středa 16. října 2013

Probíhající změny



 
Tento svět je založen převážně na čerpání energií, mám na mysli nyní čerpání energií duchovních, ale stejně účinkujících velmi razantně, jako energie, které známe z fyziky.  Ke vzájemnému kradení a odebírání těchto energií slouží většinou jednoduché postupy, jako slova, napadání, pomluvy, cokoli.....jak jednoduché....Všimli jste si, jak na vás funguje jen nepatrné vyvolání strachu, nebo nepříjemné slovo, nepříjemný ton řeči...


V čem bude spočívat nová doba? V tom, že nebude založena na nynějším vzájemném kradení cizích energií.  Nebude již možné udělat něco, co by druhá bytost musela energeticky vyrovnávat co nezpůsobila. Když to nazveme poeticky, je to evoluce Duší a ty se budou výrazně projevovat ve své základní podstatě, bude oslabován až nakonec zničen vliv Astrálu a s tím spojené bolesti, způsobované nezralými Dušemi.
V současné době je to jen o boji v získávání energií, nevědomé vytváření jejich pomůcek v podobě Egregorů , kdy se mnozí mylně i domnívají, že je možné proti těmto strukturám bojovat, dokonce velmi mylná představa jejich zničení. Nevědomý Egregor žije hlavně na základním aspektu a to pudu sebezáchovy a nenechá se nikdy zničit, natož člověkem. Pokud zeslábne a člověk, který ho stvořil jej např. přestane vědomě živit svou energií, tento pak hledá ve svém okolí stejný typ Egregoru a ty se pak vzájemně spojují v pudu sebezáchovy  a tím získávají opět na síle, až nakonec svými provokacemi dosáhnou možné akční roviny pro realizaci jeho původního stvoření záměru. Člověk nikdy Egregor nezničí, pokud se tak bude snažit ve své člověčí velikosti, tuto bitvu vždy prohrá a někdy i končí smrtí jeho nevědomým stvořitelem.

Nové nastupující změny budou tedy založeny na zmenšování vlivu Egregorů  pro ty Duše, které si toto uvědomují a tyto na ně vliv mít již nebudou, díky jiné celkové vibraci s uvědoměním si základní nadřazené největší energie Univerza - Síly. Naopak, Duše, které zůstávají na starém stupni vývoje, budou stále vytvářet nevědomky tyto energetické struktury, které budou více a více tkzv. hladovějící a budou provokovat tyto Duše k větším emočním výbojům mezi sebou až k extrému a stahovány blíže k Astrálu, domovu Egregorů a vzdálenost mezi těmito skupinami se bude enormně zvětšovat. 

Pro většinu společnosti toto působí jako sci-fi, ale na tomto principu byl založen náš svět , 3D, na vzájemném kradení energií, ve všech možných podobách, jako podvody, pomlouvání, spolčení proti nepohodlným, osočování atd, avšak nikdy ne zodpovědnými za své činy sami před sebou tam uvnitř. 

Tak jak jsem psal ve starším článku  http://energieupramene.blogspot.cz/2013/10/chci-domu.html…….proti sobě budou často stát obě polarity v plné nahotě a odhodlány na život a smrt proti sobě bojovat. Fyzická dimenze bude čím dál řidší a duchovní aspekty se budou velmi intenzívně promítat do tohoto prostoru, čas na realizaci se bude velmi výrazně  zkracovat, což jste mnozí již dnes svědky. Dříve se vlastně „lump“ spoléhal na velmi dlouhou dobu realizace vyrovnávacích sil a mohl si spokojeně dříve žít ve lži a podvodu vlastně až do své smrti, nyní již toto nebude možné.

8 komentářů:

  1. Nejhorší je,že se ty černý potvory seskupujou,protože hňupi maj většinou stejný nápady a pak hledaji, kde by co "sežrali".Proto tedy asi vznikla nakonec televize ne a prej,že pokrok.Takže když dostatečný množství lidí uvěří nějaký hovadině,nebo se nechaji pořádně vystrašit,to se to pak žere,ne?A to se dělá vlastně záměrně,že se lidi snaží furt něčím na....,aby bylo dost en. pro tu stvořenou příšeru,jinak autor dostane co proto nebo třeba taky nějakou hnusnou nemoc?Viděla jsem několikrát Egregor,většinou forma černý čmouhy, ale taky jeden, co už mněl konkrétní podobu,ale to byl hnus,jak sám autor.A co ty narvaný kostely a ten hnilobnej smrad v nich,kterej se přebíjí kadidlem,to má grády.Je to hezky promyšlené,aby potvora nechcípla,tak se jí říká jinak,než jak to je ve skutečnosti,ale formou symbolů,kterým stejně skoro nikdo nerozumí.Je to furt dokola,bych řekla.Radši sedět na pařezu v lese a komandovat trpajzlíky,protože,ty nás musej poslouchat,lidi jsou vyšší bytosti,přeci.Taky dobrý se kouknout na někoho při úplňku,to se pak člověk někdy dozví věci.Ale jen pro silné nátury,hihi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. co se to se mnou dělo,ten pocit Nirvany,ztotožnění s TAO...a bylo to stejné u sv.Jakuba v Prachaticích a ve Staronové synagoze v Praze...Žeby nikoliv prohnilé svaté PITHY,po staletí nastřádané?

      Vymazat
    2. to K Bodlák
      Odpovím napřed humorně: pane Konh, stará mně utratila všechny prachy, tím můj život skončil.....
      Je jen potřeba se naučit vnímat nově, jinak než nás učili, někdy jsme z toho u vytržení, co se s námi děje, ale pokud to začnem brát, bude to moc dobře pro nás, pokud ne, bude životní tobogán.

      Vymazat
    3. to Ter Fry
      Jó trpajzlíci jsou někdy zlobní, to jdete po lese a šup klacek pod nohy, Vy se natáhnete a vypustíte z úst "krásný" slovo a ta potvůrka se pěkně nažere. Nebo spícháte a jak na potvoru se Vám motají lidi před nosem a Vám ujede autobus a když to člověk ty provokace nezná, tak se někdo nažere do sytosti.
      No náboženství je pořádnej Egregor a navíc pěkně uměle vytvořenej, ten už sežral energie a způsobil bolesti, řeknite jim to při mši, budete vidět jaká bude reakce Egregoru, jako fanatici bez myšlenek Vás zbaví života raz dva, co jste si to dovolila.

      Vymazat
  2. Je to tak.
    Zrovna bude úplňek, budu koukat, nevím jestli něco uvidím. Akorát téměř vždy cítím jakoby mražení po těle.
    Moje stará mne vysává totálně, nevím co s tím někdy dělat! Bere a bere...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Perseé
      Odpovím rovněž humorně:
      Jaký typ vysavače "stará" používá? Pokud je to výkonný typ, nezbyde Vám, než vytáhnout přívod.
      Omezte jí TV, ženské sedánky a hlavně snižte přikon financí, aby se naučila brát jinde a Vy si užívejte!
      Navíc k tomu úplňku. Málo lidí zná tento fígl. Běžte s ní na procházku při úplňku, někam, kde není umělé osvětlení a nechte ozářit její tvář úplňkem, objeví se Vám na její tváři takové rysy, jaká opravdu je, jen se nelekněte a nedejte to na sobě znát, bude to Vaše tajemství.

      Vymazat
    2. Len pozor aby to ze ju vezmete pri mesiacku na opustene miesto nevzala ako romantiku,a nevycerila na vas tesaky!:-)

      Vymazat
    3. No Mailí,ty se směješ,ale když jsem viděla jednoha při úplňku,tak jsem zařvala a myslela,že mám haldy.To jsem ještě neznala fígl,kdyby jo,tak jsem si ušetřila skoro prokouslou krční tepnu v pozdější době(obnášelo to pár krušných chvilek bez možnosti se nadechnout,hihi).Kdyžtak tento pokus doporučuji alespoň ne v hlubokém lese,kdyby náhodou :).

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.