegálních a tajných věznicích a internačních táborech zřizovaných vládou USA na svém území i na území cizích států po celém světě. Skutečnost je taková, že tyto koncentrační tábory existují po celém světě již od konce II. Světové války. Osobně jsem o těchto zvěrstvech veřejně informoval již v roce 2000 ve své knize ,,Totalitní světovláda,, - zřejmě jen málokdo uvěřil. Dnes se ukázala pravda. Pojďme si ale říci hlubší pravdu než jen tu, která se omílá na stránkách posledních výtisků novin.
Pojďme si tedy nyní říci pravdu o světové, plánované ztrátě svobody a hlavně o budování novodobých vládních koncentračních táborů ve světě.
Pakliže jste si mysleli, že s fašistickým Německem a II. světovou válkou padl i poslední koncentrační tábor v dějinách, tvrdě byste se mýlili. Ne, nehovořím nyní o dnešních totalitních nebo zaostalých státech Afriky nebo Ásie, kde jsou koncentrační tábory a nelidské zacházení už tak vžité, že jsou občany běžně brány jako výkonné úřady státu. Nyní hovořím o budování nových koncentračních táborů v USA, Velké Británii, Austrálii, Německu a dalších demokratických státech a řekneme si i o budování tajných koncentračních táborů v Čechách od 80. let.


Česká republika?
Koncem 70. let byla například na několik hodin totálně vylidněna vládními složkami obec Řepčice v Čechách. Lidé byli vyhnáni ze svých domovů daleko od obce a bylo jim řečeno, že se bude v obci hledat nebezpečná munice z II. světové války, což mělo být pro místní obyvatele strašákem a podnětem k opuštění obce. Zatímco však armáda celou oblast uzavřela, vláda zde ve skutečnosti nezákonně a v tichosti prohledávala dům po domu a nic netušícím občanům prohledávala domovy, kde na základě udání hledali různé protivládně motivované knihy a materiály Charty 77.
Ale pád totality v našem státě neznamenal zároveň i pád toho, co bylo v lidech vžité. Vzpomínám si na případ ze začátku 90. let, který se tehdy ostře kritizoval v našich médiích. Ve středních Čechách byl totiž tehdy na opuštěné silnici zastaven, zakuklenými členy českých ozbrojených složek, běžný dálkový autobus s lidmi. Muži se samopaly v rukou naskákali dovnitř a začali násilně prohledávat jednotlivé a značně šokované cestující. Jak se ukázalo, šlo o cvičení. A já se ptám, co to naše ozbrojené složky nacvičovaly už dávno po pádu totality? Jaké razie a operace se to připravují v zelených mozcích naší republiky? Po této aféře, která byla rozmáznuta v tisku, se již podobný případ veřejně neobjevil, to ale neznamená, že naše ozbrojené složky nenacvičují v tajnosti operace proti nevinným civilistům.
Pomineme-li poválečné nucené práce a internační pracovní tábory pro odpůrce režimu, dokonce pomineme-li i speciálně zařízené mučící bloky a bloky smrti v našich věznicích pro politicky nevhodné, stále se motáme kolem let 1948-1959. V různých úpravách totalitního režimu existovaly různé formy nedobrovolného věznění nevhodných občanů až do 80. let. Pak přišel strašný nápad. Zřídit opravdovou a organizovanou síť skutečných koncentračních táborů jako za fašismu. Pojďme si o této naší České postfašistické době 80. a 90. let říci bez cenzury. Tyto zločiny přetrvávají….
Po revoluci, 17. listopadu 1989, byla narychlo totalitním režimem zničena podstatná část dokumentace o celé akci ,,NORBERT,,. Jenže ještě před skartací byly některé dokumenty založeny do jiných složek a nepřišlo se na ně. Bylo zjištěno, že na Jižní Moravě měly být koncentrační tábory zřízeny zatím ve třech okresech – Švařec u Žďáru nad Sázavou, Vyškov a Znojmo, mimo to u nás byly zjištěny tábory v Lešeticích, Králíkách, Moravském Berouně, Jáchymově, na Slavkovsku a Příbramsku. Sběrná střediska měl však každý okres. Na Slovensku to byl koncentrační tábor Ružomberok a Ilava.
Dne 4. listopadu 1998 otřásla Českou republikou naprosto nečekaná aféra. Aféra, která otřásla jak českými státními orgány, tak samotnou vládou USA. Toho dne byl totiž v České republice oficiálně odhalen koncentrační převýchovný tábor. Tento koncentrační tábor byl zřízen orgány USA v únoru 1998 na odlehlém místě, asi 10 kilometrů severozápadně od Brna v lokalitě nazvané Jelenice. Část hlídacího personálu tvořili Američané, kteří celý tábor také řídili, zbytek dozorného a provozního personálu byli najatí Češi, kteří očekávali původně práci vychovatelů.


To stejné se týká i zakrývání nových energetických technologií http://energieupramene.blogspot.cz/2013/09/cold-fusion-patentovana-v-cine.html, http://energieupramene.blogspot.cz/2013/01/e-cat-lenr-udelen-patent.html , http://energieupramene.blogspot.cz/2013/05/normal-0-21-potvrzenifunkce-e-cat-zdev.html  poznatků zdravotnictví http://energieupramene.blogspot.cz/2013/05/v-behaviorurldefaultvmlo.html,  geoinženýrství  http://energieupramene.blogspot.cz/2012/09/tak-jak-je-to-otazka-pro-vedecke-elity.html,  Juvenilní justice  http://energieupramene.blogspot.cz/2013/08/juvenilni-justice-agenda.html  , homosexualita společnosti  http://energieupramene.blogspot.cz/2013/07/rodina-deti-v-ohrozeni.html  atd.  a mnoho osob rádoby „odborníků“ a možná i nevědomky, někdy až zuřivě napomáhá této destruktivní politice, pomlouvá a haní už v zárodku bezostyšně na veřejnosti http://energieupramene.blogspot.cz/2013/03/sisyfos-proti-vede.html,  někteří i cíleně v anonymitě, rovněž přineseme časem všechny důkazy.




17 komentářů:

  1. A jsme u toho,když mohou být koncentráky pro zvířata,proč ne pro lidi.Je to jen další schůdek do "pekla".Pohrdání životem a přírodou a k tomu sobeckost,hlavní atribut dnešních lidí napříč generacemi,je to nejhorší, co se zde na Zemi mohlo stát..Jdu raději něco dělat,nechce se mi plakat.Zdar a Sílu našemu dílu!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tomuhle energii nedam :-),jednoduse vychazim z toho,ze kdyz se zmeni clovek,zmeni se i system a tyhle vsechny veci,jako i ostatni negativni ,prirozene zmizej.Nakonec,vezmeme to pozitivne,postavej to,bude napul hotovo,pozdeji jen zbourame ploty a budou to skutecne uzitecny zarizeni pro pripady zivelnych pohrom,mezitim muzou slouzit spouste ruznejm dobrejm ucelum,ubytovny,obydli pro komunity v prirode,dobry vyuziti se vzdycky najde ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Navic,k tem zivelnejm pohromam,jestlize jsme vsichni vlastne prakticky jeden organizmus.....az se tak naucime i zit,zrejme zmizej i ty "pohromy".......... je to vsechno prece v energii a nam je dano i prestoze jsme ji zapomeli,umet s ni zachazet ;-)

      Vymazat
    2. Proč pořád ještě doufáš,že se lidi vzchopí.Teď už se jen propadají hloub a hloub a co hůř, ani o tom nevěděj.Nejsem v tomto optimistická,teď už ne.Naději vkládám do přírody a zvířat.

      Vymazat
  3. Kdyz to vsechno hodne zjednodusim,staci k tomu vsemu vlastne jen jedno,prestat "muset" delat pro penize abych mel za co vubec zit.Ale pracovat pro dobro a tudiz si vybirat praci podle toho jestli je prospesna,nebo skodliva,nemit existencni problem rict: ne! Tuhle praci delat nebudu,je skodliva,ma skodit.......dobrej pocatek k takovejm rozhodnutim by mohl bejt napriklad zakladni nepodmineny prijem.Ten by dokazal dokonce i mnohem vic,napriklad zlikvidovat humanne "spatny" nenazrany sefy,protoze by na praci pro ne nebyli lidi existencne zavisli ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou veci za ktery se postavim a dam jim tim svou energii,nepostavim se proti lagrum a tim je nepodporim ;-),protoze nergii davam at jsem pro,nebo proti a muzu si vybrat,v tom mi nikdo nema moc "porucit".

      Vymazat
    2. Proude,ale to je doba kamenná,hihi,obrazně řečeno.Vždyť nejsou lidi schopný žít ani ve větších komunitách.

      Vymazat
    3. Myslis ze nejsou Terko? :-) Ja jsem presvedcenej o tom ze jsou . To ze je to momentalne jinak je jenom zjevnej umysl a jeho uskutecneni dalo plno prace a usili.Uz to ukazuje na to,jak to pro nekoho je dulezity.Ale jiste uz dokazes mluvit sama se sebou,svou podstatou,vzdyt se zeptej na to co potrebujes,jak jsi a co se ti libi a pravdive si odpovez,dozvis se jak to je s tim jestli "nedokazes",nebo naopak chces :-)

      Vymazat
    4. Proude,dokážou,ale až když jim nic jinýho nezbyde a to ještě budou muset vymlátit ty chytráky,kteří i přesto budou chtít krás to lepší pro sebe.No jsu minoň a tak chcu domu,to říká má podstata.Nechám tady všechno co mám,kromě zvířat a frrrr :).

      Vymazat
    5. Ne Terko,ani tehdy nedokazou,stado bez pasaka nic nedokaze a pasak urcuje pravidla!Dokazou jenom v tom pripade kdy nebudou onim stadem kusu,ale spolecnosti slozenou z obcanu kde kazdej je schopnej premejslet a vyjadrit svuj nazor bez ohledu jestli se libi nebo nelibi jeho okoli a kazdej se dobere k zakladnim dulezitejm hodnotam a dobrovolne je vezme jako pravidlo,ne prikazanej zakon,a bude se tema pravidlama dobrovolne prirozene ridit.A to nedokaze nikdo,kdo na sobe nepracuje a nedobere se k tem hodnotam a tedy pravidlum sam,jen s nepatrnou pomoci a smerovanim druhejch........tim je myslena treba i navsteva tohohle webu,ktera me postrcila dal,mam sice tu vyhodu,ze jsem uz na jisty ceste byl predtim,ale zase kdybych na ni nebyl,tenhle web bych nikdy nenasel,ani jiny s podobnym zamerenim.Takze v prvni rade je tu zajem,nalezeni se a hledani pravdy.......ta cesta je prakticky u vsech vicemene stejna,lisi se jen v drobnostech,co ji nastartuje a v jakym poradi se nachazi........dulezity je se na ni jednou dostat.

      Vymazat
    6. No to máš pravdu,ale to snad píšeš o 5D a cestě do ní,že :).

      Vymazat
    7. Nejen o ni,i o zavedeni novyho spolecenskyho systemu,kterej umozni lidem ono nachazeni se a ty cesty :-)

      Vymazat
    8. Proude,mně se zdá,že si věčnej idealista :),ja už jsem realista,nojo

      Vymazat
    9. Mas recht Terezko,jsem realista s idealama a makam si na jejich uskutecnovani:-),na systemu makam na lidech,se zdravim na nich i sobe a s ostatnim na sobe ;-),realita k tomu vsemu prece taky patri.

      Vymazat
    10. Velmi zajímavé myšlení nepochybně správné, ale jiné a je to zajímavé natrefit i na jiný způsob ale taky správný.. to mě těší protože vidím že můj pohled který jsem přesvědčen že by správně fungoval a vymýtil zpoustu problémů a vytvořil zde onen ráj na zemi, není jen nějakou utopickou iluzí nebo něčím podobným ale opět typicky "ztrácím nit" když chcu sdělit něco.. no to je jedno zpět k vám, čtu váš další komentář a obrázek se dobře rýsuje konečně někdo komu to myslí, možná vám to trochu znepříjemním ale jste dost inteligentní nato aby vám došlo že je to nutné, mám otázku, v komentářích vypádáte celkem klidně, jak je to možné ? :D opravdu, jak můžete být vklidu když vidíte kam se ženeme, leda že by jste byl finanačně tak dobře a za vodou což je tak 100 mega a výše a na účtě, a ani to by nemuselo na záchranu stačit, a i tak by ten život stál pěkně zaho*vno někde v díře.. nebo snad nevíte kam to vede ? Já taky vím že není důvod k obavám to je v pořádku já nemám strach, já jen zkrátka biju na poplach a vím že to bude obrovská chyba a hlavně vím že je to jediné na čem záleží přece, a my jak stádo slepců se řítíme k propasti. Kdysi jsem z toho byl dost rozhozeny a vlastně jsem doteď strach z toho nemám není z čeho, jen je to prostě škoda které se dá zabránit a je to prostě naprosto absurdní hloupost to nejde popsat slovy lidstvo se chová v důležitých směrech k životu, jako vyšinutý blázen.. škodí samo sobě... debilně, ještě vědomě dyť z toho člověku může hrábnout v jaké blbosti to žijeme, a to protože sami chceme, nebo komu je to ku prospěchu... dyť tady už snad je i pozdě a jsme odsouzení k nepříjemnému krutému konci už skoro věřím jen na zázrak, je už tak málo času že to snad bez zázraku nelze stihnout.. a je to průser.. ale jsem smířen důsledkům čelit. Všem .. moc se ale netěším :D

      Vymazat
  4. Ovsem jedna vec me jeste napadla,ze bych rad znal pravdivou odpoved na otazku: Proc se jeste porad stavej?Pro koho vlastne?.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jeden "postreh",kdyz se stavej pro postizeny katastrofama,proc maji ploty postaveny tak,aby se nedalo odtamtud dostat ven?Logictejsi by mi prislo kdyz uz "zbytecnej" plot,proc ne tedy na ochranu tech uvnitr,tedy postavenej tak,aby se nedalo dostat dovnitr?..... ;-)

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.