úterý 15. října 2013

Aktuálně – přání





Dnes je 15. 10. 2013 a svátek má Terezka, naše milá čtenářka, jež zůstala s námi od začátku.





Tedy, přeji naší Terezce vše nejlepší a děkuji za její humor, který někdy málo kdo chápe a je vždy dobře cílený.



Děkuji Vám Terezko, že patříte k těm, kteří pochopili mnoho z toho, co jsem zde na stránkách uvedl, hlavně o Síle, na kterou se mnoho lidí nemůže napojit, nemluvě o tom, že je dnes i pro Vás viditelná.



Děkuji Vám Terezko i za stálou přízeň i když jste dosáhla jistého poznání, zůstala jste skromná a otevřená dalším informacím, které jsou ještě více důležitá, než ta předchozí.



Děkuji Vám Terezko, že se konečně i dovedete bránit a jste svá. Dovedete hrubiány odpálkovat a oni se najednou diví, že jste jiná, ne, jste opravdově svá.

Děkuji za Vaši přízeň. 

Iv




Terra



7 komentářů:

  1. Milý Iv,děkuji Vám za přání a hlavně též za to,že jste mne seznámil s problematikou tohoto "Astrálního lágru",tedy 3D reality,která vládne na této krásné planetě Zemi,která jak doufám se přesune do 5D spolu se zvířátky,které lidi používají jako svačinu a vůbec většinou nepochopili,že jsou to kamarádi s čistým srdcem.Je mně z toho tady na zvracení a koukám jak blázen,jak Síla hezky pracuje.A ještě s dovolením vzkaz pro lingvistu Patrika,pánč mně vyhrožoval cenzurou,hihi.Z toho všeho, o co by ses měl zajímat,jsi si vybral to nejnepodstatnější a je Ti do toho velký PRD.Podal jsi jasný důkaz,že Síla je pro tebe jen Slovo a 5D jen číslo,škoda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Terézia, pripájam sa ku gratulácii a posielam Vám túto pesničku ktorú som rád počúval ako chlapec, lebo aj moja mama sa volala Terézia. Prajem Vám veľa zdravia a sily do ďalších dní a pevne dúfam a verím, že sa v 5D stretneme. Vojtech. http://www.youtube.com/watch?v=5NfJijz5crQ&feature=kp

      Vymazat
  2. Vsechno nejlepsi Terezko a hlavne:Hooooodne zdravi! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. největší uporná dřina je makačka na sobě...alles gute http://www.youtube.com/watch?v=Z2DoWpsStoM

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji vám za přání a písničky,potěšili jste mně a udělali radost a tím i Síle.Protože Síla se raduje a jásá z radosti a nesobecké lásky,třeba k přírodě.Jak jsem se zde dozvěděla, nemá cenu bojovat proti Egregorům,které stvoří kdejaký hňup,ať už cíleně nebo nevědomě. Nedají se nikdy zničit,lze je jen ignorovat.Proto živím Egregor LÁSKY ,který prosvětluje nejen lidské bytosti, ale celé Universum.Děkuji Terra :).

    OdpovědětVymazat
  5. To musela byť štikútka!:-) Vsetko najlepsie Terezka!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mailí,tys mně rozesmál.Za prvé jsem si musela přeložit,co to je "štikútka",nojo.A za druhé nevím,jestli jsi myslel,že jsem škytala díky "popularitě"(a to víš,že jsem populární,hlavně díky svojim nepopulárním názorům,hihi) a jestli jsi myslel,kvůli "opici",tak taky nic,protože nebýt pana Iv,tak na nějaký svátek kašlu.Ale samozřejmně,že jsem ráda,že jste mně popřáli.A neboj blog si zakládat nebudu,pánč jsem si dobře vědoma,že "Multi sunt vocati, pauci electi" a nechci,aby mně sežral nějakej blbej Egregor,za to že neplním normu,hihi.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.